Jánócsikné Vass Éva - Kriston-módszer

Telefonszám: 06202654132

Nyíregyháza, Rubin Stúdió
Magyarország 4400 Nyíregyháza , Semmelweis u.16.


Kisvárda, Megoldás háza
Magyarország 4600 Kisvárda , József A. 58.
Záhony, Művelődési Ház és Könyvtár
Magyarország 4625 Záhony , József Attila út 36.

Jánócsikné Vass Éva vagyok, Kriston Intim Torna Tréner.

Nyíregyházán  tartok egyéni és csoportos női Kriston Intim Torna tréninget.

Valamint Kisvárdán csoportos tréninget tartok.

Nagy öröm számomra, hogy  Nyíregyházára hozhattam a módszert és így már itt is van Kriston Andrea által ajánlott tréner.

Erre a pályára az anyaságom irányított és a segítő szándék. Szeretnék minél több nőt, anyát, idősődő hölgyet segíteni a módszerrel a jobb életminőséghez.

Ezenkívül jelenleg pszichológus hallgató vagyok.

Azt gondolom, hogy egy nőnek ahhoz, hogy a mindennapi életében helyt tudjon állni, elengedhetetlen hogy testileg és lelkileg is kiegyensúlyozott legyen. Amikor az intim tünetek határozzák meg életünket, minden nehézkessé válik. Boldoggá tesz a munkám során, mikor végzett hallgatók számolnak be arról, hogy gyakorolnak és érzik a pozitív változásokat!
Egy NŐ kincs a házban! Akár egyedül vagy, akár párkapcsolaton belül, gyerekkel vagy anélkül tünetekkel élni nem könnyű!

Ebben szeretnék segíteni, hogy tünetek nélkül élj ! 

Elérhetőségeim:

Tel.:06/20 265 4132

Email: vass.eva6@gmail.com

www.intimtunetek.hu

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Nyíregyháza
Rubin Stúdió
4400 Nyíregyháza Semmelweis u.16.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
KIT Beszélgetések Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Nyíregyháza
Rubin Stúdió
4400 Nyíregyháza Semmelweis u.16.
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.02.25 17:00 - 20:00
2020.03.03 17:00 - 20:00
2020.03.10 17:00 - 20:00
2020.03.17 17:00 - 20:00
Nyíregyháza
....
4400 Nyíregyháza ...
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Erzsébet - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Rengeteget tanultam a tréningen, amiért rettentő hálás vagyok. Nagyon örülök, hogy belevágtam. :) Mindenkinek ajánlani fogom!

 • Magdolna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nem csupán fizikailag sikerült egy változást elindítani, de pszichésen is rendkívüli élményt jelentett a tréning. Munkájukhoz jó egészséget kívánok! Bízom benne, hogy nagyon sok nő társam és egyre több férfi is megismerkedik a módszerrel. IM

 • Zsuzsanna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznosnak találtam a tréninget, és nagyon jól éreztem magam a tornán. Éva kedves, ösztönző személyiség, figyelmes oktató, aki igazán motiválóan tartotta az órákat. Minden nőnek ajánlanám, akár probléma nélkül is.

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A foglalkozások nagyon tetszettek. Az elmélet és a gyakorlat összhangban volt egymással. Érdekes és hasznos dolgokat tanultunk. Az előadó stílusa nagyon tetszett, kedves és odaadó munkája iránt. A gyakorlatok érthetőek, elsajátíthatóak voltak. A hangulat minden alkalommal kellemes volt.

 • Tímea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Hálás vagyok, hogy részt vehettem ezen a képzésen, Éva elragadóan profi módon adta át a tudást!!!! Mindig csillogóan, humorosan, végtelen kedvességgel, türelemmel NŐ-ként vezetett, tanított minket!!!! Mindenkinek jó szívvel, szeretettel ajánlom a módszert és természetesen Évit is!

 • Gyuláné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Évi, hálásan köszönöm a 2x6 órás foglalkozást. Nekem nagyon sokat segített, minden gyakorlatot érthetően és szemléletesen adtál elő, mutattad. Nagyon tetszett! És a sok gyakorlással valóban rá tudtam érezni, hogy mit kell figyelni. És annak még jobban örülök, hogy útmutatásoddal, segítségeddel és a rendszeresen végzett gyakorlás hatására újból problémamentesen tudok élni, sportolni! A kis történetek is tanulságosak voltak, nem is gondolná az ember, hogy ilyen "apróságok", elejtett mondatok ekkora problémát okozhatnak. A foglalkozáson a hangulat is nagyon jó volt, olyan érzésem volt, mintha mindenkit ismertem volna már régebbről is, pedig ott találkoztam Veletek először.

 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm, hogy elérhetővé tetted számomra ezt a csodálatos módszert. Szakmai felkészültséged, kedvességed és a jó hangulatú foglalkozások alapján mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm!

 • Judit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tartalmas, hasznos tréningen vettem részt. Minden nőnek ajánlanám, akár probléma nélkül is. Éva kedves, megnyugtató személyiség. Köszönök mindent!

 • Judit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Éva jól felkészülten, határozottan és nagy empátiával tartotta a tréninget. Kedvességével, humorával sikerült oldott hangulatot teremteni.

 • Mónika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon szuper volt a tanfolyam, örülök, hogy lakóhelyemen vehettem részt rajta. Sok hasznos dolgot tanultunk, és habár csak pár hete csinálom, már most érzek javulást.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?