Jánócsikné Vass Éva

Telefonszám: 06202654132

Nyíregyháza, Rubin Stúdió
Magyarország 4400 Nyíregyháza , Semmelweis u.16.


Kisvárda, Megoldás háza
Magyarország 4600 Kisvárda , József A. 58.
Záhony, Művelődési Ház és Könyvtár
Magyarország 4625 Záhony , József Attila út 36.

Jánócsikné Vass Éva vagyok, Kriston Intim Torna Tréner.

Nyíregyházán  tartok egyéni és csoportos női Kriston Intim Torna tréninget.

Valamint Kisvárdán csoportos tréninget tartok.

Nagy öröm számomra, hogy  Nyíregyházára hozhattam a módszert és így már itt is van Kriston Andrea által ajánlott tréner.

Erre a pályára az anyaságom irányított és a segítő szándék. Szeretnék minél több nőt, anyát, idősődő hölgyet segíteni a módszerrel a jobb életminőséghez.

Ezenkívül jelenleg pszichológus hallgató vagyok.

Azt gondolom, hogy egy nőnek ahhoz, hogy a mindennapi életében helyt tudjon állni, elengedhetetlen hogy testileg és lelkileg is kiegyensúlyozott legyen. Amikor az intim tünetek határozzák meg életünket, minden nehézkessé válik. Boldoggá tesz a munkám során, mikor végzett hallgatók számolnak be arról, hogy gyakorolnak és érzik a pozitív változásokat!
Egy NŐ kincs a házban! Akár egyedül vagy, akár párkapcsolaton belül, gyerekkel vagy anélkül tünetekkel élni nem könnyű!

Ebben szeretnék segíteni, hogy tünetek nélkül élj ! 

Elérhetőségeim:

Tel.:06/20 265 4132

Email: vass.eva6@gmail.com

www.intimtunetek.hu

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Nyíregyháza
Rubin Stúdió
4400 Nyíregyháza Semmelweis u.16.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Noémi - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt a tréning, minden nőnek csak ajánlani tudom a testi és lelki egészség/egyensúly megtartása érdekében. A gyakorlatsor elsajátításához profi segítséget kaptunk Évától, akinek köszönhetően minden alkalom könnyed hangulatú, humorral tűzdelt, tanulságos eltöltött idő volt.

 • Júlia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Ez egy nagyon klassz program, minden nőtársamnak szívből ajánlom. Évi pedig a lehető legnagyobb kedvességgel és figyelemmel vezet és kísér végig ezen az úton. Én őszintén szólva azt gondoltam, hogy nekem ez nem fog menni, korábban már próbálkoztam itthon, de nem nagyon ment, így mindig feladtam a dolgot. De Évi nagyon érti a dolgát, jó kezekben voltunk nála, és szuperül éreztük magunkat... Köszönjük! :)

 • Édua - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Évának köszönöm szépen a lehetőséget, egy barátságos, jó hangulatú -maximális információátadás mellett- kaptam meg az egészségem megőrzéshez a tudásanyagot. Édua

 • Erzsébet - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Rengeteget tanultam a tréningen, amiért rettentő hálás vagyok. Nagyon örülök, hogy belevágtam. :) Mindenkinek ajánlani fogom!

 • Magdolna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nem csupán fizikailag sikerült egy változást elindítani, de pszichésen is rendkívüli élményt jelentett a tréning. Munkájukhoz jó egészséget kívánok! Bízom benne, hogy nagyon sok nő társam és egyre több férfi is megismerkedik a módszerrel. IM

 • Zsuzsanna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznosnak találtam a tréninget, és nagyon jól éreztem magam a tornán. Éva kedves, ösztönző személyiség, figyelmes oktató, aki igazán motiválóan tartotta az órákat. Minden nőnek ajánlanám, akár probléma nélkül is.

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A foglalkozások nagyon tetszettek. Az elmélet és a gyakorlat összhangban volt egymással. Érdekes és hasznos dolgokat tanultunk. Az előadó stílusa nagyon tetszett, kedves és odaadó munkája iránt. A gyakorlatok érthetőek, elsajátíthatóak voltak. A hangulat minden alkalommal kellemes volt.

 • Enikő - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Bízom benne, hogy a tréning hasznos lesz számomra- ez már csak tőlem és a gyakorlásoktól függ. A tréner nagyon felkészült, hozzáértő, közvetlen, barátságos személy volt. Mindent alaposan elmagyarázott, mindenki kérdésére igyekezett kimerítő választ adni. Gratulálok a munkájához és további sok-sok eredményes tréninget kívánok!

 • Tímea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Hálás vagyok, hogy részt vehettem ezen a képzésen, Éva elragadóan profi módon adta át a tudást!!!! Mindig csillogóan, humorosan, végtelen kedvességgel, türelemmel NŐ-ként vezetett, tanított minket!!!! Mindenkinek jó szívvel, szeretettel ajánlom a módszert és természetesen Évit is!

 • Gyuláné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Évi, hálásan köszönöm a 2x6 órás foglalkozást. Nekem nagyon sokat segített, minden gyakorlatot érthetően és szemléletesen adtál elő, mutattad. Nagyon tetszett! És a sok gyakorlással valóban rá tudtam érezni, hogy mit kell figyelni. És annak még jobban örülök, hogy útmutatásoddal, segítségeddel és a rendszeresen végzett gyakorlás hatására újból problémamentesen tudok élni, sportolni! A kis történetek is tanulságosak voltak, nem is gondolná az ember, hogy ilyen "apróságok", elejtett mondatok ekkora problémát okozhatnak. A foglalkozáson a hangulat is nagyon jó volt, olyan érzésem volt, mintha mindenkit ismertem volna már régebbről is, pedig ott találkoztam Veletek először.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?