Kinda Tünde - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 0040-742305754

Székelyudvarhely, Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
Románia 535600 Székelyudvarhely , Villanytelep 4


Csíkszereda, Salveo Egészségmegörző Központ
Románia 530180 Csíkszereda , T.Vladimirescu 74
Székelykeresztúr , Gondviselés segélyszervezet
Románia 535400 Székelykeresztúr , Orbán Balázs 16

 

       A 2007-es év mérföldkő az életemben, mivel abban az évben lettem Kriston Intim Torna tréner , kezdtem dolgozni a Neuromotorikus Rehabilitációs Központban fogyatékkal élő felnőttekkel  és jelent meg két csík a terhességi teszten. Azóta eme három fronton próbálom a legjobbat adni. Mindhárom terület nagy tanító. A sérültekkel való munka alatt figyeltem meg, lestem el hogy mennyire máshogy élik meg, és mennyire fontos a dolgokhoz való hozzáállás, hogy hátrányos helyzetből is lehet nagyot dobbantani,  hogy a jó hozzáállás, szemlélet, humor, kitartás más életminőséget biztosít. Ugyanezt a szemléletet erősítette meg Andrea és az ő zseniális módszere. Fontos még számomra a Természet és a természetes,  és óriási örömmel tölt el hogy mindkét terület amivel foglalkozom(úgy a fizioterápia, mint az intim torna) természetes gyógymód, mely önerőből, szelíd,  non-invazív módon kínál gyógyulást a nyitott fülű és lelkű hallgatóknak.

  

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székelyudvarhely
Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
535600 Székelyudvarhely Villanytelep 4
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.09.12 17:00 - 20:00
2019.09.19 17:00 - 20:00
2019.09.26 17:00 - 20:00
Székelyudvarhely
Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
535600 Székelyudvarhely Villanytelep 4
25 000 Ft Elkezdődött
 • Tímea

  Örülök, hogy sikerült részt vennem ezen a tanfolyamon. Már régóta kerestem egy személyre szabott tornát, megoldást a problémámra. Biztos vagyok benne, hogy megtaláltam. Többet kaptunk, mint csak egy tanfolyam. Feltöltődve, reménykedve távoztunk.

 • Magdolna

  Konkrét céllal érkeztem a tréningre: a szexuális teljesítményem fokozása érdekében kezdtem bele, illetve a prevenció miatt, hogy hosszú-hosszú ideig egészségesek legyenek még a női szerveim. Sokkal többet kaptam, mint vártam, és azt gondolom, egy olyan tudás birtokába kerültem, amit sokkal, de sokkal szélesebb körben és már nagyon fiatalon oktatni kellene. Tünde személyisége, tanítási stílusa is magával ragadó, felesleges szemérmességtől mentes és nyitott, odafigyelő. A nőiességem megéléséhez és fejlesztéséhez is számos gondolatot, eszközt kaptam, aminek szinte azonnali hatása is lett a magánéletemre. Mindenkinek csak ajánlani tudom, legyen bárhány éves!

 • Zsuzsa

  Még nem tudom, hogy van-e teljes gyógyulás az én esetemben. De Tünde minden reményt vissza adott. Minden gátlást felszabadított, teljesen új arcát mutatta meg a testemnek, élet igenlése, öröme, vidámsága, természetessége és jó humora egészséges színt lopott életembe. Köszönöm.

 • Annamária

  Hosszú évek csendes szenvedése után eltöltött a remény,hogy létezik megoldás a hétköznapjaimat megkeserítő hólyagproblémámra,és hogy visszakaphatom a régi életem.Kezelt már nőgyógyász,urológus,,emellett számtalan terápiát kipróbáltam,eredménytelenül.Kiváló szakmai tudásod,elragadó természetességed,szeretetteljes előadásmódod hozzásegített ahhoz,hogy életem forgatókönyvének néhány részét elkezdjem újraírni,ami a gyakorlatok kitartó végzése mellett elengedhetetlen része a gyógyulásnak.Ezúton is köszönöm,Isten áldása kísérjen az élet minden területén!

 • Zsuzsa

  Jó pár éve hallottam Tündéről, és " az Ő intimtornájáról". Persze ma már tudom, hogy nem az övé, ez csak a kisvárosi felületes szóbeszéd........de nem is ez a lényeg. Akkor, jó pár éve a barátnőm ezt mondta: ez nem egyszerű torna, ez a nőiségem felfedezésének kezdete. Hát eléggé szkeptikus voltam, és erős túlzásnak gondoltam ezt. És az élet, a Kriston torna, és kifejezetten Tünde személyisége, előadásmódja meghazudtolt, és ma már a barátnőmmel együtt vallom: ez nem csak torna...ez a nőiségem elfogadásának kezdete. Csupa hálával tartozom a tornáért, a gyakorlatokért (főleg, hogy csodás módón kismamaként egy teljesen kismamás csoportba vehettem részt) de a legnagyobb hálát mégis Tünde gyógyító mondataiért tudom kifejezni. A gyakorlatok magyarázata, szemléltetése tökéletes volt, és bónusz, hogy áthatotta a humor. Az "elméleti részben" pedig csodás gyógyító történeteket osztott meg velünk Tünde. Komolyan Isten ajándékának tartom, hogy pont most, pont ebben az életszakaszban találkozhattam ezzel a módszerrel, és Tündével. A bónusz, és a hab a tortán, ahogy említettem, hogy 14 éve várt kismamaságom utolsó trimeszterében segített Tünde kedvessége, személyisége, és felkészültsége abban, hogy a tornagyakorlatokat átadva csökkentse bennem a szüléstől való félelmet. Most már hála a Kriston tornának, és neki úgy érzem, hogy fizikailag és lelkileg is megtettem mindent, hogy "felkészült" legyek, és így a félelmeim is elmúltak. Köszönöm Andrea a torna kifejlesztését, és köszönöm Tünde a lelkes, felkészült, gyógyító előadásmódodat.

 • IBOLYA

  5* csillagos !

 • Mária

  Tetszett a tréning, különösen az a része, amikor a saját élményeiből, tapasztalataiból merített, és azokat mesélte el.

 • Mária

  Nagyon örülök, hogy részt vehettem a tréningen. Tünde lazasàga, humora, magával ragadó személyisége ...nagyon szuper tréner kedves hangjàt napokig hallgattam volna. Bàrmikor elbizonytalanodtam a következő mondatàval már meg is nyugtatott, hogy jó úton jàrok. Mindvégig jó volt azt érezni, hogy tapasztalt, hiteles tréner. A tanulàs mellett igazi feltöltődés volt szàmomra.

 • Enikő

  Köszönet, hogy részt vehettem a tréningen, csak ajánlani tudom minden nőnek! Tünde tudása és humora minden figyelmemet lekötötte!

 • Maria

  Örülök, hogy sikerült részt vennem ezen a tanfolyamon. Már régóta kerestem egy személyre szabott tornát, megoldást a problémámra. Biztos vagyok benne, hogy megtaláltam. Többet kaptunk, mint csak egy tanfolyam. Feltöltődve, egy tükröt kapva távozhattunk. Minden nőnek ( és nem csak) fontos lenne legalább töredékét tudni ezeknek a dolgoknak. Tünde lazasága, nyitottsága által igazi baráti hangulat alakult ki.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?