Simon Angéla - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 30-248-60-40

Gödöllő, Intim Torna Sziget
Magyarország 2100 Gödöllő , Csalogány utca 37.


Gödöllő, Ametiszt Mozgás Stúdió
Magyarország 2100 Gödöllő , Bethlen G. út 14.

Kedves Jelentkező!

 

honlapom: www.intimtornagodollo.hu

facebook oldalam: Intim Torna Gödöllő

telefon: 30/248-60-40

 

A Kriston Intim Torna iránti rajongásom az ősidőkre nyúlik vissza.

Egyetemista koromban már részt vettem egy tréningen, akkor az idős, inkontinenciával küszködő nénik csodálkozva kérdezték, hogy mit keresek én ott.

Akkoriban a résztvevők még nem tudták, hogy ez a torna gyerekektől kezdve nőknek, férfiaknak, fiataloknak és időseknek, mindenkinek hasznos.

 

Évekkel később, amikor Gödöllőre költöztünk elmentem újra alaptanfolyamra, majd közvetlenül utána Gésák tikára is. (haladó tanfolyam)

 

Aztán elmentem még egyszer mindkettőre. :)

Kíváncsi voltam, hogy mi újat tanulhatok magamról. Akkor még csak sejtettem ma már tudom, hogy a Kriston Intim Torna® egy nagyszerű lehetőség arra is, hogy új nézőpontokból lásd önmagad.

 

Második alkalommal vettem részt a  haladó tanfolyamon  és egyszer csak megérkezett hozzám az érzés, hogy én ezt tanítani akarom.

Egy villanás volt az egész és elsőre a vegyész elmém különösnek is találta.

Több év önismereti munka után azonban pontosan tudtam, hogy ez egy olyan sugallat amivel érdemes törődni így a következő trénerképzésen már azzal a biztos meggyőződéssel ültem az Egészségműhelyben, hogy ez nekem való és boldogan tanítok majd csoportokat én is.

 

A KIT neked való ha intim tüneteidre keresed a megoldást, ha változni, fejlődni, ha tanulni akarsz, vagy ha egyszerűen csak új szokásokat akarsz elsajátítani amivel jobbá teheted a hétköznapokat a gát területén is.

 

Örömmel várlak!

 

Szeretettel, Simon Angéla (Anzsi )

 

 

honlapom: www.intimtornagodollo.hu

facebook oldalam: Intim Torna Gödöllő

telefon: 30/248-60-40

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek 2019.01.16 18:00 - 21:00
2019.01.23 18:00 - 21:00
2019.01.30 18:00 - 21:00
2019.02.06 18:00 - 21:00
Gödöllő
Ametiszt Mozgás Stúdió
2100 Gödöllő Bethlen G. út 14.
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek 2019.01.26 14:00 - 17:00
2019.01.27 14:00 - 17:00
2019.02.02 14:00 - 17:00
2019.02.03 14:00 - 17:00
Gödöllő
Ametiszt Mozgás Stúdió
2100 Gödöllő Bethlen G. út 14.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak 2019.02.13 18:00 - 21:00
2019.02.20 18:00 - 21:00
2019.02.27 18:00 - 21:00
2019.03.06 18:00 - 21:00
Gödöllő
Ametiszt Mozgás Stúdió
2100 Gödöllő Bethlen G. út 14.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Eszter

  Ismerősömtől hallottam a Kriston Intim Tornáról és nagyon felkeltette érdeklődésemet, így elkezdtem jobban utána járni, hogy mi is ez pontosan. Hamar felismertem ennek a tornának a fontosságát és hogy ez nem csupán egy intim torna, hanem önismereti kihívás is egyben. Kíváncsian vártam a tanfolyamot. Anzsi közvetlensége, kedvessége, nyitottsága nagyban segített a fesztelen, baráti hangulat kialakításában. Kiváló szakmai felkészültségének és elhivatottságának köszönhetően el tudtam sajátítani a különböző gyakorlatokat, amik mindennapi gyakorlással egyre közelebb visznek a kitűzött célomhoz. Tanfolyam alatt Anzsitól kapott történetek elgondolkodtatóak és segítenek közelebb kerülni önmagunkhoz. Köszönöm Neked Anzsi! További sok sikert kívánok!

