Női „50+” tábor a Női testi-lelki EGÉSZségért, a Bölcs Asszony minőségért Kováts Ildikóval - 2018.08.09. - tábor, Kováts, Idlikó, programajánló, 50+

Női „50+” tábor a Női testi-lelki EGÉSZségért, a Bölcs Asszony minőségért Kováts Ildikóval

A tábor célja, hogy a női testi-lelki EGÉSZSÉG megőrzéséhez gyakorlati, praktikus útmutatást adjon a hetedik hét évünk elhozta új korszakunkra. Alapja a Kriston Intim Torna tréning (3x4 órában) valamint olyan mozgásformák megismertetése, amelyek éretten, élettanilag komfortosan végezhetők: séta, túra, Nordic Walking, Pilates. Másik pillére a táplálkozási tanácsadás, a foglalkozások és programok alatt szakember rendszeres testösszetétel mérései (négy nap alatt nyolcszor), és útmutatásai segítenek megismerni a saját testünk működését, amivel támpontot kapunk az optimális támogatásához. 

Lesznek még bőrápolási és smink tanácsok, gyakorlati útmutatóval - a végeredményről fotó készül, kirándulások a Pilis női gyógyító helyeire, forráslátogatás, kézműves foglalkozás, tűzijáték a Duna felett, és egy meglepetés program, plusz hab a tortán. (A hölgyeket segítő szakemberek is gyakorló ötvenes Nők, kortalan szépségek, példaértékűen teljes élettel)

A tábor ismeretanyaga a lelki béke, a teljesség, az öröm megéléséhez járul hozzá. Fizikai testünk fittségét, optimális táplálását, egyéni alkatunk megismerése általi megfelelő gondozását segíti.

Részletes program:

Szombat - a szerETETünk jegyében

9:00-tól - Érkezés (aki teheti, jöhet, már csütörtök reggel és van egy szabadon választott napja Visegrádon) 
9:45-től - Testösszetétel mérés Csàky Krisztinával, a tábor alatti további mérések jelentőségének ismertetése, egyéni alkat szerinti tanácsadás. Táplálkozási tanácsok az érett korosztály sajátosságait figyelembe véve, alternatív reggeli, egészséges „nasi” kóstoló, csipegetni valókat is kapunk a délutáni foglalkozás idejére. És egy nagyobb energiát adó alternatív ebédet is elkészít.
13:00 - 17:00-ig - Kriston Intim Torna tréning, Kováts Ildikó K.I.T. trénerrel.
17:30-tól - Pilates ízelítő óra, ismerkedés a mozgásforma filozófiájával, Bertényi Ildi vezetésével.
19:00-tól - Könnyű vacsora, beszélgetés Csáki Krisztinával, a vízfogyasztás fontosságáról, tippek, fortélyok a megfelelő folyadékfogyasztás eléréséhez, testösszetétel, hidratáltság mérés. A kineziológus tanácsai a Víz elemmel kapcsolatban, a Víz üzenetei, kódolása a gyakorlatban.
Korai alvás, mert „50+”, ez a legjobb kozmetikus. Elalvás előtt mandalakártya húzása, üzenetének elemzése. És, ha nem lennénk még fáradtak, egy kis visegrádi séta is beleférhet.

Vasárnap - a VÍZ, az érzelmek jegyében

Reggel:

- Női kundalini jóga Matók Tündével.

- Jógi reggeli, női energetikai tanácsok az Egészséghez. 


Délelőtt:

- Kriston Intim Torna tréning 3x4 órában. Fokozottam figyelünk a folyadék bevitelre, hogy kiderüljön az esti testösszetétel mérésnél, mennyi az optimális mennyiség, amelyre szükségünk van. 
- Jógi ebéd Matók Tündével, a táplálkozási tanácsadó véleményezésével. (Vegán ebédünk, gasztronómiai kalandozásként, egy érdekes világot mutat be).

Délután: 

Üvegfestés - poháralátétét és az optimális vízmennyiségünk elfogyasztáshoz kedvet hozó palackunkat egyéni motívumokkal festjük meg. Folytatjuk a víz üzeneteinek fejtegetésit szakembereink segítségével.
- Rövid kirándulás a Bioszféra rezervátum területén lévő forráshoz, rituális mosdás (hogy ne legyen rémisztő a fürdőzés szó, de az is egy opció egy kisebb vízesésnél), meghozzuk az üvegeinkbe a magunk gyűjtötte forrásvizet.

