Hortobágyi Luca - Kriston-módszer

Telefonszám: +36305270432

Székesfehérvár , KIT Szoba
Magyarország 8000 Székesfehérvár , József Attila utca 2/c. 6/3.


Székesfehérvár, Jóga-Neked Életmód Sziget
Magyarország 8000 Székesfehérvár , Zichy liget 11., 3/16
Mór, Hétkút Wellness Hotel Tükörterem
Magyarország 8060 Mór , Dózsa György utca 111

Hortobágyi Luca vagyok, Kriston Intim torna tréner. Eredeti foglalkozásomat tekintve kisgyermeknevelő. Nem sokat dolgoztam bölcsődében, mert elég hamar, a húszas éveim elején megfogant és megszületett első gyermekem, majd utána hamarosan a második is. Az anyaság meghozta életemben azt az elégedettséget, amit korábban a bölcsődétől kaptam meg, így már nem vágytam vissza a gyermekközösségbe. A szüléseim után megismerkedtem a Kriston Intim tornával. A különféle gyengeségből adódó tünetek miatt többször is elvégeztem az alaptanfolyamot. Már az első tréning után megfogalmazódott bennem a vágy, hogy egyszer majd én is… Aztán pár hónappal a második szülésem után eljött az ideje. Jelentkeztem a képzésre és elkezdődött egy csodálatos utazás az életemben. Megismertem teljes egészében A Módszert. Egyszerűen beleszerelmesedtem, minden kis részletébe. Annyira magával ragadott az egésznek a komplexitása, hogy aztán nem volt kérdés, hogy meg is születek-e trénerként. Megszülettem, és rettentően imádom. Végre én is segíthetek másokon ezzel a hiánypótló módszerrel, mint ahogyan rajtam is segített.


De mégis miről is van szó Kriston Intim tornán? A tudatos alhasvédelemről. Manapság az egészségcentrikusság nagyon trendi dolog lett. Szeretjük testünket, lelkünket egészségtudatosan ápolni. De sokszor meg vagyunk tévesztve, mert a trendiség miatt, egészséges címszó alatt lassan bármi eladható. Az alhasunk, a gáti szerveink, gátizmaink is megérdemlik azt a fajta tudatos törődést, amit az arcunk, a popsink, bicepszünk, a lábaink vagy a szívünk, agyunk is megkap. De mégis, hogyan tudjuk az egészség jegyében védeni alhasunkat, alhasi szerveinket? Például a Kriston Módszerrel. A Kriston Andrea által, most már több, mint 30 éve kidolgozott Intimtorna segíti a gáti izmok jó erőben tartását, erejének visszaszerzését. A szexuális készségek fejlesztését. Az intim tünetek megelőzhetőek, legyőzhetőek általa! A módszer rengeteget foglalkozik a lélekkel, mely szoros összefüggésben van izmainkkal, szerveinkkel. Egészséges lélek egészséges testet mutat. Tehát testi egészségünk nagyban függ, a bennünk végig menő lelki folyamatainktól. A tanfolyamon a gátra nehezedő folyamatokat vesszük górcső alá különféle emberi életmesén keresztül. Én mesélek, Te hallgatsz, és a mesékben magadra ismerhetsz, meglelheted a tünetek mögötti okozati összefüggéseket, megtudhatod, hogyan előzd meg a tünetek kialakulását, hogyan küzd le azokat. Mindezek mellett, pedig a szokásainkat is átnézzük. Megnézzük milyen alhasvédő szokásokat tudunk beiktatni az életünkbe, és milyen rossz,-az alhas jó működését befolyásoló szokások - vannak, melyeket el tudunk hagyni, vagy minimálisra csökkenteni. Ebből a három részből áll egy tanfolyam. A Kriston Intim Tornán megtanulhatod mindazt, amit csakis Te magad tehetsz meg a saját egészségedért!

