Kracker Gyöngyi - Kriston-módszer

Telefonszám: +3630/5442857

Szeged, Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
Magyarország 6726 Szeged , Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu


Orosháza, Életfa Egészségközpont
Magyarország 5900 Orosháza , Thököly u. 23.
Mezőkovácsháza, Mezőkovácsházi Humán Szolgáltató Központ
Magyarország 5800 Mezőkovácsháza , Fáy u. 30-32.

Boldogsággal tölt el és nagyon szerencsésnek érzem magam, mert mindig azzal foglalkozhattam, ami örömet okozott nekem és a környezetemnek is. 32 évig gyógypedagógusként sérült gyermekek között dolgoztam, neveltem, támogattam és szerettem őket. Közel 20 éve oktatok testtudatos mozgásformákat, amely során nőtársaimat igyekszem segíteni abban, hogy tiszteletben tartva a testük igényeit és határait,  szeretettel gondozzák azt. Fontosnak tartom, hogy testtudatosságra “neveljem” azokat, akik bíznak a tudásomban és a tapasztalataimban.

Ahogy teltek az évek én is egyre tudatosabbá váltam életvitelemben, életszemléletemben és a testemhez való viszonyulásomban. Közben azt vettem észre, hogy az élet sorra kínálja azokat a lehetőségeket, amelyek által én is fejlődhetek a nőiségem terén és a környezetemet is segíteni tudom ebben. Egyre inkább egyértelművé vált számomra, hogy ez az utam, mert jó érzésekkel töltöttek el az új feladatok és sok pozitív megerősítés támogatott abban, hogy újabb és újabb ismereteket szerezzek a női testi és lelki egészség témában. Eredeti szakmám is segítő foglalkozás, amelyben sok örömömet leltem. De az utóbbi években erős hívást éreztem, hogy már máshol van feladatom és más területen kell kamatoztatnom a pedagógiában szerzett tapasztalataimat. Ezek az érzések és a saját testem jelzései vezettek el odáig, hogy elvégezzem a Kriston Intim Torna@ tréneri képzést.

Célom, támogatni a nőket abban, hogy maguk jöjjenek rá milyen életmódbeli és gondolkodásmódbeli változásra van szükségük ahhoz, hogy a további életük egészségesebb és örömtelibb legyen. A hozzám fordulóknak igyekszem átnyújtani mindazt az ismeretet és tudást, amellyel egy életreszólóan az altestük tudatos védelmét biztosítani tudják. Megváltoztatva a viszonyukat a testük azon területéhez, amelyről beszélni és amivel tudatosan foglalkozni tabunak számít még a mai világban is. Ígérem, hogy én tabu nélkül fogok beszélni olyan intim témákról, ami segíthet, ami örömet okozhat és ami javíthatja az életminőséget.

Jelen pillanatban csak női tanfolyamokat tartok. Örömmel, nagy lelkesedéssel és segíteni akarással adom át a tudásomat mindazoknak, akik nyitottak a változtatásra, az öngyógyításra és akik más minőségben szeretnék megélni a nőiségük különböző korszakait. Izgalmas feladatnak és örömteli kihívásnak érzem, hogy a különböző korosztályok, legkülönbözőbb problémáinak a megszüntetésében támogató és inspiráló lehetek.

Egyénileg is szívesen foglalkozom azokkal, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak vagy nem akarnak részt venni csoportos tréningeken. Szomatopedagógusként szeretnék segíteni a mozgássérülteknek is az intim problémáik megszüntetésében és a testi és lelki életminőségük javításában.

Tanfolyamokat jelenleg Szegeden és Orosházán tartok, de igény esetén szívesen megyek más településekre is.  

Szeretettel várok mindenkit, aki tenni szeretne az intim egészségéért!

A tested meghálálja mindazt a figyelmet, amelyet szeretettel, türelemmel és elfogadással ráfordítasz!

Saját honlapom: www.intimtorna-szeged.hu

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/kristonintimtornakrackergyongyi/

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.07.17 17:00 - 21:00
2020.07.24 17:00 - 21:00
2020.07.31 17:00 - 21:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Eva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó hangulatú és informatív tanfolyamon vehettem részt. A gyakorlással már javult is a problémám, illetve rengeteg területen leszek tudatosabb ezek után.

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Erőt és nagyobb magabiztosságot ad, hogy a tanfolyamon megtanultam,hogy tudatosan tudom irányítani az intim területeim.Örülök, hogy maga a módszer is fontosnak tartja problémák mögött meghúzódó lelki hátteret.

