Kováts Ildikó - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06209274150

Visegrád, Szép Kártya elfogadás, szállással is, kiszállással belföldre, külföldre...
Magyarország 2025 Visegrád , Nagy Lajos u.8. Levél: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu


Visegrád , Pillangós-ház, Gyógyító Központ
Magyarország 2025 Visegrád , Nagy Lajos u.8. Levél: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu
Budapest XII.ker , Jaczó Zsuzsa Tornastudió
Magyarország 1126 Budapest XII.ker , Böszörményi u.8. Levél: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu

Az ELTE-n antropológus-humánbiológus diplomát szereztem, előtte egészségügyi szakközépbe, majd főiskolára jártam. Tripla Halak vagyok, a Jó Isten is segítőnek teremtett :). Legnagyobb örömöm a nők testi-lelki EGÉSZségének támogatása. 16 éve kineziológusként, 12 éve Kriston Trénerként dolgozom. Vezetem a Pillangós Gyógyító és Zarándokházat: http://pillangos-haz.hu/, ahol akár különleges pihenéssel is kombinálhatod a Kriston Intim Torna hatását. A 200 éves, Szent György vonal fölé épült mézeskalácsházban, csodás természeti környezetben, kérésedre varázs technikákkal egészítem ki az ittléted: kineziológia, családállítás, Reiki, csontkovácsolás, test- és lélekmasszázs, rajzelemzés, női táborok, gyógyhatású helyekre vezetett kirándulások a mellettem lévő Pilisben. A természet töltő erejét tapasztalhatod  kirándulva a Fellegvárba, tóhoz, patakhoz, Dunához, amik a Pillangósházhoz közel találhatóak.

A NŐI VARÁZSLAT szolgáltatás Szép Kártyával is fizethető, és igénybe veheted egyénileg, családoddal, szerelmeseddel elbújva, vagy barátaiddal együtt is. Lényeges, hogy a KIT tanfolyamon nem mondjuk el a csoport előtt, hogy megelőzési, vagy problémamegoldási céllal érkeztél. Ezt egy Kriston kérdőív segítségével tudjuk meg, amire csupán egy jelszó kerül.

Érkezhetsz hozzám Visegrádra, de Budapesten, Nagymaroson, illetve bárhol az országban tartok meghívásra tréningeket. Kérésre külföldre is utazom. Tavaly Münchenben tartottam foglalkozást magyaroknak, akik nagy örömmel vették, hogy itthoni, rövid szabadságukból nem kellett lecsípni a képzésre.

Kismamák is összefoghatnak, és a babák napirendjéhez igazodva tartom a foglalkozást, az igény szerinti szünetekkel, egyéni ütemben. Amennyiben családdal érkezel, úgy izgalmas kirándulásokkal tölthetik ők az idejüket, amíg te a Kriston Intim Tornát tanulod. A tanfolyam beosztását rugalmasan tudom alakítani 2x6 vagy 3x4 órában is. 

A Dunakanyar fővárosa, Visegrád (43 km a fővárostól) szállás nélkül is elérhető. Ha friss forrásvízre, mese környezetre vágysz, akkor igazi kikapcsolódást lelsz nálam. Garantáltan ideszokszJ

Trénerré válásom olyan Sorsszerű volt, mint, ahogy annak előtte kineziológus lettem. A családom női karmája ide vezetett. Kegyelem, amikor és ahogy segíthetek abban, hogy a VÁLTOZÁSOK bekövetkezzenek, és az elváltozások visszafordíthatók, vagy elkerülhetők legyenek.

 

 Csemegék:

- "Turbó női hétvége":  Kriston Intim Torna tanfolyam+2 családállítás (Barna Bernadett test és lélek masszőrrel, különleges tudású segítővel )+1 éj szállás =  51 000 Ft. Szép Kártya esetén+ 18% áfa terheli)

-  Egyéni Kriston Intim Torna tréning (4-8 óra) + kineziológiai oldás/ tanácsadás a tréning témájához kapcsolódó blokkok elengedésére = 40 ezer forint szállás nélkül. Szép Kártyás fizetés  esetén + 18% áfa. Ezt igényelheted szállással is. 

- Munkahelyi közösségetek rekreációs pályázatra nyert pénzből is rendezheti megújulást nálam (ezt 27%-os áfa terheli).

