Csukárdi Tamás

Telefonszám: +4917634827997, 0036702380703

Herzogenaurach, Herzogenaurach
Németország 91074 Herzogenaurach , Ring Str. 17


Pápa, Zsoodance
Magyarország 8500 Pápa , Veszprémi út 3.
Nürnberg, Vitafitness
Németország 90478 Nürnberg , Vordere Cramergasse 11

Csukárdi Tamás vagyok, KRISTON ® tréner

Végtelenül szerencsésnek tartom magam, mert szeretem a munkámat. Régóta sportolok és a rendszeres testmozgás során azt is megtanultam, hogy a mentális egészség mellett az életminőséget mennyire befolyásolja a test fizikai állapota. 

Ha megbetegszünk, érdemes a tüneteket alaposan megvizsgálni, és elgondolkodni azon, hogy vajon az orvosi segítség mellett mit tehetünk MI MAGUNK saját gyógyulásunkért.

Miközben az orvos felírja a gyógyszert, érdemes elgondolkodni, hátha vannak lelki kiváltó okai is a bajoknak. A sorozatosan visszatérő, vagy az előzmény nélküli betegségeknél eltűnődhetsz azon, nincs-e némi igazság abban, hogy lelki okai is lehetnek.

Igyekszem új technikákat és módszereket elsajátítani, és a megszerzett tudást széles körben alkalmazni. Munkám során fontos, hogy ne csak a betegségeket, hanem az embereket is meglássam a tünetek mögött, mert a test és a lélek egységet alkot.

A módszer egyedisége abban rejlik, hogy nemcsak egy célzott medencefenék és gátizom torna, hanem egy különleges, egyedi szemléletmóddal is rendelkezik: erősíti az izmokat, a testet és megérinti a lelket! Kívül formál, belül óv!

Fontosnak tartom, hogy jó kapcsolatot alakítsak ki a tanfolyamra jelentkezőkkel, mivel ketten együtt dolgozunk a probléma megoldásán. 

Férfi és női tanfolyamokat egyaránt tartok az egyéni órák mellett, Németországban és Magyarországon is.

Jelentkezni és bővebb információt kérni a következő elérhetőségeken is lehet:

www.keintabumehr.de
info@keintabumehr.de
Facebook:https://www.facebook.com/Keintabumehr-106774067885158

Tel.:0036 70 238 0703
Tel.:0049 176 348 27997

Szeretném, ha a lehető legtöbb ember hallana a Kriston® módszerről és megtapasztalná annak pozitív hatásait, mind fizikailag, mind mentálisan.

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2021.05.31 17:00 - 21:00
2021.06.02 17:00 - 21:00
2021.06.04 17:00 - 21:00
Budapest
A Másik hely
1183 Budapest Szent Lőrincz Sétány 6.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Péter - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon meg vagyok elégedve az oktatással, a gyakorlatok sokat segítenek a problémámban. Napról-napra jobban érzem magam!

 • Csaba - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Tisztelt Címzett! Nagy köszönettel tartozom a módszer kidolgozásáért, azért, hogy tanfolyamukon részt vehettem, és oktatónknak, Csukárdi Tamásnak. Teljes mértékben elégedett voltam a helyszínnel, a hely tisztaságával, megfelelő hátteret nyújtott a tornához. A tanfolyam során rengeteg információt tudhattam meg, sok tabu dőlt meg, és a légkör is megfelelő volt az intimitásról való beszélgetéshez. Hozzátenném, külön érdekfeszítőek voltak a személyes történetek, és jó ízlésű humor is színesítette az alkalmakat. Maximális szenvedély, emberség, és tudás jellemezte a trénerünket. Hálás vagyok, további sok sikert kívánok a munkájukhoz! Üdvözlettel: dr. Korsós Csaba

 • Marton Gyula - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Összességében a tréner előadása szemléletes volt és szórakoztató. Jól oldotta az esetlegesen felmerülő gátlásokat, amik ilyenkor férfiak részéről felléphetnek. Külön szimpatikus volt a női aspektus részleges bemutatása is. Személy szerint a kétszer hat órát nem feltétlenül érzem indokoltnak, jól lehet értem miért annyi az amennyi, de szubjektív megítélésem szerint a kétszer négy óra is elég lehetne. Amit hiányoltam, hogy ha a férfi szervek problémáiról (is), beszélünk és azt a test lélek egységében kezeljük, akkor ebbe bele kellene férjen minimális szinten a káros szenvedélyek vonatkozó szerveket károsító hatásairól egy gyors mementó továbbá a helyes táplálkozás (pl. prosztata esetén túlzott húsfogyasztás vagy fűszeres ételek kerülése) említése. Összességében véve egy jó kiindulási alap volt a tréning, nem bántam meg, hogy részt vettem rajta. Köszönöm!

 • István - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Tamás nagyon jó előadó és jó hangulatú tréninget tartott. A történetek segítettek átgondolni az adott problémákat, amit Tamás érdekesen adott át. Különösen jó, hogy ezek nagy része saját tapasztalatból jött. Különösen hasznosak voltak a rávezető gyakorlatok. Tréning előtt nem hittem benne, hogy meg fogom tudni tanulni, de a végére a Masnit is sikerült elsajátítani. Amin esetleg lehetne javítani, hogy a feladatok leírása kicsit bővebb legyen. A két nap nagyon intenzív volt és ma reggel próbáltam végigmenni a turbósító gyakorlatokon, de már nem minden részletre emlékszem. Kicsit agóódok, remélem a hanganyag és a könyv segíteni fog... Összességében nagyon jó tréning volt. Köszönöm, hogy részt vehettem.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?