Illés Anita

Telefonszám: 0770474984

Nagyvárad, Fox Inn Hostel
Románia 410078 Nagyvárad , str. Evreilor Deportați nr. 40


-, online
Magyarország - - , -
Hegyközpályi Község, Sportcsarnok (aerobik terem)
Románia 417166 Hegyközpályi Község , -

Kedves érdeklődő!

 

Illés Anita vagyok, nő, feleség, két csodálatos kisfiú édesanyja és Kriston Intim Torna tréner. 9 évvel ezelőtt találkoztam először a Kriston-módszerrel, várandósan vettem részt Kriston Andi női alaptanfolyamán, utána Kriston Golyatréningen. Ez indított el a saját önismereti utamon és kitartó gyakorlással eltüntette az intim tüneteimet is. Arra lettem figyelmes, hogy a körülöttem élőknek egyre sűrübben ajánlottam a Kriston-módszert mint megoldási lehetőség az intim tüneteikre. Úgy gondolom, hogy a Kriston-módszer egy nagyszerű önismereti út az intimitáson keresztül, innen jött az elhatározás, hogy én is szeretnék segíteni az embereken és tréner leszek.

Célom, hogy megmutassam a nőknek és férfiaknak, hogy milyen csodálatosan működik a testük és milyen csodálatos lehetőség van mindenkiben ami kiaknázásra vár.

Magamról: optimista vagyok, kitartó, lelkes, megoldásközpontú, kíváncsi, imádom az új kihívásokat és nem hiszek a lehetetlenben.

 

A Kriston-módszer

A Kriston-módszert 1986 óta fejleszti Kriston Andrea. A magyar egészségóvó eljárás célja az alhas szerveinek funkciójavítása mindkét nem esetében, óvodáskortól időskorig terjedően, prevencióra és „önrehabilitációra” kidolgozva.

 

A Kriston-módszer 3 komponense:

 1. szokásáthangolás az egészségesebb szervekért
 2. egészséges szervi működést gátló érzelmek csökkentése, megszüntetése
 3. szervek egészségfunkciójának javítása.

 

Miben segít a Kriston Intim Torna nőknek?

Segít felkeszülni a szülésre, regenerálni a gátizomot szülés után, segíthet vizelet, szél, széklet inkontinencia esetén, hormon problémák esetén, különböző nőgyógyászati tünetek esetén, mint PCOS, endometriózis, vaginizmus, ciszták, mióma, méhpolip, kimerült petefészek, szervi süllyedések esetén, mint például méhsüllyedés, hólyagsüllyedés, végbélsüllyedés, aranyér és más intim területen kialakult viszértágulatok esetén, hüvelygyulladás, méhszájseb, hüvelygyengeség stb.

 

Miben segít a Kriston Intim Torna férfiaknak?

Segít megelőzni a prosztata problémákat, illetve segít akkor is amikor már kialakultak a prosztata problémák, segít aranyér és más intim területen kialakult viszértágulat esetén, szervi süllyedések esetén, hormonproblémák esetén, merevedési zavarok esetén, korai magömlés, vizelet-, szél- és széklet inkontinencia esetén, prosztata eltávolítás utáni regenerálódás esetén stb.

 

Mi történik a tanfolyamon?

A Kriston Intim Torna tanfolyamon egy összetett szemlélettel ismerkedsz meg amelynek a végén egyénre szabott mozgástervet kapsz a kezedbe, egy hanganyagot a könnyebb gyakorláshoz, ennek gyakorlásával hozhatod csúcsformába a gátizmaidat. Ezenkívül megtanulod az alhasvédő szokásokat és közelebb kerülsz saját magadhoz az intimitáson keresztül. A tanfolyamon nem szükséges elmondanod milyen céllal érkeztél, egy jeligés kérdőív segítségével kapod meg az egyéni programodat. A torna felöltözve történik, én nem fogom megmutatni a saját gátizmaimat és leellenőrizni sem fogom.

