Blog - Kriston-módszer

Endometriózis vége: Te se zárd be magad az elefántcsont toronyba

2017.12.17. Endometriózis vége: Te se zárd be magad az elefántcsont toronyba

Én is beülhettem volna az elefántcsonttoronyba. Hosszú idő óta szeretném megírni a történetem (egy részét), de mindig úgy éreztem, hiányoznak belőle darabok. Olvasva azonban más írásokat, rádöbbentem, hogy milyen szerencsés vagyok, amiért én nem zártam magamra az ajtót, és beengedtem a segítséget.

Tovább

Szétnyílt hasfal regenerálása

2017.12.13. Szétnyílt hasfal regenerálása

Szeretnék mindenKIT megnyugtatni, hogy teljességgel kizárt, hogy Kriston trénernél rosszul tanuljátok meg a mozgást. Minden Kriston tréner, aki a weboldalon fent található, garantáltan a jó mozgást fogja oktatni. A Kriston tréner garanciát vállal az oktatásért. Miután egyre több a szétnyílt hasfallal élő kismama, ezért célul tűztük ki a támogatásunkat a Kriston Intim Torna segítségével.

Tovább

Szétnyílt hasfal, rectus diastasis

2017.12.07. Szétnyílt hasfal, rectus diastasis

Amikor már szétcinzározódott a hasfalad, akkor természetesen szükséges az izom helyreállítása, de miután nem azért nyílt szét, mert gyenge volt a hasizom, ezért nem elegendő annak a tornáztatása sem.

Tovább

Nyitott hasfal megelőzése Kriston-módszerrel

2017.12.04. Nyitott hasfal megelőzése Kriston-módszerrel

Egyre többször találkozom kismamákkal, akiknek széthúzódott, szétnyílt az egyenes hasizmukat összekapcsoló kötőszövet. Ennek következtében meggyengül a szövet tartási képessége, és sérvkapuként, hiányos pajzsként hagyja elmozdulni helyzetükből a hasfal a zsigeri szerveket.

Tovább

Kriston Ajándékkupon

2017.12.01. Kriston Ajándékkupon

Tovább

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?