Pálóczi Ildikó

Telefonszám: 06-30-828-60-57

Szombathely, Stúdió38
Magyarország 9700 Szombathely , Budai Nagy Antal u.38.


  Pálóczi Ildikó vagyok, 1990-ben szereztem védőnői diplomát az OTE EFK-n, azóta védőnőként dolgozom. 14 éves korom óta tevékenykedem az egészségügy területén. Az emberekkel való törődést, segíteni akarást, a gyermekek szeretetét a családom felmenő ága hagyta rám örökségül. Tanulmányi éveim alatt láthatatlan infúzióban csepegtették belém a hivatástudatot, az empátiát, a megelőző szemléletet, amely mondhatni véremmé vált az eltelt évtizedek alatt. 

Kriston Andrea nevével már a védőnői pályám kezdetén találkoztam egy felvilágosító film kapcsán, amelyet serdülő lányoknak vetítettünk. Már akkor megfogott az a másfajta, hagyományostól eltérő szemléletmód, ahogy a tinik intim problémáiról beszélt, és másutt addig nem hallott megoldásokat ajánlott.

A Kriston Intim Tornával 10 évvel ezelőtt, saját probléma kapcsán ismerkedtem meg, és a mindennapjaim részévé vált. Munkámban mindig kerestem és keresem az új kihívásokat. Igyekszem megragadni azokat a lehetőségeket, amelyekkel konkrét, kézzelfogható, hatékony módon tudok a családoknak, édesanyáknak, nőknek segíteni és képessé tenni őket arra, hogy önmagukon segítsenek. Ilyen megfontolásokból lettem KIT tréner. A módszerrel olyan komplex testi-lelki egészségmegőrző, életminőséget javító csomagot adhatok a résztvevőknek, amely egyedülálló a világon. Mindezt jó hangulatban, vidáman, tabuk nélkül. 
 A XXI. század NŐjének különösen fontos, hogy testileg egészséges, lelkileg stabil legyen ahhoz, hogy sokrétű feladatainak és számos szerepkörének meg tudjon felelni úgy, hogy közben egyéniségét megőrizze. 
Ahhoz, hogy mindez megvalósuljon segítséget, inspirációt tudok adni egy intim torna tréningen. 
Csoportos női tanfolyamaimat Szombathelyen egy családias hangulatú stúdióban tartom. A megye területén vállalok egyéni oktatást, illetve csoport szerveződése esetén más városokban is szívesen tartok tanfolyamot.
Ha Te is megtapasztalnád a KIT jótékony hatásait, jelentkezz a tréningemre! Várlak szeretettel!

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz