Kedmenecz Alexandra

Telefonszám: 1-647-745-6591

Toronto, Willowdale Children Academy
Canada M2N3B7 Toronto , 432 Sheppard Avenue, East


Toronto, Hungarian Canadian Cultural Centre
Canada M4A1A9 Toronto , 141 Sunrise Avenue
New York, Magyar Ház
United States 10028 New York , 213 East 82nd Street

2013. Május, Kanada, Toronto

Proktológus: Jöjjön vissza 2 év múlva, akkor majd megműtöm. Most még nem olyan súlyos a panasza, hogy megműtsem. 2 év múlva az lesz.

Én: Addig is mit tehetnék, doktor úr, hogy ne rosszabbodjon az állapotom? Vagy hogy esetleg megtartsam a mostani állapotot?

Proktológus: Semmit sem tehet, 2 év múlva visszajön és megműtjük. Erre nincs más gyógymód. De előre szólok, hogy a műtéttől se várjon túl sokat, mert nem szokott tartós lenni az eredmény. Megnyugtatom viszont, hogy a nők 70%-ának van hasonló jellegű problémája, csak nem beszélnek róla.

Eljött a 2015. Pont hazautaztam, így elmentem Magyarországon egy gasztroenterológus és egy nőgyágyszhoz, véleményt kérni, a kanadai műtétem előtt.

És ekkor jött az ámulat és döbbenet. Mindketten, egymástól függetlenül, más szakterület ismerőiként, a női altest 2 különböző részét ismervén, ugyanazt mondták. Nem kell műtét, de "AZONNAL KEZD EL AZ INTIM TORNÁT!". A gasztrológus doktornő hozzátette, nyomatékosan, hiszen ő is elvégezte, hogy csakis a KRISTON INTIM TORNÁT végezzem, semmi mást, ha nincs időd már a tanfolyamra, azonnal menj a könyvesboltba és vedd meg a könyvet és kezd el a tornát, ne várj egy napot se-tette hozzá. A könyvet megvettem, szorgosan gyakoroltam, a tüneteim rohamason javultak. Közben rengeteget töprengtem azon, hogy létezhet, hogy Magyarországon orvosok által ismert és javasolt módszerrel műtétet is el lehet akár kerülni és ezt itt, a fejlett nyugatnak hitt Kanadában nem ismerik.

Elkezdtem sajnálni az itten nőket, mélyen együttérezvén velük.

Aztán egy este a kopogtató módszerrel (EFT) végigkopogtattam magam és reggel úgy ébredtem, hogy minden a helyére került. Tudtam, hogy mi miért történik, megértettem a saját tünetem mögött rejlő képességemet. Kriston Intim Torna tréner akartam lenni, azonnal megmutatni a módszert a kanadai nőknek, orvosoknak, elhozni a tudást és aktív részese lenni ennek a csodának, világgá kürtölni, hogy de igen, van más megoldás. Innen már sejthetitek a folytatást:)

2018 októberében sikeres záróvizsgát tettem, azóta tartom a tanfolyamot Torontóban, több helyszínen, különböző időpontokban.

Tervem, hogy Kanada több nagy városába is elviszem a tréninget, illetve évente pár alkalommal New York-ba is tartok Kriston Intim Tornát.

 Kriston Intim Torna trénerré válásommal egy időben megismerkedtem a One Brain Kineziológiával, a Bach virág esszenciákkal, Schüssler sókkal is, mindegyik szelíd módszert alkalmazom segítö tevékenységem során.

Mediátorként foglalkozom családi és párkapcsolati mediációval is, az erőszakmentes kommunikáció elemeit felhasználva tartok kommunikációs képzéseket, konfliktus kezelési tréningeket cégeknek, szervezeteknek.

Magyarországon szociális munkás és közgazdász diplomát szereztem, mindkét területen kiprobálhattam képeségeimet. Otthonról szerzett tudásommal, tapasztalatommal több kanadai non profit szervezet munkáját segítem, önkéntesként, szeretettel.

 

Kedmenecz Alexandra (Kanada)

1-647-745-6591

kristonmethodcanada@gmail.com

facebook: kristonmethod-canada

Angol nyelvű bejelentkezés: www.kristonmethod.ca

 

 

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
 • Judit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Fantasztikus!

 • Anna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szandi orai nem csak hasznosak, tele informacioval, de elvezetesek is a vidam hangulat miatt. Mindenkinek aki szult, vagy barmilyen muteti beavatkozason ment at, vagy 40 folott van el kellene vegeznie ezt a kurzust. You can experience more in life if you'll get over the excuses and get on with living. You can have reasons or you can have results...but you can't have both.

 • Eva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Egy olyan tudàs van a kezembe amit véleményem szerint minden 14 évesnek a gimnàzium első osztályában kötelező lenne elsajátítani. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy nekem ezt 35évesen sikerült megtanulnom és nem pedig egy életet leélni enèlkül, vagy már “túl későn” ahogy a 60 évesek szoktàk mondani.

 • Szilvia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt.

 • Sylvi - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper volt. Sokat nevettünk, gyakoroltunk, ès hallgattuk Xandràt, aki lèlekbe markolóan beszèlt a nôiessèg megèlèsèrôl, mit is jelent Nônek lenni., ès a nôi problèmàkról. Felismertük magunkat tôrtèneteiben. Bíztatott, hogy merjünk segítsèget kèrni, de legfôkèppen hogy “intimtornàzzunk“ ha lehet, naponta!!

 • Ildiko - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Halasan koszonom Szandranak a New York-ban tartott 2 napos tanfolyamot. Fantasztikusan jo trener, orom volt hallgatni es ez altal konnyen elsajatitottam a tanultakat. Orulok, hogy reszt vettem a Kriston Intim Tornan. Udvozlettel: Ildiko

 • Erzsebet - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Minden az eloadon mulik, de Alexandra , nagyon ratermett es jo eloado, minden ertheto volt ,nem keves humorral fuszerezve. En nagyon jol ereztem magam es azt gondolom mindenki!!! Hosszu evek ota vartam a lehetoseget az elsajatitasra, amikor infot kaptam azonnal jelentkeztem. Es nagyon orulok,hogy elvegeztem a tanfolyamot. Mindenkinek ajanlani tudom szerettel! Es koszonom,hogy eljottel hozzank Alaxandra! Megvan a konyvem nagyon regen, de ez a tanfolyan kellett,hogy tiszta legyen minden! Rengeteg informaciot szereztunk ami nagyon fontos! Koszonet es hala millio puszi! Csoban Erzsebet

 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Hasznos dolgokat tanultunk egy jó hangulatú 2 napon.

 • Eleonora

  Nagyon sok hasznos informaciohoz jutottam. Koszonom Szandi! Orulok ,hogy részt vettem .Igyekszem a gyakorlatokat minden nap elvégezni.

 • Csilla

  Számomra is nagyon fontos volt a tanfolyam, szeretném megelőzni az inkontinencia súlyosabbá válását. A gyakorlatok nagyon jól voltak, jó légkörben zajlottak. Örülök, hogy részt vettem. Koszonom Szandinak a szinvonalas es humoros eloadasat-traninget.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?