FelkéSZÜLÉS gátóvásra

Sokan vágynak szép, könnyű és biztonságos szülésre. Egy ilyen élmény nagyon sokat hozzá tud tenni a női önértékelésünkhöz. A tudatos felkészülés az egyik legfontosabb kulcs a sikerhez. Néhányan azonban megfeledkeznek arról, hogy a testüket OTT is felkészítsék, ahol SZÜLNEK. Ha a gátizmok erősek, elasztikusak és az kismama tudatosan használja őket, könnyebben utat engednek a kisbabának, amikor eljön az ideje. 

Önmagad jobb megismerésével sok feszültség oldódik az intimitás, a várandósság, a szülés, az anyaság témájában. Az életed sok területéről segítünk leoldani a korlátozó érzelmeket.

 Testedet csak Te tudod felkészíteni arra, hogy a nagy napon a legjobb formáját nyújtsa! A Kriston Intim Torna alaptanfolyam keretein belül jobban megismerheted női testedet, annak működését, üzeneteit. Megtanulod a gátizmok gyorsaságát, erejét, állóképességét fejlesztő, módszeresen felépített leghatékonyabb feladatsort. Elsajátítod a gátvédő vajúdástechnikát a tested védelme érdekében. A gátmetszés elkerülése, a gátóvás rajtad is múlik! Az alap Kriston Intim Torna gyakorlatok megtanulása után jelentkezhetsz a Gólyatréningre, és még kismamaként javasolt a Gésák titka tanfolyam is.

 

A várandósság különleges állapot, ezért érdemes ilyenkor különleges minőségű időt és energiát szánni magunkra. Ebben segít az 1986-ben Kriston Andrea létrehozott, és azóta folyamatosan fejlődő gátizom torna. A Kriston Intim Torna jelentősen különbözik a Kegel tornától. Ez utóbbi egyetlen mozdulat ismételgetése, amit kizárólag az inkontinencia kezelésére alkalmaztak. A Kriston Módszer lényegesen összetettebb és számtalan egyéb tünet esetén is megoldást nyújt, ezekről bővebben honlapunkon olvashat! A 12 órás tanfolyam biztos tudást nyújt, amit bárki elsajátíthat. Egyedülálló oktatási módszertana pontról pontra bárki által követhető. A jó minőségű fejlesztő mozgást 300 egymásra épülő, egyre biztosabb izomérzékelést nyújtó mozgássorral hozzuk létre, ami mozgásismeretből összeállítja a tréner az adott személy egyéni mozgásprogramját otthonra, amihez gyakorlást segítő hanganyagot is kap.

A Kriston Intim Torna nőknek és férfiaknak olyan egészségnevelési módszer, amely az alhasi szervek funkciójavítására szolgál kisgyermek kortól az idős korig. Célja, hogy megelőzze, csökkentse és megszüntesse az izomgyengeségből, a rossz tápanyagellátásból és a helytelen szokásokból adódó intim tüneteket. A klienst elvezeti a tudatosabb szervvédelemhez, egészségesebb alhasi működéshez, erősebb gátizmokhoz, a kismedencei szervek anatómiai helyzetében való megtartásához és örömtelibb szexuális élethez. A Kriston torna segíti a megfoganást, a beágyazódást, a várandósság teljes ideje alatt biztonságosan végezhető a Kriston Intim Torna trénerektől megtanult módon.

Sokan vágynak szép, könnyű és biztonságos szülésre. Egy ilyen élmény nagyon sokat hozzá tud tenni a női önértékelésünkhöz. A tudatos felkészülés az egyik legfontosabb kulcs a sikerhez. A szülésre való készülésnek sok módja van: szakkönyvek olvasása, internetes keresgélés, egészséges életmód, rendszeres orvos látogatás, felkészítő kurzusok, saját édesanyától való tájékozódás, dúla fogadása, kismama jóga, kismama torna, terhes torna.
Néhányan azonban megfeledkeznek arról, hogy a testüket OTT is felkészítsék, ahol SZÜLNEK. Ha a gátizmok erősek, elasztikusak és a kismama tudatosan használja őket, könnyebben utat engedhet a kisbabának, amikor eljön az ideje.

