Bedő Beáta - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 30/267 1236

Keszthely , Bri's Forma Studio
Magyarország 8360 Keszthely , Lippay Gáspár utca 1.


Alsópáhok, Hotel Kolping
Magyarország 8394 Alsópáhok , Fő utca 120.

Jó helyre érkeztél, ha egészséged védelme fontos lett már számodra. Ha elhatároztad, hogy ezért tenni is szeretnél valamit...., a medencealapod és gerinced védelmében tornásznál is, akkor ebben tudok segíteni.  Bemutatkozás képpen először is úgy érzem, hogy hálás lehetek, mert megtaláltam azt, ami örömet okoz. Ez pedig tuti endorfin termelést jelent, és persze, olyanok a körülmények és a családom, hogy minderre a lehetőségem is megvan. Mert trénernek lenni nagyon jó dolog, hát még KIT trénernek lenni.

Szóval vendégeim állóképességét javítom, nyújtom, erősítem izomzatukat, akár egyénileg, akár csoportban szeretnék. Kezdődött minden az Intim Tornával. Ez az igazi szerelmem. Sosem gondoltam, hogy mi nők ennyire sérülékenyek vagyunk, főképp ott "lent". Ezért igazán egyedülálló program amit a Kriston Andrea kidolgozott, jó volt nála tanulni. Aztán a Fitness Companynál a magas szakmai színvonal és az élvezetes oktatás volt emlékezetes, hiszen a preventív gerincgimnasztika és a streching, amit tőlük tanultam, szintén hiánypótló és a fitness területén hozzám legközelebb álló edzéstípusok. A spinning pörgése már csak hab a tortán. Védem, edzem a gáti- és hátizomzatot, és egy kicsit kerekezünk is. Hát így áll össze a vendégeim és az én edzésprogramom.

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
  • Nincs még elfogadott értékelése a trénernek.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?