Haden Sára

Telefonszám: +436604113838

Wien , AMAPED
Ausztria 1060 Wien , Mariahilfer Str. 1C


Wien, Praxis Balance
Ausztria 1170 Wien , Franz-Glaser-Gasse 2/2

                

 

 

Kedves Érdeklődő!

 

Már gyerekkoromban tudtam, hogy segítő hivatásom lesz, és ezt az álmot élem immár 26 éve, ami nagy örömöt és erőforrást jelent számomra.

 

Az egészségügyben, nővérként eltöltött két évtized után, fordulat következett be az életemben. Talán számodra sem ismeretlen az érzés, amikor várakozással, és szomorú kérdésekkel teli évek telnek el az életedből, és nem érted, miért éppen neked nem adatik meg az anyává válás csodája. Éreztem, hogy VALAMIT tennem kell, ami feltárja az okokat, hiszen testileg egészséges voltam. Ekkor kezdtem el a kineziológus-képzést, ahol rájöttem, hogy minden felszínre hozható, amire nyitottak vagyunk és elég figyelmet szánunk rá. Egy évre rá megszületett a kislányom.

 

Annyira elbűvölt ez a varázslatos “ismeretlen okok világa“, hogy úgy döntöttem ezen az úton maradok. Elsajátítottam még Bert Hellinger családállítás módszerét is, és a tanultakat használva gyakorlom segítő munkám nap, mint nap.

 

A Kriston Intim Tornáról (KIT®) ezelőtt 7 évvel hallottam, és akkor már tudtam, ha eljön számomra a megfelelő idő, akkor KIT tréner leszek. A sajátélményű hétvégén magával ragadott ez az egyedi, komplex módszer, megerősítve abban, hogy a KIT oktatásával kiteljesedhet segítői pályám és önmagam is. Oktatásra jogosult tréner 2019 júniusában lettem.

 

Úgy gondolom, hogy minden nőnek és férfinek joga van egy szabad, boldog élethez, amit bárki megalapozhat egy 12 órás KIT® tanfolyamon. A KIT tréningen ugyanis egy olyan önfelfedező utazás kezdődik el, ahol tabuk és gátló érzések oldása révén, testi-lelki megkönnyebbüléshez juthatsz és ebből a könnyed állapotból felépülhet az a lehetőség számodra, hogy a további fejlődés útján maradj. Örömmel elkísérlek az utad, ezen szakaszán!

 

Ne feledd, az erő benned van, és bármire képes lehetsz, csak el kell döntened!

 

Ha Bécsben élsz, vagy itt szeretnéd megismerni a Kriston Intim Tornát®, akkor itt jelentkezhetsz, szeretettel várlak!

 

 Ha kérdésed van, hívj bizalommal a +436604113838-as telefonszámon!

 

 

 

 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
  • Viktória - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

    Jó volt a tréning. Úgy érzem, hasznos tudnivalóhoz jutottam hozzá. Innen már csak rajtam múlik, hogy hasznosítom-e a gyakorlatokat. Sok gyakorlásban volt részünk. Érdekesnek találtam, hogy magát a biológiai tudásanyagot is bemutatta különféle képeken. Látszott rajta, hogy lelkes oktató, megfelelő tudással. Köszönöm ezt a két napot.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?