Hortobágyi Luca - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36305270432

Székesfehérvár , KIT Szoba
Magyarország 8000 Székesfehérvár , József Attila utca 2/c. 6/3.


Székesfehérvár, Jóga-Neked Életmód Sziget
Magyarország 8000 Székesfehérvár , Zichy liget 11., 3/16
Mór, Sped-Ok Bt.
Magyarország 8060 Mór , Wekerle Sandor u. 12

Hortobágyi Luca vagyok, Kriston Intim torna tréner. Eredeti foglalkozásomat tekintve kisgyermeknevelő. Nem sokat dolgoztam bölcsődében, mert elég hamar, a húszas éveim elején megfogant és megszületett első gyermekem, majd utána hamarosan a második is. Az anyaság meghozta életemben azt az elégedettséget, amit korábban a bölcsődétől kaptam meg, így már nem vágytam vissza a gyermekközösségbe. A szüléseim után megismerkedtem a Kriston Intim tornával. A különféle gyengeségből adódó tünetek miatt többször is elvégeztem az alaptanfolyamot. Már az első tréning után megfogalmazódott bennem a vágy, hogy egyszer majd én is… Aztán pár hónappal a második szülésem után eljött az ideje. Jelentkeztem a képzésre és elkezdődött egy csodálatos utazás az életemben. Megismertem teljes egészében A Módszert. Egyszerűen beleszerelmesedtem, minden kis részletébe. Annyira magával ragadott az egésznek a komplexitása, hogy aztán nem volt kérdés, hogy meg is születek-e trénerként. Megszülettem, és rettentően imádom. Végre én is segíthetek másokon ezzel a hiánypótló módszerrel, mint ahogyan rajtam is segített.


De mégis miről is van szó Kriston Intim tornán? A tudatos alhasvédelemről. Manapság az egészségcentrikusság nagyon trendi dolog lett. Szeretjük testünket, lelkünket egészségtudatosan ápolni. De sokszor meg vagyunk tévesztve, mert a trendiség miatt, egészséges címszó alatt lassan bármi eladható. Az alhasunk, a gáti szerveink, gátizmaink is megérdemlik azt a fajta tudatos törődést, amit az arcunk, a popsink, bicepszünk, a lábaink vagy a szívünk, agyunk is megkap. De mégis, hogyan tudjuk az egészség jegyében védeni alhasunkat, alhasi szerveinket? Például a Kriston Módszerrel. A Kriston Andrea által, most már több, mint 30 éve kidolgozott Intimtorna segíti a gáti izmok jó erőben tartását, erejének visszaszerzését. A szexuális készségek fejlesztését. Az intim tünetek megelőzhetőek, legyőzhetőek általa! A módszer rengeteget foglalkozik a lélekkel, mely szoros összefüggésben van izmainkkal, szerveinkkel. Egészséges lélek egészséges testet mutat. Tehát testi egészségünk nagyban függ, a bennünk végig menő lelki folyamatainktól. A tanfolyamon a gátra nehezedő folyamatokat vesszük górcső alá különféle emberi életmesén keresztül. Én mesélek, Te hallgatsz, és a mesékben magadra ismerhetsz, meglelheted a tünetek mögötti okozati összefüggéseket, megtudhatod, hogyan előzd meg a tünetek kialakulását, hogyan küzd le azokat. Mindezek mellett, pedig a szokásainkat is átnézzük. Megnézzük milyen alhasvédő szokásokat tudunk beiktatni az életünkbe, és milyen rossz,-az alhas jó működését befolyásoló szokások - vannak, melyeket el tudunk hagyni, vagy minimálisra csökkenteni. Ebből a három részből áll egy tanfolyam. A Kriston Intim Tornán megtanulhatod mindazt, amit csakis Te magad tehetsz meg a saját egészségedért!

Ha egyéni tanfolyamra jelentkeznél, vagy kérdésed van a kristonintimtornalucaval@gmail.com e-mail címen, vagy telefonon a +36 30/527-0432 számon egyeztetnetünk, elérsz!

