A Kriston Intim Torna az egészségvédelem része - 2019.06.13. -

Titkolt testtájaink nem mindig kapnak kellő figyelmet, törődést. Ennek talaján fejlődhetnek ki a szégyenbetegségek, melyek elsősorban a nőket érintik.

A Kriston Intim Torna az egészségvédelem része

Ennek oka anatómiánkban rejlik. A női medence kimenete szélesebb, mint a férfiaké, így nagyobb területet kell befedniük a szöveteknek. A három nyílás is tovább gyengíti szerkezetét, melyek a várandósság, a szülés és változókor idején nagy terhelésnek vannak kitéve. Amennyiben a test egyetlen vízszintes izomterülete erős, edzett, úgy maradéktalanul képes ellátni feladatát.

A rejtett testrész védelmi tornája a Kriston Intim Torna, mely csak akkor használ, ha helyesen végezzük. Az elsajátítás nehézsége abban áll, hogy szemkontaktus nélkül, gyengén vezérelt testrészen, erőtlen izmokat kell több irányba kimozdítani. Jól végezve biztosan nem ártunk magunknak. Megfelelő segítséggel a kezdetben bonyolultnak tűnő gyakorlatok kitűnően, biztos sikerrel elsajátíthatók (a Kriston Intim Torna jogvédett, csak a módszerből vizsgát tett szakemberek oktathatják, őket ide kattintva megnézheted). Nők ezrei tapasztalhatták meg, hogy a szakszerű intimtorna hatására a záróizmok megerősödnek, a szövetek energiával telítődnek, fejlődik az idegi vezérlésük, tápanyagellátásuk. Ennek következtében javul a széklet- és vizelettartási képesség és a szexuális élet. Segítségével készülhetünk az örömteli szülésre, a változókorra, és karbantarthatjuk a kismedencénket, ezzel őrizve erejét. A feladatok végzése különösen fontos lehet altesti műtétek után és gyulladásra való hajlam esetén. A program része, hogy a nők és férfiak is megtanulhatják, miként védjék az alhasi szerveiket néhány szokásuk megváltoztatásával.

Az eredeti cikk a Házipatika oldalán jelent meg 2005-ben. 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?