A Kriston Intim Tornával Andrea könyvéből már a könyv megjelenése után megismerkedtem.  Már a könyv olvasása során eldöntöttem, hogy tanítani szeretném a módszert. Miután személyesen részt vettem a tréningen és megtapasztaltam a tréning hatását, mind a torna, mind a szemléletváltás területén, jelentkeztem a tréner képzésre. A tanulmányaimat lezáró szakdolgozatomat a  KIT szempontok alapján felmért női táncosokról készítettem. Célom, hogy eljuttassam a módszert azoknak, akik nyitottak rá, itthon és Angliában. Angolul és magyarul is tartok tréningeket. 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Solymár
Műhely
2083 Solymár Pihenő 1/b.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Eva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Gabriella nagyon kedves, türelmes és segítőkész oktató. Nagyon sokat tanultam a training alatt.

 • Gabriella

  Köszönöm a jól felépített, oldott hangulatú órákat. Hasznos tapasztalatokra tettem szert Gabi empatikus, támogató vezetésével. Örülök, hogy elvégeztem a tréninget, mert olyan ismereteket is szereztem a gyakorlati tudás mellett, amelyek erősítenek a saját nőiségem megélésében, és továbbadhatóak a következő generációknak. Ajánlom mindenkinek!

 • Dorottya

  Én egy kicsit szkeptikusan, de ugyanakkor nagy várakozásokkal érkeztem Gabi tréningjére. Szkeptikusan, mert évekkel ezelőtt részt vettem egy (nem tudom mennyire hivatalos) Intimtorna kurzuson, ahol a tréner meg sem közelítette Gabi alapos, türelmes, biztató hozzáállását. Abban a hitben fejeztem be anno a tréninget, hogy bár mindenki másnak lehet, hogy vannak, nekem tuti nincsenek a hüvelyemben izmok. A legnagyobb mumus a masni volt. Most pedig hihetetlen élmény volt megérezni, hogy képes vagyok megcsinálni a lehetetlent... :) Örök hála érte Gabinak, és persze a módszernek.

 • Zsuzsanna

  Nagy kiváncsisággal érkeztem, mert már hallottam erről a 'tornáról'. Gabi nagyon lelkesen és türelmesen tanitott minket,nagyon jó volt a családias környezet,a kis csoport. Remélem a gyakorláshoz is lesz akkora erőm,mint amivel az órákra érkeztem. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm

 • Zsóka

  Kedves Gabi! Nagyon köszönöm a türelmes és minden részletre kiterjedő oktatást. Szuper volt, hogy az órákat megfelelő intim környezetben, mindentől zavartalanul, csak magunkra és Rád figyelve tölthettük el. Törekedni fogok a rendszeres gyakorlásra és remélem, hogy az önálló gyakorlás legalább olyan örömömre fog szolgálni, mint a közösen a Te támogató segítségeddel végzett gyakorlatok.

 • Bori

  Gabi nagyon rugalmas tréner, az időpontokat a csoport igényeihez igazította, az órák menete is mindig igazodik a csoportdinamikához. Gabi alapos is, tényleg szeretné ha értenénk az anyagot és végtelen türelemmel magyaráz amíg biztos benne, hogy mindenki érti a gyakorlatot - legyen az fizikai vagy lelki. Nagyon szimpatikus benne, hogy mindenről nyíltan beszél. Nem egyéni a tréning, de családiasabb a hangulat, mintha az lenne, nagyon örülök, hogy ezt a tréningformát választottam.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?