Kinda Tünde

Telefonszám: 0040-742305754

Székelyudvarhely, Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
Románia 535600 Székelyudvarhely , Villanytelep 4


Csíkszereda, Salveo Egészségmegörző Központ
Románia 530180 Csíkszereda , T.Vladimirescu 74
Székelykeresztúr , Gondviselés segélyszervezet
Románia 535400 Székelykeresztúr , Orbán Balázs 16

 

       A 2007-es év mérföldkő az életemben, mivel abban az évben lettem Kriston Intim Torna tréner , kezdtem dolgozni a Neuromotorikus Rehabilitációs Központban fogyatékkal élő felnőttekkel  és jelent meg két csík a terhességi teszten. Azóta eme három fronton próbálom a legjobbat adni. Mindhárom terület nagy tanító. A sérültekkel való munka alatt figyeltem meg, lestem el hogy mennyire máshogy élik meg, és mennyire fontos a dolgokhoz való hozzáállás, hogy hátrányos helyzetből is lehet nagyot dobbantani,  hogy a jó hozzáállás, szemlélet, humor, kitartás más életminőséget biztosít. Ugyanezt a szemléletet erősítette meg Andrea és az ő zseniális módszere. Fontos még számomra a Természet és a természetes,  és óriási örömmel tölt el hogy mindkét terület amivel foglalkozom(úgy a fizioterápia, mint az intim torna) természetes gyógymód, mely önerőből, szelíd,  non-invazív módon kínál gyógyulást a nyitott fülű és lelkű hallgatóknak.

  

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székelyudvarhely
Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
535600 Székelyudvarhely Villanytelep 4
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.01.30 09:00 - 15:00
2021.01.31 09:00 - 15:00
Odorheiu Secuiesc
Magdala Terem
535600 Odorheiu Secuiesc Kossuth utca 4 szám
300 RON Elérhető Jelentkezem
 • Kinga - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Aprólékosan, jól magyarázva sajátíthattuk el a gyakorlatokat, emelett sok olyan történetet hallhattunk melyek nemcsak a jó hangulatot biztosították, hanem tanulságosak is voltak.

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Tünde! Már nagyon rég készültem, arra, hogy elvégezzem ezt a tanfolyamot. Most belátom, hogy kár volt ennyit halogatni. Köszönöm, hogy a sok történet és tapasztalat megosztásával segítettél, hogy nyitottabb legyek, több megértéssel és josággal forduljak magam felé, és így erdeményesebben fókuszálhassak nőiességemre. Késztetést és lelkesedést érzek az otthoni gyakorlásra, remélem, hogy a kitartás megmarad hosszú távon is. A gyakorlatsor elsajátítása gördülékenyebben ment, mit ahogy arra számítottam, nagy koncentrációt igényel még az izmocskák külön-külön mozgatása, de attól még nagy élmény, hogy a végére sikerül. Nagyon köszönöm a lehetőséget, hálás vagyok ezért a hétvégéért. További eredményes munkát kívánok neked és áldott ünnepeket. Üdvözlettel, Hajdó Katalin

 • Izolda - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A torna nagyon kellemes hangulatú volt, igazán feltöltő és megnyugtató volt végighallgatni a történeteket és tapasztalatokat. Én hiszem, hogy a torna segítségével pozitív változásokat fogok elérni és igazán hálás vagyok a sok jó tanácsért és a torna megtanításáért.

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Számomra nagyon hasznos volt a torna...felfedeztem hogy vannak még olyan izmaim amit rendkívül keveset használtam eddig...merem remélni hogy rendszeres edzéssel elértem a számomra (is) megfelelő eredményt. Köszönöm

 • Annamária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Én nagyon élveztem! Meglepődtem, mikor megmutattad, hogy külön-külön lehet mozgatni a húgycső - hüvely - végbél hármast. Soha nem gondoltam volna. Már sokat segített ez a tanfolyam. Köszönöm! A hangulat is, a környezet is nagyon kellemes volt, már nagyon sok mindenkinek ajánlottam a tanfolyamot! Mégegyszer köszönöm! Ui. : meglett nekem is a "hú baszki, két csík!" Pedig nem volt betervezve :)) a kicsi fiam is most lett csak 8 hónapos. Életem legszebb (egyben legijesztőbb) meglepetése.

 • Enikő - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves, megbízhatò trèner

 • Lenke - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Intimtornára minden nőnek szüksége lenne, kivétel nélkül. Én nagyon örülök, hogy végre ott lehettem és rengeteg új dolgot tanultam/hallottam a tanfolyam alatt. Tünde egy nagyszerű előadó, jó humorral megáldva, szívből ajánlom mindenkinek!

 • Gabriella - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt a tanfolyam, sok homályos dolog világossá vált számomra. Kinda Tünde személyében egy nagyon jó trénert isnerhettem meg, megfelelő szaktudással, kiváló kommunikációs készséggel, de számomra a kisugárzása volt a legmeggyőzőbb. Köszönöm neki és a módszer alkotójának azt, hogy jobban megismerhettem a saját testem működését.

 • Laura - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  10. Nagyon jól éreztem magam, még a Nehezített körülmények (maszkban való ülés, vírus helyzet) ellenére is sikerült kihozni a lehető maximUmot. Tünde egy nagyon kellemes személy, akinek igazán sikerült átadni azt a lényeget amiben a torna jelentősége rejlik.

 • Tünde - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Teljesen elégedett vagyok. Szívesen hallgattalak, az otthoni gyakorlásom akadozott, ez viszont az Én hibám... :-). Örülök, hogy részt tudtam venni.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?