Kracker Gyöngyi

Telefonszám: +3630/5442857

Szeged, Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
Magyarország 6726 Szeged , Kállay Albert utca 15/b.


Orosháza, Életfa Egészségközpont
Magyarország 5900 Orosháza , Thököly u. 23.
Szeged , Egyéni tréningek
Magyarország 6726 Szeged , Kállay Albert utca 15/b.

Boldogsággal tölt el és nagyon szerencsésnek érzem magam, mert mindig azzal foglalkozhattam, ami örömet okozott nekem és a környezetemnek is. 32 évig gyógypedagógusként sérült gyermekek között dolgoztam, neveltem, támogattam és szerettem őket. Közel 20 éve oktatok testtudatos mozgásformákat, amely során nőtársaimat igyekszem segíteni abban, hogy tiszteletben tartva a testük igényeit és határait,  szeretettel gondozzák azt. Fontosnak tartom, hogy testtudatosságra “neveljem” azokat, akik bíznak a tudásomban és a tapasztalataimban.

Ahogy teltek az évek én is egyre tudatosabbá váltam életvitelemben, életszemléletemben és a testemhez való viszonyulásomban. Közben azt vettem észre, hogy az élet sorra kínálja azokat a lehetőségeket, amelyek által én is fejlődhetek a nőiségem terén és a környezetemet is segíteni tudom ebben. Egyre inkább egyértelművé vált számomra, hogy ez az utam, mert jó érzésekkel töltöttek el az új feladatok és sok pozitív megerősítés támogatott abban, hogy újabb és újabb ismereteket szerezzek a női testi és lelki egészség témában. Eredeti szakmám is segítő foglalkozás, amelyben sok örömömet leltem. De az utóbbi években erős hívást éreztem, hogy már máshol van feladatom és más területen kell kamatoztatnom a pedagógiában szerzett tapasztalataimat. Ezek az érzések és a saját testem jelzései vezettek el odáig, hogy elvégezzem a Kriston Intim Torna@ tréneri képzést.

Célom, támogatni a nőket abban, hogy maguk jöjjenek rá milyen életmódbeli és gondolkodásmódbeli változásra van szükségük ahhoz, hogy a további életük egészségesebb és örömtelibb legyen. A hozzám fordulóknak igyekszem átnyújtani mindazt az ismeretet és tudást, amellyel egy életreszólóan az altestük tudatos védelmét biztosítani tudják. Megváltoztatva a viszonyukat a testük azon területéhez, amelyről beszélni és amivel tudatosan foglalkozni tabunak számít még a mai világban is. Ígérem, hogy én tabu nélkül fogok beszélni olyan intim témákról, ami segíthet, ami örömet okozhat és ami javíthatja az életminőséget.

Jelen pillanatban csak női tanfolyamokat tartok. Örömmel, nagy lelkesedéssel és segíteni akarással adom át a tudásomat mindazoknak, akik nyitottak a változtatásra, az öngyógyításra és akik más minőségben szeretnék megélni a nőiségük különböző korszakait. Izgalmas feladatnak és örömteli kihívásnak érzem, hogy a különböző korosztályok, legkülönbözőbb problémáinak a megszüntetésében támogató és inspiráló lehetek.

Egyénileg is szívesen foglalkozom azokkal, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak vagy nem akarnak részt venni csoportos tréningeken. Szomatopedagógusként szeretnék segíteni a mozgássérülteknek is az intim problémáik megszüntetésében és a testi és lelki életminőségük javításában.

Tanfolyamokat jelenleg Szegeden és Orosházán tartok, de igény esetén szívesen megyek más településekre is.  

Szeretettel várok mindenkit, aki tenni szeretne az intim egészségéért!

A tested meghálálja mindazt a figyelmet, amelyet szeretettel, türelemmel és elfogadással ráfordítasz!

