Kováts Ildikó - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06209274150

Visegrád, Szép Kártya elfogadás, szállással is, kiszállással belföldre, külföldre...
Magyarország 2025 Visegrád , Nagy Lajos u. 8. egyeztetés: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu


Visegrád , Pillangós Gyógyító és Zarándokház /szállással is) /
Magyarország 2025 Visegrád , Nagy Lajos u. 8. téjékoztató: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu
Budapest XII.ker , Jaczó Zsuzsa Tornastudió
Magyarország 1126 Budapest XII.ker , Böszörményi u. 8. -szervező a Rusznák Sport-

Egyedül álló lehetőség, CSAK NÁLAM:

Kriston Intim Torna tréning egyéni időpont egyeztetéssel, SZINTE BÁRMIKOR .Hétközben, hétvégén, ünnepnap, hosszú hétvégéken, akár Szilveszteri programként is -a barátnőkkel az évet egy csajos programmal zárva-. Csak a naptárt kell elővenni és egyéni vagy csoportos tréningre időpontot kérni. Nem kell bogarászni mikor van és hol tréning a közelében, Visegrádon a  Pillangós Gyógyító és Zarándokházban szállás lehetőséggel, családi, baráti, kisbabás kisérettel, rugalmasan törödhet női egészségével. Lényeges a szervezéshez megemlíteni, hogy a csoport előtt nem mondja el senki, hogy megelőzési vagy problémamegoldási céllal érkezett. Ezt csak a tréner tudja, aki egy Kriston Kérdőiv segítségével lát rá a hozott problémákra, de ezen is csak egy jellíge szerepel. Csak a foglalkozást vezető beszél, mindenki ott figyel jobban, amely ügyben érintettsége van. Tehát, egyáltalán nem kellemetlen ismerősünkkel együtt elvégezni a női varázslatot. Javaslom,  FOGJANAK ÖSSZE A KÖZÖSSÉGEK TAGJAI ÉS KÉRJENEK EGYÉNI TRÉNINGET TŐLEM. Munkahelyi közösségek rekreációs és egyéb pályázatra nyert pénzből is rendezhetik a  megújulást nálam, -ezt 27% Áfa terheli-

Az általam tartott tréning SZÉP KÁRTYA TERHÉRE IS rendezhető (szállásként 18% áfa terhei)

Pár nap vezetett egyéni vagy csoportos elvonulás részeként is elvégezhető a tréning, rugalmasan egyeztetett bontásban, pl.3x4 óra,2x6.óra.

Egyéb harmonizáló, blokk oldó testi-leki kezeléssel kiegészítve , egyén programokkal,akár női egyéni elvonulás, vagy női hétvége, tábor alapja is lehet. a K.I.T.. Pilis gyógyító helyeire vezetett kirándulással,kineziológiai tanácsadással, Reiki kezeléssel-tanfolyammal, csontkovács kezeléssel, radieszteziológiai állapot felméréssel -amelyet földsugárzások kimérése is követhet otthonában-, energetikai tájékoztatással, életrendezési és vezetési tanácsadással, stresszoldással, rajzpszichológia ielemzéssel, egyéni és csoportos  családállítással, testösszetétel méréssel támogatott táplálkozási tanácsadással, masszázzsokkal, wellnessel...

Egyedülálló lehetőség, hogy már 2 fő összefogásában egyedi időpont igényelhető  csoprotos tréningre, rugalmasan egyeztetett bontásban.

Kisbabával is érkezhet, egyéni és barátnőivel összefogva csoportos tréningre, a szüneteket a babák igényéhez igazitjuk.

Családi szabadság kirándulás része is lehet az egyéni, vagy csoportos,-a özösen kiruccanó rokoni és baráti társaság tagjainak- a Kriston Intim Torna tréning elvégzése. Pl. 3x4 órában 3 délelött tanulás, és utána a kisérökkel kiélvezhetik a turisztikailag kiemelt település attrakcióit A királyi palotát, a  Felleg várat, a mifelénk tiszta Dunát, amely strandolásra is alkalmas, és sorolhatnám (túrázások a Pilisben,lovagi torna,stb...)