-  Női „50+” tábor a Női testi-lelki EGÉSZségért, a Bölcs Asszony minőségért Kováts Ildikóval: https://intimtorna.hu/hu/blog/kriston-intim-torna/noi-50-tabor-a-noi-testi-lelki-egeszsegert-a-boelcs-asszony-minosegert-kovats-ildikoval

A tábor célja, hogy a női testi-lelki EGÉSZSÉG megőrzéséhez gyakorlati, praktikus útmutatást adjon a hetedik hét évünk elhozta új korszakunkra. Alapja a Kriston Intim Torna tréning (3x4 órában) valamint olyan mozgásformák megismertetése, amelyek éretten, élettanilag komfortosan végezhetők: séta, túra, Nordic Walking, Pilates. Másik pillére a táplálkozási tanácsadás, a foglalkozások és programok alatt szakember rendszeres testösszetétel mérései (négy nap alatt nyolcszor), és útmutatásai segítenek megismerni a saját testünk működését, amivel támpontot kapunk az optimális támogatásához. 

Lesznek még bőrápolási és smink tanácsok, gyakorlati útmutatóval - a végeredményről fotó készül, kirándulások a Pilis női gyógyító helyeire, forráslátogatás, kézműves foglalkozás, tűzijáték a Duna felett, és egy meglepetés program, plusz hab a tortán. (A hölgyeket segítő szakemberek is gyakorló ötvenes Nők, kortalan szépségek, példaértékűen teljes élettel)

A tábor ismeretanyaga a lelki béke, a teljesség, az öröm megéléséhez járul hozzá. Fizikai testünk fittségét, optimális táplálását, egyéni alkatunk megismerése általi megfelelő gondozását segíti.

Helyszín: Visegrád, Pillangós Gyógyító és Zarándokház, 3 éj/ 4 nap
Időpont: 2018. október 20 (szombat) - október 23-ig (kedd).

- Ára: 88 000 Ft/fő. Szép Kártya terhére is (szállásként, mindhárom zsebből rendezhető egyben, 18% ÁFA terheli)

A tábor családias, a Pillangós-ház 2-3 személyes szobáiban 8-14 főt tudunk fogadni a jelentkezések sorrendjében. 

 

 Kováts Ildikó

http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/

http://pillangos-haz.hu/

https://www.facebook.com/Kriston-Intim-Torna-kisz%C3%A1ll%C3%A1ssal-%C3%A9s-Visegr%C3%A1don-sz%C3%A1ll%C3%A1ssal-is-609100392460667/

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Visegrád
Pillangós-ház, Gyógyító Központ
2025 Visegrád Nagy Lajos u.8. Levél: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Visegrád
Szép Kártya elfogadás, szállással is, kiszállással belföldre, külföldre...
2025 Visegrád Nagy Lajos u.8. Levél: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.10.26 16:00 - 20:00
2018.10.27 09:00 - 13:00
2018.10.28 09:00 - 13:00
Budapest XII.ker
Jaczó Zsuzsa Tornastudió
1126 Budapest XII.ker Böszörményi u.8. Levél: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.11.10 09:00 - 15:00
2018.11.11 09:00 - 15:00
Nagymaros
Nagymaosi Művelődési ház
2626 Nagymaros Fő tér 14., Levél: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.11.23 16:00 - 20:00
2018.11.24 09:00 - 13:00
2018.11.25 09:00 - 13:00
Budapest XII.ker
Jaczó Zsuzsa Tornastudió
1126 Budapest XII.ker Böszörményi u.8. Levél: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.12.07 16:00 - 20:00
2018.12.08 09:00 - 13:00
2018.12.09 09:00 - 13:00
Budapest XII.ker
Jaczó Zsuzsa Tornastudió
1126 Budapest XII.ker Böszörményi u.8. Levél: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Roberta

  71 éves vagyok méh és hólyagsüllyedéssel küzdök.Nőgyógyászaton a műtétet javasolták,az urológus főorvos viszont a gyógyszeres kezelés után azt tanácsolta ne műtétet válasszam hanem tanuljak meg intim tornázni és ezzel erősítsem belső intim szerveimet.Így kerestem fel Kováts Ildikót akiről tudtam,hogy Kriston féle intim tornát tanít, és ezzel segít a gyógyulni akaró embereknek.Találkoztunk és elvállalt. Csodálatos EMBERT gyógyitót ismertem meg benne. És ami még ráadás is volt,hogy az otthonomba jött és itt tanított meg az intim torna fortélyaira.Több mint fél éve minden nap 15 percet tornázom. Azóta nincsenek panaszaim,igaz nagyon vígyázok ,hogy nehezet ne emeljek, Hálásan köszönöm Ildikónak a segítséget.Szívből ajánlom minden hasonló gonddal küzdő idős vagy fiatal nöknek.Érdemes megtanulni és így erősíteni belső intim testrészünket.Nagyon remélem,hogy kitartással elkerülhetem a műtétet. Szeretettel Sné Anna

