Baráth Ákos - Kriston-módszer

Telefonszám: 06 30 4 885 895

Budapest, Affidea for men
Magyarország 1112 Budapest , Sasadi út 184


Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2020.02.25 16:30 - 19:30
2020.02.27 16:30 - 19:30
2020.03.03 16:30 - 19:30
2020.03.05 16:30 - 19:30
Budapest
Affidea for men
1112 Budapest Sasadi út 184
36 000 Ft Elkezdődött
 • Attila - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Pozitív csalódás volt a tréning, sokat segített főleg az anatómiai rész hogy megértsem egyáltalán mi hol van hogyan működik és mi a funkciója. Remélem hogy a kapott gyakorlati tudást át tudom ültetni a mindennapjaimba is és megtapasztalom a fejlődést azon a területen ami miatt a tréninget elvegeztem

 • tibor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Baráth Ákostól egy fantasztikus, nagyon átgondolt és felépített bevezetést kaptam a módszerbe. köszönet, Tóth Tibor

 • Gábor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Gyakorlatias, informatív és nagyon hasznos volt a tréning. A jövőben (is) felhasználható, írásos anyagot még szívesen vettem volna. Köszönöm a lehetőséget!

 • Bence - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Érthető, fokozatosan haladó, gyakorlati példákkal szemleltetett Training.

 • Dávid Attila - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Baráth Ákos korrekt, lelkiismeretes tréner, aki a kellő lazasággal kezelte a tanfolyamot és a jelentkezőket, ezzel pedig baráti légkört teremtett meg a résztvevők számára már az első alkalom legelejétől fogva. Oldva esetlegesen azt a feszültséget, amely minden új résztvevőben önkéntelenül is benne van, aki még nem vett részt ilyen és ehhez hasonló tanfolyamon. Maradéktalanul választ adott legjobb tudása szerint az olyan kérdésekre is, amelyek nem kifejezetten a tanfolyammal, hanem inkább a férfiegészséggel kapcsolatosak. Az egyes elhangzott történetek még inkább színesebbé tették a tanfolyamot, és aki jól "használja" azokat, saját személyiségébe, annak fejlesztésébe is beépítheti az elhangzottakat. Egyfajta coaching is egyben. Építő jellegű észrevételként kívánom megjegyezni, hogy célszerű már a tanfolyam legelején tisztázni azt a résztvevőkkel szóban is, egyértelműen, miszerint a résztvevő a személyre szabott anyagot (gyakorlatok listája, mozdulatsor) írásban is, papír alapon megkapja a tanfolyam legvégén, az utolsó alkalommal. Így a résztvevő tudni fogja egyértelműen, hogy nem kizárólag emlékezetből kell elsajátítania és végeznie otthon a gyakorlatokat, hanem írásos háttéranyagot, "puskát" is kap a mindennapokra, amit hasznosítani tud. A másik észrevételt szintén építő jelleggel teszem: érdemes a tanfolyamon résztvevőknek a tanfolyam legelején - aláírás céljából - adott papírból (amely a szerzői jogokról, és a felhasználás korlátjairól szól) egy másolatot is adni a résztvevőknek, hogy tudják is mit írnak alá (mint minden más egyéb szerződésnél a való életben). Összességében mindenkinek jó szívvel, bátran ajánlom Baráth Ákost is trénerként, és magát a tanfolyamot is, mivel olyan dolgokat fog megtanulni, amelyeket később is kamatoztathat egész későbbi élete során.

 • Péter - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  A tanfolyam anyagával és levezetésével 100%-osan elégedett vagyok. Köszönöm Ákos!

 • László - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Baráth Ákos korrekt, alapos és megbízható tréner, akivel élmény volt a tréning! Nagyon köszönöm!

 • Szabolcs - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Baráth Ákos korrekt, alapos és megbízható trénernek ismertem meg, akivel élmény volt a tréning! Nagyon köszönöm!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?