Dr. Skultéti Judit - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06 30 297 1650

Esztergom, Védőnői Szolgálat
Magyarország 2500 Esztergom , Simor János u.122.


Budapest, Hétholdház
Magyarország 1024 Budapest , Lövőház u.24.
Budapest, Létezés Öröme
Magyarország 1024 Budapest , Lövőház u.29.

10 éve tanítom az intimtornát. Meghatározó élmény volt számomra, amikor kislányom születése után részt vettem egy tanfolyamon Kriston Andreánál. Sokkal többet kaptam, mint amit előzetesen gondoltam erről a tréningről. Olyan összefüggéseket világított meg, amiket orvosi tanulmányaink folytatása közben sem volt mindig lehetőségünk látni. Orvosként kimagaslóan fontosnak érzem a megelőzést, hiszen azzal hosszú távon tudom a jobb életminőség elérésében támogatni pácienseimet. A Kriston Intim Torna Tréning ezt az információátadást biztosítja minden résztvevője számára. Andreánál tehát eldőlt, hogy intimtorna tréner leszek. Aki hozzám fordul, tréneri ismereteimet orvosi tapasztalataimmal kombinálva számíthat segítségemre.

Munkám során sok olyan beteggel találkoztam, aki hosszú évek, gyakran kellemetlen vizsgálatok, indokolatlan gyógyszeres kezelés vagy egyébként elkerülhető műtét után jutott el a számára megoldást jelentő tréningre. Gyakran ki is fejezték rosszallásukat, miért nem értesültek erről a lehetőségről korábban, azoktól a szakemberektől, akiket felkerestek panaszaikkal. Honlapomnak (www.intimorvos.hu), tanácsadói munkámnak fő célja az, hogy adott intim problémák esetén a beteggel együtt végiggondoljuk a számára legideálisabb megoldást. Minőségi információk birtokában érdemes döntést hozni önmagunkról, gyógykezelésünkről, ehhez tudok Önnek segítséget nyújtani.

Kérdéseit e-mailben (gatizomtorna@gmail.com) vagy telefonon (06 30 297 1650) is felteheti, személyes találkozót is ezúton tudunk egyeztetni.

Néhány éve egy előadásom után kaptam egy Emléklapot, amin ez állt:

"Amikor képes vagy arra, hogy segíts az embertársaidon, ez a képesség megszűnik pusztán képesség lenni és felelősséggé válik." Ezt a felelősséget átérezve igyekszem tudásom legjavát adva segíteni a hozzám fordulóknak. Szeretettel várom.

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Hétholdház
1024 Budapest Lövőház u.24.
58 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Hétholdház
1024 Budapest Lövőház u.24.
58 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.01.16 18:00 - 21:00
2019.01.23 18:00 - 21:00
2019.01.30 18:00 - 21:00
2019.02.06 18:00 - 21:00
Budapest
Létezés Öröme
1024 Budapest Lövőház u.29.
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek 2019.02.16 09:00 - 15:00
2019.02.17 09:00 - 15:00
Budapest
Szebb Életért Központ
1081 Budapest Fiumei út 4.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2019.03.30 09:00 - 15:00
2019.03.31 09:00 - 15:00
Budakeszi
Erkel Ferenc Művelődési Központ
2092 Budakeszi Fő u.108.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Edit

  Kedves Judit! Eltelt néhány hét a tréning óta, de még mindig a hatása alatt vagyok. Felszabadultan és boldogan hagytam el a termet a második nap végén. Nagyon sokat kaptam Tőled azzal ahogyan átadtad az informáciokat számomra. Régóta foglalkoztatott a téma és így, hogy Te voltál a tréner kaptam még egy pluszt... Köszönöm!

 • Judit

  Kedves Judit! Nagyon élveztem a tréninget, a sok hasznos információ és értékes tudásanyag feldolgozása még folyamatban van. Az év végi hajrá nem kedvez az elmélyült tanulásnak, zért csak most tudom megköszönni az értékes két napot, amit együtt töltöttünk a Csibe Bölcsiben.