Ha egyéni tanfolyamra jelentkeznél, vagy kérdésed van a kristonintimtornalucaval@gmail.com e-mail címen, vagy telefonon a +36 30/527-0432 számon egyeztetnetünk, elérsz! Facebook oldalamat pedig itt tudod követni, itt is elérsz: https://www.facebook.com/kitfehervarlucaval

A változás Veled kezdődik! :)

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székesfehérvár
KIT Szoba
8000 Székesfehérvár József Attila utca 2/c. 6/3.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székesfehérvár
KIT Szoba
8000 Székesfehérvár József Attila utca 2/c. 6/3.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Egyéni Beszélgetés (HALADÓ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székesfehérvár
KIT Szoba
8000 Székesfehérvár József Attila utca 2/c. 6/3.
12 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.10.03 10:00 - 17:00
2020.10.04 10:00 - 17:00
Veszprém
Fitflow mozgásstúdió
8200 Veszprém Stadion u. 21.
30 000 Ft Megtelt
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2020.10.08 09:00 - 12:30
2020.10.15 09:00 - 12:30
2020.10.22 09:00 - 12:30
2020.10.29 09:00 - 12:30
Székesfehérvár
Jóga-Neked Életmód Sziget
8000 Székesfehérvár Zichy liget 11., 3/16
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.10.16 17:00 - 21:00
2020.10.17 09:00 - 14:00
2020.10.18 09:00 - 14:00
Székesfehérvár
Jóga-Neked Életmód Sziget
8000 Székesfehérvár Zichy liget 11., 3/16
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • Edit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Élveztem a tréning minden percét. Elmondhatom, hogy az örömprojektem része volt. Látva a tanfolyam erejét és hasznát komolyan elgondolkodtatott, hogy én magam is trénerré váljak.????????

 • Zoltán - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Luca nagyon közvetlen, jó hangulatú, sodró tréningeket tartott, ahol az elmondott példák sokat segítettek a téma lelki megközelítésében, megértésében. Nagyon ajánlom minden férfitársamnak!

 • Attila - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  A tréning nagyszerű volt. Luca nagyon jó előadó és tréner, ajánlani tudom mindenkinek. A többi rajtam múlik!

 • Csaba - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Az elvárásaimnak teljes mértékben megfelelt a tréning. Luca nagyszerű előadó és tréner.

 • Eszter - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt!

 • Nóra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  szuper, hasznos

 • Daniela - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznosnak és rendkívül gazdagnak tartom a tanfolyamot. Félek, hogy nem tudtam megjegyezni mindent, amit fontosnak tartottam, amire rácsodálkoztam. Ezért örültem volna egy nyomtatott anyagnak, ahol megtalálhatnám a leggyakoribb panaszok okait, illetve azt, hogy melyik gyakorlat milyen probléma megoldására a leghatásosabb. De gondolom,mindez a gyakorlás során, illetve esetleges további tanfolyamokon a helyére kerül.

 • Mária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök, hogy részt vehettem a tréningen. 25 éve autodidakta módon tanultam, és gyakoroltam a magam módján. Már ennek is volt pozitív hatása. De a tréning megerősített abban, hogy a rendszeres gyakorlás elengedhetetlen, élethosszig tartó feladat. Sok változtatásra van szükség, de azt hiszem, egyre jobban készen vagyok erre. Köszönöm az eddigi segítséget is, remélem ez az együttműködés meghozza a kitartással együtt a gyümölcsét, a helyreállítás művészetét, amely egyben segít az egyensúlyt is megtalálni.

 • Gyongyi - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  szia Luca, először is nagyon örülök, hogy éltem ezzel a lehetőséggel, amit megkoronázott az, hogy Tőled tanulhattam, köszönöm Neked, hiszem, hogy nincsenek véletlenek! Ami engem kifejezetten megfogott a szakmai felkészültséged, a használt eszköztár mellett, az a jelenléted, az adott pillanat megélése tanítás közben is és a pszichológiai biztonság megteremtése, nem tudtam nem figyelni, ittam a szavaidat. A sok tapasztalat, megélt példa színessé, életszerűvé tette a nem gyakorlati részeket. Izgalommal vártam a gyakorlatot, de olyan természetességgel tudtam fogadni abban a légkörben, hogy sikereket könyvelhettem el és már csak rajtam múlik a tökéletesítés. Nekem segített volna, ha az elején a résztvevő társak nevét megtudom, de értem, miért nincs helye itt úgymond bemutatkozásnak. Szerintem Te már bőven a siker útján jársz ilyen fiatalon:) Köszönöm és Minden jót! Gy

 • József - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Köszönök mindent Lucának, teljesen profi oktató! Jól felkészült, közvetlen és nagyon segítőkész. Bátran ajánlom mindenkinek, nagyon sokat tanultam tőle, bármikor a segítségére volt, és szerintem lesz is, ha szükségem lenne rá! Mégegyszer nagyon köszönöm!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?