Kováts Ildikó - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06-20-9-274-150

Visegrád, Szép Kártya elfogadás, szállással is, kiszállással belföldre, külföldre...
Magyarország 2025 Visegrád , Nagy Lajos u.8.


Visegrád , Pillangós-ház
Magyarország 2025 Visegrád , Nagy Lajos u.8.

Bármikor kérhető egyéni tréningre időpont, és két fő összefogásával csoportos tréningre - 2x6 vagy 3x4 órában- Visegrádon. Szép Kártyával is fizethető. A messzebről érkezőknek kedvezményes szállás lehetőséggel a Pillangós Gyógyitó és Zarándokházban.

CSAK A NAPTÁRADAT / NAPTÁROTOKAT KELL LEŐVENNI ÉS IDŐPONTOT EGYEZTENI A BARÁTNŐ-I-DDEL HÉTKÖZBEN, HÉTVÉGÉN, ÜNNEPNAP, SZINTE BÁRMIKORRA  KÉRHETSZ/ KÉRHETTEK  TRÉNING IDŐPONTOT. 

Csak azt kell nézned mikor érsz / értek rá, és egyeztetni.MOST. :)

Bemutatkozó:

Kováts Ildikó vagyok, 16 éve kineziológusként, 12 éve Kriston Trénerként támogatom a Nők testi-lelki EGÉSZségét. Visegrádon vezetem a kis Pillangós-ház "gyógy-központot", ahol - a messzebbről érkezőknek szállással is -, már két főtől egyéni tréning időpontok kérhetőek a meghirdetettektől függetlenül. Szép Kártyával is rendezhetőek a tréningjeim. Egyéb harmonizáló kezelésekkel együtt női hétvégék, táborok alapját képezhetik. Kriston Intim Tornás Turbó hétvégéimben a 2x6 órás K.I.T. mindkét napon Családállítással egészül ki. Csoportos állításon a női minőségünk emelése érdekében dolgozunk segítő kolléganőmmel. Női varázslat!.

Pár napos pihenésükbe is illeszthető az idén 31 éves módszer elsajátitása, kineziológiai tanácsadás, Pilis gyógyhatású helyire vezett kirándulás, test és lélekmasszázs, csontkovácsolás, játékos rajzpszichológiai elemzés, Hellinger féle családállítás, Reiki kezelések és egyéb épülésünk szolgáló programmal vegyíthetőek.

Kismamák is összefoghatnak, és a babák napirendjéhez igazodva tartom a foglakozást, az igény szerint adódó spontán szünetekkel, egyéni ütemben. Aki nem tud vagy akar elszakadni két fél napra sem a családjától, szereteitől, akkor úgy is lehet jönni, hogy a család többi tagja kirándul, mig a hölgyek 2x6 vagy 3x4 órában egészségükkel törödnek.

Természetesen "csak" Kriston Intim Torna tréninget is igénybe lehet venni szállás nélkül is, hiszen a fővárostól is csak 43 kilométerre vagyok. Családi kirándulás részeként az anyúka és barátnői, hölgy rokonai "megszökhetnek" a tréningre 2x6, vagy 3x4 órára, ahogy igénylik a képzéseket. Akár egyéni foglalkozáson részt véve.

A Krsiton Módszert,bármely ajánlott trénernél elsajátithatják, ugyanazon, ellenőrzött szakmaiszínvonalom az ország különböző részein.

Magamat azért ajánlom, hozzáadott értékként a fentiek mellett azt emelném ki, hogy gyakorló lelki segítő, kineziológus, általános természetgyógyász,  Reiki mester tanár  vagyok. Egészségügyi szakközép majd, főiskolára jártam, az ELTE-n antropológus-humánbiológus diplomát szereztem. Tripla Halak vagyok, a Jó Isten is segítőnek teremtett :).

Trénerré vállásom olyan Sorsszerű volt, mint, ahogy annak előtte kineziológus lettem. Minden tréningen elmesélem a magam és családom női karmáját, amely ide vezetett. Kegyelem, amikor és ahogy segíthetek, abban, hogy a VÁLTOZÁSOK bekövetkezzenek, és az elváltozások visszafordíthatók, vagy elkerülhetőek legyenek.

