Kovács Andrea

Telefonszám: 06706495905

Debrecen, Debrecen
Magyarország 4031 Debrecen , Nagyerdei krt. 98.;


Debrecen, Bajcsy Corner
Magyarország 4026 Debrecen , Bajcsy Zsilinszky u. 40.
Debrecen, ONLINE
Magyarország 4031 Debrecen , Bajcsy Zs.u.40

Kovács Andrea vagyok. A Debreceni Egyetem Urológiai Klinikáján dolgozom, Dr. Flaskó Tibor klinikaigazgató mellett.

Amikor Kriston Andrea, Dr Flaskó Tibor és  Dr. Benyó Mátyás kutatást végzett klinikánkon a prosztata eltávolításon átesett férfiak körében, akkor találkoztam először a KIT módszerrel. A kutatás alapján a prosztata eltávolítás után fellépő inkontinenciát a Kriston Intim Torna 74%-ban megszüntette. 

Munkám során rengeteg beteggel találkozom. Tapasztalatom szerint a műtéteket követően nagyon fontos az életminőség megfelelő visszaállítása is. Fontosnak tartom, hogy a klinikára érkező betegek gyógyítása ne a műtéttel érjen véget. Az a gyógyulásnak sokszor csak az első lépése, amit az orvos tehet, de a továbbiakban a betegnek is van lehetősége tevőlegesen részt venni a saját egészségének helyreállításában.

A gyógyulás is az agyban kezdődik és a testben jelentkezik. 

Klinikánkra az ország minden pontjáról és a határon túlról is érkeznek betegek különböző urológiai, andrológiai problémával. Az orvosaink kiemelkedő szaktudása, embersége és a kiváló betegellátás miatt.

Elhatároztam, hogy ennek a kiváló csapatnak a tagjaként, klinikánkon a Kriston Intim Torna módszer oktatásával fogom segíteni az urológiai, andrológia, nőgyógyászati, proktológiai problémával küzdő nőket és férfiakat. 

Örülök, hogy klinikánkon is elérhetővé vált a KIT módszer. Köszönöm Kriston Andreának, hogy a sok nehéz anatómia, kórélettan, Kriston intimtorna képzés jó hangulatú, de nehéz és sikeres vizsgái után, taníthatom a módszert ésezzel komplexebbé tehetem a hozzánk érkező betegek gyógyulását. 

Az egészséges intimitás megismerését már egészen gyermekkortól kellene kezdeni.

Kiemelten fontosnak tartom a megelőzést, a saját testünk működésének megismerését és megértését. Hamarosan kamaszok oktatását is elkezdem a módszer segítségével.  

Lelki folyamataink megértésével, sokszor problémáink meg is szüntethetőek.

 

Egyéni és csoportos tréningeket is tartok, akár ONLINE is folyamatosan nőknek, férfiaknak, fiataloknak és időseknek egyaránt. 

Megelőzésben vagy műtét utáni rehabilitációban egyaránt segítek a hozzám fordulóknak kortól, nemtől függetlenül.

 

"A dolgok nem kívül kezdődnek, hanem belül, és nem alul, hanem felül, és nem a láthatóban, hanem a láthatatlanban."   Hamvas Béla.

 

Saját honlapom is hamarosan elérhető lesz.

 

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek 2023.12.02 09:00 - 15:00
2023.12.09 09:00 - 15:00
Debrecen
Bajcsy Corner
4026 Debrecen Bajcsy Zsilinszky u. 40.
45 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna férfiaknak 2024.01.13 09:00 - 15:00
2024.01.20 09:00 - 15:00
Debrecen
Bajcsy Corner
4026 Debrecen Bajcsy Zsilinszky u. 40.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna nőknek 2024.02.03 09:00 - 09:00
2024.02.10 15:00 - 15:00
Debrecen
Bajcsy Corner
4026 Debrecen Bajcsy Zsilinszky u. 40.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Bajcsy Corner
4026 Debrecen Bajcsy Zsilinszky u. 40.
80 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
ONLINE
4031 Debrecen Bajcsy Zs.u.40
85 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Bajcsy Corner
4026 Debrecen Bajcsy Zsilinszky u. 40.
80 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
ONLINE
4031 Debrecen Bajcsy Zs.u.40
85 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem

Kriston Intim Torna férfiaknak Vélemények

 • István - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Azt hittem, hogy csak torna gyakorlatokat fogok tanulni. Meglepett, hogy milyen sokrétű és alapos információkat kaptam a lehetséges testi lelki okokról, problémákról. Jónéhány dolgot sikerült megértenem általa. Egy-két dologban tovább is tudtam lépni. A rendszeres gyakorlás még előttem van, de remélem, az is olyan hatékony lesz, mint az elméleti képzés. Köszönöm! Bendi

 • zoltán

  Minőségi képzés,bánom,hogy nem hamarabb jelentkeztem.

