Kovács Andrea - Kriston-módszer

Telefonszám: 06-30-74-90-791

Debrecen, Debrecen
Magyarország 4031 Debrecen , Nagyerdei krt. 98.;


Debrecen, Debrecen
Magyarország 4026 Debrecen , Liszt F. u. 7-9. I/8.

Kovács Andrea vagyok. Kriston Intim Torna Tréner.  

A Debreceni Egyetem Urológiai Klinikáján dolgozom, Dr. Flaskó Tibor klinikaigazgató mellett.

Amikor Kriston Andrea, Dr Flaskó Tibor és  Dr. Benyó Mátyás kutatást végzett klinikánkon a prosztata eltávolításon átesett férfiak körében, akkor találkoztam először a KIT módszerrel. A kutatás alapján a prosztata eltávolítás után fellépő inkontinenciát a Kriston Intim Torna 74%-ban megszüntette. 

Munkám során rengeteg beteggel találkozom. Tapasztalatom szerint a műtéteket követően nagyon fontos az életminőség megfelelő visszaállítása is. Fontosnak tartom, hogy a klinikára érkező betegek gyógyítása ne a műtéttel érjen véget. Az a gyógyulásnak sokszor csak az első lépése, amit az orvos tehet, de a továbbiakban a betegnek is van lehetősége tevőlegesen részt venni a saját egészségének helyreállításában.

A gyógyulás is az agyban kezdődik és a testben jelentkezik. 

Klinikánkra az ország minden pontjáról és a határon túlról is érkeznek betegek különböző urológiai, andrológiai problémával. Az orvosaink kiemelkedő szaktudása, embersége és a kiváló betegellátás miatt.

Elhatároztam, hogy ennek a kiváló csapatnak a tagjaként, klinikánkon a Kriston Intim Torna módszer oktatásával fogom segíteni az urológiai, andrológia, nőgyógyászati, proktológiai problémával küzdő nőket és férfiakat. 

Örülök, hogy klinikánkon is elérhetővé vált a KIT módszer. Köszönöm Kriston Andreának, hogy a sok nehéz anatómia, kórélettan, Kriston intimtorna képzés jó hangulatú, de nehéz és sikeres vizsgái után, taníthatom a módszert ésezzel komplexebbé tehetem a hozzánk érkező betegek gyógyulását. 

Az egészséges intimitás megismerését már egészen gyermekkortól kellene kezdeni.

Kiemelten fontosnak tartom a megelőzést, a saját testünk működésének megismerését és megértését. Hamarosan kamaszok oktatását is elkezdem a módszer segítségével.  

Lelki folyamataink megértésével, sokszor problémáink meg is szüntethetőek.

 

Egyéni és csoportos tréningeket is tartok folyamatosan nőknek, férfiaknak, fiataloknak és időseknek egyaránt. 

Megelőzésben vagy műtét utáni rehabilitációban egyaránt segítek a hozzám fordulóknak kortól, nemtől függetlenül.

 

"A dolgok nem kívül kezdődnek, hanem belül, és nem alul, hanem felül, és nem a láthatóban, hanem a láthatatlanban."   Hamvas Béla.

 

Saját honlapom is hamarosan elérhető lesz.

 

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Debrecen
4031 Debrecen Nagyerdei krt. 98.;
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Debrecen
4031 Debrecen Nagyerdei krt. 98.;
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Debrecen
4026 Debrecen Liszt F. u. 7-9. I/8.
50 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Debrecen
4026 Debrecen Liszt F. u. 7-9. I/8.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Debrecen
4026 Debrecen Liszt F. u. 7-9. I/8.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.12.18 17:00 - 21:00
2019.12.19 17:00 - 21:00
2019.12.20 17:00 - 21:00
Debrecen
Debrecen
4026 Debrecen Liszt F. u. 7-9. I/8.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2020.01.15 17:00 - 21:00
2020.01.16 17:00 - 21:00
2020.01.17 17:00 - 21:00
Debrecen
Debrecen
4026 Debrecen Liszt F. u. 7-9. I/8.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.01.22 17:00 - 21:00
2020.01.23 17:00 - 21:00
2020.01.24 17:00 - 21:00
Debrecen
Debrecen
4026 Debrecen Liszt F. u. 7-9. I/8.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Árpád - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magam a tornán.Örülök, hogy elsajátíthattam ezeket a gyakorlatokat és hogy a tüneti kezelés mellett szó esett a háttérben munkálkodó lelki eredetű problémákról is.A tréner(Kovács Andrea) és a szervezés is szuper volt.Szeretném tovább fejleszteni magam a jövőben, ha begyakoroltam az alapokat.Sok sikert és nagyon jó egészséget kívánok az egész Csapatnak!