Női baráti és egyéb társasága egyéni bontású tréninget kérhet szállással vagy anélkül Visegrádon. A városban és környékén megszállva más szálláshelyről is felkereshet. Budapest is csak 43 kilométer...

Egyedülállóan az országabn állatbarát kezelő és oktató hely vagyok, pl. egyéni tréningre négylábú jóbarátjával együtt is érkezhet, illetve ha csoportos tréninget kér ismerőseivel és nem zavarja a kutya a társaságát,,akkor csoportos tréningen is részt vehet vele.

Kiszállással otthonában is kérheti az egyéni oktatást, akár kisbaba nevelése miatt elfoglalt rokonának ,vagy idős hozzátartozójának a Dunakanyarban.

Az országban bárhová megyek kiszállással meghivásra csoportos tréninget tartani, rugalmasan,,egyedi kezdési, szünet tartási  és bontási idöpontokkal. Voltam úgy vidéken,hogy az állatok etetéséhez igazodtunk a tanfolyam ritmusát, de volt olyan is, hogy a kismamák egyeztett időpontban mentek haza szoptatni, vagy az anyúkák a gyerekekre ránézni,családtagjukat ellátni. MEGFIZETHETETLEN ELŐNYEI VANNAK EGY EGYÉNI TRÉNING SZERVEZÉSÉNEK.  

A világ bármely tájára megyek magyar közösségek tagjainak Kriston Intim Torna tréninget tartani. 3x4 órában,2x6 órában. 2 éve Münchenben tartottam fogalkozásokat magyar hölgyeknek meghívásÁra, akik nagy örömmel vették, hogy az itthoni rövid szabadságukból nem kellett lecsipni a képzésre.

Akár férfi tréninget is tartó kollégámmal egyidőben megtartjuk a két nem képviselőinek a foglalkozást. Rászánhatom úgy is az időmet, hogy a tréning napok előtt és vagy után kineziológusi szolgálatom is felajánlom. Női fejlesztő tréningeket tartó kineziológus, doktornő társam is elkésérhet, és közösségük tagjainak a tréning előtt vagy alatt egy napos önismereti női játékos  tréningel segíti  a kiteljesedést.

Ha bármi olyan egyéni ötlete és igénye van, amely nem szerepelt a "svédasztalon", keressen meg, és  egyeztetünk, ötletelünk:

kovats.ildiko@pillangos-haz.hu , telefon: 06-20-9274-150.

Magamről

Az ELTE-n antropológus-humánbiológus diplomát szereztem, egészségügyi szakközépbe, majd főiskolára jártam, általános természetgyógyász, kineziológus, Reiki mester-tanár és egyéb „boszorkányos” módszerek ismerője vagyok. Négy évig tanultam asztrológiát, végeztem rajzpszichológiai, energetikai tanfolyamokat, Aradi Lajos Piliskutató egyetlen magán tanítványaként 9 évig kísértem tanítómat a Pilis, –többek között Női- gyógyhatású területeire. Jelenleg 2 éves gyógy masszőr iskolába járok. Tripla Halak szülött vagyok, a Jó Isten is segítőnek teremtett, amelyet ez aminőségem is jelöl. Küldetésem a nők testi-lelki EGÉSZségének támogatása. 16 éve kineziológus, 12 éve Kriston Trénerként is dolgozom. Az elmúlt 5 évben kezeléseim támogatásával 53 „babám” született, a napokban kaptam tréningemen részt vett, -endometriozis miatt-, erre már nem is számító hölgytől egy ultrahang fényképet. A Bölcs asszony korban vagyok, a hetedik hét év elhozta minőségben, nem csak szakmai, hanem élet tapasztalataim is színezik az tanításaim.  Tulajdonosa vagyok a Pillangós Gyógyító és Zarándokháznak: ahol, vezetett egyéni és csoportos elvonulás alatt kiteljesítő programokkal is kombinálhatod a Kriston Intim Torna hatását. A 200 éves, - kertjében Szent György vonallal is megáldott-  mézeskalácsházban, csodás természeti környezetben, egyéni alkatod és igényed szerint egészítem ki az ittléted: kineziológia, családállítás, Reiki, csontkovácsolás, test- és lélekmasszázs, rajzelemzés, női táborok, Pilis gyógyhatású helyekre vezetett kirándulások a házat körül ölelő Pilisben. A természet töltő erejét tapasztalhatod  kirándulva a Fellegvárba, tóhoz, patakhoz, Dunához, amelyek mind a Pillangós-ház közelében  találhatók.

