Huszárné Kürti Éva - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36/20 283 5059

Pomáz, Pomáz és környéke
Magyarország 2013 Pomáz , egyéni tréning


Szentendre, Szentendre
Magyarország 2000 Szentendre , egyéni tréning
Budakalász, Budakalász
Magyarország 2011 Budakalász , egyéni tréning

Az egészségügyi főiskola elvégzése után, egészségfejlesztő szakirányban szereztem meg egyetemi diplomámat, mint egészségtan tanár. A mozgás, mint örömforrás mindig jelen volt az életemben, így csoportos fitness oktató végzettséget is szereztem. A Kriston intimtornában találtam meg azt a teljességet, ahol az egészséggel teljes egységében foglalkozunk. Tápláljuk a testet a mozgáson keresztül, a szellemet a gyakorlati ismeretekkel, és a lelket a hozzá szóló történeteken keresztül. Nagyszerű élmény hozzásegíteni az embereket, hogy a tudatos alhasvédelemmel aktívan tegyenek saját egészségükért.

Jelenleg elsősorban egyéni tréningeket tartok Szentendrén, Pomázon és vonzáskörzetükben, mely során házhoz megyek. 

Több jelentkező esetén, csoportos foglalkozásra is van lehetőség Pomázon, az Almafa Gyerekházban. 

Egyéni szerveződésű kis csoportokat is szívesen vállalok, mely helyszíne megállapodás kérdése.


Elérhetőségeim: +36 20/ 283 50 59;  intimtorna.eva@gmail.com 

Saját oldalaim:  

facebook:
Intim egészség
weboldal

  

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Szentendre
Szentendre
2000 Szentendre egyéni tréning
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.05.07 18:00 - 21:00
2019.05.14 18:00 - 21:00
2019.05.21 18:00 - 21:00
2019.05.28 18:00 - 21:00
Pomáz
Almafa Gyerekház
2013 Pomáz Mártírok útja 3.
30 000 Ft Elkezdődött
 • Dóra

  Éva nagyon részletesen és alaposan elmagyarázott minden fontos információt, rendkívül szórakoztató és profi módon. Óriási szakértelemmel és széles látókörrel bír, tudását önzetlenül ás őszintén szerette volna megosztani velünk. Az elméleti anyag nekem picit soknak tűnt a gyakorlatihoz képest - személy szerint elviseltem volna egy picivel több "begyakorlást" - de gondolom így van felépítve a tréning struktúrája. Nagyon örülök, hogy részt tudtam venni a tanfolyamon. Nagy mértékben bővültek az ismereteim és már a tréning alatt is éreztem a gyakorlatok rendkívüli hasznosságát a szervezetemre. Köszönöm Éva még egyszer!

 • Andrea

  Nagyon jól és kellemesen telt el minden óránk! Rengeteg elméleti és gyakorlati oktatást kaptunk tőle! Éva nagyon kedves, türelmes volt hozzánk! Szerintem, erre minden nőnek jár/ szüksége van rá! Az iskolában inkább ezt tanulhattuk volna anno....több értelme lett volna! Sokszor olyan gyakorlatokat vettünk, amire csak néztem, hogy ezt hogyan fogjuk megcsinálni, de olyan részletesen- türelmesen elmondta, hogy mindenki megtudta csinálni! Mindent köszönök, nem felejtem el!!! :)

 • Éva

  Nagyon sokat segített a tréning testileg és lelkileg is. Nagyon lelkiismeretes volt Éva, mindenkinek ajánlom!

 • Margit

  Margit Eleinte nehezemre esett esténként kimozdulni,de jól éreztem magam.Híányozni fog az (én idő)a kedd du..Köszönök mindent!!

 • Eszter

  Nagyon összeszedett órák voltak. Szuperül ájött a tananyag. Szerettem oda járni, kicsit kikapcsolni, magammal foglalkozni :) lelkemet és testemet is tanította Éva!

 • Ildiko

  Kiváló tréner volt, minden szempontból elégedett voltam, ajánlom minden nőnek . Andreánál végeztem kb 15 éve az első tanfolyamot; szerettem volna megismételni és kiválasztottam a lakhelyemhez legközelebbi ajánlatot. Legnagyobb örömömre szellemisége,színvonala idézte a régi tréninget.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?