Dr. Skultéti Judit - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06 30 297 1650

Esztergom, Védőnői Szolgálat
Magyarország 2500 Esztergom , Simor János u.122.


Budapest, Hétholdház
Magyarország 1024 Budapest , Lövőház u.24.
Budapest, Létezés Öröme
Magyarország 1024 Budapest , Lövőház u.29.

10 éve tanítom az intimtornát. Meghatározó élmény volt számomra, amikor kislányom születése után részt vettem egy tanfolyamon Kriston Andreánál. Sokkal többet kaptam, mint amit előzetesen gondoltam erről a tréningről. Olyan összefüggéseket világított meg, amiket orvosi tanulmányaink folytatása közben sem volt mindig lehetőségünk látni. Orvosként kimagaslóan fontosnak érzem a megelőzést, hiszen azzal hosszú távon tudom a jobb életminőség elérésében támogatni pácienseimet. A Kriston Intim Torna Tréning ezt az információátadást biztosítja minden résztvevője számára. Andreánál tehát eldőlt, hogy intimtorna tréner leszek. Aki hozzám fordul, tréneri ismereteimet orvosi tapasztalataimmal kombinálva számíthat segítségemre.

Munkám során sok olyan beteggel találkoztam, aki hosszú évek, gyakran kellemetlen vizsgálatok, indokolatlan gyógyszeres kezelés vagy egyébként elkerülhető műtét után jutott el a számára megoldást jelentő tréningre. Gyakran ki is fejezték rosszallásukat, miért nem értesültek erről a lehetőségről korábban, azoktól a szakemberektől, akiket felkerestek panaszaikkal. Honlapomnak (www.intimorvos.hu), tanácsadói munkámnak fő célja az, hogy adott intim problémák esetén a beteggel együtt végiggondoljuk a számára legideálisabb megoldást. Minőségi információk birtokában érdemes döntést hozni önmagunkról, gyógykezelésünkről, ehhez tudok Önnek segítséget nyújtani.

Kérdéseit e-mailben (gatizomtorna@gmail.com) vagy telefonon (06 30 297 1650) is felteheti, személyes találkozót is ezúton tudunk egyeztetni.

Néhány éve egy előadásom után kaptam egy Emléklapot, amin ez állt:

"Amikor képes vagy arra, hogy segíts az embertársaidon, ez a képesség megszűnik pusztán képesség lenni és felelősséggé válik." Ezt a felelősséget átérezve igyekszem tudásom legjavát adva segíteni a hozzám fordulóknak. Szeretettel várom.

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Hétholdház
1024 Budapest Lövőház u.24.
58 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Hétholdház
1024 Budapest Lövőház u.24.
58 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.10.27 09:00 - 15:00
2018.10.28 09:00 - 15:00
Budapest
Szebb Életért Központ
1081 Budapest Fiumei út 4.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Bernadett

  Csatlakozva a többiekhez, én is köszönöm ezt a két napot Juditnak! Sok kérdésre választ kaptam, ami a gátizmot és a Titkos szervet érinti. Vagy választ vagy megerősítést kaptam abban, hogy hogy tarthatom rendben, hogy erősíthetem a leghatékonyabban, és hogy mindennek mennyi jótékony hatása van. Most jöhet a gyakorlás időszaka és a hallottak elsajátításáé.

 • margit

  Többet tanultam két nap alatt a Nőről, a Férfiról, a szexualitásról, magamról vagy akár csak az élet dolgairól, mint az elmúlt 20 évben. Biológia órán nem halottam ennyit egy ingen fontos részemről. S mindezt Élményként sikerült elraknom magamban, kiváló előadó vagy, köszönjük!

 • Orsolya

  Köszönöm ezt a két napot! Nagyon élveztem. Pergő, tanulságos, vitális, ösztönző :-). Most úgy érzem jó lenne kb két hét múlva egy kontroll találkozó, ahol megbeszélhetjük javíthatjuk a technikákat. A kapcsolatunk nem szakad meg, visszajelzek hogyan alakult a tudásom, a visszacsatolás fontos tanítványnak és trénernek egyaránt. További szép tanfolyamokat kívánok Juditnak!

