Kézdiné Takács Rita - Kriston-módszer

Telefonszám: +36203203883

Mosonmagyaróvár, Lia Fit Jógastúdió ( László Iparcikk régi épülete)
Magyarország 9200 Mosonmagyaróvár , Szellőrózsa u. 33-37.


Hegyeshalom, Lőrincze Lajos Általános Iskola kis tornaterme (régi pártház)
Magyarország 9222 Hegyeshalom , bejárat a Szent István u. felől
Jánossomorja, Via Mozgásstúdió
Magyarország 9241 Jánossomorja , dr. Dicsőfi Endre u. 2 (bejárat az utca elején lévő kereszt-utca felől középen)

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Mosonmagyaróvár
AURAYOGA Meditation Studio
9200 Mosonmagyaróvár Mosonyi Mihály u. 39. ( szemben állva az épülettel az orvosi ügyelet van, balra az épület oldalában található a stúdió)
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Mosonmagyaróvár
AURAYOGA Meditation Studio
9200 Mosonmagyaróvár Mosonyi Mihály u. 39. ( szemben állva az épülettel az orvosi ügyelet van, balra az épület oldalában található a stúdió)
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.01.10 17:00 - 21:00
2020.01.17 17:00 - 21:00
2020.01.24 17:00 - 21:00
Mosonmagyaróvár
AURAYOGA Meditation Studio
9200 Mosonmagyaróvár Mosonyi Mihály u. 39. ( szemben állva az épülettel az orvosi ügyelet van, balra az épület oldalában található a stúdió)
30 000 Ft Elkezdődött
 • Zsuzsanna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Remélem, hogy minél több ismerősömet rá tudom beszélni, hogy részt vegyen a tréningen, mert lelkileg és fizikailag is nagyon sokat ad. Rita nagyon kedves, segítőkész, profi tanító. Az első pillanattól azt éreztem, hogy hiteles és hogy bizalommal lehetek felé. A gyakorlatokat érthetően át tudta adni.

 • Szilvia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jo

 • Elvira - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Jól éreztem magam nagy reményeim vannak az eredmény eléréséhez. Remélem sikerül a tanárom nagvon jó volt.

 • Rita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning érdekes volt. Tanulságos történetekkel. A gyakorlatokat igyekszem elsajátítani. Kézdiné Rita nagyon ügyes oktató. Nem bántam meg, hogy részt vettem a hétvégi oktatáson. Köszönöm!

 • Anita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a tanfolyam, már régóta gondolkodtam rajta, hogy el kellene végezni egyszer. Rita nagyon profin építette fel az órákat. Sok érdekes történetettel szemléltette, hogy mennyire jó hatással lesz a testünkre a torna. Azóta is szorgalmasan gyakorolok és remélem még lesz folytatás!

 • Melinda - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Rita! Nagyon köszönöm a tréningen átadott tudást!A segíteni akarásod példaértékű,rendkívül ösztönző,árad belőled a pozitív energia.Örülök,hogy elvégeztem az alaptanfolyamot.Nagyon hasznos volt testi és lelki szempontból is.Már a tréning ideje alatt tapasztaltam pozitív változást,javulást és azóta is.Mindenkinek bátran ajánlom a tréninget! További sok sikert kívánok! Köszönettel:Kobli-Szabó Melinda

 • Béláné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök ,hogy részt vettem a tanfolyamon.Segítséget nyújtott,abban ,hogy megtanuljam a Kriston Intim Torna alkalmazásával az egészségügyi problémám javítását vagy akár a teljes gyógyulás elérését.Köszönet a tréneremnek Kézdiné Takács Ritának aki kiváló felkészültséggel, szemléletesen az éltből kiragadott példák a gyakorlatok bemutatásával és alkalmazásával tette számomra érdekessé és hasznossá a tanfolyam óráit. Köszönettel : Herman Béláné

 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó volt minden gyakorlatnál a rávezetés, dolgozott az agyam keményen, el is fáradtam, főleg az első és a negyedik alkalommal. Már a második héttől fizikai változást is észleltem, a magamért tevés öröme is nagyon jó érzés. Az énidőm nőtt, ez nagyon fontos volt. A lelki és önismereti része csodálatos út, befelé nézés, nehéz szembenézés, de minden embernek szüksége volna rá. Nagyon jól magyaráztál mindent Rita, nagyon szépen épült fel a gyakorlatok sora. Remélem nagyon sok nő el fogja sajátítani, felismerni, hogy csak ő tehet magáért, testben és magabiztosságban, önértékelésben is.

 • Brigitta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a tréning. A tréner jól felkészült, alapos, érthető, pontos gyakorlatvezetéssel, kiváló kommunikációs készséggel, motivációval. Megfelelően használta a rendelkezésre álló időt, megfelelő súllyal szerepeltek a gyakorlatok, figyelembe vette az egyéni igényeket.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?