dr. Fónagy Eszter

Telefonszám: 206292414

PÉCS, Y Közösségi Ház, 4 hétköznap DÉLUTÁN (heti 1x) 17:30-20:30
Magyarország - PÉCS , - intimtornapecs@gmail.com - www.intimtornapecs.COM


SZEKSZÁRD, Babits Mihály Kulturális Központ, két VASÁRNAP
Magyarország - SZEKSZÁRD , - intimtornapecs@gmail.com www.intimtornapecs.COM
DOMBÓVÁR, Két VASÁRNAP 9:30-16:00-ig
Magyarország - DOMBÓVÁR , - intimtornapecs@gmail.com www.intimtornapecs.COM

 "Higgyél  magadban! Valakinek el kell kezdeni!"

...hiszen, ha mi sem tudunk igazán örülni saját nőiességünknek, egészségünknek, tehetségünknek, akkor más is nehézkesen fog. 
 

   Életem egyik meghatározó élménye volt, amikor tizenhét évvel ezelőtt kíváncsi tanulóként először láttam megszületni egy pici, új életet. A szülőszobát átjárta az önbizalommal teli NŐIESSÉG, ANYASÁG. Bárcsak természetes lenne, hogy ápoljuk magunkban ezt a NŐt, kívül, belül, kortól függetlenül, amikor csak módunk van rá. 

Szeretnélek megismertetni Téged egy nagyszerű lehetőséggel, amivel egy lépéssel közelebb kerülhetünk a bennünk lakozó NŐhöz. Számomra ilyen volt Kriston Andi intim torna tréningje és 2005-ben elhatároztam, hogy szeretném én is minél több, hozzám hasonlóan önmagát kereső és találó NŐhöz eljuttatni a nála tanultakat. Azóta szakokleveles intim torna tréner lettem.

Ismereteim, új látásmódom hivatásom szerves részét képezik, évekig szülész-nőgyógyásznak készültem, endometriózissal kapcsolatos kutatások lelkes résztvevője voltam. Jelenleg aneszteziológia és intenzív terápiás szakorvosként dolgozom, szívem csücske a gyermekanesztézia. Tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem.

Tavaly megszületett első gyermekem.☼ Szabadidőmben szeretek fotózni, kedvenc témám a születés, szülés csudájának megörökítése.

 

Kriston Intim Torna®  trénerként a legújabb módszertani változásokat rendszeres továbbképzések, óralátogatások keretében sajátítom el.

 

      Sok szeretettel várlak a tanfolyamon! 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz

Vélemények

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?