Méretzavar - lelkeddel toldd meg! - 2018.08.01. -

Elképzelhető, hogy valaki azért szorong a nemi szerve miatt, mert nagyon kicsinek minősítette a péniszét. A férfit, annak ellenére, hogy nem látszik, stresszelheti a nemi szerve, mert félhet a megítélésétől. Ez is lehet egy rosszul rögzült hozzáállás a szexualitáshoz és okozhat szorongást.

Méretzavar - lelkeddel toldd meg!

Egy tanítványom elmondta, hogy bár a párjának nagyon kicsi a nemi szerve, szerinte a legjobb szerető a világon. Hát akkor nincs baj! Tehát amennyiben valaha is gondot okozott a péniszed formája vagy mérete, úgy érdemes ezt újragondolni, felnőtt fejjel, a szexualitás ismeretének birtokában. Mindegy, milyen az az autó, ha eljutunk vele oda, ahova menni szeretnénk. Mindegy, hogy a tűzhely milyen, ha finom ételeket főzhetünk rajta. Ne gondolja senki, hogy a nagy pénisz garancia arra, hogy a nőnek örömet szerez. Hiába van valakinek nagy autója, ha nem uralja. A nőket általában egy dolog érdekli: jó összebújni a férfival vagy sem. Senkit nem szeretnek kizárólag a pénisze nagy méretéért. 

Persze, könnyű azt mondani a férfiaknak, hogy fogadják el, de miután beszélgettem már olyanokkal, akik emiatt sokat szenvedtek, tudom, hogy ez nem egyszerű. Azt is látom, hogy némelyik férfinak annyira rögeszméjévé válika pénisze formája és mérete miatti aggódás, hogy nem tud rajta túllépni, és így sajnálatos módon megfosztja magát az örömtől.

Hallottam már olyan beszámolót is, hogy valakinek a pénisze átlagos, megfelelő, de ő nagyobbat szeretne, mert szerinte az az igazi. Úgy gondolom, hogy az elégedettség, az önfelvállalás, egy férfi jó kapcsolata a nemi szervével sokkal vonzóbb, mint néhány plusz centiméter.

A párodnak is könnyebb, ha elfogadod a testét, dícséred, keresve az örömadó érintéseket, formákat, mozdulatokat. Ez nagyobb elengedettséget, szexuális örömöt eredményez.

Hiába tökéletes valakinek a nemi szerve, nem biztos, hogy használni is tudja. Nem minden szuper autó tulajdonosa képes ügyes manőverekre. 

Forrás: Kriston Intim Torna Férfiknak - a férfierő megtartása című könyv

 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?