Fehér Krisztina

Telefonszám: +36-30-9720038

Debrecen, Kriszti Műhelye
Magyarország 4026 Debrecen , Mester utca25


A Debreceni Egyetem Szülészet-Nőgyógyászati Klinikán szülésznőként dolgozom. Hivatásomból kifolyólag gyakran megkeresnek családalapítással kapcsolatos nőgyógyászati, szülészeti kérdésekkel. 2014-ben végeztem a Kriston Intim Torna tréneri képzést. Tanulmányaim folyamán nem csak szakmai fejlődésen menten át, hanem saját problémáim megoldásában is nagy segítséget adott. Az új ismereteknek köszönhetően egy olyan önismereti úton indultam el, ami erőt, energiát nyújtott ahhoz, hogy változtatni tudjak az élet hozta nehézségekben, megismerjem valójában ki is vagyok,merre van az utam!

Tudásomat igyekszem folyamatosan bővíteni, hiszen a Kriston Intim Torna is folyamatosan fejlődésen megy keresztül, így igyekszem maximális segítséget nyújtani neked!

A trénerképzésnek köszönhetően egyre jobban elmélyedtem a lélek rejtelmeiben. Úgy éreztem, hogy a pszichoszomatikában jobban el kell merülnöm, így ez irányban is folytattam, folytatok tanulmányokat, ezáltal még jobban meg tudom érteni a problémádat.

Fontos számomra hogy, mire tréning végére érünk az önbizalmad tökéletesen meg legyen erősítve, a testtudatosságod teljes legyen így a változásod egész lesz!

Hogyan is következik be mindez?

A találkozók során, ami kiscsoportos formában zajlik - de ha igényt tartasz rá lehet egyéni alkalom is -, sokat fogunk beszélni csodálatos titokzatos testünkről, hogy ne félj többet attól, aki vagy! Hiszen mindenki egyedi és megismételhetetlen! Ha tabukkal élsz, nem tudsz kiteljesedni személyiségedben, nemiségedben gátlások alakulnak ki, amik befolyásolják kapcsolataidat, mindennapjaidat.

A foglalkozáson intimitásod tiszteletben lesz tartva, nem fog sérülni!

Ha felkeltette érdeklődésedet, bátran jelentkezz! A foglalkozás 12 óra, 3 x 4 órára bontva.

Mi is lesz a feladatod?

Figyelmesen hallgasd végig! Az előjövő kérdésekre magadnak őszintén válaszolj! Végezd a gyakorlatokat, és gyakorolj, gyakorolj!

Bátran jelentkezz, várlak szerettel!

Kriszti

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz

Vélemények

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?