 • Gergő - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Csak pozitív dolgokat tudok említeni. A tréning jó hangulatban telt, érdekes/tanulságos történeket hallottunk és a testi egészség mellett a lelki dolgokon is nagy hangsúly volt, ami külön jó pont. Andrea kiváló tréner, laza, vidám hangulat van az óráin így az a 4 óra nagyon hamar elrepül.

 • Tamás - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  A tréning különleges élmény volt, és bízom abban, hogy a megtanult gyakorlatok segítségemre lesznek az egészségem megőrzésében.

 • Dóra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm, hogy volt rá lehetőségem, hogy Debrecenben részt vehettem egy kezdő intim torna képzésen. Kicsit távolság tartóan, kétkedve kezdtem el a tanfolyamot, gondolva, hogy nincs nekem erre szükségem, de szeretnék mindent megtenni magamért és egészségemért. Nagyon kellemesen telt a tanfolyam, a kétségeimet sikerült hátra hagynom, nagyon sokat segített a tréner finom, intelligens humora és közvetlen hozzáállása. Andrea nagy szakértelemmel és számomra is érthetően magyarázott, sikeresen kialakított egy olyan bizalmi viszonyt ami nagyon sokat segített, hogy jó hangulatban, saját magunkat (testünket, lelkünket) jobban megismerjük. Ma már azt gondolom, hogy a Kriston intim torna képzést minden nőnek el kell végezni, kortól függetlenül. Szeretettel ajánlom a lányomnak, a húgomnak, a barátnőmnek! Nagyon jó és hasznos tréning! Köszönöm szépen Andrea!

 • Péter - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Kedves Andrea! Nagyon jól érzetem magam a tréningen és hasznos volt!

 • Emese - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Jó hangulatú kurzus nehéz, de megtanulható feladatokkal. Andi kitartóan, lelkesen, sokféleképpen magyarázta a tudnivalókat. Bátran ajánlom mindenkinek! :)

 • Zsolt - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Számomra nagyon pozitív volt, hogy minden tréning egy ráhangoló beszélgetéssel kezdődött, tabuk nélkül. Andrea nagyon érhetően és és jól magyarázott, így sokkal könnyebb volt a különböző pontokra koncentrálni. Most már csak szorgalmasan gyakorolni kell a megtanultakat. Örülök, hogy részt vehettem a tréningen.

 • Miklós - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Kiss fenntartással kezdtem a tornát. Az aggályaim hamar eloszlottak, mert Andika prifizmusa sokat segített. Nem csak a testre, de a lélekre is nagyszerű volt a tréning. Számos kérdésemre és bizonytalanságomra választ kaptam és ez rengeteget segített már az elején. A tanfolyam jó hangulatban telt. Andika közvetlensége gátlásokat szabadított fel. Bízom benne, hogy műtétem utáni időszakra a tanfolyam maximális segítséget fog nyújtani.

 • Gábor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Első sorban köszönöm Andreának a tréninget, azt az odaadást amivel segített megismerni a Kriston Intim Torna gyakorlatait, meg azt a sok-sok példát és magyarázatot melyek segítettek rávilágítani arra hogy nem csak testünk megismerése és kontrollja lényeges a gyógyulásunk felé vezető úton, de az egészségügyi problémáink valódi okát is be kell tudnunk azonosítani, és a saját „tortánk” söprése is nagyon lényeges. Örülök a sok tudásnak amit kaptam, találkoztam már különböző emberi sorssal, szakemberként, kívülállóként mindig egészen egyszerűnek tűnik megtalálni a megoldást. De saját sorsunk érzékelése más, problémáink beazonosítása nehézkes, ezek szemlélésének szöge olykor téves, a helyes megoldások megtalálása pedig nagyon sok mindentől függ, többek között attól is hogy hogyan jöttünk a világra. Köszönöm a felkészítést és meghívást a harcra, valamint a biztatást. Kívánom hogy ez a tevékenykedése biztosítson Andreának annyi sikerélményt hogy a mindennapi erőfeszítések, túlterheltség, soha ne szegje kedvét és még nagyon sok tréningre jelentkező ember tudjon örülni professzionalizmusának, szakmai és tapasztalati tudásának. Köszönöm!

 • Gábor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Andrea rendkívüli odaadással és nagy szenvedéllyel adta át az intim torna módszer gyakorlati és lelki részét is . Nagyon figyelt arra hogy teljes mértékben megértsem és begyakoroljam a módszer alapjait . A lelki folyamatok és összefüggések elmagyarázásáért külön köszönet . Hitelesen tudja közvetíteni egy tudatos ember gondolatait . Nagyon jól éreztem magam . Köszönöm Andrea !

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?