Szexuális fejlődés

Libidó fokozása

A tanfolyam anyaga már a foglalkozás során érthetővé teszi számodra a lehetséges teendőket ennek érdekében. A tanfolyamon résztvettek visszajezése segítségével kiderült, hogy a KIT és a Gésa tréning 93%-ban növeli a libidót. Ha nincs rá szükséged, akkor nyomj néhány fekvőtámaszt, és megszűnik. 

 

Orgazmus hiánya

Vannak esetek, amikor semmilyen módon nem érhető el az orgazmus. Ez nőknél és férfiaknál is előfordulhat. Ennek nyomos oka van, de jelentős következménye lehet az orgazmus hiányának is. Frusztrálódás helyett vegyél részt egy tréningen, hogy megértsd magad, és felépítsd az orgazmuskészséged.

 

Hüvelyi orgazmus hiánya

Jól ismert fogalmak a csikló és a hüvelyi orgazmus. Ez utóbbi nem sok nő élménye a mindennapokban, ugyanakkor sokszor kiséri szorongás, szégyen, bűntudat, kisebbrendűség...Holott az orgazmuskészség felépíthető, és fejleszthető, és még az is fejleszthető, és még utána is! Az evidens orgazmuskészség az csak alap. Ha már tudsz jól autót vezetni, akkor tudsz majd vezetés közben gyönyörködni. Kezdd az alaptréningen, és gyere utána a gésára, akár azonnal. Nem fogsz magadra ismerni!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?