 • Edina

  Nagyon szépen köszönöm ezt a két napot,mely nem csak a tornáról szólt, hanem egy olyan komplex, gondolkodtatásra serkentő és ösztönző szemléletmódot is adott számomra, melyre nem is számítottam! Hálás vagyok a sok tapasztalat megosztasért, a kiváló hangulatért/légkörért, mely a tanfolyam során végigkísért minket és segítségünkre volt. Kivétel nélkül, mindenkinek ajánlom a tréning elvégzését, életkortól, megoldandó problémától függetlenül, akár prevenciós céllal is. Köszönöm!

 • Ildikó

  Kedves Judit! Köszönöm az együtt töltött tartalmas hétvégét. Tudásod és tapasztalatod hitelessé, pozitív női kisugárzásod, nyitottá és örömtelivé tette a tréninget. Bárki számára érthetően nevén nevezve tanulhattunk, tapasztalhattunk. Igen, nőnek lenni jó, és egyre jobb is lehet! Kívánom, hogy minél korábban és egyre többen megéljék ezt a lehetőséget.

 • Mónika

  Nagyon érdekes, értékes két napot töltöttünk el Judittal. Rengeteg tanulságos történetet mesélt, melyek közül néhány igencsak megérintett és továbbgondolásra késztetett. A sok hasznos információt rendkívül színesen, remek előadói vénával adta át nekünk. Persze mindezek mellett a gyakorlásra is ugyanilyen nagy hangsúlyt fektetett. Mindenkit arra bíztatok, minél hamarabb ismerkedjen meg ezzel a módszerrel és természetesen alkalmazza is a mindennapjaiban.

 • Barbara

  Nagyon jól éreztem magam a trèningen, a kérdéseimre választ kaptam, ösztönző volt a számomra. Judit nyìltságával és humorával nagyon jó légkört teremtett. A gyakorlatok elsajátítása úgy érzem, sikeres volt! Köszönöm!

 • Blanka

  Nagyon hasznos volt a tréning, rengeteget tanultunk a két nap alatt. A sok információ ellenére egy percig sem volt unalmas, gördülékenyen, szórakoztatóan sajátíthattuk el a tudnivalókat. Judit hozzáértése, orvosi tudása, lelkes hozzáállása, közvetlen hangneme, humora, kellemes légkört teremtett. Különösen tetszett a holisztikus megközelítés, ami a lélek szerepét hangsúlyozza a különböző testi problémák hátterében és a sok érdekes példa ami ezt alátámasztotta remélhetőleg sok nőt vezet egy boldogabb élet útjára. Épp ebben rejlik a tanfolyam és a rendszeres gyakorlás sikerének egyik kulcsa, egész nőiességünkre kihatva sorsfordító lehet. Ahogy többen említették már kommentekben, abszolút egyetértek velük; kötelezővé kellene tenni mindenki számára! Köszönöm, hogy ott lehettem!

 • Klaudia

  Informatív, rendkívül hasznos, szórakoztató, oldott légkör, profizmus - ezekkel a kulcsszavakkal tudnám leginkább jellemezni a hétvégi tréninget. Judit egy született előadó, végig gondoskodott a jó hangulatról, miközben rengeteg tudással töltötte meg a fejünket. A tapasztalataiból, történeteiből sokat tanultam, és a tornát is sikerült elsajátítanom. Remélem, hogy minél több emberhez jut el a módszer, és a tréning szellemisége!

 • Anikó

  Kedves Judit! Nagyon szépen köszönöm az együtt töltött időt! A rengeteg hasznos tanácsot, információt, a sok apróságot amivel egészségesebben és boldogabban tudunk élni. Élvezetes volt az előadás, végig tudtunk figyelni és emellett jól is szórakoztunk. Azt hiszem minden nőnek el kell végeznie a tanfolyamot, ha jót akar magának!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?