Kinda Tünde - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 0040-742305754

Székelyudvarhely, Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
Románia 535600 Székelyudvarhely , Villanytelep 4


Csíkszereda, Salveo Egészségmegörző Központ
Románia 530180 Csíkszereda , T.Vladimirescu 74

 

       A 2007-es év mérföldkő az életemben, mivel abban az évben lettem Kriston Intim Torna tréner , kezdtem dolgozni a Neuromotorikus Rehabilitációs Központban fogyatékkal élő felnőttekkel  és jelent meg két csík a terhességi teszten. Azóta eme három fronton próbálom a legjobbat adni. Mindhárom terület nagy tanító. A sérültekkel való munka alatt figyeltem meg, lestem el hogy mennyire máshogy élik meg, és mennyire fontos a dolgokhoz való hozzáállás, hogy hátrányos helyzetből is lehet nagyot dobbantani,  hogy a jó hozzáállás, szemlélet, humor, kitartás más életminőséget biztosít. Ugyanezt a szemléletet erősítette meg Andrea és az ő zseniális módszere. Fontos még számomra a Természet és a természetes,  és óriási örömmel tölt el hogy mindkét terület amivel foglalkozom(úgy a fizioterápia, mint az intim torna) természetes gyógymód, mely önerőből, szelíd,  non-invazív módon kínál gyógyulást a nyitott fülű és lelkű hallgatóknak.

  

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székelyudvarhely
Neuromotorikus Rehabilitációs Központ
535600 Székelyudvarhely Villanytelep 4
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Maria

  Örülök, hogy sikerült részt vennem ezen a tanfolyamon. Már régóta kerestem egy személyre szabott tornát, megoldást a problémámra. Biztos vagyok benne, hogy megtaláltam. Többet kaptunk, mint csak egy tanfolyam. Feltöltődve, egy tükröt kapva távozhattunk. Minden nőnek ( és nem csak) fontos lenne legalább töredékét tudni ezeknek a dolgoknak. Tünde lazasága, nyitottsága által igazi baráti hangulat alakult ki.

 • Vanda

  Örülök, hogy részese lehettem a tornának és köszönöm Tündének, hogy kellő lazasággal és humorral adta át szakmai tudását. Nem csak saját magam megismerésére volt alkalmas a torna. Sok olyan történet és élettapasztalat hangzott el, ami biztos segíteni fog a jövőben, úgy a várandóságban, mint a gyermeknevelésben... és természetesen a szexualitásom megélése is izgalmasabbnak bizonyul már most. Sajnálom, hogy nem kötelező "tantárgyként" szembesülnek ezekkel a dolgokkal a fiatalok, hiszen sokkal könnyebb lett volna számomra is a felismerés, először is hogy nő vagyok, majd aztán, hogy ez mennyi szépséggel is jár együtt. Sokkal kevesebb tortaszeletet kellene most felismerni, elfogadni és változtatni rajta. :)

 • Imola

  Köszönet a trèningen àtadott informàciòkèrt. Nagyon tetszett Tünde előadásmódja és humora. Hiteles volt, ami számomra nagyon fontos ha valamit tanulok, valamiben részt veszek. Ezeknek a gyakorlatoknak az elsajátítását már a tréning előtt is fontosnak tartottam, amelyben a Tünde történetei és példái megerősítettek.

 • Andrea

  A tréningen való részvételt nagyon hasznosnak és különlegesnek találtam,ami abszolút pozitívként hatott rám!Sajnos a négy alkalom hamar elrepült.Itthon hiányzik Tünde hangja,humora, előadás módja ami tele s tele volt példákkal,viszonyítási alapokkal s ezáltal könnyebb volt arra az izomra koncentrálni amiről ő éppen beszélt. Köszönettel tartozom, a segítségért pedig nagyon hálás vagyok,ami máris hatékonynak bizonyult!

 • Zsuzsánna

  Nagyon jól éreztem magam a tornán. Hasznosnak és máris hatékonynak bizonyult. Hálásan köszönöm, a sok új információt és tulajdonképpen az egyfajta szemleletvaltast.

 • Enikő

  Örülök, hogy részt vettem ezen a tréningen. Tünde nagyon jól át tudta adni az információkat és rávezetett a gyakorlatokkal, hogy meg tudjam tapasztalni azoknak az izmoknak a "létezését", amelyekkel eddig egyáltalán nem is foglalkoztam. Az is érezhető volt, hogy sok tapasztalata van és mindezzel együtt lelkes és lelkiismeretes oktató. Köszönet és hála!

 • Emilia

  Örülök, hogy sikerült ezt megtanulni. Köszönöm Tünde türelmét, humorát!

 • Etelka-Mária

  A tréning nagyon érdekes volt, és mindenképp értékes, fontos tudást nyújtott. Úgy éreztem, sok elhangzott mondat személyesen szólt hozzám. Mindig megdöbbent, hogy a lelki dolgaink mennyire megmutatkoznak a testünkön is. Tündével jó volt együtt tanulni, nagyszerű oktató. Köszi!

 • Emőke

  Varázslatos élmény felfedezni és megtapasztalni a torna testünkre és lelkünkre gyakorolt jótékony hatásait. Sokkal magabiztosabbnak, kiegyensúlyozottabbnak és nőiesebbnek érzem magam. A tanulás alatt feloldódtak bennem olyan kommunikációs nehézségeket is melynek köszönhetően sokkal könnyebben tudok beszélni az alsó arcom érintő dolgokról. Tünde csodás tréner, csak ajánlani tudom! Nekem ez abszolút három ✔✔✔(szuper módszer, szuper tréner, és egy szuperebb én)! Kell ennél több? Hála és köszönet!

 • Emese

  Nagyon sok lelki-testi összefüggésre ébresztett rá a tanfolyam. Tünde humorosan, nyitottsággal, és sok jó példával adta át a tudását. Hálás köszönet.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?