Kovács Andrea - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06-30-74-90-791

Debrecen, Debrecen
Magyarország 4031 Debrecen , Nagyerdei krt. 98.;


Debrecen, Debrecen
Magyarország 4026 Debrecen , Liszt F. u. 7-9. I/8.

Kovács Andrea vagyok. Kriston Intim Torna Tréner.  

A Debreceni Egyetem Urológiai Klinikáján dolgozom, Dr. Flaskó Tibor klinikai igazgató mellett.

Amikor Kriston Andrea, Dr Flaskó Tibor és  Dr. Benyó Mátyás kutatást végzett klinikánkon a prosztata eltávolításon átesett férfiak körében, akkor találkoztam először a KIT módszerrel. A kutatás alapján a prosztata eltávolítás után fellépő inkontinenciát a Kriston Intim Torna 74%-ban megszüntette. 

Munkám során rengeteg beteggel találkozom. Tapasztalatom szerint a műtéteket követően nagyon fontos az életminőség megfelelő visszaállítása is. Fontosnak tartom, hogy a klinikára érkező betegek gyógyítása ne a műtéttel érjen véget. Az a gyógyulásnak sokszor csak az első lépése, amit az orvos tehet, de a továbbiakban a betegnek is van lehetősége tevőlegesen részt venni a saját egészségének helyreállításában.

A gyógyulás is az agyban kezdődik és a testben jelentkezik. 

Klinikánkra az ország minden pontjáról és a határon túlról is érkeznek betegek különböző urológiai, andrológiai problémával. Az orvosaink kiemelkedő szaktudása, embersége és a kiváló betegellátás miatt.

Elhatároztam, hogy ennek a kiváló csapatnak a tagjaként, klinikánkon a Kriston Intim Torna módszer oktatásával fogom segíteni az urológiai, andrológia, nőgyógyászati, proktológiai problémával küzdő nőket és férfiakat. 

Örülök, hogy klinikánkon is elérhetővé vált a KIT módszer. Köszönöm Kriston Andreának, hogy a sok nehéz anatómia, kórélettan, Kriston intimtorna képzés jó hangulatú, de nehéz és sikeres vizsgái után, taníthatom a módszert ésezzel komplexebbé tehetem a hozzánk érkező betegek gyógyulását. 

Az egészséges intimitás megismerését már egészen gyermekkortól kellene kezdeni.

Kiemelten fontosnak tartom a megelőzést, a saját testünk működésének megismerését és megértését. Hamarosan kamaszok oktatását is elkezdem a módszer segítségével.  

Lelki folyamataink megértésével, sokszor problémáink meg is szüntethetőek.

 

Egyéni és csoportos tréningeket is tartok folyamatosan nőknek, férfiaknak, fiataloknak és időseknek egyaránt. 

Megelőzésben vagy műtét utáni rehabilitációban egyaránt segítek a hozzám fordulóknak kortól, nemtől függetlenül.

 

"A dolgok nem kívül kezdődnek, hanem belül, és nem alul, hanem felül, és nem a láthatóban, hanem a láthatatlanban."   Hamvas Béla.

 

Saját honlapom is hamarosan elérhető lesz.

 

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Debrecen
4031 Debrecen Nagyerdei krt. 98.;
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Debrecen
4031 Debrecen Nagyerdei krt. 98.;
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Debrecen
4031 Debrecen Nagyerdei krt. 98.;
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Debrecen
4031 Debrecen Nagyerdei krt. 98.;
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Debrecen
4031 Debrecen Nagyerdei krt. 98.;
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.03.12 17:00 - 21:00
2019.03.13 17:00 - 21:00
2019.03.14 17:00 - 21:00
Debrecen
Debrecen
4026 Debrecen Liszt F. u. 7-9. I/8.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • László

  Kedves Andrea! A tréning nagyon hasznos volt, mindenkinek csak ajánlani tudom. Egy kicsit az előkészítő szöveget soknak találtam. Üdv, László

 • György

  A Debreceni Klinikán estem át egy műtéten. Kiváló orvosom tanácsára kerestem meg Andreát. Közvetlensége, őszintesége teljesen feloldotta a kezdeti feszültséget, szorongást. Ilyen felszabadultan senkinek nem sikerült megnyílnom a problémámmal kapcsolatban. Andrea nem csak kiváló tréner, de egy igazi pszichológus is. A tréning kellemes környezetben, oldott hangulatban zajlott. A gyakorlatok elmagyarázása, szemléltetése és begyakoroltatása nagyon alapos munka volt. A foglalkozás végére izomlázam lett, de megérte. Kedves Andrea! Köszönöm, hogy megismertettelek. További munkádhoz sok sikert és jó egészséget kívánok. Gyuri

 • Ferenc

  A tanfolyamon tetszett, hogy nem egyből tornával kezdtem, hanem tájékoztatással, beszélgetéssel. Erőt és biztatást kaptam a gyógyuláshoz. A torna kellemes, otthonias környezetben zajlott. Minden mozzanatát pontosan megmutatta Andrea. Türelmével nyugalmat árasztott felém. Azóta is minden nap végzem az intim tornát. Bízom a minél hamarabbi felépülésben. Mindenkinek ajánlani tudom.

 • József

  Számomra minden tekintetben egy kiváló, élményekkel teli trénig volt. Andrea remekül kommunikál, rendkívül szuggesztív, meggyőző személyiség. Mind ezeken túl empatikus, ami minden résztvevő számára különösen fontos. A foglalkozások élménydúsak, s legalább annyi feltöltődést adnak a léleknek, mint amennyi ismeretet. Én kissé szorongva jelentkeztem, s mentem el az első foglalkozásra, feltöltődve, lelki békét megtalálva jöttem el. Hálás szívvel köszönöm!

 • András

  Kedves Andrea! Köszönöm az alapos és lelkes oktatást, a minden területre kitérő beszélgetéseket! Örülök hogy részt vehettem a tanfolyamon. (Bár csak hamarabb találtam volna rá , most sok feleslegesen lefutott magánéleti körtől lennék mentes! :) ) Kíváncsian várom a gyakorlatok jótékony hatását. A tanfolyam új erőt adott hogy tovább haladjak önismereti ösvényemen! Bőven van még mit felderítenem odabent. Férfitársaimnak csak ajánlani tudom a foglalkozást! Szeretnék sok sikert kívánni a továbbiakhoz, hogy minél több férfi ismerje meg a programot és önmagát! Hálásan köszönöm! Üdvözlettel András

 • Géza

  Kedves Andrea! A tréning nagyon hasznos volt. mindenkinek csak ajánlani tudom. egy kis kihagyás után tudom megketdeni az otthoni gyakorást, mivel időközben megszületett a kisfiam. Üdv. Géza

 • Lászlóné

  Kedves Andika ! Nagyon hasznos volt a tréning. Én többet kaptam, mint amit vártam. Te egyben pszichológus is vagy. Köszönöm: Ilona

 • Lajos

  A tréning hasznomra volt, a hatásával meg vagyok elégedve. Köszönöm, hogy betanította.

 • Ferenc

  Édesapám volt Andreánál tréningen a prosztat műtéte után. Nem sok kedve volt hozzá, elég idegen számára ez a fajta torna, de az óra után nagyon lelkesen hívott. Jól érthetően, profi szakmaisággal tanított Andrea, nagy reményeket fűzünk a tornához. Köszönjük szépen!

 • Tamás

  Andrea nagyon alapos és szimpatikus tréner. Részletesen megismertem az izmok működését és jól begyakoroltuk az edzésüket. Köszönöm az oktatást!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?