 • Andrea

  Ildikó nem tréner. Ő egy csoda. Határozott, egyenes, szükség szerint "kemény", mégis kedves, gondoskodó, igazán "rámfigyelő". Jó nála. Már a falu, a kapu, a kert azt az érzést adja, hogy jó helyen vagyok. "Bent" pedig otthon vagyok. Bármikor, bármilyen indíttatással megyek. A Kriston-torna elvégzését a szükségszerűség indukálta. Bizalmas, meghitt, nyugodt, őszinte a 2 nap. Szinte percek alatt elmúlik a feszültség, attól a természetességtől, ahogy Ildikó ezekről a tabu-témákról beszél. Nem csak tudást kaptam, hanem megkönnyebbülést is. Hálás vagyok. Menjetek Ildikóhoz!

 • Ildikó

  1 hetes várandósan végeztem el Ildikónál a KIT-et a barátnőimmel nagyon bensőséges hangulatban. Sírva nevetős, szabad, tabu nélküli és felszabadító volt. Régóta foglalkozom emberekkel, intimitás témákkal a segítő foglalkozásom miatt, de még Nekem is volt jócskán újdonság mindabból, amit Ildikótól kaptam. A varázslatos személyisége pedig külön grátisz; észre sem veszi az ember, és már el is múlt 2 nap a tündéri Pillangós-Házban, ahová újból-és újból visszavágyik az ember. Ildi

 • Lilla

  31 hetes várandósként jártam Ildikónál az intim tornán, ahová 60 éves édesanyám is elkísért. Bensőséges környezetben, teljes harmóniában telt el a két tanfolyami nap a csodás visegrádi házikóban igazi kandallótűz mellett. Ildikó színes, igazi élő példákkal, történetekkel tarkított előadásában nemcsak a tananyag fizikai/fiziológiai részeit, hanem a mindezekhez kapcsolódó tudatalatti és lelki blokkokat, hiedelmeket, rossz berögződéseket is érintettük, együtt beszélgetve feltártuk, önmagunkat is jobban megismertük. Közben szinte észrevétlenül telt az idő, mi pedig egyre ügyesebben végeztük a gyakorlatokat. Kívülről nézve semmi nem látszott, Ildikó mégis mindig jókor szólt, amikor valaki (talán mindannyian?) nem megfelelően próbálta elvégezni az egyes feladatokat (vagy röntgenszeme van? :)). Kismamaként megnyugtató volt, hogy Ildikó külön figyelmet fordított arra, hogy szóljon, melyik gyakorlatnál mit csináljak másként, hogy nekem is kényelmes legyen, és sikerélményem legyen. Hüvelyi úton szültem, semmilyen repedés vagy felületi sérülésem nem lett, és azt gondolom, ezt mind a tornának köszönhetem. Szülést követően is folytattam a gyakorlatokat, Ildikóval egyeztetve lassan, apránként haladva, és nagyon gyorsan visszaállt minden a régibe. Hála a szemléletes példáknak, történeteknek, melyeket Ildikótól hallottam, nemcsak a gyakorlatok elsajátításában, hanem a mindennapi élet helyzeteiben is segítenek, mert gyakran eszembe jut, hogy tudatosabban figyeljek a testtartásomra, a testem jeleire, vagy arra, hogy egy-egy tevékenységet, sportot hogyan végzek, és az milyen hatással van az alhasi szervekre. Csak ajánlani tudom Ildikót, mert tényleg nagyon átfogóan kezeli a testi és lelki oldalát is a módszernek.

 • Tünde

  Barátnőkkel közösen csináltam a tanfolyamot , ami segített abban, hogy oldott hangulatban eddzük meg azokat a bizonyos izmokat. Ildikó különleges kedves személye megtámogatta azt a munkát, amihez kissé szégyenlősen kezdtünk hozzá. Hihetetlen , nem is gondoltam volna , de ez kemény munka volt ! De az én koromban a legfontosabb , hogy tegyek magamért , az egészségemért. Nagyon sok új információval lettem gazdagabb és magabiztosabb. Köszönöm Ildikó !

