Kováts Ildikó - Kriston-módszer

Telefonszám: 06209274150

Visegrád, Szép Kártya elfogadás, szállással is, kiszállással belföldre, külföldre...
Magyarország 2025 Visegrád , Nagy Lajos u. 8. egyeztetés: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu


Budapest III.ker., Gabala pilates ès jóga studió
Magyarország 1037 Budapest III.ker. , Bècsi út 314 C.1em.2.
Visegràd, Sziget Sport Egyesület
Magyarország 2025 Visegràd , Sziget u.5.

 "Annál teljesebb az ember, minél hiánytalanabbul szétosztja magát szüntelenül.”

(Ancsel Éva) 

NŐI KRISTON TRÉNINGEK ÓBUDÁN, A DUNAKANYARBAN SZÉP KÁRTYA ELFOGADÁSSAL IS.

Kováts Ildikó vagyok, Kriston Andrea által ajánlott tréner. Küldetésem a nők testi-lelki KITeljesedésének a szolgálata. A Bölcs asszony korban vagyok, a hetedik hét év elhozta minőségben, szakmai és élettapasztalataim egyaránt színezik tanításaim. Tanulmányaim és szakmai ismereteim alapján holisztikus szemlélettel rendelkezem.

Az ELTE-n antropológus-humánbiológus diplomát szereztem, egészségügyi szakközép és főiskolára jártam, általános természetgyógyász, kineziológus, Reiki mester-tanár és egyéb harmonizáló módszerek ismerője vagyok. Négy évig tanultam asztrológiát, végeztem rajzpszichológiai, energetikai tanfolyamokat, Aradi Lajos Piliskutató egyetlen magán tanítványaként, kilenc évig kísértem tanítómat a Pilis, –többek között női- gyógyhatású területeire is.  Barna Bernadett test és lélekmasszőr családállító foglakozásainak két évig segítője voltam, tapasztalásaim kineziológiai tanácsadásaimba is beépültek. Jelenleg két éves gyógymasszőr iskolába járok. Tripla Halak szülött vagyok, a Jó Isten is segítőnek teremtett, amelyet ez elfogadó szeretet e jelképe is szimbolizál.

17 éve kineziológusként, 13 éve Kriston trénerként szolgálom az EGÉSZséget. Az elmúlt hat évben kezeléseim, tanfolyamaim támogatásával 62  „babám” született, a napokban kaptam tréningemen részt vett, -endometriozis miatt-, erre már nem is számító hölgytől egy ultrahang fényképet.  Ezzel egyenrangú egyéb sikerek vezettek ahhoz, hogy 2019 őszén meghirdettem eladásra a visegrádi Pillangós Gyógyító és Zarándokházat, életem harmadik, magam teremtette munkahelyét (www.pillangos-haz.hu ), hogy minden időm és energiám a Nők szolgálatába állíthassam. Visegrád emblematikus szálláshelyének vezetését cseréltem a főállású Kriston trénerségre.

Októbertől Budapesten tartom a Kriston intim torna tréningeket, a Gabala Pilates és Jóga Stúdióban. A Budapest III. ker. Bécsi út 314 / C. alatti helyszín a 11-es, és 10-es főút mentén lakó hölgyek számára egyaránt kényelmesen megközelíthető.       

https://www.facebook.com/GabalaJogaPilatesStudio/
A "Kriston Intim Torna Óbuda, Dunakanyar" által szervezett tréningek Szép Kártya terhére is rendezhetők. 
A Gabala egészségstúdió, olyan finom energiákkal rendelkezik, mint amelyeket a Pillangós-házban is megszokhattak az elmúlt 13 évben a vendégek, vezetőjének "akkora szárnya van”, mint nekem
J. Az áldásos együttműködés keretében várunk Benneteket Bogival, havi egy alkalommal meghirdetett hétvégi, 2x6 órás női tréningekre. Csapatok, közösségek összefogásában, egyedi tréning időpontok, - egyedi bontásban- is kérhetők.

( Itt is fontosnak tartom kiemelni, hogy a tréning felépítése olyan diszkrét, hogy a tanítványok, még csak keresztnevükkel sem mutatkoznak be. Csak a tréner beszél, mesél, mindenki ott figyel jobban, amely témában érintett, így egyáltalán nem kellemetlen, ha ismerőseiddel összefogva, - praktikus telekocsi rendszerben- érkezel. Munkahelyi, baráti, egyéb közösséged tagjaival egyedi tréning időpontot igényeltek. )

Lehetőség van egyéni tréningen is elsajátítani az idén 33 éves magyar, egészség védő és helyreállító módszer ismeret anyagát, amennyiben valamilyen oknál fogva nem tudnál csoportba eljönni. 
A Dunakanyarban élő hölgyek lakóhelyükön is kérhetnek csoportos tréningre időpontot, valamint egyéni tréninget az otthonukban, vagy annak közelében általam bérelt teremben. 
Kriston trénerként kiszállással az egész ország területére szívesen megyek meghívásra női tanfolyamot tartani, valamint, a határon kívül élő magyar közösségek tagjaihoz is, bárhová.
A Budapesti tanfolyamaimra "vonulási útvonalaim" mentén szívesen felveszem az autómmal az arra lakókat, és tréning után haza is viszem. Amennyiben ezzel a gesztussal is segíthetem a kényelmedet, figyeld a kiírásokat, és egyeztessünk.

