Dr. Skultéti Judit - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06 30 297 1650

Esztergom, Védőnői Szolgálat
Magyarország 2500 Esztergom , Simor János u.122.


Budapest, Hétholdház
Magyarország 1024 Budapest , Lövőház u.24.
Budapest, Létezés Öröme
Magyarország 1024 Budapest , Lövőház u.29.

10 éve tanítom az intimtornát. Meghatározó élmény volt számomra, amikor kislányom születése után részt vettem egy tanfolyamon Kriston Andreánál. Sokkal többet kaptam, mint amit előzetesen gondoltam erről a tréningről. Olyan összefüggéseket világított meg, amiket orvosi tanulmányaink folytatása közben sem volt mindig lehetőségünk látni. Orvosként kimagaslóan fontosnak érzem a megelőzést, hiszen azzal hosszú távon tudom a jobb életminőség elérésében támogatni pácienseimet. A Kriston Intim Torna Tréning ezt az információátadást biztosítja minden résztvevője számára. Andreánál tehát eldőlt, hogy intimtorna tréner leszek. Aki hozzám fordul, tréneri ismereteimet orvosi tapasztalataimmal kombinálva számíthat segítségemre.

Munkám során sok olyan beteggel találkoztam, aki hosszú évek, gyakran kellemetlen vizsgálatok, indokolatlan gyógyszeres kezelés vagy egyébként elkerülhető műtét után jutott el a számára megoldást jelentő tréningre. Gyakran ki is fejezték rosszallásukat, miért nem értesültek erről a lehetőségről korábban, azoktól a szakemberektől, akiket felkerestek panaszaikkal. Honlapomnak (www.intimorvos.hu), tanácsadói munkámnak fő célja az, hogy adott intim problémák esetén a beteggel együtt végiggondoljuk a számára legideálisabb megoldást. Minőségi információk birtokában érdemes döntést hozni önmagunkról, gyógykezelésünkről, ehhez tudok Önnek segítséget nyújtani.

Kérdéseit e-mailben (gatizomtorna@gmail.com) vagy telefonon (06 30 297 1650) is felteheti, személyes találkozót is ezúton tudunk egyeztetni.

Néhány éve egy előadásom után kaptam egy Emléklapot, amin ez állt:

"Amikor képes vagy arra, hogy segíts az embertársaidon, ez a képesség megszűnik pusztán képesség lenni és felelősséggé válik." Ezt a felelősséget átérezve igyekszem tudásom legjavát adva segíteni a hozzám fordulóknak. Szeretettel várom.

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Hétholdház
1024 Budapest Lövőház u.24.
58 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Hétholdház
1024 Budapest Lövőház u.24.
58 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.11.09 17:00 - 21:00
2018.11.16 17:00 - 21:00
2018.11.23 17:00 - 21:00
Budapest
Zen Kert Buda
1119 Budapest Fehérvári út 45-53.
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.11.24 09:00 - 15:00
2018.11.25 09:00 - 15:00
Telki
Csibe Bölcsi
2089 Telki Petőfi u.5.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.12.08 09:00 - 15:00
2018.12.09 09:00 - 15:00
Budapest
Szebb Életért Központ
1081 Budapest Fiumei út 4.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Zsuzsa

  Nagyon köszönöm Judit ezt a két napot! Jó kis szemfelnyitogatós hétvége volt, sok hasznos tudással lehettünk gazdagabbak!

 • Martina

  Köszönöm szépen. Csak megelőzésképpen mentem, de meglepően elgondolkodtató volt az összes story és bízom benne hogy hasznát veszem a tanultaknak. :)

 • Gabriella

  Nagyon élveztem az együtt töltött két napot! Judit színes, életteli, humoros, nyílt előadásmódja végig lekötötte a figyelmemet. A rengeteg elhangzó történet elgondolkodtatott a saját múltamról és a tüneteimről. Mivel kicsi gyerekekkel foglalkozom, külön öröm volt számomra, hogy szóba került a szobatisztaság és a gyermekkori örömszerzés kényes témája is. Mennyivel könnyebb lehetne a gyerekek élete, ha a velük foglalkozó felnőttek ehhez hasonlóan gondolkodnának! Feltöltődtem lelkileg - és még hasznos gyakorlatokat is elsajátítottam :)

 • Vivien

  Köszönöm az elmúlt két napot. Judit előadásával vált igazán izgalmassá! Megérte, mind fizikailag, mind lelkilek. Csak ajánlani tudom.

 • Bettina

  Kedves Judit! Köszönöm a foglalkozást, ami testi és lelki feltöltődést is jelentett nekem. Nemcsak a tornát hoztam magammal az együtt töltött alkalmakról, hanem számos kérdésemre is választ kaptam a testemmel és magammal kapcsolatban. Lelkileg már ma jobban éreztem magam a torna eredményét pedig a rendszeres gyakorlás hozza el majd. Köszönöm!

 • Gabriella

  Nem csak torna, utazás az èrzèsek világába. Rávilágít a negatív èrzèsek ès a betegsègek , testi tünetek összefüggèseire jó pèldákon keresztül. A gyakorlatok jól elsajátíthatóak. Èlmèny volt, pozitív èlmèny!

 • Barbara

  Köszönöm az élményt, nagyon hasznos, tanulságos és mégis szórakoztató két napot töltöttünk együtt. Nagyon tetszett Judit előadási módja, életszemlélete, közvetlensége, humora, sokkal több ilyen emberre, ilyen orvosra lenne szükségünk. Az elméleti anyag érthető volt, a történeteknek köszönhetően könnyen befogadható, és Judit a gyakorlati részt is nagyon jól elmagyarázta, szemléltette. Viszont a második nap végére elfáradtam fizikailag és lelkileg is, gondolom a lelki önvizsgálat részeként, így számomra kevésbé volt szerencsés a végére hagyni az egyik legnehezebb gyakorlatot. Megértettem, hogy enélkül lehet élni, hiszen tanultuk eleget, ugyanakkor ez által nekem a befejezés sajnos inkább negatív lett, bár nagyon igyekeztem túllendülni ezen az érzésen. Ez nyilván nem Judit hibája és reményeim szerint sok gyakorlással ez is menni fog. Köszönöm még egyszer.

 • Klara

  Kedves Judit, a magamkoru baratnoim nem hallgatnak ram, de remelem, hogy a fiatalabbaknak tobb esze lesz es talalkozol veluk egy ugyan ilyen jo hangulatu programon. Iskolakban , sot munkahelyi egeszsegprogramokban lenne a helye ezeknek a gyakorlatoknak es az elhangzott gondolatoknak. Mar csak rendszeresen gyakorolni kell ! Udv. k.

 • Reka

  Kedves Judit! Nagyon köszönöm ezt a 2 napot, igazán hasznosnak találtam nem csak fizikai, de lelki szempontból is. A hangulat és megteremtett légkör lehetővé tette.hogy kényes témákról tabuk nélkül beszéljünk, sok gondolatot magammal vittem. A tornát pedig szorgalmasan gyakorlom majd! :)

 • Krisztina

  Judit előadásában nem csak a testünket fejlesztettük, hanem a lelkünkben is olyan helyeket jártunk be, ami egy új szemléletet adott. Nagyon hálás vagyok, amiért ilyen nyíltan és őszintén beszélt minden olyan dologról amit mi nők még egymás közt sem mondunk ki. Ha a jövőben bármilyen intim problémám adódik, személyesen csak Őt fogom keresni. Köszönök mindent Kedves Judit!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?