Szeretettel várom következő tréningemen,női hétvégémen, vagy egyéni időpont igényével.

Az ország legszebb helyén a Dunakanyar " fővárosában" élek, Visegrádon, egy 200 éves mézeskalács házban, ide várom a Kriston Intim Torna résztvevőit is. Azonban nagyon szívesen megyek az országban bárhova, ahova hívnak tréninget tartani, akár határon kivül élő magyar közösségek tagjaihoz is. Tavaly Münchenben tartottam foglalkozást kint dolgozóknak, akik nagy örömmel vették, hogy itthoni rövid szabadságukból nem kellett lecsipni a képzésre.

Az általános módszer ismertetőjénél  szerepel, de itt is kiemelem, a tréning felépítése nagyon díszkrét, nem cél a kitárulkozás, nem kell elmesélni ki miért is van itt. Csak a tréner beszél, minden, a kismedencei szervek egészséges működéséhez fontos információ elhangzik, a résztvevő ott "fülel" jobban, amely dologban érintettebb. Az egyéni időpontú kiscsoportos tréning szervezéséhez fontosnak tartom ezt kiemelni, így nem érezheti magát kellemetlenül, aki rokonával, kolléganőjével, a kár a szomszéd hölggyel összefogva kér külön időpontot.

Különleges kérhető ajánlataim:

-Egyéni időpont igénnyel egyéni vagy csoportos tréningek kérhetőek,már két főtől is.2X6 vagy 3x4 órában. Visegrádon szállással is.

-Kiszállással is tartok tréningeket.

- "Turbó női hétvége" ( akár hét közben), ahol segítótársammal Barna Bernadett test és lélek masszőrrel tartunk úgy, hogy mindkét napon a K.I.T. 2x6 órája után csoportos Családállítást van,amagasabb női minőségünkre. Ez a program is kérhető szállással is. Díja, egy éj szállással 51 000 ft. Szép Kártyára rendezve szállásként 18% áfa terheli.

- Egyéni Kriston Intim Torna tréning 4-6-8 órában ,és kineziológiai oldás/ tanácsadás a tréning témájához kapcsolodó blokkok elengedésére. Díja: 40 ezer forint szállás nélkül.Szép Kártyás fizetés  esetén 18% áfa terheli.Lehet két napos is, ahogy a résztvevő szeretné, szállással, vagy anélkül:

-Baráti egyéb közösségének női hétvége, vagy több napos tréning, amely alapja a 12 órás K.I.T. 2x6 vagy 3x4 órában, amelyet kiegészíthetünk a Pilis női gyógyhatású helyeire vezett kirándulással, családállítással, kineziológiai kezeléssel.... Kérje egyedi ajánlatomat.

Ha szállásként nem nyerte el a visegrádi Pillangós-ház a tetzsését, a város más helyén megszállva is kérheti foglalkozásaim. Avagy kiszállással is vállalok tréning tartást az egész országban, sőt külföldön élő magyar közösségeknek is. Rekreációs pályázatranyert pézből is rendezheti munkahelyi közösségének.

-bármi más,  amely nem szerepel a segítő szolgálataim 'svéd asztalán" , de "elkészíthető ". és mindez Szép Kártya elfogadással,bármely zsebből szállásként ( 18% áfával) , vagy szabadidő zsebből egyéb közérzet javítás címén ( 27% áfára).

KÉRJEN, KÉRDEZZEN!

Szeretettemmel, szaktudásommal segítek.

Kováts Ildikó

http://pilleszarnyhatas.blogspot.hu/

http://pillangos-haz.hu/

https://www.facebook.com/Kriston-Intim-Torna-kisz%C3%A1ll%C3%A1ssal-%C3%A9s-Visegr%C3%A1don-sz%C3%A1ll%C3%A1ssal-is-609100392460667/


 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Visegrád
Pillangós-ház
2025 Visegrád Nagy Lajos u.8.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Visegrád
Szép Kártya elfogadás, szállással is, kiszállással belföldre, külföldre...
2025 Visegrád Nagy Lajos u.8.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.09.01 10:00 - 16:00
2018.09.02 10:00 - 16:00
Visegrád
Pillangós-ház
2025 Visegrád Nagy Lajos u.8.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
  • Nincs még elfogadott értékelése a trénernek.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?