Kinda Tünde - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 0040-742305754

Székelyudvarhely, Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
Románia 535600 Székelyudvarhely , Villanytelep 4


 

       A 2007-es év mérföldkő az életemben, mivel abban az évben lettem Kriston Intim Torna tréner , kezdtem dolgozni a Neuromotorikus Rehabilitációs Központban fogyatékkal élő felnőttekkel  és jelent meg két csík a terhességi teszten. Azóta eme három fronton próbálom a legjobbat adni. Mindhárom terület nagy tanító. A sérültekkel való munka alatt figyeltem meg, lestem el hogy mennyire máshogy élik meg, és mennyire fontos a dolgokhoz való hozzáállás, hogy hátrányos helyzetből is lehet nagyot dobbantani,  hogy a jó hozzáállás, szemlélet, humor, kitartás más életminőséget biztosít. Ugyanezt a szemléletet erősítette meg Andrea és az ő zseniális módszere. Fontos még számomra a Természet és a természetes,  és óriási örömmel tölt el hogy mindkét terület amivel foglalkozom(úgy a fizioterápia, mint az intim torna) természetes gyógymód, mely önerőből, szelíd,  non-invazív módon kínál gyógyulást a nyitott fülű és lelkű hallgatóknak.

  

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székelyudvarhely
Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
535600 Székelyudvarhely Villanytelep 4
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Réka

  Elvarázsolt! Befele fordított! Megerősített! Tanított hihetetlen nagy odafigyeléssel! Azért kell mind felkiálltójelezzek, mert nagyon rég el szerettem volna jutni Andreához személyesen, viszont a három kisgyerekes helyzetemmel ez az itthoni Erdélyben tartott képzés Tökéletes volt! Fölülmúlta az elvárásaimat és biztos garanciát kaptam arra, hogy az Adreától származó tudás egyenesen jött egy jó közvetítőn keresztül! Nagyon köszönöm!

 • Reka

  Minden nő számára kötelezővé tenném. Remélem, hogy a lányomnak is Tünde lesz a trénere. :)

 • Emoke

  A tréning nagyon hasznos volt, Tünde hasonlatai, példái és történetei könnyűvé és érdekessé tették a tanulási folyamatot.

 • Éva

  Nagyon örülök, hogy rátaláltam, és részt tudtam venni a KIT tanfolyamon. Tünde kiváló tréner, könnyen érthetően, képletes magyarázatokkal, humorral fűszerezve adta át a tudását, az órák alatt mindannyian ittuk szavait. Hálás és lelkes vagyok, hogy most már intim területeken is tehetek az egészségem megörzéséért. Csak ajánlani tudom, mert mindenki számára fontos a testi, lelki egészség, ám azért tennünk is kell.

 • Timea

  Nagyon élveztem az órákat, szívesen járnék még :) Tünde igazán jó tanár volt, hasznos tanácsokat és történeteket osztott meg velünk, az útmutatásaival könnyen mentek a gyakorlatok. Már pár tréning után éreztem a jótékony hatását magamon, csak ajánlani tudom mindenkinek, csak pár percet kell rászánni, de megéri ;) mosolygos napokat mindenkinek. 10-es az értékelésem!

 • Anna

  NAgyon hasznos informaciok birtokaba jutottam. A trening jol strukturalt, osszeszedett.

 • Erzsébet

  Nekem csak pozitív véleményem van a tornával kapcsolatosan és Tündének az odaadó, humoros képzésével. Én már pár nap múlva éreztem a hatását a tornának. Nagyon örvendek , h itt Údvarhelyen van Tünde és tőlr el lehet sajátítani ezt a módszert. Minden nőnek csak ajánlani tudom. Köszönöm Tünde.

 • Zsuzsánna

  Először is azzal kezdeném,hogy sajnálom nagyon,hogy nem találtam rá Tündére és a módszerre hamarabb. De szerencsére rátaláltam. Nagyon jó hangulatú,motiváló,kellőképpen oktató alkalmakon volt szerencsém részt venni. Ezúton is köszönöm! Megkaptam azt az elindulást,ami szükséges nekem ahhoz,hogy kitartsak a mindennapokban. Örömmel tornázom minden nap.

 • Mónika

  A torna pozitív hatását még a férjem is megtapasztalta, a gyakorlatoknak érzem az áldásos hatását. Tünde nagyon motiváló és humoros órái, az alsó arcom védelme mellett, felértek egy kisebb önismerettel. Köszönöm a lehetőséget.

 • Nóra

  A tréning jó hangulatú volt, igazi kikapcsolódás, Tünde vidám, pörgős és profi. A módszer alapjait sikerült hatékonyan elsajátítani, és az otthoni gyakorláshoz is kellő motivációt kaptam. A gyakorlatok hatása az első alkalmak után érezhető, csak azt sajnálom hogy nem találkoztam vele hamarabb. Köszi mindent!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?