2019-ben újra lesz Trénerképzés! - 2019.01.17. -

Ha szeretnél másoknak segíteni, akkor Kriston Andrea idén is kezedbe adja a Kriston Intim Torna oktatásának a lehetőségét.

2019-ben újra lesz Trénerképzés!

A felnőttek egyik fele olyan problémával küzd, melyre megoldás a Kriston Intim Torna, másik fele a megelőzésben érdekelt (gyerekek, kamaszok, kismamák, szülés után lévők, szexuális élet minőség javulására vágyók, egészségtudatos emberek).

Ugyanakkor minden életszakaszban igény mutatkozik a Kriston Intim Tornára. Magyarországon belül és külföldön, falvakban és nagyvárosokban egyaránt. A menstruáció, a szexualitás, a várandósság, a szülés, a menopauza, a hasi szervek tudatos védelme - mind igénylik egy tréner hathatós segítségét. A módszer oktatását a trénerképzés keretében csak Kriston Andreánál sajátíthatod el, amire külföldről is várjuk a jelentkezőket.

A téma tabu. Amiben a Kriston trénerek segíteni tudnak, hogy a dermedt csendből, örömteli kacaj legyen, és tabu helyett öröm költözzön a résztvevők életébe.

A Kriston Intim Torna oktatásával segíteni tudsz nőknek, férfiaknak, gyerekeknek egy jobb életminőség elérésben. Elsajátítod a módszert kis-, és nagy csoportra, egyéni foglalkozásra alkalmazva, mozgássérültekre, egyes műtétek utáni önrehabilitációra, sztómával élőkre, sclerosis multiplexre, Parkinson kórra, idősekre, kismamákra, szülés után lévőkre, nagyobb potenciára, libidóra, babára, szexuális egészségre vágyókra szabva.

Csak néhány tünet, amivel a leggyakrabban keresnek fel egy Kriston trénert: aranyér, inkontinencia, gyenge hüvely izomzat, prosztata bántalmak, korai magömlés, merevedési zavar, menstruációs rendellenesség, meddőség, szexuális probléma, nemi szervek, kiválasztó szervek, és emésztő szervek funkciózavarai… Nekik biztosan tudunk segíteni! Azt tanítjuk, hogy az adott illető mit tud tenni magáért, mindazt amit nem várhat az orvostól. Tehát mi nem az orvost helyettesítjük. Viszont az is igaz, hogy annak, aki egészségtudatosan él, az kevesebb tünettel találkozik.

A trénerképzés során elsajátíthatod csak a női, vagy csak a férfi, vagy mindkettő módszertant egyszerre. Megtanulhatod ezt követően a többi modult is, ami ráépül az alap intimtornára.

Ha szeretnél többet megtudni a képzésről, vagy akár jelentkeznél, kattints ide!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?