Kracker Gyöngyi

Telefonszám: +3630/5442857

Szeged, Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
Magyarország 6726 Szeged , Kállay Albert utca 15/b.


Orosháza, Életfa Egészségközpont
Magyarország 5900 Orosháza , Thököly u. 23.
Szeged , Egyéni tréningek
Magyarország 6726 Szeged , Kállay Albert utca 15/b.

Boldogsággal tölt el és nagyon szerencsésnek érzem magam, mert mindig azzal foglalkozhattam, ami örömet okozott nekem és a környezetemnek is. 32 évig gyógypedagógusként sérült gyermekek között dolgoztam, neveltem, támogattam és szerettem őket. Közel 20 éve oktatok testtudatos mozgásformákat, amely során nőtársaimat igyekszem segíteni abban, hogy tiszteletben tartva a testük igényeit és határait,  szeretettel gondozzák azt. Fontosnak tartom, hogy testtudatosságra “neveljem” azokat, akik bíznak a tudásomban és a tapasztalataimban.

Ahogy teltek az évek én is egyre tudatosabbá váltam életvitelemben, életszemléletemben és a testemhez való viszonyulásomban. Közben azt vettem észre, hogy az élet sorra kínálja azokat a lehetőségeket, amelyek által én is fejlődhetek a nőiségem terén és a környezetemet is segíteni tudom ebben. Egyre inkább egyértelművé vált számomra, hogy ez az utam, mert jó érzésekkel töltöttek el az új feladatok és sok pozitív megerősítés támogatott abban, hogy újabb és újabb ismereteket szerezzek a női testi és lelki egészség témában. Eredeti szakmám is segítő foglalkozás, amelyben sok örömömet leltem. De az utóbbi években erős hívást éreztem, hogy már máshol van feladatom és más területen kell kamatoztatnom a pedagógiában szerzett tapasztalataimat. Ezek az érzések és a saját testem jelzései vezettek el odáig, hogy elvégezzem a Kriston Intim Torna@ tréneri képzést.

Célom, támogatni a nőket abban, hogy maguk jöjjenek rá milyen életmódbeli és gondolkodásmódbeli változásra van szükségük ahhoz, hogy a további életük egészségesebb és örömtelibb legyen. A hozzám fordulóknak igyekszem átnyújtani mindazt az ismeretet és tudást, amellyel egy életreszólóan az altestük tudatos védelmét biztosítani tudják. Megváltoztatva a viszonyukat a testük azon területéhez, amelyről beszélni és amivel tudatosan foglalkozni tabunak számít még a mai világban is. Ígérem, hogy én tabu nélkül fogok beszélni olyan intim témákról, ami segíthet, ami örömet okozhat és ami javíthatja az életminőséget.

Jelen pillanatban csak női tanfolyamokat tartok. Örömmel, nagy lelkesedéssel és segíteni akarással adom át a tudásomat mindazoknak, akik nyitottak a változtatásra, az öngyógyításra és akik más minőségben szeretnék megélni a nőiségük különböző korszakait. Izgalmas feladatnak és örömteli kihívásnak érzem, hogy a különböző korosztályok, legkülönbözőbb problémáinak a megszüntetésében támogató és inspiráló lehetek.

Egyénileg is szívesen foglalkozom azokkal, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak vagy nem akarnak részt venni csoportos tréningeken. Szomatopedagógusként szeretnék segíteni a mozgássérülteknek is az intim problémáik megszüntetésében és a testi és lelki életminőségük javításában.

Tanfolyamokat jelenleg Szegeden és Orosházán tartok, de igény esetén szívesen megyek más településekre is.  

Szeretettel várok mindenkit, aki tenni szeretne az intim egészségéért!

A tested meghálálja mindazt a figyelmet, amelyet szeretettel, türelemmel és elfogadással ráfordítasz!

 

Saját honlapom: www.intimtorna-szeged.hu

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/kristonintimtornakrackergyongyi/

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek 2023.12.02 09:00 - 15:30
2023.12.09 09:00 - 15:30
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Kállay Albert utca 15/b.
45 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna nőknek 2023.12.04 08:30 - 12:30
2023.12.11 08:30 - 12:30
2023.12.18 08:30 - 13:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Kállay Albert utca 15/b.
45 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna nőknek 2024.01.20 09:00 - 15:30
2024.01.27 09:00 - 16:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Kállay Albert utca 15/b.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna nőknek 2024.02.02 17:00 - 21:00
2024.02.09 17:00 - 21:00
2024.02.16 17:00 - 21:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Kállay Albert utca 15/b.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna nőknek 2024.02.17 09:00 - 15:30
2024.02.24 09:00 - 16:00
Orosháza
Szervezés alatt
5900 Orosháza Szervezés alatt
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna nőknek 2024.04.27 09:30 - 16:00
2024.05.04 09:30 - 16:00
Makó
Szervezés alatt
6900 Makó ....
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Kállay Albert utca 15/b.
60 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Gabriella - Kriston Intim Torna nőknek

  Testi -lelki feltöltődés volt ez a tanfolyam! Nem csak fizikai gyakorlatokat tanultunk, hanem a nőisség témakörében rengeteg információt, tapasztalatot, élményt megosztottál velünk! A mai világban szerintem hiánypótló tudást nyújt ez a tanfolyam! Köszönöm!