Csemegék:

-Egyéni és csoportos Kriston Intim Torna tréningek kineziológiai kezeléssel, szállással vagy anélkül. http://pillangos-haz.hu/

-Női Kriston Intim Tornás hétvégék, táborok egyedi időpont és program igénnyel. https://visegradielvonulas.blogspot.com/p/krsiton-intim-tornas-noi-hetvegek.html

Női „50+” tábor a Női testi-lelki EGÉSZségért, a Bölcs Asszony minőségért Kováts Ildikóval. Ez a program egyéni időpont igénnyel közösségeknek kérhető: https://intimtorna.hu/hu/blog/kriston-intim-torna/noi-50-tabor-a-noi-testi-lelki-egeszsegert-a-boelcs-asszony-minosegert-kovats-ildikoval

A tábor célja, hogy a női testi-lelki EGÉSZSÉG megőrzéséhez gyakorlati, praktikus útmutatást adjon a hetedik hét évünk elhozta új korszakunkra. Alapja a Kriston Intim Torna tréning (3x4 órában) valamint olyan mozgásformák megismertetése, amelyek éretten, élettanilag komfortosan végezhetők: séta, túra, Nordic Walking, Pilates, jóga. Másik pillére a táplálkozási tanácsadás, a foglalkozások és programok alatt szakember rendszeres testösszetétel mérései (négy nap alatt nyolcszor), és útmutatásai segítenek megismerni a saját testünk működését, támpontot kapunk az optimális támogatásához.
Szolgálunk még bőrápolási és smink tanácsokkal, gyakorlati útmutatóval  - a végeredményről fotó készül-, kirándulások a Pilis női gyógyító helyeire, Forráslátogatás, kézműves foglalkozás, és egy meglepetés program, plusz hab a tortán. (A hölgyeket segítő szakemberek is gyakorló ötvenes Nők, kortalan szépségek, példaértékűen teljes élettel)
A tábor ismeretanyaga a lelki béke, a teljesség, az öröm megéléséhez járul hozzá. Fizikai testünk fittségét, optimális táplálását, egyéni alkatunk megismerése általi megfelelő gondozását segíti.
Helyszín: Visegrád, Pillangós Gyógyító és Zarándokház, 3 éj/ 4 nap
A tábor családias, a Pillangós-ház 2-3 személyes szobáiban 8-14 főt tudunk fogadni,a  díja a kért időszaktól és programoktól függően változik,

 Kováts Ildikó Kriston IntimTorna tréner,  Kriston Andrea által ajánlott oktató

https://visegradielvonulas.blogspot.com/

http://pillangos-haz.hu/

https://www.facebook.com/pillangoshaz/

https://www.facebook.com/search/top/?q=kriston%20intim%20torna%20kisz%C3%A1ll%C3%A1ssal%20%C3%A9s%20visegr%C3%A1don%20sz%C3%A1ll%C3%A1ssal%20is&epa=SEARCH_BOX