 

Saját honlapom: www.intimtorna-szeged.hu

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/kristonintimtornakrackergyongyi/

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek 2022.09.02 17:00 - 21:00
2022.09.09 17:00 - 21:00
2022.09.16 17:00 - 21:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Kállay Albert utca 15/b.
38 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna nőknek 2022.09.26 08:30 - 12:30
2022.10.03 08:30 - 12:30
2022.10.10 08:30 - 12:30
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Kállay Albert utca 15/b.
38 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna nőknek 2022.10.01 09:00 - 15:30
2022.10.15 09:00 - 15:30
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Kállay Albert utca 15/b.
38 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna nőknek 2022.10.29 09:00 - 15:30
2022.11.05 09:00 - 15:30
Orosháza
Szervezés alatt
5900 Orosháza Szervezés alatt
38 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Kállay Albert utca 15/b.
50 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Réka - Kriston Intim Torna nőknek

  Gyöngyi nagyon felkészült oktató, az órák barátságos hangulatban teltek. Sokat tanultam a tanfolyamon, remélem, a gyakorlatok rendszeres végzésével sok kellemetlen gondot tudok majd megelőzni.

 • Gabriella - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon jónak es hasznosnak találtam …mindenkinek ajánlom ….sokat lehet tanulni amit aztán jól tudunk kamatoztatni az életünkben …..Gyongyi az oktatónk nagyon kedves volt sokat lehet tanulni tőle ….

 • Márta - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon szerettem! Minden nőnek ajánlom. Én nem hittem,hogy meg tudom csinálni,de hála Gyöngyinek sikerült.

 • Anna - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon hasznos volt a tanfolyam! Örülök, hogy részt vettem rajta! Csak ajánlani tudom! :)

 • Renáta - Kriston Intim Torna nőknek

  Számomra nagyon hasznos tréning volt, örülök, hogy hallgattam az ismerőseimre és jelentkeztem rá. :) A testi változásokat, javulást szinte azonnal érzékeltem, a panaszaim enyhültek, de emellett úgy érzem ez egy lelki jellegű tréning is volt, ami sokat hozzáadott ahhoz, hogy jobban érezzem magam nőként, formálta a nőiességről való gondolkodásomat. Úgy érezm az életminőségem javulását segíti, szóval nekem nagyon pozitív tapasztalat volt. Próbálom rávenni a férjemet is, hogy ő is jelentkezzen majd egy férfi tréningre, mert az ilyen pozitív és építő gyakorlatokat, tapasztalatokat szeretném ha ő is megélhetné. :) Köszönöm a lehetőséget!

 • Éva - Kriston Intim Torna nőknek

  Hasznos, jó hangulatú, érthető, segítőkész volt. Knyvből nem tudtam így elsajátítani. Mindenkinek is ajánlom!!!!

 • Orsolya - Kriston Intim Torna nőknek

  Szülésfelkészítés részeként találtam ki, hogy részt veszek egy intimtorna tanfolyamon és nem is választhattam volna ennél jobban. Hálás vagyok Gyöngyinek a megszerzett tudásért és az óvó odafigyelésért, ahogyan a kismamákat és az őket érintő kérdéseket ilyen körültekintően kezelte. A anfolyam szuper hangulatban telt, értékes, kedves embereket ismerhettem meg. Szívből ajánlom az intimtornát minden korosztálynak!

 • Katalin - Kriston Intim Torna nőknek

  Hasznosnak találtam a kurzust! Örülök, hogy részt vehettem. Köszönöm. :)

 • Zsuzsa - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon elégedett voltam a tanfolyammal és a trénerrel egyaránt. Jó hangulatú foglalkozásokon vehettem részt, sok olyan új információt szereztem, amit remélem hasznosítani tudok a későbbiek folyamán, hiszen ez csak az én hozzáállásomon múlik majd. Köszönök mindent, ismerőseim körében ajánlani fogom a tanfolyamot, mert szerintem ezt minden nőnek érdemes lenne elvégezni!

 • Helga - Kriston Intim Torna nőknek

  Gyöngyi kiváló tréner, rendkívül szimpatikus és rugalmas. Közvetlenségével már rögtön a tanfolyam elején eloszlatta bennünk a szégyellősséget, így alkalmunk nyílt őszintén kérdezni és hiánypótló válaszokat kapni. A gyakorlatok magyarázata kiváló volt, az elméleti részek és példa történetek is sokat adtak számomra.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?