Kinda Tünde

Telefonszám: 0040-742305754

Székelyudvarhely, Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
Románia 535600 Székelyudvarhely , Villanytelep 4


Csíkszereda, Salveo Egészségmegörző Központ
Románia 530180 Csíkszereda , T.Vladimirescu 74
Székelykeresztúr , Gondviselés segélyszervezet
Románia 535400 Székelykeresztúr , Orbán Balázs 16

 

       A 2007-es év mérföldkő az életemben, mivel abban az évben lettem Kriston Intim Torna tréner , kezdtem dolgozni a Neuromotorikus Rehabilitációs Központban fogyatékkal élő felnőttekkel  és jelent meg két csík a terhességi teszten. Azóta eme három fronton próbálom a legjobbat adni. Mindhárom terület nagy tanító. A sérültekkel való munka alatt figyeltem meg, lestem el hogy mennyire máshogy élik meg, és mennyire fontos a dolgokhoz való hozzáállás, hogy hátrányos helyzetből is lehet nagyot dobbantani,  hogy a jó hozzáállás, szemlélet, humor, kitartás más életminőséget biztosít. Ugyanezt a szemléletet erősítette meg Andrea és az ő zseniális módszere. Fontos még számomra a Természet és a természetes,  és óriási örömmel tölt el hogy mindkét terület amivel foglalkozom(úgy a fizioterápia, mint az intim torna) természetes gyógymód, mely önerőből, szelíd,  non-invazív módon kínál gyógyulást a nyitott fülű és lelkű hallgatóknak.

  

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székelyudvarhely
Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
535600 Székelyudvarhely Villanytelep 4
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.04.24 09:00 - 15:00
2021.04.25 09:00 - 15:00
Csíkszereda
AnYoga
535600 Csíkszereda Petőfi utca 33/1
320 RON Elérhető Jelentkezem
 • Adel - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper volt ez a tanfolyam, már csak azt sajnálom, hogy nem vettem részt korábban rajta. :) Számomra amellett, hogy megtanultam egy módszert, mellyel igazán a nőiségem tudom fejleszteni és megélni, a fizikai egészség megőrzés mellett, egy csodás lelki feltöltődést jelentett. Tünde személyisége, előadásmódja és segítőkészsége, mind mind együtt számomra tökéletes treningen való részvételt biztosított. Az érintett témák és történetek pedig sokat segítenek nekem, felismerni a mamutokat, amikkel bőven van még mit dolgozni. Köszönöm!!!

 • Enikő - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a hétvége. Nagyon sok hasznos információt kaptunk. A jól szemléltetett gyakorlatok érthetően és szép lassan, fokozatosan voltak felépítve. Különösen tetszett, hogy nem volt "kényelmetlen" szituáció, ezért bátran elengedhettem magam. Köszönöm a lehetőséget!

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tanfolyam azért tetszett, mert a nőiességemmel foglalkozhattam. Több dologban volt ébresztő, például hogyan nézek a menstruációmra: mint "havi baj" vagy mint az egészségem jele. Ezen kívül a gyakorlati rész is abban erősít meg, hogy odafigyeljünk naponta magunkra. A tréner - Tünde előadásmódja lelkesítő, támogató és végig sikerült rabul ejtenie a figyelmemet. Köszönöm szépen.

 • Kinga - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a tréning, hasznosnak találom. Igyekszem kitartóan végezni a gyakorlatokat napi szinten . Eredményesnek látnám, ha volna lehetőség közös intenzív gyakorlásra, akár havi egy alkalommal.

 • Tunde - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper volt a tréning, nagyon örülök, hogy elmentem.

 • Judit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Noha én 13 évvel ezelőtt már részt vettem egyszer egy intim torna tanfolyamon, mégsem éreztem, hogy hiába lett volna, vagy unatkoznék. Élmény volt az egész tréning, a példák egyszerre voltak szórakoztatóak és elgondolkodtatóak, ismét lendületet kaptam, hogy mind a gyakorlatokat, mind a hozzáállást nagyon érdemes beillesztenem a mindennapjaimba. Az igét terjesztem, szerintem is fontos, hogy minél többen legyenek ezen a téren is tájékozottak, tudatosak. Nagyon köszönöm!

 • KRISZTINA - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  *****/5 Átfogó tanfolyam / hasznos információk / praktikus tanácsok / kellemes légkör / kedves és közvetlen tréner! Ajánlom másnak is.

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Hatékony, dinamikus, testileg és lelkileg feltöltő tanfolyam volt. Hálásan köszönöm!???? ????

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznosnak volt számomra. Sok gondolat kavarog most bennem...A torna részét remélem betudom építeni a mindennapjaimba, mert ez lenne igazán fontos. Különösen tetszett a sok kis példa, a konkrét történetek. A torna mellett úgy érzem, Nőként sokat kaptam. Másképp gondolok a saját testemre, az érzelmeimre és az egész kis életemre.

 • Tímea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a tanfolyam és őszintén ajánlom másnak is. Bízom benne, hogy ha kitartó leszek és alkalmazom a továbbiakban a tanultakat, akkor megoldás lesz a problémámra, valamint javít az életminőségemen is.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?