Kovács Andrea - Kriston-módszer

Telefonszám: 06-30-74-90-791

Debrecen, Debrecen
Magyarország 4031 Debrecen , Nagyerdei krt. 98.;


Debrecen, Debrecen
Magyarország 4026 Debrecen , Liszt F. u. 7-9. I/8.

Kovács Andrea vagyok. Kriston Intim Torna Tréner.  

A Debreceni Egyetem Urológiai Klinikáján dolgozom, Dr. Flaskó Tibor klinikaigazgató mellett.

Amikor Kriston Andrea, Dr Flaskó Tibor és  Dr. Benyó Mátyás kutatást végzett klinikánkon a prosztata eltávolításon átesett férfiak körében, akkor találkoztam először a KIT módszerrel. A kutatás alapján a prosztata eltávolítás után fellépő inkontinenciát a Kriston Intim Torna 74%-ban megszüntette. 

Munkám során rengeteg beteggel találkozom. Tapasztalatom szerint a műtéteket követően nagyon fontos az életminőség megfelelő visszaállítása is. Fontosnak tartom, hogy a klinikára érkező betegek gyógyítása ne a műtéttel érjen véget. Az a gyógyulásnak sokszor csak az első lépése, amit az orvos tehet, de a továbbiakban a betegnek is van lehetősége tevőlegesen részt venni a saját egészségének helyreállításában.

A gyógyulás is az agyban kezdődik és a testben jelentkezik. 

Klinikánkra az ország minden pontjáról és a határon túlról is érkeznek betegek különböző urológiai, andrológiai problémával. Az orvosaink kiemelkedő szaktudása, embersége és a kiváló betegellátás miatt.

Elhatároztam, hogy ennek a kiváló csapatnak a tagjaként, klinikánkon a Kriston Intim Torna módszer oktatásával fogom segíteni az urológiai, andrológia, nőgyógyászati, proktológiai problémával küzdő nőket és férfiakat. 

Örülök, hogy klinikánkon is elérhetővé vált a KIT módszer. Köszönöm Kriston Andreának, hogy a sok nehéz anatómia, kórélettan, Kriston intimtorna képzés jó hangulatú, de nehéz és sikeres vizsgái után, taníthatom a módszert ésezzel komplexebbé tehetem a hozzánk érkező betegek gyógyulását. 

Az egészséges intimitás megismerését már egészen gyermekkortól kellene kezdeni.

Kiemelten fontosnak tartom a megelőzést, a saját testünk működésének megismerését és megértését. Hamarosan kamaszok oktatását is elkezdem a módszer segítségével.  

Lelki folyamataink megértésével, sokszor problémáink meg is szüntethetőek.

 

Egyéni és csoportos tréningeket is tartok folyamatosan nőknek, férfiaknak, fiataloknak és időseknek egyaránt. 

Megelőzésben vagy műtét utáni rehabilitációban egyaránt segítek a hozzám fordulóknak kortól, nemtől függetlenül.

 

"A dolgok nem kívül kezdődnek, hanem belül, és nem alul, hanem felül, és nem a láthatóban, hanem a láthatatlanban."   Hamvas Béla.

 

Saját honlapom is hamarosan elérhető lesz.

 

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Debrecen
4026 Debrecen Liszt F. u. 7-9. I/8.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Debrecen
4026 Debrecen Liszt F. u. 7-9. I/8.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.04.15 17:00 - 21:00
2020.04.16 17:00 - 21:00
2020.04.17 17:00 - 21:00
Debrecen
Debrecen
4026 Debrecen Liszt F. u. 7-9. I/8.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2020.04.22 17:00 - 21:00
2020.04.23 17:00 - 21:00
2020.04.24 17:00 - 21:00
Debrecen
Debrecen
4026 Debrecen Liszt F. u. 7-9. I/8.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Zsuzsanna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Mindennel nagyon elégedett voltam. Profi képzést kaptam.

 • Péter - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Mégegyszer köszönöm,hogy részt vehettem a tornán.Több jó és hasznos dolgot is megtudtam,és nem utolsó sorban nagyon családias volt a légkör.

 • Béla - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyszerű érthetően és élvezetesen megfogalmazott előadásukkal megtűzdelt Intimtorna gyakorlaton vettem részt. A kepiesen megfogalmazott gyakorlati bemutatók megkönnyítették és érthetővé tettek mit hogyan és miért kell csinálni Sok sikert a további munkájukhoz Udv: Rajki Bela

 • Pál - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  A tréning hangulata nagyon tetszett. Jó volt a tabuk nélküli, nyílt kommunikáció. Nagyon hasznos ismeretekre tettem szert. Remélem a megtanult gyakorlatok valódi fejlődést fognak eredményezni. Kovács Andrea tréner kiváló munkát végzett.

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Örülök, hogy megismertem Andreát, egy talpraesett, erre a munkára rátermett, tudása legjavát átadó, humoros tréner. Örülök, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon, mely nagyon hasznosnak bizonyult.

 • Zoltán - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Szuper volt! Másnak is fogom javasolni.

 • Tibor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Kedves Andika ! A közösségben eltöltött idő élmény volt számomra,elsősorban mentálisan és morálisan is feltöltődtem; a fizikai gyakorlatok pedig azt a meggyőződésemet igazolták ,igazolják, hogy a mozgás minden formája (ez az intimtorna is), a mindenkori " ÉLETET" jelenti számomra de mindenki számára egyaránt. Hálásan köszönöm az oktatást...

 • Gábor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Felszínes ismereteim alapján úgy gondolom, hogy a Kriston "szemlélet" és módszer fontos az ember életében. Az elmúlt napokban, a kezdő tanfolyamon való részvétel sokat segített a dolog lényegének megértésében és a gyakorlati elemek elsajátításában. Köszönhető ez nagymértékben a trénerünk, Kovács Andrea rátermettségének, kitűnő előadó képességének és odaadó munkájának. Köszönettel: Tóth Gábor

 • Árpád - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magam a tornán.Örülök, hogy elsajátíthattam ezeket a gyakorlatokat és hogy a tüneti kezelés mellett szó esett a háttérben munkálkodó lelki eredetű problémákról is.A tréner(Kovács Andrea) és a szervezés is szuper volt.Szeretném tovább fejleszteni magam a jövőben, ha begyakoroltam az alapokat.Sok sikert és nagyon jó egészséget kívánok az egész Csapatnak!

 • Gergő - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Csak pozitív dolgokat tudok említeni. A tréning jó hangulatban telt, érdekes/tanulságos történeket hallottunk és a testi egészség mellett a lelki dolgokon is nagy hangsúly volt, ami külön jó pont. Andrea kiváló tréner, laza, vidám hangulat van az óráin így az a 4 óra nagyon hamar elrepül.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?