 • Cintia

  Anzsi nagyon kedves, vidám, és az első pillanattól kezdve éreztem, hogy elhivatott. Szeretettel csinálja azt, amit csinál. Ez által teljes egészében át tudja adni a női lét rejtelmeit. Azt gondolom itt bárki megtalálja azt, amiért jött. Bátran ajánlom mindenkinek. Köszönjük a finom csokikat (is) Anzsi :)

 • Ágnes

  27 éve született első fiam, és akkor szereztem az aranyeret. Már akkor (1991-ben) hallottam a tornáról és gondoltam, jó lenne kipróbálni. Azonban csak pár hónapja - problémám súlyosbodása - késztetett arra, hogy meg is tegyem. Mivel elég prűd vagyok, ez is gátlásokat okozott bennem a tréninggel kapcsolatban. Szerencsére Angéla közvetlen stílusa és természetes hozzáállása, a résztvevők felé tanúsított kedves és empatikus figyelme teljesen feloldotta bennem a blokkokat. Már az első tréning után az egész medencémnél olyan érzésem volt, mintha 2 kg-mal könnyebb lenne. (Az első szülés elég nehéz volt, az egész medencémet "átstruktúrálta", kissé elmozdultak csigolyáim, és olyan érzés volt, mintha ott lent "lefagytam" volna.) Gondolom megindult a vérkeringés azokon a területeken. Ennek további hozadéka az lett, hogy nőtt a libidóm - férjem nagy meglepetésére és örömére! További öröm, hogy nem érzem azt a kiszolgáltatottságot, hogy csak az orvosok segíthetnek - pánikszerűen félek bármilyen orvosi dologtól. Én tudom hatékonyan javítani az egészségemet! Végzett agykontrollosként, ill. az ezotériával foglalkozóként rendkívül tetszik, ahogy a tréning komplexen beépíti a vizualizációt, a lelki okok megkeresését és megoldását! Szerintem fantasztikus egész, ami meglátásom szerint csak így komplexen tud tényleg hatékonyan és hosszútávon (testi-lelki) egészségmegőrzésként dolgozni. A jó tréninghez kell egy hiteles tréner is: Angéla lelkesedése magával ragadó és inspiráló! Köszönöm a tudást és lehetőséget!

 • Zsuzsanna

  Már jó pár éve halogattam, hogy elmenjek intim torna tanfolyamra. Sajnos csak most... Hál istennek most elmentem. :) Eddig mint egy torna gondoltam rá. A tanfolyam első alkalma után, mint egy komplett test és lélek reform. Sejtettem, hogy tetszeni fog, de azt nem, hogy ennyire. Azt gondoltam, hogy szülés után nem árt egy kis regenerálódás, de amit Anzsitól kaptunk ennél sokkal komplexebb: rengeteg történeten keresztül rávezetett minket a változás, fejlődés fontosságára. Megmutatta hogyan érdemes élni a kis életünket, amiből csak egy van: sokkal tudatosabban, odafigyelve önmagunkra, szeretve önmagunkat. Ezután már csak rajtunk áll, hogy miként tudjuk magunkévá tenni a tanfolyamon hallottakat, tanultakat. Sok-sok a mindennapi életünkbe könnyedén átültethető, praktikus kis aprósággal lettünk gazdagabbak. Nincs nap, hogy ne jutna eszembe a jóság, mikor épp megdorgálni készülök magam valami miatt; vagy a macskák, mikor döntenem kell valamiről. Ezeket mindenki érteni fogja, aki elmegy egy intim torna tanfolyamra. :) De azért a tornáról is essen szó: nagyszerű. Röviden így tudnám jellemezni. Még csak pár hete gyakorlok, de már most érzem a jótékony hatását; a világ életemben rendszertelen ciklusom beállni látszik, és ez csak egy a torna sok-sok jótékony hatása közül. Köszönöm szépen a lehetőséget! :)