- Békebeli „barnazacskós vacsora” kint a természetben. 

Este:

- Elalvás előtt testösszetétel, hidratáltság mérés, zárásként Tünde kis hangtál, gyógyító, altató koncertjét hallgathatjátok meg.

Hétfő - a Szépség jegyében

Reggel:

Csáky Krisztina 300 kalóriás reggeli kínálata, a napkezdő étkezés fontosságáról és minőségéről hallunk tőle.

- Testösszetétel mérés (ahogy, minden reggel és este) testŐRünk tanácsadása, mért egyedi alkatunk, és az eddigi hatásokra észlelt reagálások szerint.
Délelőtt: 

- Kriston Intim Torna tréningnek 3x4 órában Kováts Ildikóval (zárófoglalkozás).

Ebéd:

- Könnyű ebéd a táplálkozási szakértő ajánlásával, tanácsaival.

Délután:

- Tóthné Anikó a Nordic Walking versenyző, a sportág hangulatát, szellemiségét érezteti meg vélünk. Egy forrást keressük fel a sétabotjainkkal, és az üvegeinkbe friss vizet hozunk. A Pilis egy női gyógyító helyére kirándulunk.
A séta után Anikó kozmetikai cég Szépségnagyköveteként az érett korosztály szempontjait figyelembe vevő bőrápolási bemutatót tart, és sminkelni is megtanulunk. Az eredményről fénykép készül fotós közreműködésével emlékbe. 

Este:

- Kerti grillvacsora, szalonnasütés, borozgatás, tábortűznél egy meglepetés vendég szórakoztatja majd a hölgyeket. 
- Szépítő alvás előtt Új tudat üzenő kártya húzása.

Kedd - a Bölcsesség jegyében 
 

Reggel: 

- Reggeli Csáky Krisztina testösszetétel mérését követően, kötetlen beszélgetés a szakértővel, alternatív reggeli bemutató. 
- Csoportos családállítás Barna Bernadett családállító, test és lélekmasszőrrel, a Bölcs Asszony minőségre. 

Ebéd:

- Könnyű kis ebédre, most Betti vendégei vagyunk. 

Táborzárás előtt testösszetétel mérés, segítőink ÚTravaló tanácsai, hogy tudjunk dönteni, melyik sorban akarunk ülni. (Előreláthatólag késő délutánig leszünk együtt.)

A tábor ideje alatt az étkezésben, a mozgásos és szabadidős programokban sincs kötelező elem!

Szakértőink: 

Kováts Ildikó Kriston Intim Torna tréner, kineziológus, a Pillangós Gyógyító és Zarándokház vezetője:

„53 éves vagyok, ezt mesterségem címereként, úgy élem meg, hogy "még, és nem már". Fontosnak tartom az 50+-kat, ezt a társadalom által hátrányosan megítélt korosztályt támogatni, helyére tenni a "bölcs asszony" miNŐséget, a hetedik hét év hozta eszenciát, amely a természeti népeknél tekintély. Humánbiológusként is úgy tartom, fizikai testünk 120 évre van "kalibrálva".

http://pilleszarnyhatas.blogspot.com/ 

Csáky Krisztina - tanár, táplálkozási tanácsadó

Simonné Matók Tünde - jógaoktató, kreatív tanácsadónk

Tóthné Anikó - Nordic Walking versenyző, Szépség nagykövet ( kozmetikai tanácsadó)

Bertényi Ildi - Pilátes oktató, fotós

Barna Bernadett - test- és lélekmasszőr, családállító (tiszteletbeli Bölcs asszony tagunk, ő az egyetlen, aki még nagyon messze van a 7.hét évtől) 


A helyszínt a www.pillangos-haz.hu mutatja be. 

Helyszín: Visegrád, Pillangós Gyógyító és Zarándokház, 3 éj/ 4 nap
Időpont: 2018. október 20 (szombat) - október 23-ig (kedd).

Ára: 88 000 Ft/fő.
Szép Kártya terhére is (szállásként, mindhárom zsebből rendezhető egyben, 18% ÁFA terheli)


A tábor családias, a Pillangós-ház 2-3 személyes szobáiban 8-14 főt tudunk fogadni a jelentkezések sorrendjében. 

Plusz, egy éj szállás csütörtökre, vagy aki nem menne haza hétfőn: +5 ezer Ft.

Jelentkezés Kováts Ildikó táborvezetőnél: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu - 30% előleg befizetésével, a jelentkezések sorrendjében regisztráljuk a jelentkezőket.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?