Milyen könyvek jelentek meg a Kriston Intim Tornáról? - 2018.12.13. -

A módszer hatékony elsajátításához mindenképp egy tréning elvégzése szükséges. Azonban az otthoni gyakorláshoz nem árt, ha beszerzed a polcodra a Kriston Intim Torna könyveket is.

Milyen könyvek jelentek meg a Kriston Intim Tornáról?

Kriston Andrea több mint harminc éve fejleszti módszerét a Kriston Intim Tornát, mellyel kapcsolatban saját könyvei is megjelentek. A legújabb kiadások 2016-ban kerültek a piacra az Animus Kiadó jóvoltából. 

Kriston Intim Torna könyv nőknek szól, életkortól függetlenül. A rohanás, a stressz, a rengeteg munka a szervezet női erejének gyengülésével járhat, és a belső izmok csak karbantartással őrzik meg erejüket. Nincs az a nő, aki elmondhatja, hogy rejtett testtájain is edzett, ha nem edzi magát. Ha valaki azonban követi a Kriston Intim Torna útmutatásait, tíz hét alatt jelentős fejlődést érhet el altesti záróizmain. A könyv az arcbőr, a mell fiatalságának megőrzéséhez és a menstruáció örömteli megélésének eléréséhez is jó tanácsokkal szolgál, egyben segít megóvnunk magunkban a NŐT ebben a változó világban.

A Kriston Intim Torna férfiaknak - a férfierő megtartása pedig a címéből adódóan a férfiak számára íródott. Hiszen náluk is a fiatalos, egészséges és a gyengülő férfi altestnek egyaránt gondoskodásra van szüksége, hogy jó erőben maradjon. Ugyanúgy edzést igényel, mint a has- vagy a farizom. A Kriston Intim Torna (KIT) nyújtotta tudatos alhasvédelemmel a férfiak karbantarthatják és ezáltal megóvhatják azon a testrészeiket is, amelyek eddig kimaradtak a testedzésből. A napi néhány perces KIT-gyakorlatsor elvégzése észrevehetően növeli a szexuális képességet, a nemi vágyat, az erekciót, képessé tesz a magömlés idejének irányítására, fokozza húgycső és a végbél záróerejét. Jó hatású a prosztata védelmére, a megtermékenyítő képességnek és a férfihormon mennyiségének növelésére. Az aranyér, a here-vénatágulatok hatékony kiegészítő terápiája. Miközben intim testtájaidat csúcsformába hozod, önbizalmad láthatóan növekszik. A legfontosabb változás a lélekben következik be, a nők legnagyobb örömére... A rendszeres KIT-tréning kamaszkortól javasolt, egészen addig, míg jó erőben kívánsz maradni.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?