Tuboly Teréz - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36309350454

Pécs, Főnix Jógastudió
Magyarország 7621 Pécs , Hunyadi út 2.


Visnye, Faluház
Magyarország 7478 Visnye , Visnyeszéplak

Amikor először voltam KIT tréningen magávalragadó, dinamikus és szórakoztató volt. Egyszerűen jól éreztem magam.

Előtte éltem az életem, dolgoztam, kerestem a nekem való hivatást, de soha nem gondoltam, hogy ilyen témával fogok foglalkozni. Azonban attól kezdve, hogy rátaláltam Andi első videójára, sorra néztem az interneten található anyagokat, olvastam a könyveit, majd eljutottam hozzá is. Rádöbbentem mennyire fontosak, időszerűek, mindennapiak, mégis gyakran ismeretlenek, ezek a témák minden ember számára. Ekkor indultam el a trénerré válás izgalmas, sokszor kihívásokkal teli útján. Egyértelmű volt, hogy ez az én utam…

Aztán a képzés alatt, óralátogatások keretében még számos tréningen vettem részt, de nem tudtam megunni. Minden alkalommal egy újabb réteget értettem meg, és egyre inkább csodáltam azt a finoman kidolgozott rendszert, ami a könnyed hangnem mögött megbújik.

A „nőség”, a „férfiság”, az alhas, az intimitás, a szexualitás körül rengeteg tabu, tévhit és fájdalom gyűlt fel. Mind egyediek vagyunk, ugyanakkor a fogantatástól az időskorig számtalan hasonló élethelyzeten, megpróbáltatáson megyünk kersztül. A sok-sok egymásra épülő történet segít ezek feloldásában és megértést ad problémáink forrásaihoz. (Mindenki helyére illesztheti érzelmi térképének darabkáit.)

A mozgástanulás lépései aprólékosan ki vannak dolgozva: több száz egymáshoz fűzött gyakorlaton kersztül építjük fel a stabil izomérzetet és mozgásirányítást. Így bármely korosztály sikerrel sajátíthatja el a gyakorlatokat ezen a láthatatlan területen. Mindenki eszközt kap a kezébe, amellyel egész életében gondoskodhat a gáti izomzat feszességéről, ruganyosságáról.

Fontosnak tartom ezt a komplexitást, ahogy az embert szemléljük: testet és lelket együtt gyógyítjuk, erősítjük. Akkor lehet igazi változásokat elérni, ha mindkettőt megismerjük és megszeretjük.

Ez egy „intim” torna, tehát belsőséges, testi és lelki értelemben is. Mégis tudunk csoportban együtt tornázni, együtt hallgatni ezekről a témákról, mert semmi kínos nem történik. A tréner mesél, beszél, magyaráz, mutat, tanít. A résztvevő figyel és tanul. Egy csapatmunka, ahol mindenki a figyelmét adja, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a helyzetből.

Hálás vagyok, hogy részese lehetek a trénercsapatnak, hogy Kriston Andreától tanulhattam és tovább adhatom ezt a tudást!

Ha kérdés merül fel: intimtornaterivel@gmail.com

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek 2019.01.05 14:00 - 17:00
2019.01.06 14:00 - 17:00
2019.01.19 14:00 - 17:00
2019.01.20 14:00 - 17:00
Pécs
Főnix Jógastudió
7621 Pécs Hunyadi út 2.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak 2019.01.26 14:00 - 17:00
2019.01.27 14:00 - 17:00
2019.02.02 14:00 - 17:00
2019.02.03 14:00 - 17:00
Pécs
Főnix Jógastudió
7621 Pécs Hunyadi út 2.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2019.02.01 09:00 - 12:00
2019.02.08 09:00 - 12:00
2019.02.15 09:00 - 12:00
2019.02.22 09:00 - 12:00
Pécs
Főnix Jógastudió
7621 Pécs Hunyadi út 2.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Helga

  Úgy gondolom életre szóló, nagyon fontos tananyag az alhasi szerveink mélyebb megismerésének és átmozgatásának, sőt egész női létünk egészségben tartásának megtanulása. Örülök, hogy viszonylag fiatalon és ilyen szakértő, biztos és szeretetteli légkörben sikerült ez, mint ahogy ezt Teri át tudta adni! Nagyon sokat tanultam és alakultam! Szerintem minden nőnek minél fiatalabb korban lenne jó eljutnia Kriston intimtorna tréningre, s Terit ehhez csak ajánlani tudom!

 • Erika

  Örülök, hogy hatvanon túl rászántam magamat a tréningre. Teri szelídsége és diszkréciója hamar felodotta szorongásomat. A pédákkal szinesített elmélet és a gyakolat jól kiegészítette egymást. Most már csak rajtam a sor, hogy legyen kitartásom a gyakorláshoz. Ajánlani fogom másoknak is. Erika

 • Éva

  Terike bámulatosan felkészült tréner. Néhány mondata után minden gátlásom és fenntartásom elszállt, ami a dolog intim természete miatt volt bennem. Ami még nagy ajándék volt nekem, hogy nem csak a test - ahogy gondoltam - hanem a lélek is valós, gyakorlatban is jól használható" gyógymódokat" kapott. Hála érte...

 • Éva

  Szuper jó volt az előadás és a hangulat is . Köszönöm. Éva

 • Ágnes

  Kedves, szelíd, de határozott tréner. Bensőséges hangulatot teremtett az órákon, a humort sem" kellett" nélkülözni. Hálás köszönet!

 • Réka

  Teri sok érdekes történetet mesélt, hasznos infókat adott át, teljesen más megvilágításba helyezte a dolgokat. A lélek és test épsége abszolút összefonódik. Bizalmi légkört alakított ki. Több tornára számítottam, de ebben is célszerű a fokozatosság elvét alkalmazni. Megerősítést kaptam ahhoz is, hogy mielőbb kezdjek el magamon dolgozni, hiszen csak én tehetek saját magamért. Köszömöm a lehetőséget :)

 • Beáta

  Nagyon kedves, türelmes, nyugalmat árasztó személyiség, aki lépésről lépésre vezetett végig az izmaim megismerésén és újra bizalmat és erőt adott az eddig lehetetlennek tűnő “küldetésemhez”. Történetei elgondolkodtatóak és sok mindenre ráébresztik az embert a pár nap alatt. Köszönöm.

 • Ágnes

  Sok-sok csillag Terinek :) Kiválóan segített feleleveníteni a Kriston tornát. Remélem így frissítve, többször képes leszek a mindennapjaimba beilleszteni ezt a pár hasznos mozdulatsort.

 • Borbála

  Teri kiváló tréner, örömteli és rendkívül hasznos volt vele ez a pár nap! Megnyugtató hangja egyből segített ellazulni testileg, lelkileg egyaránt. Könnyen rábízza magát az ember, kiváló szaktudással rendelkezik, amit jól át is tud adni. Nagyon hálás vagyok neki azokért a hihetetlen eredményekért, amelyeket testi és lelki téren értünk el nálam!

 • Réka

  Teri az egész tanfolyam ideje alatt békés és pozitív légkört teremtett. Ugyanakkor határozottan de nagy türelemmel, apró lépésekben vezetett végik, hogy olyan izmikat fedezzek fel és kezdjek tudatosan használni, amelyeknek eddig a létezéséről sem tudtam. Nem csupán gyakorlatokat tanított nekünk, hanem egy egész életstílust mutatott meg. Csak ajánlani tudom.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?