Kováts Ildikó

Telefonszám: 06209274150

Visegrád, Visegrád
Magyarország 2025 Visegrád , jóga terem, egyeztetés. kovatsildiko.8@gmail.com


Budapest III.ker., Gabala pilates ès jóga studió
Magyarország 1037 Budapest III.ker. , Bècsi út 314 C.1em.2.
Visegràd, Sziget Sport Egyesület
Magyarország 2025 Visegràd , Sziget u.5.

 "Annál teljesebb az ember, minél hiánytalanabbul szétosztja magát szüntelenül.”

(Ancsel Éva)

Egyéni tréninget a Covid alatt is atrtok Visegrádon bérelt teremben,, vagy a Dunakanyarban otthonában, vagy az Ön által biztosított helyen.

Bemutatkozó:

Kováts Ildikó vagyok, Kriston Andrea által ajánlott tréner. Küldetésem a nők testi-lelki KITeljesedésének a szolgálata. A Bölcs asszony korban vagyok, a hetedik hét év elhozta minőségben, szakmai és élettapasztalataim egyaránt színezik tanításaim. Tanulmányaim és szakmai ismereteim alapján holisztikus szemlélettel rendelkezem.

Az ELTE-n antropológus-humánbiológus diplomát szereztem, egészségügyi szakközép és főiskolára jártam, -Közegészségügyi / járványügyi felügyelő szakra- általános természetgyógyász, kineziológus, Reiki mester-tanár és egyéb harmonizáló módszerek ismerője vagyok. Négy évig tanultam asztrológiát, végeztem rajzpszichológiai, energetikai tanfolyamokat, Aradi Lajos Piliskutató egyetlen magán tanítványaként, kilenc évig kísértem tanítómat a Pilis, –többek között női- gyógyhatású területeire is.  Barna Bernadett test és lélekmasszőr családállító foglakozásainak két évig rendszeres segítője voltam, tapasztalásaim kineziológiai tanácsadásaimba és tanfolyamaim anyagába is beépültek. Idén májusban vizsgáztam gyógymasszőrként. Tripla Halak szülött vagyok, a Jó Isten is segítőnek teremtett, amelyet ez elfogadó szeretet e jelképe is szimbolizál.

18 éve kineziológusként, 13 éve Kriston trénerként szolgálom az EGÉSZséget. Az elmúlt hat évben kezeléseim, tanfolyamaim támogatásával 62  „babám” született, a napokban kaptam tréningemen részt vett, -endometriozis miatt-, erre már nem is számító hölgytől egy ultrahang fényképet.  Ezzel egyenrangú egyéb sikerek vezettek ahhoz, hogy 2019 őszén meghirdettem eladásra a visegrádi Pillangós Gyógyító és Zarándokházat, életem harmadik, magam teremtette munkahelyét (www.pillangos-haz.hu ), hogy minden időm és energiám a Nők szolgálatába állíthassam. Visegrád emblematikus szálláshelyének vezetését cseréltem a főállású Kriston trénerségre. Kineziológusként egyéni és kis csoportos női elvonulásokat vezetek, szervezek.

2019. októberétől Budapesten  havi rendszeresslggel tartom  Kriston intim torna tréningeket, a Gabala Pilates és Jóga Stúdióban. A Budapest III. ker. Bécsi út 314 / C. alatti helyszín a 11-es, és 10-es főút mentén lakó hölgyek számára egyaránt kényelmesen megközelíthető. A 2x6 órás tréning elött egy-két héttel ingyenes, kötelezettség nélküli Kriston tréning bemutató órával is segítem a módszerrel való ismerkedést. Női test-női bölcsesség cimmel, rendszeresen tartok előadásokat meghívásra közösségeknek, a Női testi-lelki EGÉSZség támogatása érdekében. Esztergomban, a 34 éves módszer történetében elöször, kedves trénertársammal, Skultéti Judittal "négykezes" tréninget tartunk szeptemberben, és remélhetőleg ezt követően rendszeresen. 

A Budapesti helyszín: 

https://www.facebook.com/GabalaJogaPilatesStudio/


 További információk:

A "Kriston Intim Torna Óbuda, Dunakanyar" által szervezett tréningek Szép Kártya terhére is rendezhetők. 


A Gabala egészségstúdió, olyan finom energiákkal rendelkezik, mint amelyeket a Pillangós-házban is megszokhattak az elmúlt 13 évben a vendégek, vezetőjének "akkora szárnya van”, mint nekem :).  Az áldásos együttműködés keretében várunk Benneteket Bogival, havi egy alkalommal meghirdetett hétvégi, 2x6 órás női tréningekre. Csapatok, közösségek összefogásában, egyedi tréning időpontok, - egyedi bontásban- is kérhetők.