 • Petra - Kriston Intim Torna nőknek

  Minden nőnek meg kellene tanulnia még fiatalon. Ha tehetném közoktatási tananyagnak javasolnám. Rendkívül élveztem mind a lélektani, mind az anatómiai, mint a gyakorlati részét. Ajánlani fogom a környezetemben elő nőknek. Köszönöm!

 • Anna - Kriston Intim Torna nőknek

  Hálás vagyok ennek a tudásnak, amit kaptam az elmúlt időszakban. Az első alkalom után már tudtam változtatni dolgokon amik előrébb vittek. Jó volt kiszakadni a mindennapi rohanásból, megnyugodni és kellemes légkörben, kellemes társasággal kötetlenül megélni ezeket az alkalmakat. Mindenkinek ajánlani fogom.

 • Gabriella - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon sajnálom , hogy nem 20 éve , a fiam születése előtt találtam rá a Kriston tanfolyamra. Azt gondolom, hogy sokkal tudatosabban élhettek volna meg a szülést, és talán a gátmetszést is megúszhattam volna. Nagyon hasznosnak találtam mind az anatómiai ismereteket, mind pedig a női létünket meghatározó lelki aspektusok feltárását . Nagyon sokat kell még magamon dolgozni, nemcsak gyakorolni, de tudatosítani , hogy ki is vagyok, és hogyan szeretném megélni most már az előttem álló változó kort. Jó lenne, hogy a minden fiatal lányhoz eljuthatna mindez a tudás, de azt gondolom, hogy sosem késő, és bármely életciklusban rengeteget ad a tanfolyam. Én biztosan ajánlani fogom a környezetemben lévő hölgyeknek ☺️

 • Lászlóné - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon örülök,hogy elvégeztem a tanfolyamot.Nem gondoltam hogy sokkal többet fogok kapni mint “csak” tornát.Rengeteg érdekes és hasznos információval,tudással gazdagodtam testről és lélekről.

 • Ildikó - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon jó, komplex tanfolyam, ami a "nőiségem" testi és lelki megerősítésének is jól esett. Nagy szükség lenne a Kriston módszer megismertetésének már az iskolában is, legalább valamilyen felvilágosíó óra keretében. Sajnálom, hogy évekkel a szülésem után találkoztam ezzel a módszerrel, mikor már komolyabb kismedencei süllyedésekkel küzdöttem. Ha a védőnők is rendelkeznének valamennyi alapismerettel a Kriston módszerről, és említenék a kismamáknak, nagyon sok szülési trauma elkerülhető lenne. A tanfolyam igazán élmény volt, kellemes hangulatú, biztosan fogok menni ismétlő tanfolyamra később.

 • Mónika - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon örülök, hogy megtanulhattam a Kriston tornát. Gyöngyi szuper jó tréner, nagyon jó szívvel ajánlom Őt, aki megszeretné tanulni ezt a tornát. Azon túl, hogy egészségi állapotunkon is tud ez a mozgás segíteni, nagyon sokat tett a fejlődésünkhöz és saját magunk mélyebb megismeréséhez Gyöngyi által adott ismeret. Hálás vagyok mindenért.

 • Brigitta - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon örülök, hogy elkezdtem ezt a tréninget. Szuper trénert kaptam Gyöngyi személyében, sok tapasztalatot és információt kaptam, és a NŐ-t ismét kezdem felfedezni magamban. Izomláz garantált volt minden alkalom után.

 • Szilvia - Kriston Intim Torna nőknek

  Úgy gondolom, minden nőnek alapból, akár már iskolás lányként tudnia kellene ezekről az ismeretekről. Fontosnak tartom, hogy ne csak azért tegyünk, ami kívülről látszik és szembetűnő, hanem a belső, nem látható területeinkre is fordítsunk kellő figyelmet. Hálás vagyok azért a tudásért, amit kaptam, igyekszem szorgalmasan beépíteni mindennapjaimban a tanult gyakorlatokat. Köszönöm Gyöngyinek a lelkiismeretes munkáját és hozzáállását! Találkozunk az ismétlőkön!

 • Natália - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyszerű élmény volt! Sokat tanultam, sokkal korábban kellett volna jönnöm. Két lányomnak minden féle képen javasolni fogom! Kíváncsian várom, hogy a testreszabott gyakorlatok által, hogyan fog változni a testem. Köszönöm!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?