A tanfolyamaim hangulatát, az első Óbudai tanfolyamom egy résztvevőjének visszajelzése mutatja be:

"Krisztina
Ildikónál voltam kezdő tréningen. Izgalommal vártam a tréninget, nagyon készültem rá. Amit kaptam azonban sokkal több volt, mint amit vártam. Ildikó személyében egy olyan trénert kaptam, aki végtelenül elfogadó, nyitott, őszinte, és olyan nyíltan és természetességgel beszél azokról a kérdésekről, amiről csak suttogva és szégyenlősen merünk beszélni, hogy feloldott bennem is sok gátlást, és úgy éreztem ezek a kérdések a méltó helyükre kerültek, hiszen, habár nem merjük bevallani, de életünk egyik legfontosabb kérdéséről beszéltünk. A téma komolyságát pedig nagyszerű humorával tudta feloldani. És mindemellett a termet szeretetteljes hangulat töltötte be. Köszönöm!"

Elérhetőségek:

Cím: 2025 Visegrád Nagy Lajos u.8.

Telefon: 06-20-9-274-150

E-mail: kovatsildiko.8@gmail.com 

Facebook: https://www.facebook.com/intimtornavisegrad/

(Hívjatok, kérjetek, kérdezzetek, szívesen és kötelezettség nélkül segítek. Telefonos visszahívást is kérhetsz, és lehetőség van egyéni konzultációt is igénybe venni, hogy segítsen döntésedet. Nőtársi támogatással, szeretettel: Kováts Ildikó) 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Visegrád
Szép Kártya elfogadás, szállással is, kiszállással belföldre, külföldre...
2025 Visegrád Nagy Lajos u. 8. egyeztetés: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Visegrád
Szép Kártya elfogadás, szállással is, kiszállással belföldre, külföldre...
2025 Visegrád Nagy Lajos u. 8. egyeztetés: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.02.15 10:30 - 16:30
2020.02.16 09:00 - 15:00
Budapest III.ker.
Gabala pilates ès jóga studió
1037 Budapest III.ker. Bècsi út 314 C.1em.2.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.02.22 10:00 - 16:00
2020.02.23 10:00 - 16:00
Visegràd
Sziget Sport Egyesület
2025 Visegràd Sziget u.5.
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Anna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt. KÖSZÖNÖM!

 • Szilvia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  köszönöm a színvonalas oktatást.

 • Andrea Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Rendszeresen fogom csinálni a gyakorlatokat. Ildikó előadása vicces volt és sok dologra rávezetett engem. Hasznos volt számomra.

 • Zsuzsa - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Tetszett, nagyon elgondolkodtatóak voltak a történetek, amiket Ildikó mesélt, segített másképp látni, megérteni és elfogadni dolgokat. Hasznos volt.

 • Zsuzsa - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon színvonalas és szórakoztató volt a 2 napos trénin, sok-sok hasznos a mindennapi életben hasznosítható tanáccsal.

 • Diána - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Sok gyerekkori testi tünet miértjét értettem meg a hétvége alatt. Ha iskolában találkoztam volna akkoriban a módszerrel akkor sok minden elkerülhető lehetett volna. Persze mindennek eljön az ideje és úgy volt jó, ahogy volt. Iskolai kötelező tananyagok közé be kéne kerüljön, hogy egy egészséges fiatal generáció nőjön fel. Az eddig nem is ismert izmaimban izomlázazam lett.

 • Ibolya - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm a sok pozitív gondolatot! Nagyon jól éreztem magam. Hasznos hétvége volt.

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztük magunkat, sok hasznos, a nőiségünket felszabadító gondolattal gazdagodtunk, elsajátítottuk az intimtorna alapjait.

 • Gyöngyi - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon szuper 2 napos tréninget tartott Kováts Ildikó. Ildikó lelkesedése lenyûgozô, elhitette velünk, hogy kitartó gyakorlással nagyot fejlôdhetünk és nemcsak gyakorlati, de lelki értelmezést és támogatást is adott.

 • Melinda - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm Ildikó a hétvégét! Szívvel-lélekkel adtad át a tudásodat, örülök, hogy ott lehettem!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?