Hollandiában sem kell már tartani az inkontinenciától - 2019.02.28. -

Hollandiában az élet nagyon sok területén megmutatkozik a nemek közti egyenjogúság, az alábbiakban erről is mesél nekünk Soós Csilla tréner.

Hollandiában sem kell már tartani az inkontinenciától

Egyre divatosabb a nők között, hogy a nőiesebb mozgásformák helyét átveszi a súlyemelés, kickbox, női foci, vagy a katonai kiképzéshez hasonlatos bootcamp. Nemrég volt egy tanítványom, egy csinos 32 éves hölgy, aki a fent említett sportok közül kettőt űzött heti rendszerességgel. Elmesélte, hogy edzés előtt nem csak sportruhába bújnak a nők, de olyan természetességgel teszik az intim betétet a fehérneműjükbe, mintha az elcsöppenő vizelet együtt járna a sportolással. Az én tanítványom viszont ráérzett, hogy a gáti izom gyengeségének megnyilvánulása sport közben nem normális jelenség. Ezért jelentkezett hozzám Kriston Intim Torna tréningre.

A tanfolyam után néhány héttel boldogan mesélte, hogy teljesen megszűnt a tünete. Napi 20 perces gyakorlással úgy megerősítette a gátizmait, hogy most már intimbetét nélkül rója a köröket a parkban. A férfias testmozgást, alhaskimélő futásra ("osonó", rázkódástól mentes futás) és úszásra váltotta fel.

Mert a jó mozgás, “kívül formál, belül óv”.

A hölgy a tréning során megértette, hogy a női szövetek nem terhelhetők annyira, mint a férfiaké. Hogy a testünk más felépítésű, ezért érdemes másképp, nőiesen terhelni. A szökdelések, ugrálások, függőleges gerinccel végzett emelések, erőlködések, nagy terpesztések a férfias erőbedobás nem tesznek jót a fiatal női szöveteknek sem.

Nőként élni, nőnek lenni jó!

Ha Hollandiában szeretnéd elsajátítani a Kriston módszert, vagy ajánlanád ismerőseidnek  erre van lehetőség hollandul és magyarul is Soós Csillánál!

 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?