 

Kriston Intim Torna egyénileg

Ha még nem állsz készen egy csoportos tanfolyamra, lehetőség van egyénileg is elsajátítani a Kriston-módszert online vagy személyesen is előre megbeszélt időpontban. Ez körübelül 6 óra, ugyanúgy egyéni mozgásprogramot kapsz a kezedbe a tanfolyam végén és hanganyagot a könnyebb gyakorláshoz.

 

Kriston Intim Torna gyerekeknek

A Kriston módszer lehetőséget nyújt már kisgyerekeknek is a változásra, körübelül 3 éves kortól megtanulható a gyerekekre szabott módszer, mindezt játékosan és a szülői felügyelettel. Előtte mindenképp ajánlott, hogy a szülők is megismerjék a Kriston-módszert egy alaptanfolyamon, már a szemléletváltás sokat segít egy esetlegesen kialakult tünet megoldásához.

 

Keress bizalommal ha bármilyen kérdésed felmerül!

tel: 0040 770474984

e-mail: illesanita.intimtorna@gmail.com

FB: Illés Anita - Kriston Intim Torna

Insta: Illés-Nagy Anita - Kriston Intim Torna

 

www.illesanita.ro

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek 2024.05.18 09:30 - 16:00
2024.05.25 09:30 - 16:00
Nagyvárad
BMS Oradea
410020 Nagyvárad George Cosbuc 13/A
450 RON Elkezdődött
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Nagyvárad
Fox Inn Hostel
410078 Nagyvárad str. Evreilor Deportați nr. 40
750 RON Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
-
online
- - -
650 RON Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Nagyvárad
Fox Inn Hostel
410078 Nagyvárad str. Evreilor Deportați nr. 40
750 RON Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
-
online
- - -
650 RON Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Gyakorlóóra nőknek
Kriston Gyakorlóóra nőknek
Megnézem
Kriston Trénerképzés
Kriston Trénerképzés
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
Kriston Gyakorlóóra férfiaknak
Kriston Gyakorlóóra férfiaknak
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem
Kriston Konzultáció férfiaknak
Kriston Konzultáció férfiaknak
Megnézem
Kriston Konzultáció nőknek
Kriston Konzultáció nőknek
Megnézem

Kriston Intim Torna férfiaknak Vélemények

 • Csaba - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Sajnos nem olyan generációból származom, ahol testnevelés órán beszéljenek az intim tornáról. De sajnos még a fiam sem tartozik oda. De remélem el fog jönni az az idő, hogy így legyen. Meggyőződésem, hogy a test tudatosság, a lélek-elme-test kapcsolat meghatározó az emberi élet minőségében, és a Kriston Intim Torna ezt segíti elő. Hálás vagyok a lehetőségért, és mindenkinek csak ajánlani tudom, úgy a Kristont Intim Tornát, mint a test tudatosságot is. Anita nagyon jó tréner, meglepően jól tudott mesélni nekünk a saját testünkről.

 • Dávid - Kriston Intim Torna férfiaknak

  A tanfolyam leírását olvasva sem voltam benne biztos milyen hatással lehet rám egy ilyan kurzus, mindenképp elvárásaimon felül teljesített. Ami különösen meglepett, az az, hogy az enyhén érzékelhető, kis izmok felderítése mellett az önismeretre is nagy hagsúly volt fektetve. Ez legalább olyan értékesnek bizonyult nekem, mint maga a torna. Külön elismerés a kurzus 'házigazdájának', Illés Anitának. Érezhetően egy elhivatott oktató és ez sokban hozzájárult ahhoz, hogy (legalábbis számomra) hitelesen közvetítse az információkat. U.I. Elnézést, az elhúzódott értékelésért... de ha már így alakult akkor megjegyezném, hogy már tapasztalom a torna pozitív hatásait.

 • Levente - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Teljes mértékben ajánlani tudom, nem mondhatom, hogy nagyon könnyű de szakszerű profi tréneremnek köszönhetően, számomra érezhető és világos volt. Sok gyakorlás után biztos vagyok benne, hogy segíteni fog. Már a felkészülés ideje alatt is volt pozitív hatása. Mindent köszönök!

 • László - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Egy kiváló önismereti tréning, úgy testi, mint lelki, csak ajánlani tudom mindenkinek.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?