Bajnok Ildikó - Kriston-módszer

Telefonszám: 36-30-3773767

Budapest, W50 Stúdió
Magyarország 1201 Budapest , Wesselényi u. 50.


Bajnok Ildikó Kriston Intim Torna tréner, gyógytornász és személyi edző vagyok. 

              1999-ben a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Főiskolai kar Gyógytornász szakán végeztem.  2001-ben kezdtem a Kriston Intim Tornát tanítani az Uzsoki Kórházban  és a Magyar Telekom fitness termében. Sok kismamával  találkoztam a munkám során, így egy tudományos cikk is született a szülésre való felkészülés téma területén. Magam is megtapasztalhattam ennek jelentőségét, mert 3 gyermek boldog és lelkes édesanyja vagyok. Nagy lelkesedéssel tölt el a torna tanítása, mert az egészséges női élet fontossága egy edzett medencealappal minden életszakaszban hatalmas jelentőséggel bír.Ez nagyon fontos a kamaszok, a fiatal és régóta fiatal felnőttek életében. A Kriston Intim Torna  a záróizmok formábahozó és karbantartó tréningje óvodás kortól időskorig. A 12 órás tanfolyam során tabuk nélkül, őszinte és támogató légkörben haladhatunk egy mélyebb önismeret- és társismeret felé. A torna kényelmes ruhában és kiscsoportban zajlik.

Szeretettel várok mindenkit a női világ ajtaját szélesebbre táró foglalkozáson. Várom, aki megelőzni szeretne, várom, aki a tüneteinek a megoldását keresi.

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
  • Nincs még elfogadott értékelése a trénernek.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?