 • Eszter

  Ez a tréning fantasztikus élmény volt. Mindenkinél eljött az a pillanat, amikor az a bizonyos belső húr megpendült. 13 éves nagylányom és hugom is velem tartott erre az igazán csajos programra: egyikönk sem bánta meg, életreszóló élmény maradt mindannyiunknak. A környezet mesébe illő, olyan nyugalmat áraszt, amit ritkán találni. Mindenki megtalálja a magának való időtöltést. Ildikó személyisége mindenkit megszabadít minden feszélyezettségtől. Minden szkeptikusnak csak annyit mondhatok: gyertek, és járjatok utána személyesen! ;-)

 • Mónika

  Nagy öröm volt számomra a tanfolyam, igazi kikapcsolódás a hétköznapok taposómalmából. . Ildikó lénye, kisugárzása mindig feltölt, csodálatos energiái vannak, igazi EMBER, csupa nagybetűvel. Bevallom, engem annyira nem vonzott maga a tanfolyam, hiszen nem voltak panaszaim, én azért mentem elsősorban, hogy Ildikót hallgassam. De meglepő volt hogy mennyi mindent meghatároz ez az apró kis izmocska, melyet ugyanúgy lehet edzeni, mint bármely másik izmot. Szórakoztatóak voltak a gyakorlatok, sokat nevettünk, és nem volt szégyen kimondani olyan dolgokat sem, melyekről manapság nemigen szoktunk beszélni. Mindenkinek ajánlom Ildikót, ha jól akar szórakozni a tanfolyam közben, remek humora , játékos lénye, őszinte személyisége garancia arra, hogy mindenki szabadon megélje saját nőiességét. A hely varázslatos, a Pillangós ház kedves varázslatos hangulata örökre a szívembe égett. Ildikó nem csak a tréninggel tud segítségünkre lenni, hanem egyéb varázstudományaival is szívesen áll rendelkezésére minden kedves gyógyközpontba látogatónak.

 • Edina

  Egy másik helyi anyukával ketten vettünk részt a tanfolyamon. Ettől nagyon bensőséges és meghitt volt a légkör. Sokkal könnyebben megtudtunk nyílni, kérdezni is könnyebb volt. NAgyon rugalmas volt velünk, hisz mindketten szoptató anyukák voltunk akkor, a baba etetését is figyelembe vette, mikor a tanfolyam volt. Nagyon vidám hangvételü volt. Könnyed és érthető. Bárkinek ajánlom!

 • Henriett

  A soproni tanfolyamon vettem részt,ami olyan hatással volt lelkileg és testileg is rám,hogy tudtam ezt az élményt mégegyszer át szeretném élni. Visegrádra már egy barátnömmel érkeztünk ....Egyszerüen felejthetetlen élmény volt! Egy hétvégére kiszakadtunk a rohanó világból és ez alatt a hétvége alatt olyan tudást kaptunk ,amit minden lánynak/nönek el kellene sajátítani. Ildikó olyan szeretettel és lelkesedéssel kisért bennünket,ami mindkettönket mélyen megérintett. Ekkor döntöttem el véglegesen,hogy jelentkezem a trénerképzésre. Köszönöm Ildikó! Üdvözlettel: Jakob Henriett

 • Judit

  Ildikó tréningjeit mindenkinek csak ajánlani tudom, még akkor is, ha semmilyen panasza sincs az illetőnek. A sok szerteágazó kis történettel színesebbé és élvezetesebbé tette az elméletet és ez önismereti szempontból sem utolsó. Ami nekem nagyon szimpatikus volt, hogy a gátlásosabbak (mint én) sem érezték egy kicsit sem kellemetlenül magukat, hanem diszkréten, ugyanakkor nagyon lazán kezelve tudta irányítani a gyakorlatokat. A környezet varázslatosan hangulatos, a táj gyönyörű és elmondhatatlanul boldog voltam, hogy végig mellettünk volt az állatsereglet a maguk kis kisugárzásával. Ildikó egész személyisége nagyon életigenlő, vidám és érdemes egyéb varázstudományával is megismerkedni. Köszönjük a feledhetetlen élményeket!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?