Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székelyudvarhely
Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
535600 Székelyudvarhely Villanytelep 4
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Timea

  Nagyon élveztem az órákat, szívesen járnék még :) Tünde igazán jó tanár volt, hasznos tanácsokat és történeteket osztott meg velünk, az útmutatásaival könnyen mentek a gyakorlatok. Már pár tréning után éreztem a jótékony hatását magamon, csak ajánlani tudom mindenkinek, csak pár percet kell rászánni, de megéri ;) mosolygos napokat mindenkinek. 10-es az értékelésem!

 • Anna

  NAgyon hasznos informaciok birtokaba jutottam. A trening jol strukturalt, osszeszedett.

 • Erzsébet

  Nekem csak pozitív véleményem van a tornával kapcsolatosan és Tündének az odaadó, humoros képzésével. Én már pár nap múlva éreztem a hatását a tornának. Nagyon örvendek , h itt Údvarhelyen van Tünde és tőlr el lehet sajátítani ezt a módszert. Minden nőnek csak ajánlani tudom. Köszönöm Tünde.

 • Zsuzsánna

  Először is azzal kezdeném,hogy sajnálom nagyon,hogy nem találtam rá Tündére és a módszerre hamarabb. De szerencsére rátaláltam. Nagyon jó hangulatú,motiváló,kellőképpen oktató alkalmakon volt szerencsém részt venni. Ezúton is köszönöm! Megkaptam azt az elindulást,ami szükséges nekem ahhoz,hogy kitartsak a mindennapokban. Örömmel tornázom minden nap.

 • Mónika

  A torna pozitív hatását még a férjem is megtapasztalta, a gyakorlatoknak érzem az áldásos hatását. Tünde nagyon motiváló és humoros órái, az alsó arcom védelme mellett, felértek egy kisebb önismerettel. Köszönöm a lehetőséget.

 • Nóra

  A tréning jó hangulatú volt, igazi kikapcsolódás, Tünde vidám, pörgős és profi. A módszer alapjait sikerült hatékonyan elsajátítani, és az otthoni gyakorláshoz is kellő motivációt kaptam. A gyakorlatok hatása az első alkalmak után érezhető, csak azt sajnálom hogy nem találkoztam vele hamarabb. Köszi mindent!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?