Az INTIMTORNA® újra jogvédett megnevezés lett! - 2017.08.28. - kit, intimtorna

Az INTIMTORNA® újra jogvédett megnevezés lett!

„A védjegyoltalom kizárólagos használati jogot biztosít a jogosultnak a védjegyoltalommal védett megjelölés használata körében – az oltalomhoz csatolt árujegyzék alapján (nevelés, szakmai képzés, egészségügyi-, fitnesz tréning, klub szolgáltatások, egészségvédelem, szórakozás, sport-, kulturális szolgáltatások, egészségmegőrzési tanácsadás, előadások, könyvkiadás, domain nevek, online közösségi szolgáltatások, szerzői tevékenységek, reklámozás, kereskedelem).

A Kriston Intim Torna®, Intimtorna® mind az általam kifejlesztett egészségnevelési módszert takarja a Kriston-módszeren belül. A tanfolyamra jelentkezők csak azonos név alatt tudják beazonosítani a szolgáltatás minőségét. Számomra fontos, hogy a tanítványaim, és a trénereim tanítványai a legjobbat kapják!

"A 220.725 lajstromszám alatti védjegyoltalom az intimtorna (intim torna) szóösszetétel kizárólagos használati jogát biztosította Kriston Andrea számára. A határozattal a Hivatal elismerte, hogy Kriston Andrea az elmúlt évek kitartó használatával és ismeretterjesztéssel, reklámozással olyan ismertséget szerzett az általa kitalált INTIMTORNA szóösszetételnek, amelyet a fogyasztók képesek egy szolgáltatás azonosítására használni, és amelyet a fogyasztók hozzá kötnek."

Az intimtorna fogalmat én alkottam, melyet a Magyar Szabadalmi Hivatal védjegy kutatással igazoltnak látott 1999-ben, miután előtte sem a magyar nyelvben, sem idegen nyelven a kifejezés nem létezett. (Erről igazolás található a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatal irattárában.)
Kérek minden olyan oktatót, trénert, tanácsadót, tanfolyamot szervező szakembert, aki nem rendelkezik felhatalmazással a módszerem oktatására, akinek nincs érvényes együttműködési szerződése a Vitál-Tréning Kft-vel, aki nem fizette meg a licence díjat számomra, hogy válasszon más nevet a tevékenységéhez, és kerülje el a névbitorlást, valamint a laikusok megtévesztését. Mostantól ISMÉT csak nekem és oktatásra jogosult Kriston-tréner tanítványaimnak van engedélyük az INTIMTORNA (intim torna) név használatára. Köszönöm minden szakember megértését, együttműködését, jóindulatát.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?