A Kriston-módszer programjai férfiaknak - 2019.01.10. -

Mit kinál a férfiak számára a KIT? Ebből a rövid kis írásból megtudhatod!

A Kriston-módszer programjai férfiaknak

Ha még nem voltál Kriston Intim Torna tréningen, férfiként biztosan felmerül benned is a kérdés, mit adhat számodra a Kriston-módszer, és melyik modulokon vehetsz részt, illetve hogyan kezdj hozzá a mozgástanuláshoz. Ahogyan a nőknél, úgy a férfiaknál is az alaptréninggel, azaz a Kriston Intim Torna Férfiaknak modullal kell kezdeni.

A Kriston-módszer igazolt hatásosságát köszönheti az egyedülálló oktatási módszerének, a különleges mozgás anyagának, és mindannak, ami még a tornán túl része a 12 órás foglalkozásnak. A módszer nem hasonlít más gátizomra ható tréningekre, itt egészen különleges tudás birtokába kerülsz. A tréningen minden férfi jelentős pozitív változásokat él át. A módszer eredményei kutatásokkal alátámasztott.

A tréning speciális, didaktikusan felépített mozgásanyaga egyrészt intenzív hatást fejt ki a hímvessző, a prosztata alatti, here fölötti és a végbél körüli izmokra, melyeknek gyorsaság-, állóképesség-, erő- és irányítottságot fejlesztő gyakorlatait sajátítjuk el 300 lépésen át. Másrészt olyan alhasstimuláló gyakorlatsort tanulunk, ami serkenti szexuális funkciókat, növeli a hormonhatást, megszűnteti a székrekedést, segíti az aranyér, here-visszértágulatból származó tüneteket visszahúzódását, műtét után gyorsítja a felépülést és emellett még számtalan előnnyel jár egészséges szervezetre is nézve. A megtanult tréninget hasonlóképpen érdemes beépíteni a mindennapokba, mint a fogmosást. Az otthoni tornád lesz a barlangod, ahová visszahúzódhatsz, és megerősödve előjöhetsz! 

Amennyiben szeretnél tovább tanulni, akkor a kezdő tréning után várunk a haladó Gézák Titka foglalkozáson.

A Gézák Titka tréning intenzívebb fejlesztő hatással van a pénisz, prosztata környéki izmokra. Kiemelten foglalkozik a sikeres férfi és női szexualitással:

- miként tudja egy férfi mesterszintre emelni a magömlés irányítását

- hogyan legyen orgazmus, de magömlés ne

- tuti biztos hüvelyi orgazmus forgatókönyve

- hevesebb orgazmus

- érzelmekkel átszőtt szex intenzívebb hatása

- szexuális természetünkre való rálátás

- a női és a férfi élvezet összehangolása

- szexuális természeted mögött megbúvó okok feltárása

Mindez sok nevetéssel, sok szempontváltást adó gondolattal, és új felismerések önmagadról. Az a férfi, aki ezt tudja, az másként érint, másként mozdul, annak a partnere biztos örömre számíthat.

A Gézák titka tréningnek komoly kihatása van lelked potenciájára, életerődre, mely komoly egészség tényező. 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?