( Itt is fontosnak tartom kiemelni, hogy a tréning felépítése olyan diszkrét, hogy a tanítványok, még csak keresztnevükkel sem mutatkoznak be. Csak a tréner beszél, mesél, mindenki ott figyel jobban, amely témában érintett, így egyáltalán nem kellemetlen, ha ismerőseiddel összefogva, - praktikus telekocsi rendszerben- érkezel. Munkahelyi, baráti, egyéb közösséged tagjaival egyedi tréning időpontot igényeltek. )

Lehetőség van egyéni tréningen is elsajátítani az idén 34 éves magyar, egészség védő és helyreállító módszer ismeret anyagát, amennyiben valamilyen oknál fogva nem tudnál csoportba eljönni. 
A Dunakanyarban élő hölgyek lakóhelyükön is kérhetnek csoportos tréningre időpontot, valamint egyéni tréninget az otthonukban, vagy annak közelében általam bérelt teremben. 
Kriston trénerként kiszállással az egész ország területére szívesen megyek meghívásra női tanfolyamot tartani, valamint, a határon kívül élő magyar közösségek tagjaihoz is, bárhová.
A Budapesti tanfolyamaimra "vonulási útvonalaim" mentén szívesen felveszem az autómmal az arra lakókat, és tréning után haza is viszem. Amennyiben ezzel a gesztussal is segíthetem a kényelmedet, figyeld a kiírásokat, és egyeztessünk.

A tanfolyamaim hangulatát, az első Óbudai tanfolyamom egy résztvevőjének visszajelzése mutatja be:

"Krisztina
Ildikónál voltam kezdő tréningen. Izgalommal vártam a tréninget, nagyon készültem rá. Amit kaptam azonban sokkal több volt, mint amit vártam. Ildikó személyében egy olyan trénert kaptam, aki végtelenül elfogadó, nyitott, őszinte, és olyan nyíltan és természetességgel beszél azokról a kérdésekről, amiről csak suttogva és szégyenlősen merünk beszélni, hogy feloldott bennem is sok gátlást, és úgy éreztem ezek a kérdések a méltó helyükre kerültek, hiszen, habár nem merjük bevallani, de életünk egyik legfontosabb kérdéséről beszéltünk. A téma komolyságát pedig nagyszerű humorával tudta feloldani. És mindemellett a termet szeretetteljes hangulat töltötte be. Köszönöm!"

Elérhetőségek:

Cím: 2025 Visegrád Nagy Lajos u.8.

Telefon: 06-20-9-274-150

E-mail: kovatsildiko.8@gmail.com 

Facebook: https://www.facebook.com/intimtornavisegrad/

(Hívjatok, kérjetek, kérdezzetek, szívesen és kötelezettség nélkül segítek. Telefonos visszahívást is kérhetsz, és lehetőség van egyéni konzultációt is igénybe venni, hogy segítsen döntésedet. Nőtársi támogatással, szeretettel: Kováts Ildikó) 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Visegrád
Visegrád
2025 Visegrád jóga terem, egyeztetés. kovatsildiko.8@gmail.com
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Visegrád
Visegrád
2025 Visegrád jóga terem, egyeztetés. kovatsildiko.8@gmail.com
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Mónika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  10 éve egyszer már megcsináltam a tanfolyamot, most felelevenítettem a tudásom és felélesztettem az izmaim. Jó volt, a sok sztori miatt pedig könnyen megjegyezhető! Köszönöm!

 • Ildiko - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm a svédasztalt-csodákat hallottam csodákat tanultam csodás embertől!A nőség megtalálása mellett az önbizalom fejlesztés is megindult!köszönet érte!

 • Ildiko - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm a svédasztalt-csodákat hallottam csodákat tanultam csodás embertől!A nőség megtalálása mellett az önbizalom fejlesztés is megindult!köszönet érte!

 • Erika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon!Nagyon jól éreztem magam! A tanfolyamon nem csak az intim területek tornáztatásaval foglalkoztunk,hanem a nőiesség fontosságával illetve megélésével is. Ez nagyon fontos a mai rohanó világunkban,ahol ez a legutolsó helyen szerepel egy nő életében.Mindenkinek csak ajánlani tudom,hogy vegyen részt egy ilyen tanfolyamon! Erika

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos tudás. Köszönet mindenért Ildikó,hiszen a Te kedves személyiségeddel,elhivatottságoddal,szakmai tudásoddal ,felkészültségeddel,humoroddal és még sorolhatnám....... , felejthetetlen élménnyé varázsoltad a tréning hangulatát , a téma komolysága ellenére is!

 • Eszter - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm ezt a hétvégét! Élvezetes és nem mindennapi élményben volt részem.????

 • Judit Orsolya - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper volt a tréning. Ildikó magávalragadó személyisége és tanúságtétele a módszer hatásossága mellett ösztönöz arra, hogy megéri mindennap tenni az egészségünk védelme érdekében. Köszönöm a lehetőséget!

 • Dorottya - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon érdekes volt, a tréner (Ildikó) lelkesedése és kedvessége különösen sokat adott hozzá. Jó volt, hogy a saját élményein keresztül osztotta meg velünk a tudását és biztos vagyok benne, hogy ez a torna hosszú távon is hasznos lesz.

 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyszerű volt az egész hétvége, az elejétől a végééig. Nem csak a tréningen, de otthon is azonnal éreztem magamban, magamon a változást. Megengedtem, hogy a női testembe nőként létezzek. Hálásan köszönöm a tréneremnek Kováts Ildikónak a munkáját, szavait, energiáját. Csak ajánlani tudom, mindenkinek. :)

 • Edit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Elengedés, megengedés, beszélni olyanokról, amikről "nem beszélünk" - biztonságban és Ildikó hatalmas szaktudásával és támogatásával :) Köszönöm az élményteli tanulást!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?