 • Katalin

  Nagyon szépen köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Az interneten olvasgatva próbáltam keresni panaszaimra emberbarát, nőbarát megoldást, gyógymódot, amikor is ráakadtam a Kriston tornára. Nem bántam meg, hogy azonnal el is küldtem a jelentkezést és nem halogattam tovább. Mind a tornához, mind a szokások kialakításához nagy segítséget kaptam a tréneremtől, Angitól. A zavaros lelkiállapotomhoz, pörgős életemhez, a gondolkodásmódom alakítgatásához nekem hatalmas segítség volt, amit Tőle kaptam. A sztorik, a pszichoszomatikus eredetű bajaink kezelésére kapott tanácsok segítettek nekem felismerni, hogy nem jó úton járok... Elkezdtem a tréninget, és ezzel elindultam a változás felé.. Hatalmas lépés ez az én életemben.. Nincs megállás.. biztos vagyok benne, hogy szükségem van még Angi biztató szavaira, és szeretnék mihamarabb részt venni akár egy újabb tréningen, akár csak valamiféle gyakorló órán... Köszönöm Neked Anzsi!

 • Nikoletta

  Orvosom ajánlotta a tornát, már előtte is hallottam róla, de valahogy, sosem jutottam elhatározásra, illetve egyedül sokkal nehezebb elkezdeni egy videó vagy könyv alapján. Mikor rátaláltam, szinte egyből jelentkeztem is, hátha segít rajtam. Azt viszont nem gondoltam volna, vagyis csak reménykedtem benne, hogy érezni fogom a változást. Anzsi már az első telefonbeszélgetésünkkor szimpatikus volt, az órák során is végig közvetlen volt, lehet tőle kérdezni, kíváncsi ránk, őszinte és hiteles. Látszik rajta hogy szereti csinálni. Úgy érzem, már most közelebb vagyok a célom eléréséhez. Köszönöm Anzsi! :)

 • Zsuzsanna

  Kíváncsian vártam a tanfolyamot, ami felülmúlta a várakozásaimat. Anzsi felkészültsége és kedves, közvetlen egyénisége nagyban megkönnyítette az intim területekre való ráhangolódást. Lelkesen gyakoroltam az órákra és hatalmas sikerélmény volt, hogy olyan izmokat sikerült megmozgatni, amiről az ember nem is gondolja, hogy "léteznek" és tudatos odafigyeléssel edzeni is lehet őket. Köszönöm, és további sok sikert kívánok Neked, Anzsi!

 • Katalin

  Hosszú ideje tervezem, hogy részt veszek én is egy intim torna tanfolyamon, de ez eddig mindíg csak terv maradt. Örülök, hogy a sorstól is vezéreltetve, végülis egy nagy levegővétel után belevágtam. Angéla, nagyon felkészült, vidám, és igyen, ahogy a többiek is írják, egy kicsit szabadszájú. De ez így jó, mert ezzel is segít minket abban, hogy lazábban, nyíltabban foglalkozzunk a testünk intím részeivel is, ami sok embernek még mindíg tabutéma. Először egy kicsit talán furcsa volt számomra, hogy ilyen nyíltan beszélünk ezekről a mindennapi intím problémákról, de rengeteg hasznos információt kaptam, és ezt köszönöm. A gyakorlatok, már most is érzem, hogy pozitív változást fognak hozni az életemben. Igyekszem Angéla tanácsait is megtartva, minél többet gyakorolni. Remélem, hogy egy pár hónap múlva büszkén mondhatom majd, hogy megerősödtem nem csak testben és lélekben, hanem a testem rejtett, intím területein is. Köszönöm Angélának a segítséget! Kitartást és jó egészséget kívánok ahhoz, hogy e Kriston módszert minnél több emberrel sikerüljön a későbbiekben is megismertetnie.

 • Evelin

  Angéla felkészült, elhivatott, vidám, kedves tréner, aki nagy precizitással, érthető és szemléltető magyarázatokkal adja át az ismereteket az órán résztvevőknek. Közvetlen személyisége segít abban, hogy természetességgel végezzük a gyakorlatokat, gátlások nélkül. Nagyon hitelesen közvetíti a torna szellemiségét. Sok sikert kívánok neki a jövőben!

 • Boglárka

  Anzsi nagyon kedves, nyílt, jó értelemben szabad szájú. Végre egy hely ahol nevén nevezzük a dolgokat! Tudtam, hogy hasznos dolgokat fogok tanulni, de ez még az én optimizmusomat is felül múlta. Csak így egyszerűen: KÖSZI ANZSI!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?