Kinda Tünde - Kriston-módszer

Telefonszám: 0040-742305754

Székelyudvarhely, Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
Románia 535600 Székelyudvarhely , Villanytelep 4


Csíkszereda, Salveo Egészségmegörző Központ
Románia 530180 Csíkszereda , T.Vladimirescu 74
Székelykeresztúr , Gondviselés segélyszervezet
Románia 535400 Székelykeresztúr , Orbán Balázs 16

 

       A 2007-es év mérföldkő az életemben, mivel abban az évben lettem Kriston Intim Torna tréner , kezdtem dolgozni a Neuromotorikus Rehabilitációs Központban fogyatékkal élő felnőttekkel  és jelent meg két csík a terhességi teszten. Azóta eme három fronton próbálom a legjobbat adni. Mindhárom terület nagy tanító. A sérültekkel való munka alatt figyeltem meg, lestem el hogy mennyire máshogy élik meg, és mennyire fontos a dolgokhoz való hozzáállás, hogy hátrányos helyzetből is lehet nagyot dobbantani,  hogy a jó hozzáállás, szemlélet, humor, kitartás más életminőséget biztosít. Ugyanezt a szemléletet erősítette meg Andrea és az ő zseniális módszere. Fontos még számomra a Természet és a természetes,  és óriási örömmel tölt el hogy mindkét terület amivel foglalkozom(úgy a fizioterápia, mint az intim torna) természetes gyógymód, mely önerőből, szelíd,  non-invazív módon kínál gyógyulást a nyitott fülű és lelkű hallgatóknak.

  

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székelyudvarhely
Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
535600 Székelyudvarhely Villanytelep 4
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Ilka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nekem tetszett, értékelni igazából akkor tudok, ha észleltem a jótékony hatást. Egyelőre igyekszem naponta elvégezni a gyakorlatokat és jobban odafigyelni magamra. A kezdő lökést megkaptam és ezért hálás vagyok. Köszönöm.

 • Hajni - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm a hangulatos, humoros ugyanakkor "sokkolóan" ébresztő tanfolyamot. Nagyon sokat segített/segít tudatosítani a gondolataim, érzéseim hatását az élettani funkciókra. Kellemes jelenlétedet azzal tetőzted, hogy szerteágazó tudásodat, tapasztalatodat megosztottad velünk. A többi most már csak rajtam múlik! Hálás vagyok, hogy eljöttél Kolozsvárra. Alsó, felső mosolygós arcommal kívánom neked a legjobbakat! Rácz Hajni

 • Csilla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tanfolyam érdekes, közvetlen, könnyed és nagyon kedves volt. Köszönet!

 • Maria - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon érdekes és hasznos volt. Örülök, hogy részese lehettem.

 • Csilla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kinda Tünde nagyon szimpatikus volt. Segitőkész és nyitott. A tréninggel kapcsolatban azt érzem, hogy ez egy útnak a kezdete. Megmutatta, hogy merre induljunk el és most rajtunk áll mit hozunk ki belőle.

 • Réka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Számomra kellemes meglepetés volt, hogy a lelki részére nagy hangsúlyt fetettünk, hiszen tényleg itt a kiinduló pont. A gyakorlatokat kellő precizitással sikerült mindenkinek elsajátítani, a tréner modora is alkalmas volt erre, ügyes volt :)

 • Kinga - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Tetszett a tanfolyam. Örülök hogy megengedtem magamnak ezt a lehetőséget. Határozottan hiszem hogy a gyakorlatok egészségem javítására fognak vállni. 2 napban fárasztó volt, második nap végére már nehezebben tudtam öszpontosítani. Örülök hogy ez Erdélyben is elérhető számunkra. Köszönettel: Víg Kinga

 • Katalin-Beáta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Nagyon hasznos volt számomra. Jó volt az, hogy annyit oszthattunk meg magunkról amennyit éppen szerettünk volna. Jó volt a hangulat és a gyakorlatok nem olyan bonyolultak, amit nem tudnánk elvégezni. Tényleg a kitartó munkán van a lényeg. Még egyszer köszönöm, és csak így tovább.

 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagy élmény volt az intim torna tanfolyam, már régóta vágytam rá. Tünde fantasztikusan oldott hangulatban ismertette meg velünk a gyakorlakotak és nőiségünk pillérjeit. Köszönöm szépen!

 • Adél - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper volt. Nagyon élveztem. Sok mindenre rájöttem a saját testemmel kapcsolatban. Megtanultam olyan izmokat mozgatni a testemen, amiket eddig nem is éreztem. Köszönöm!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?