Egészségmegőrzés

Egészségünk gondozása mindennapos törődést igényel. A Kriston-módszer segít, hogy tetőtől talpig, kívül és belül óvhasd magad minden életkorban és különböző állapotokban.

A feldolgozott témák a tabu tárgykörébe tartoznak, ugyanakkor meghatározzák életminőségünket: párkapcsolat, a szexualitás, a termékenység, szülés, szülővé válás, a hasi szervek funkciói, idősödés... Ezekből nem képződünk az iskolában, a családban, de egész döntéseket hozunk ezek kapcsán.

A Kriston-módszer óvodáskortól szépkorúakig, minden korosztály számára, nőknek és férfiaknak segíti az intimitással összefüggő szervek egészséges működését, az intimitásban való kiteljesedést. A módszer elsajátítása során olyan eszközöket kapunk a kezünkbe, amikkel kiteljesedhet az életünk.

A Kriston-módszer egyes tanfolyamai komplex megközelítést alkalmaznak, mely során érzékelhető hatást gyakorlunk a testre, az érzelmekre, a gondolkodás stratégiájára. Óriási változást vagyunk képesek létrehozni a környezetünkben, ha a korlátjainkat leoldjuk, és a szabad részünk megnyilvánulhat.

Minden tréning végén hanganyag segít a gyakorlás megvalósításában.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?