 • Orsolya - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Rendkívül hasznosnak tartottam a tanfolyamot, a gyakorlati rész felépítése tetszett a legjobban, ami során teljesen egyértelműekké váltak a különböző technikák kivitelezései. Az oktató személye, valója is nagyon tetszett, öszeszedett, megértő és biztonságos közeget tudott nyújtani :)

 • Gerda - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Ajánlom mindenkinek, mind lelkileg, mind testileg!!!

 • Gabriella - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magam, és sokmindenben magamra ismertem az előadások során. Sok új dolgot tanultam annak ellenére, hogy egészségügyi képzettségem van, anatómiát is tanultam. Az iskolában közel sem volt ilyen részletes-hangsúlyos a tananyag. Az érzelmi-lelki okokat annakidején meg sem említették, sőt azt sem, hogyan lehet megelőzni a helytelen életmódból származó betegségeket. Nagyon jó volt, volt elfogadó közegben-hangulatban nyíltan feltárhattuk a problémákat, beszélgethettünk őszintén-tabuk nélkül, nők egymás között. Gyöngyi,- a trénerünk- gyorsan oldott hangulatot tudott teremteni, oldva a kezdeti gátlásainkat. Hozzáteszem, a hely, a terem is igazán lelki, otthonos, meghitt, ez is nagyban hozzájárult a bizalmas légkör gyors kialakulásához. Jó volt tanulni női önmagamról! A problémám, amiért odamentem, az első alkalom után megszűnt, természetesen gyakoroltam otthon minden nap. Minden kislánynak -fiatal, várandós kismamának, anyukának, nagymamának, egyedülálló nőnek, sőt férfiaknak is szívből ajánlom, sajátítsák el ezt a tudást, mely lebontja a tabuk falait, és sokkal jobb életet-lelki és testi egészséget, sőt harmonikus párkapcsolatot biztosíthat mindenkinek!

 • Boglárka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Számomra nagyon érdekes és hasznos volt az elméleti rész. Sok olyan dolgot tudtam meg, amit szerintem sehol máshol nem hallottam volna. Bár anyukám mindig nyitott volt intim témákban is, de rengeteg érdekességet tudtam neki újságolni a tanfolyamról. Ezeket a fontos és mindennapi ismereteket tőle sem tudtam volna elsajátítani. Persze a mozgásos része is nagyon izgalmas volt a tanfolyamnak. A végére tényleg el tudja az ember sajátítani a legbonyolultabbnak tűnő gyakorlatokat is! Mindez persze a jól felépített és könnyen érthető szemléletes magyarázatnak köszönhető. Köszönöm ezt a páratlan és jól kidolgozott tréninget!

 • Szilvia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kellemes volt a tanfolyam légköre sok hasznos információval. Pluszt adott az izmok kis anatómiai áttekintései is. Gyöngyi nagyon érthetően jól felépítve adta át az ismereteket. A torna kihívása számomra a rendszeresség bevezetése. Hasznos gyakorlatias tanfolyam volt.

 • Mónika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Hihetetlen sokat adott ez a tanfolyam! Nagyon tetszett az órák felépítése, a bevezető történetektől kezdve, a tananyagon át a gyakorlásig. A történetekben sok esetben magamra ismertem, felnyitották a szemem, sok tanácsot kaptam a nőiességem tudatosabb megéléséhez. Az órákon tanultak napi szintű alkalmazásával pedig javíthatom az életminőségemet. Nem utolsó sorban említeném meg oktatónkat, Kracker Gyöngyit, akitől rengeteg pozitív energiát, pozitív életszemléletet kaptam, hálás vagyok neki az órák minden percéért, a sok hasznos tanácsért, a türelméért, és hogy ebben a nehéz, mindenki számára megterhelő, kihívásokkal teli időszakban is a segítségemre volt, bármi kérdéssel fordultam hozzá. Minden nő társamnak csak ajánlani tudom mind a tanfolyamot, mind pedig Gyöngyi segítségét, abban, hogy tudatosan tegyen a nőiességének kibontakoztatásáért, megéléséért és tudatosan tegyen lépéseket az egészsége érdekében, életminőségének javításában. Köszönettel: Mónika

 • Róbertné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon sokat jelentett számomra a tanfolyam, olyan izmokat mozgat meg, melyeknek szinte a létezéséről sem tud az ember, amíg el nem végez egy ilyen tanfolyamot. A rendszeres gyakorlást követően már rövid időn belül lehet érezni jótékony hatását.

 • Márta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Életem jó döntéseihez tartozik, hogy részt vettem a tanfolyamon. Testi és lelki feltöltődés volt számomra. Sok értékes információval gazdagodtam és egy kicsit magamba nézhettem. Hálás köszönet érte Gyöngyinek. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?