A változás Veled kezdődik! :)

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székesfehérvár
KIT Szoba
8000 Székesfehérvár József Attila utca 2/c. 6/3.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székesfehérvár
KIT Szoba
8000 Székesfehérvár József Attila utca 2/c. 6/3.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2019.09.13 17:30 - 20:30
2019.09.20 17:30 - 20:30
2019.09.27 17:30 - 20:30
2019.10.04 17:30 - 20:30
Székesfehérvár
Jóga-Neked Életmód Sziget
8000 Székesfehérvár Zichy liget 11., 3/16
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.09.16 09:00 - 13:00
2019.09.23 09:00 - 13:00
2019.09.30 09:00 - 13:00
Székesfehérvár
KIT Szoba
8000 Székesfehérvár József Attila utca 2/c. 6/3.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.09.21 08:30 - 15:00
2019.09.22 08:30 - 15:30
Székesfehérvár
Jóga-Neked Életmód Sziget
8000 Székesfehérvár Zichy liget 11., 3/16
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Zita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon sokat épültem a tanfolyamból. Bár először meglepett, hogy első nap keveset tornáztunk, de gyorsan összeállt a kép a tanfolyam felépítéséről. Jók voltak az elméleti részek, a példák, különös képpen a tortás hasonlat ragadott meg. Eddig is tudtam, hogy nagy jelentősége van a magzati létnek, de nem gondoltam, hogy ekkora. Minden iskolában elérhetővé kéne tenni a módszert, és az ismerőseimnek is csak ajánlani tudom, mert nagyon sok tudással, tapasztalattal lettem gazdagabb. A többi már rajtam múlik! Hála Andreának, hogy kifejlesztette a módszert, és hála Hortobágyi Lucának, hogy átadta nekünk. Isten áldja további munkátokat!

 • Anett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper tréning volt. Rengeteg hasznos infóval,történettel.Luca előadónak/trénernek született

 • Mónika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm az együtt töltött időt és ezt a különleges utazást! Elhitettetted velem, hogy meg tudom csinálni, hogy meg tudom változtani.... , hogy meg tudok változni.

 • Mária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A luca megtanította az alapokat, rendesen, érthetően elmagyarázott mindent. Jól bemutatta a gyakorlatokat. Jó volt a torna, nekem nagyon tetszett. Remélem a jővőben is sokat fog segíteni.

 • Tímea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A gyakorlatok hasznosak, remélem, lesz bennem kitartás a gyakorláshoz. Köszönöm!

 • Beáta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning nagyon sok hasznos és érdekes információt nyújtott számomra. A 4 óra csak úgy elsuhant, Luca nagyon jól lekötötte a figyelmünket. Tele volt érdekes történetekkel, amit persze mindenki tudott valahogy a saját életéhez kötni. Luca a legtöbbet kihozta a 3 alkalomból, a többi már csak rajtunk múlik, hogy folytatjuk a rendszeres gyakorlást.

 • Norbert - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon jó volt a tanfolyam, az előadás kiváló, ajánlom mindenkinek! :)

 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Hasznos ismeretekre tettünk szert, a gyakorlati alkalmazás meg rajtunk múlik. Hamar eltelt az idő a tréningen, még maradtunk volna :)

 • Csilla

  Luca nagyon kedves, nyitott, őszinte személyisége segített hamar feloldódni az órákon. Süt róla, hogy imádja, amit csinál és lelkesedése másokra is hamar ráragad. A gyakorlatok átadását professzionális módon, mindenki számára érthetően és követhetően oldja meg, nagyon jól vezet. Biztos vagyok benne, hogy további gyakorlással szuper eredményeket lehet elérni. Örülök, hogy egy gyors elhatározás után jelentkeztem a tanfolyamára. További sok sikert kívánok.

 • Ilona

  Nekem nagyon hasznos volt a torna.Az ott tanultakat alkalmazni tudtam,már éles helyzetben.Mindenkinek ajánlom.Üdv. Ica.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?