 • Barbara

  Kedves Judit! Nagyon hasznos volt számomra a tréning. Általad sok-sok hasznos információval gazdagodtam. Sokszor humoros előadásodnak köszönhetően számos dolgot szó szerint fel tudok idézni a mai napig. Köszönöm, hogy ott lehettem.

 • Anna

  Kedves Judit! Nagyon hasznos volt a tréning, és szemléletes, humoros módon közvetítetted a tudást felénk. Teljes mértékben tudom hasznosítani a tanultakat! Köszönöm!

 • Renáta

  Kedves Judit! Egy élmény volt ez a két nap, sok-sok hasznos információval gazdagodtam. Az előadásod érthető, közvetlen, humoros volt. Mindenről tabuk nélkül, ez manapság ritka. Mindenkinek csak ajánlani tudom a tornát, illetve téged! Köszönöm szépen!

 • Ágnes

  Kedves Judit! Bevallom őszintén, a jelentkezés után gondolkoztam azon, hogy talán jobb lenne lakhelyemhez közelebb, Gödöllőn vagy Hatvanban elmenni KIT-re, de mikor olyan kedvesen felhívtál, mégis melletted döntöttem. Szerencsémre! Már az első szünetben írtam 2 ismerősömnek, hogy az előadásod szuper, és persze javasoltam nekik ( a problémáikat ismerve ), hogy egy ilyen előadáson nekik is részt kéne venniük. Nagyon tetszett a stílusod, a humorod, a közvetlenséged, meg hogy még most is képezed magad más irányba is. Mostanában sokat foglalkozom a testi betegség és a lélek kapcsolatával, és ebben megerősítést kaptam tőled is. Külön említést érdemel, hogy annyi esetet elmeséltél, felidéztél. Csodálom azt a nagy energiádat, és optimizmusodat, szeretnék én is ilyen lenni a mindennapi életben. Remélem lesz bennem kitartás, és sokáig fogom alkalmazni a tanultakat.

 • Nóra

  Kedves Judit! Nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot, sok új információhoz jutottunk. Sikerült oldani az esetleges zavart, amit bizonyos feladatok vagy témák miatt érezhettünk és végig fent tudtad tartani az érdeklődésünket. Köszönöm a tréninget és kíváncsian várom, hogy milyen hatással lesz rám a rendszeres gyakorlás.

 • Katalin

  Kedves Judit! Nagyon szemléletes, egyéni hangvételű, a lelki- és testi folyamatokat egyaránt értékelő, dinamikus előadás volt és érdeklődésünket folyamatosan sikerült fenntartani. Számomra örömöt jelentett, hogy részt vehettem. A két napot meghatározta az optimizmus, annak érzékeltetése, hogy lehetőségünk van szervezetünk támogatásával jobb állapotba hozni magunkat, és ha majd idősödünk (én még nagyon aktívnak, "majdnem fiatalnak" érzem magam) elkerülhetjük azokat a gondokat, melyeket rokoni-, ismerősi körben gyakran tapasztalhatunk. Idős-gondozással is foglalkozva, megerősítést kaptam, hogy merre folytassam utamat. Köszönöm a jó hangulatú, inspiráló két napot!

 • Etelka Helga

  Kedves Judit ! Nagyon köszönöm szépen ezt tréninget, nekem már az első nap bebizonyosult, hogy ez a módszer műkődik, amikor az évek óta tartó menstruációs fájdalmam megszűnt az első nap után, bár abban is biztos vagyok, hogy ennek fenntartásához gyakorlás szükséges. Nem csak testileg de lelkileg is sokat tanultam ebből a két napból , amivel többé tetted az életem. Ezúton is hála és köszönet érte! Ui: Édesanyámat is el fogom vinni , mert a jót terjeszteni kell :-)

 • Katalin

  Kedves Judit! Nagyon köszönöm ezt a hosszú, intenzív tréninget. Határozott, egyben melegszívű és vidám tanítási módod félelmeimet, gátlásaimat messze űzte. Sőt, megerősített abban, soha nem késő elkezdeni és ily módon is tenni -minden nap- a testi és lelki egészségünkért. Bízom benne, a felnőtt gyermekeimnek követendő példa leszek. Köszönöm e tornát Neked és Andreának egyaránt! Katalin

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?