Kinda Tünde - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 0040-742305754

Székelyudvarhely, Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
Románia 535600 Székelyudvarhely , Villanytelep 4


Kolozsvár, Burtica mea
Románia 400498 Kolozsvár , Bună Ziua, Str. Stefan Luchian nr 2, et 2

 

       A 2007-es év mérföldkő az életemben, mivel abban az évben lettem Kriston Intim Torna tréner , kezdtem dolgozni a Neuromotorikus Rehabilitációs Központban fogyatékkal élő felnőttekkel  és jelent meg két csík a terhességi teszten. Azóta eme három fronton próbálom a legjobbat adni. Mindhárom terület nagy tanító. A sérültekkel való munka alatt figyeltem meg, lestem el hogy mennyire máshogy élik meg, és mennyire fontos a dolgokhoz való hozzáállás, hogy hátrányos helyzetből is lehet nagyot dobbantani,  hogy a jó hozzáállás, szemlélet, humor, kitartás más életminőséget biztosít. Ugyanezt a szemléletet erősítette meg Andrea és az ő zseniális módszere. Fontos még számomra a Természet és a természetes,  és óriási örömmel tölt el hogy mindkét terület amivel foglalkozom(úgy a fizioterápia, mint az intim torna) természetes gyógymód, mely önerőből, szelíd,  non-invazív módon kínál gyógyulást a nyitott fülű és lelkű hallgatóknak.

  

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székelyudvarhely
Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
535600 Székelyudvarhely Villanytelep 4
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.03.14 17:00 - 20:00
2019.03.21 17:00 - 20:00
2019.03.28 17:00 - 20:00
2019.04.11 17:00 - 20:00
Székelyudvarhely
Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
535600 Székelyudvarhely Villanytelep 4
25 000 Ft Elkezdődött
 • Etelka-Mária

  A tréning nagyon érdekes volt, és mindenképp értékes, fontos tudást nyújtott. Úgy éreztem, sok elhangzott mondat személyesen szólt hozzám. Mindig megdöbbent, hogy a lelki dolgaink mennyire megmutatkoznak a testünkön is. Tündével jó volt együtt tanulni, nagyszerű oktató. Köszi!

 • Emőke

  Varázslatos élmény felfedezni és megtapasztalni a torna testünkre és lelkünkre gyakorolt jótékony hatásait. Sokkal magabiztosabbnak, kiegyensúlyozottabbnak és nőiesebbnek érzem magam. A tanulás alatt feloldódtak bennem olyan kommunikációs nehézségeket is melynek köszönhetően sokkal könnyebben tudok beszélni az alsó arcom érintő dolgokról. Tünde csodás tréner, csak ajánlani tudom! Nekem ez abszolút három ✔✔✔(szuper módszer, szuper tréner, és egy szuperebb én)! Kell ennél több? Hála és köszönet!

 • Emese

  Nagyon sok lelki-testi összefüggésre ébresztett rá a tanfolyam. Tünde humorosan, nyitottsággal, és sok jó példával adta át a tudását. Hálás köszönet.

 • RITA

  Élveztem nagyon az órákat,sajnos hamar véget ért! Sok jó hasznos tanácsot is kaptam a torna mellé, Tünde egy nagyon odaadó, humoros,kiváló tréner, csak jót tudok róla írni.örvendek, hogy rátaláltam! :) köszönöm !!!

 • Ildikó

  Nagyon tartalmas együttlétet tapasztaltam meg a tanfolyam alatt. Tünde személye bensőségessé varázsolta és áthatóan hömpölyítette a jól struktúrált tanfolyamot. Köszönöm, hogy rátaláltam és ott lehettem.

 • Réka

  Elvarázsolt! Befele fordított! Megerősített! Tanított hihetetlen nagy odafigyeléssel! Azért kell mind felkiálltójelezzek, mert nagyon rég el szerettem volna jutni Andreához személyesen, viszont a három kisgyerekes helyzetemmel ez az itthoni Erdélyben tartott képzés Tökéletes volt! Fölülmúlta az elvárásaimat és biztos garanciát kaptam arra, hogy az Adreától származó tudás egyenesen jött egy jó közvetítőn keresztül! Nagyon köszönöm!

 • Reka

  Minden nő számára kötelezővé tenném. Remélem, hogy a lányomnak is Tünde lesz a trénere. :)

 • Emoke

  A tréning nagyon hasznos volt, Tünde hasonlatai, példái és történetei könnyűvé és érdekessé tették a tanulási folyamatot.

 • Éva

  Nagyon örülök, hogy rátaláltam, és részt tudtam venni a KIT tanfolyamon. Tünde kiváló tréner, könnyen érthetően, képletes magyarázatokkal, humorral fűszerezve adta át a tudását, az órák alatt mindannyian ittuk szavait. Hálás és lelkes vagyok, hogy most már intim területeken is tehetek az egészségem megörzéséért. Csak ajánlani tudom, mert mindenki számára fontos a testi, lelki egészség, ám azért tennünk is kell.

 • Timea

  Nagyon élveztem az órákat, szívesen járnék még :) Tünde igazán jó tanár volt, hasznos tanácsokat és történeteket osztott meg velünk, az útmutatásaival könnyen mentek a gyakorlatok. Már pár tréning után éreztem a jótékony hatását magamon, csak ajánlani tudom mindenkinek, csak pár percet kell rászánni, de megéri ;) mosolygos napokat mindenkinek. 10-es az értékelésem!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?