 • Attila - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Kedves 'Andik'! Köszönöm nektek a lehetőséget, hogy részt vehettem ezen a nagyszerű tréningen. Először is az alkotónak, hogy létre hozta ezt a fontos torna módszert és nem feledkezett meg rólunk férfiakról sem. Másodszor pedig a trénernek amiért lelkesen, kedvesen, humorral és a torna fontosságához méltó komolysággal adtad át nekünk. Az elméleti részeknél nem száraz információt adtál át, hanem gyakorlatiassá tetted a témát. Magát a torna gyakorlatokat is érthetően magyaráztad és szemléltetted. Végig nagyon jól éreztem magam és kellemes élményként fogok visszaemlékezni erre a két szombatra. Hasznos tudásra tettem szert, valóban azt kaptam amit vártam. További sikereket kívánok nektek! Hálás köszönettel: Kabai Attila

 • Ákos

  Szuper volt az egész tréning. Jól éreztem magam a két nap alatt. Érthető, követhető volt mind a gyakorlat, mind az elmélet. Örülök, hogy Andit választottam, vicces és lelkes trénert ismertem meg a személyében. Ákos

 • Ádám Viktor

  Minden szuper volt. Jó előadásmód, hangulatos környezet , hasznos ismeretszerzés, érthető gyakorlatokkal . Mindenkinek tudom ajánlani hogy menjen el egy képzésre

 • Ádám - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Nekem Kovács Andrea tartotta a tréninget, akit egy nagyon szimpatikus, segítőkész és energikus személyként tudok jellemezni. Én gyakori vizelési inger, hólyaggyengeség, csepegés miatt jelentkeztem a tornára, ami sokkal fárasztóbb volt mint ahogy azt előzetesen gondoltam. Nagyon hasznosnak találtam az anatómiai oktatást, mert segített abban, hogy megértsem hol is ronthattam el, és hogy miért fájt, fáj ott ahol. Nekem nem volt annyira új a 'marcipán torta takarítása', de megerősített abban, hogy igenis kell ezzel a résszel foglalkozni, és hogy a legtöbbször ez okozza magát a tüneteket is. Sokat tanultam olyan dolgokról amik jelenleg engem nem érintenek, de a történetek, tanácsok révén remélem már okosabban tudok belevágni a dolgokba, ezeket az információkat kifejezetten hasznosnak találtam. Összefoglalva, a tornát egy nagyon hasznos foglalkozásnak tartom, amire érdemes volt jelentkezni és kíváncsi vagyok a gyakorlatok hatására 2-3 illetve félév múlva.

 • János - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Elbűvölőn jó kisugárzású személyiség! Nagy szakmai hátérrel rendelkező jól felkészült tréner! Csak a legjobbakat tudom róla illetve a tréningről mondani! Bárkinek, csak ajánlani tudom! Lehetőség lenne, rá Intim Fitnesz-re járnék hozzá! Utólag is nagy köszönet az odaadásáért és a tanultakért! Remélem, még találkozunk a jövőben, addig is további sok sikert és jó egészséget kívánok! Love And Peace :)

 • Zsolt - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Kellemes, nyugodt kornyezetben es jo hangulatban telt el a trenng! Sok uj es hasznos dolgot tanultam a ket alkalom alatt. Reszletekbe menoen minden szepen el volt magyarazva, es az ember azt erezte, hogy a tudas, a legmagasabb szinten van atadva! Halat erzek azert, hogy vannk olyan emberek, akik ezt az informaciot atadjak, es en reszese lehettem ennek, hiszen ez a tovabbi eletunkben oriasi pozitiv valtozast eredmenyez! Csak ajanlani tudom mindenkinek, es koszonet erte!!

 • István - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Kedves Andi! A tanfolyam abszolút felülmúlt mindent amire számítottam. Különösen segített, hogy sokat feszegettük a problémák és a férfi lét lelki oldalát, ez számomra hiánypótló volt, ilyesmikről a szüleim sohasem beszéltek és máshonnan sem kaptam válaszokat. Eddig. Szuper volt az is, hogy oldott és fesztelen volt a légkör pedig szerintem többen is érkeztünk olyan gondokkal ami miatt sokat szorongunk a hétköznapokban. Ami engem illett, nekem ez az év befektetése volt, hogy elmentem erre a két napra. Még egyszer köszönöm!

 • Botond

  Nagyon jó volt a torna. Sok hasznos tudásra tettem szert saját testemmel kapcsolatban. A koncentrációs tréningeknek hála nem csak az intim izmaim fedeztem fel, de tudatosan képessé váltam figyelni testem bizonyos pontjaira. A torna mellett rengeteg elméleti tudásra is szert tettem,, amit nem is vártam volna egy egyszerű torna tréningen. A legjobb, hogy erre a tudásra úgy tettem szert, hogy közben még jól és éreztem magam.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?