Szexualitás: A partnernődnek is lehet ezzel gondja - segíthetsz - 2018.06.28. - párkapcsolat, kriston, intim, torna, férfiaknak, szexualitás

Egyszer egy rádióműsor után egy ötven év körüli férfi azt kérdezte tőlem, hogy miként lehet kiszabadítani a nőkből az általam emlegetett kis vadócot.

Szexualitás: A partnernődnek is lehet ezzel gondja - segíthetsz

Természetesen megvan az oka annak, hogy sok nő miért nem felszabadult a szerelmeskedésben. Nagyon sok gátlás származhat a nem helyénvaló nevelésből. Mire sok nő felnő, szégyenkezik a saját természete miatt, és torzul a szexualitáshoz való hozzáállása. Emiatt is lehet visszafolytott nemi vágya, görcsös, száraz hüvelye, orgazmusproblémája, gátolt lehet az anyaságban. 

Előfordulhat, hogy partnerével nem elengedett, nem vadmacskás, nem lelni benne a buja, szenvedélyes szukát, vagy a dédelgetőt, simogatót. Ekkor segíthetsz neki, főképpen a saját felszabadultságoddal, azzal, hogy elismered benne a nőt.

Ha vannak gyerekkori rossz érzéseid a szexualitás miatt, akkor beszélhetsz neki ezekről, mert lehet, hogy így felnyitja az elzárt, "lelakatolt fájdalmait", amelyek miatt nem tud szexis, csábító nő lenni.

Ha sikerült a partneredet oldottabbá tenned, akkor gyönyörű fejlődés áll előttetek. Minél kevesebb a gátlás, annál nagyobb a szabadság.

Részeletek Kriston Andrea - Kriston Intim Torna Férfiaknak című könyvéből

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?