Testedet csak Te tudod felkészíteni arra, hogy a nagy napon a legjobb formáját nyújtsa! A Kriston Intim Torna alaptanfolyam keretein belül jobban megismerheted női testedet, annak működését, üzeneteit, megtanulod a gátizmok gyorsaságát, erejét, állóképességét fejlesztő leghatékonyabb feladatsort. Elsajátítod a gátvédő vajúdástechnikát a tested védelme érdekében, a babád kijutásának megkönnyítésére. A gátmetszés elkerülése, a gátóvás, a természetes szülés rajtad is múlik! Az alap Kriston Intim Torna gyakorlatok megtanulása után jelentkezhetsz, a Gólyatréningre, és az elengedést magasabb szintre emelő Gésák titka tanfolyamra is.

 

A Módszer elsajátítása közben fontos szerepet kapnak az intim szervi működések hátterében lévő érzelmi folyamatok. Önmagad jobb megismerésével sok feszültség elillan az intimitás, a várandósság, a szülés, az anyaság témájában. Az életed sok területéről segítünk leoldani a korlátozó érzelmeket.

Ezeket a gátizomtorna Kriston gyakorlatokat, szülés utáni tornaként is javasolt végezni az alábbi tünetek megelőzésére vagy megszüntetésére: vizeletcsepegés, aranyér, hólyagsérv, méhsüllyedés, végbélsérv, hüvelyszárazság, libidóhiány, tág hüvely. Császármetszés után is javasolt. Számos sebészeti beavatkozást fejlesztettek már ki azért, hogy elgyengült hüvelyt újra szűkké „varázsolják”. Azonban izmot nem lehet sem műtéttel, sem pesszáriummal, sem lézerrel építeni. Izmot csakis edzéssel fejleszthetünk, így a hüvely szűkítése csakis hüvelyre ható tornával lehetséges.

A tréning végére elsajátítod a szülési izmok felkészítését, szülés utáni helyreállítást segítő Kriston tornát, ami a gátizmok fejlesztő tréningje. Önbizalmat növelő folyamatok jelentősen növelik a nyugalmat a várandósság során. Jelentős esélyt kapnak a tanfolyamot végzett, rendszeresen gyakorló kismamák a szétnyílt hasfal elkerülésére is.  A megtanult ismeretek később remekül használhatóak a gyereknevelésben, amivel jelentősen hozzájárulhatsz a gyermeked intimitással összefüggő egészségőrzéséhez.

Az elmúlt több, mint 3 évtized során több ezer nő ismerte meg a módszert a tanfolyamok vagy Kriston Andrea- Ruzsonyi Péter: Kriston Intim Torna nőknek c. könyve segítségével. Egy biztos: a hatás egy életen át elkísér!

Kismamaként semmilyen ellenjavallat nincs a tanfolyam elvégzésére. Amennyiben nem vagy letíltva a normál életvitelről, úgy bátran érkezhetsz a tanfolyamra, csak előnyt láttok belőle a babáddal, akár nyitott méhszáj esetén is. Ha az orvos úgy látja, hogy ágynyugalomra van szükséged, akkor viszont találkozzunk később. Cászármetszést követően akkor érdemes érkezni a tanfolyamra, amikor a fájdalom nem akadályoz meg a gyakorlatok végézésében. A KIT végzése egy esetben nem javasolt a kismamának, ha éppen kontrakcióban van. DE annak elmúlta után már bátran végezhető a Kriston torna. 

 

A Kriston Intim Torna sok más gátra ható mozgással ellentétben a várandósság teljes idején biztonságosan végezhető. Mihamarabb sajátítja el a kismama, annál biztosabb a szülésre felkéSZÜLÉS. Ha lehetőséged van, tedd teljessé a hatást a Gólyatréniggel.

teszt

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?