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Visegrád
Pillangós Gyógyító és Zarándokház /szállással is) /
2025 Visegrád Nagy Lajos u. 8. téjékoztató: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Visegrád
Szép Kártya elfogadás, szállással is, kiszállással belföldre, külföldre...
2025 Visegrád Nagy Lajos u. 8. egyeztetés: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.03.22 16:00 - 20:00
2019.03.23 09:00 - 13:00
2019.03.24 09:00 - 13:00
Budapest XII.ker
Jaczó Zsuzsa Tornastudió
1126 Budapest XII.ker Böszörményi u. 8. -szervező a Rusznák Sport-
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.03.30 09:00 - 15:00
2019.03.31 09:00 - 15:00
Nagymaros
Nagymaosi Művelődési ház
2626 Nagymaros Fő tér 14., Levél: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.04.26 16:00 - 20:00
2019.04.27 09:00 - 13:00
2019.04.28 09:00 - 13:00
Budapest XII.ker
Jaczó Zsuzsa Tornastudió
1126 Budapest XII.ker Böszörményi u. 8. -szervező a Rusznák Sport-
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.05.24 16:00 - 20:00
2019.05.25 09:00 - 13:00
2019.05.26 09:00 - 13:00
Budapest XII.ker
Jaczó Zsuzsa Tornastudió
1126 Budapest XII.ker Böszörményi u. 8. -szervező a Rusznák Sport-
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Judit

  A tanfolyam segített abban, hogy megértsem mennyire fontos a női minőségünkkel és testünkkel foglalkozni. Köszönöm a lehetőséget!

 • Katalin

  Köszönöm, nagyon érdekes élmény volt.

 • Annamária

  Azt hiszem én is több gyakorlatra számítottam az elején, viszont a tréning végére tényleg eljutottam addig, hogy minden gyakorlatnak megértettem a miértjét. A végén a gyakorlatsor végzésénél szinte módosult tudatállapotban voltam, a sok információ és testérzet azt eredményezte, hogy szinte félálomban, de végig koncentrálva tudtam végigcsinálni az összes gyakorlatot, ami elképesztő élmény volt.

 • Linda

  Vidáman, fesztelenül repült el ez a 3 nap. Ajánlom majd mindenkinek a KIT-et. Köszönöm Ildikó.

 • Gabriella

  Ildikó nagyon vidám és felszabadult légkört teremtett, így igazán jó hangulatban telt a tréning. Ezúton is sok köszönet Ildikónak a tanácsaiért és a kedvességéért!

 • Katalin

  Köszönöm szépen, nagyon jól éreztem magam a tréning alatt és nagyon hasznosnak találom, már most. Bízom benne, hogy a gyakorlás után tapasztalom azt a változást, amire vágyom.

 • Judit

  Nagyon köszönöm a segítő tudást! Szuper volt a tanfolyam. Már érzem a jótékony hatását, pedig még csak két napja csinálom a gyakorlatokat. A testem és én hálásak vagyunk. :)

 • Lili

  Köszönök mindent ❤️ Hatalmas élmény volt!

 • Linda Ilona

  Nagy hatással volt Rám Ildikó személyisége. Mindig is konfliktusokkal teli volt nőségemmel való kapcsolatom. Rengeteg muníciót kaptam a tanfolyamon, hogy ezen dolgozhassak. A tornát nagyon várom és nagy reményekkel kezdem el, hogy rendbe tegyem amit a szülés okozott, illetve nem a szülés, hanem a gyenge gátizmaim. Felháborító, hogy a játszótéren kellett megtudnom, hogy nem egyedi a problémám és hogy annak ellenére, hogy szülés előtt rengeteg szakirodalommal, orvosi tanáccsal, felkészítő tanfolyammal, baba-mama jógával felvértezve ezeket a fontos információkat sikerült elkerülnöm (és nemcsak nekem)! Hálás vagyok, hogy rátok leltem. Sok sikert kívánok Nektek és azt, hogy egyre több boldog nő vegyen körül benneteket!

 • Zsófia

  Nagyon jó volt a tréning.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?