Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Mosonmagyaróvár
AURAYOGA Meditation Studio
9200 Mosonmagyaróvár Mosonyi Mihály u. 39. ( szemben állva az épülettel az orvosi ügyelet van, balra az épület oldalában található a stúdió)
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Mosonmagyaróvár
AURAYOGA Meditation Studio
9200 Mosonmagyaróvár Mosonyi Mihály u. 39. ( szemben állva az épülettel az orvosi ügyelet van, balra az épület oldalában található a stúdió)
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Istvánné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos,minden problémára van megoldás. Tudom ajánlani. Anna

 • Alexa - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Jó hangulatban teltek az egyes alkalmak, tetszett a sok valós történet. Nagyon pozitív számomra, hogy már ezalatt a 3 hét alatt megtanultam érzékelni ezeknek az izmoknak a mozgását, nem is gondoltam, hogy ez ilyen gyorsan végbemegy. Biztos vagyok benne, hogy nagyon hasznos lesz a tréning. Köszönöm a sok beletett energiát, én nagyon jól éreztem magam! :)

 • Istvánné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Rita! Az előadás minden pillanatát élveztem, köszönet érte!

 • Veronika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Rendkívüli élmény. Jóval több annál, mint amit a neve mutat. Már azzal döbbenetes volt találkozni, hogy alhasi tájon mennyire összezsúfolva léteznek a szerveink, mennyire sérülékeny rendszer, minden mindennel összefügg, szóval, tényleg komoly törődést igényelnek az egészséges működés érdekében. Legalább annyira kéne foglalkozni ezzel a témával is, mint pl. a vérnyomással, koleszterinnel. Remélem eljön az az idő, amikor hétköznapivá válik, és "a csapból is ez folyik". Abszolút profi, hogy a szervi problémák lelki/szellemi hátterének is teret ad a tanfolyam. Ez a ráadás  teszi sokkal összetettebbé és hatékonyabbá. Pozitív lelki mellékhatásként pedig azt tapasztalom magamon, hogy 1 héttel a tanfolyam után is, a maximumra vagyok töltve, szárnyalok és könnyed vagyok.Külön köszönet a trénerért- Ritáért :) Csodálatos ember. Jó volt vele tölteni a tanfolyam 2*6 óráját, ami intenzitása ellenére is, észrevétlenül szállt el. Minden másodperce lekötött. Nagyon köszönöm! Kívánom, hogy minél több emberhez jusson el ez a fantasztikus tudás. Üdvözlettel: Vera

 • Gizella - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magam a tréningen. Sok hasznos információ hangzott el. A tréner isok tudással rendelkezett amit jó kis történetekkel színezett.

 • Klara - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Összetett problémával, 3 szülés után vágtam neki az intim tornának. Rita személyében sikerült feloldódnunk, gátjainkat leküzdve természetes közelségben beszélnünk problémáinkról. A tornának, mint elméleti, mint gyakorlati átadása érthetően sikerült. Egy nagyon jó közösségben töltöttük el a 3 alkalmat, A tornát én igyekszem napi szinten gyakorolni, remélve, hogy problémáim hamarosan megszünnek. Másoknak is cask ajánlani tudom. :) Klára (Mosonmagyaróvár)

 • Zsuzsanna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Remélem, hogy minél több ismerősömet rá tudom beszélni, hogy részt vegyen a tréningen, mert lelkileg és fizikailag is nagyon sokat ad. Rita nagyon kedves, segítőkész, profi tanító. Az első pillanattól azt éreztem, hogy hiteles és hogy bizalommal lehetek felé. A gyakorlatokat érthetően át tudta adni.

 • Szilvia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jo

 • Elvira - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Jól éreztem magam nagy reményeim vannak az eredmény eléréséhez. Remélem sikerül a tanárom nagvon jó volt.

 • Rita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning érdekes volt. Tanulságos történetekkel. A gyakorlatokat igyekszem elsajátítani. Kézdiné Rita nagyon ügyes oktató. Nem bántam meg, hogy részt vettem a hétvégi oktatáson. Köszönöm!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?