Kriston Intim Torna Férfiaknak: A stressz, mint potenciagyilkos - 2018.12.05. -

A stressz nem egyértelműen rossz. Mint mindenben, van benne jó, de a szervezetre hátrányos lehet.

Kriston Intim Torna Férfiaknak: A stressz, mint potenciagyilkos

Az őseinknél a stressznek komoly hatása volt az élet megmentésében vagy az étel megszerzésében. Manapság is lehet erre szükség, de most már más miatt is stresszelünk, nem csupán életveszélyben. Amikor a szervezet érzékelte a "vihart", akkor minden energiát a veszély elhárítására összpontosított. A stressz többnyire olyan teljesítményre tesz alkalmassá, amire képtelenek lennénk nyugodt állapotban. Nagy mennyiségű belső energia keletkezik ilyenkor, és minden változás annak érdekében sorakozik föl. Manapság más megterhelések érik az embert, de a szervezet küzdő üzemmódja ugyanaz, ami az ősembernél volt. Ahogy fejlődött a civilizáció, úgy változott, gazdagodott a félelmeink forrása is.  

Egy női tanítványom kérdezte, hogy mi történhetett a partnerével, akinek egyszer csak megszűnt a merevedése aktus közben. Amennyiben az okot nem tárta fel a férfi, úgy nem is tudjuk biztosan kitalálni, de valami olyan hat az erekció ellen, ami vagy a szexuális izgalmát csökkenti, vagy a feszültséget növeli. Ez már az erekció létrejöttében is gátlásként funkcionálhat. A blokk adódhat gondolatból vagy érzelemből, amely belső változást, nyugalomból való kibillent állapotot idéz elő. 

Hiába nem mondják ki, hiába vág az ember mindenhez "jó pofát", a pénisz nagyon őszinte, nagyon gyors, és azonnal hirtelen reagél a belső állapotra. Amit érzel, azt érzi a péniszed, és rögtön meg is mutatja. Mélyen együttérez veled. 

A szexszel kapcsolatban sok mindenen lehet aggódni. Az esetleges nemi sikertelenség pedig gyakorta további feszültségeket kelt. Már csak attól is feszültség alakulhat ki, ha elképzeljük a kudarcot. 

Ha túl tudsz jutni a "kudarc miatt már előre stresszelek" állapoton, akkor könnyebben lehetsz sikeres. Minél merevebb, görcsösebb vagy lélekben, annál lazább lesz a péniszed. 

A Kriston Intim Torna férfiaknak szóló, 12 órás tréningeken feltárulnak előtted a lehetséges okok, és kapsz egy módszert, amivel megszüntethetők a kellemetlen tünetek. 

Forrás: Kriston Andrea - Kriston Intim Torna Férfiaknak c. könyv

 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?