Kovács Andrea

Telefonszám: 307490791

Debrecen, Debrecen
Magyarország 4031 Debrecen , Nagyerdei krt. 98.;


Debrecen, Bajcsy Corner
Magyarország 4026 Debrecen , Bajcsy Zsilinszky u. 40.

Kovács Andrea vagyok. Kriston Intim Torna Tréner.  

A Debreceni Egyetem Urológiai Klinikáján dolgozom, Dr. Flaskó Tibor klinikaigazgató mellett.

Amikor Kriston Andrea, Dr Flaskó Tibor és  Dr. Benyó Mátyás kutatást végzett klinikánkon a prosztata eltávolításon átesett férfiak körében, akkor találkoztam először a KIT módszerrel. A kutatás alapján a prosztata eltávolítás után fellépő inkontinenciát a Kriston Intim Torna 74%-ban megszüntette. 

Munkám során rengeteg beteggel találkozom. Tapasztalatom szerint a műtéteket követően nagyon fontos az életminőség megfelelő visszaállítása is. Fontosnak tartom, hogy a klinikára érkező betegek gyógyítása ne a műtéttel érjen véget. Az a gyógyulásnak sokszor csak az első lépése, amit az orvos tehet, de a továbbiakban a betegnek is van lehetősége tevőlegesen részt venni a saját egészségének helyreállításában.

A gyógyulás is az agyban kezdődik és a testben jelentkezik. 

Klinikánkra az ország minden pontjáról és a határon túlról is érkeznek betegek különböző urológiai, andrológiai problémával. Az orvosaink kiemelkedő szaktudása, embersége és a kiváló betegellátás miatt.

Elhatároztam, hogy ennek a kiváló csapatnak a tagjaként, klinikánkon a Kriston Intim Torna módszer oktatásával fogom segíteni az urológiai, andrológia, nőgyógyászati, proktológiai problémával küzdő nőket és férfiakat. 

Örülök, hogy klinikánkon is elérhetővé vált a KIT módszer. Köszönöm Kriston Andreának, hogy a sok nehéz anatómia, kórélettan, Kriston intimtorna képzés jó hangulatú, de nehéz és sikeres vizsgái után, taníthatom a módszert ésezzel komplexebbé tehetem a hozzánk érkező betegek gyógyulását. 

Az egészséges intimitás megismerését már egészen gyermekkortól kellene kezdeni.

Kiemelten fontosnak tartom a megelőzést, a saját testünk működésének megismerését és megértését. Hamarosan kamaszok oktatását is elkezdem a módszer segítségével.  

Lelki folyamataink megértésével, sokszor problémáink meg is szüntethetőek.

 

Egyéni és csoportos tréningeket is tartok folyamatosan nőknek, férfiaknak, fiataloknak és időseknek egyaránt. 

Megelőzésben vagy műtét utáni rehabilitációban egyaránt segítek a hozzám fordulóknak kortól, nemtől függetlenül.

 

"A dolgok nem kívül kezdődnek, hanem belül, és nem alul, hanem felül, és nem a láthatóban, hanem a láthatatlanban."   Hamvas Béla.

 

Saját honlapom is hamarosan elérhető lesz.

 

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Bajcsy Corner
4026 Debrecen Bajcsy Zsilinszky u. 40.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Bajcsy Corner
4026 Debrecen Bajcsy Zsilinszky u. 40.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.04.24 09:00 - 15:00
2021.04.30 09:00 - 15:00
Debrecen
Bajcsy Corner
4026 Debrecen Bajcsy Zsilinszky u. 40.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2021.05.08 09:00 - 15:00
2021.05.15 09:00 - 15:00
Debrecen
Debrecen
4031 Debrecen Nagyerdei krt. 98.;
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • Endre - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Lelkes és felkészült oktató Andrea, ezáltal könnyebben tanultuk a gyakorlatokat. Közvetlen stílusa és tudása jól párosul, hogy ezzel a férfiak számára kissé kényes téma nem volt "kényes". Gyógyulásom most már csak rajtam múlik, hogy milyen szorgalmas leszek. Köszönöm a lehetőséget.

 • Anikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt a torna, szuper trénertől. Fantasztikusan éreztem magam testileg, lelkileg! Köszönöm!

 • Ildikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Olyan izmaimat mozgattam meg, melyekről eddig nem is tudtam! Már egy hét elteltével is jótékony hatással van rám! Köszönöm Andinak a tudását, amit átadott!

 • Julianna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Andrea tornája nagyon érdekes, a női élet nehézségein átsegítő, a nőilét pozitivumait hangsúlyozó volt. Legjobban az tetszett, hogy felhívta a figyelmemet hogy a jövőben hogyan tudok magamra vigyázni, mint egy" ősanya". Anya-leány témákat érintve beszélgettünk, nemis gondoltam eddig hogy ez mennyire hiányzott nekem így 50 évesen. Kedves barátságos hangjával, sok tabu témát említve segített hihetetlen közvetlenül a női bajaimon segíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Igazából minden leánygyermeknek ezt hallani kéne.

 • Eszter - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Andi! Komplexnek (holisztikus szemléletűnek, amit mindenütt kéne képviselni, ahol emberekkel foglalkoznak) és hasznosnak tartom a tréninget! Köszönöm, hogy tréner társaiddal ilyen nemes és segítő irányt képviseltek! Egyszerűen tök jó volt! :)

 • Melinda - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A torna nagyon pozitív hangulatban telt, az egész training-et egy oldott hangulat lengte be. Nagyon tetszett, hogy nem csak testi, hanem lelki oldalról is történik a torna illetve ennek a módszernek-szemléletnek az elsajátítása. Már az első gyakorlás után éreztem, hogy ez a torna olyan izmokat mozgat meg amikről eddig fogalmam sem volt. Kíváncsian várom ennek az eredményét.

 • Lajos - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Egyszerűen nagyon jó volt. Kellemes környezetben,kedves,figyelmes terapeutával.Andrea nagyon profi. KÖSZÖNÖM szépen,további eredményes munkát kívánok.

 • Imre - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Köszönöm a szuper lehetőséget a Szerzőnek és tréneremnek Kovács Andreának! Sok olyan gyakorlatokat vettünk át ami számomra alig létező izmokat és idegpályákat mozgatott át és stimulált! . A beszélgetés, a mélyen gyökerező lelki sebek felkutatása csodás összhangban volt a torna gyakorlatokkal. Köszönöm szépen és gratulálok mindenkinek akinek bármi közé van a Kriston módszerhez!

 • Evelin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Mióta elmentem, azóta mindenkinek csak ajánlom! :) Nem gondoltam, hogy ekkora szerepet játszik a lélek! Szuper volt és még biztosan találkozunk! Akinek kicsi kétsége is van, NE legyen!

 • János - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Szia Andrea! A két nap számomra pozitív csalódás volt. Mint lelkileg mint testileg. Rengeteg megerősítést kaptam lélekben. Testileg pedig a gyakorlatok annyira érdekesek voltak hogy biztos sokat fogom gyakorolni. Pl: A teknősbékát és az ácsceruzát soha nem feledem. A tréning előtt bennem is felmerült a kétely hogy egy női tréner hogy fogja nekem elmagyarázni a gyakorlatokat. De ez a félelem már az első napon szertefoszlott. Nagyon jól éreztem magam. Köszönöm szépen. Üdv:János

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?