Kapcsolataink minősége - 2017.10.22. - kit, intimtorna, párkapcsolat

Együttműködés, kapcsolódás, tisztelet, őszinteség, szeretet.

Kapcsolataink minősége

Szavak, amelyeket mi töltünk fel tartalommal. Párunkkal való viszonyunk kihat más emberi kapcsolatainkra is, gondoljunk csak bele, egy vitával, vagy egy kellemetlen, kielégülés mentes együttlét után egész nap feszültek, morcosak és mogorvák lehetünk kollégáinkkal és családunk tagjaival is. Ez se nekik, se nekünk nem jó. Még egy ok tehát, amiért fontos, hogy a vele együtt töltött intim idő valóban minőségi és örömökkel teli legyen.

Úgy érzed, hogy valami nem stimmel a szexuális életetekkel? Nem okoz kellő örömöt a szeretkezés? Ha régóta gondolkodsz azon, hogy változtatnod kéne, de még magad sem tudod, hogy hogyan és miben, ajánlom figyelmedbe a következő videómat, ami biztosan segíteni fog neked abban, hogy elkezd gyakorolni az intimtornát és megtapasztald, hogy az öröm egy olyan kiapaszthatatlan forrás, amely minden nőben benne él és csak arra vár, hogy felfedezzék. :)

Megújult honlapomon folyamatosan tájékozódhatsz az aktuális hírekről és intimtorna tanfolyamokról. Illetve érdemes követned facebook oldalamat is, ahol számtalan hasznos és érdekes tartalmat olvashatsz napról napra.

Üdv, Andi

#intimtorna #KIT #kristonandrea #kristonintimtorna #szex #párkapcsolat #harmónia

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?