Kracker Gyöngyi - Kriston-módszer

Telefonszám: +3630/5442857

Szeged, Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
Magyarország 6726 Szeged , Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu


Orosháza, Életfa Egészségközpont
Magyarország 5900 Orosháza , Thököly u. 23.
Mezőkovácsháza, Mezőkovácsházi Humán Szolgáltató Központ
Magyarország 5800 Mezőkovácsháza , Fáy u. 30-32.

Boldogsággal tölt el és nagyon szerencsésnek érzem magam, mert mindig azzal foglalkozhattam, ami örömet okozott nekem és a környezetemnek is. 32 évig gyógypedagógusként sérült gyermekek között dolgoztam, neveltem, támogattam és szerettem őket. Közel 20 éve oktatok testtudatos mozgásformákat, amely során nőtársaimat igyekszem segíteni abban, hogy tiszteletben tartva a testük igényeit és határait,  szeretettel gondozzák azt. Fontosnak tartom, hogy testtudatosságra “neveljem” azokat, akik bíznak a tudásomban és a tapasztalataimban.

Ahogy teltek az évek én is egyre tudatosabbá váltam életvitelemben, életszemléletemben és a testemhez való viszonyulásomban. Közben azt vettem észre, hogy az élet sorra kínálja azokat a lehetőségeket, amelyek által én is fejlődhetek a nőiségem terén és a környezetemet is segíteni tudom ebben. Egyre inkább egyértelművé vált számomra, hogy ez az utam, mert jó érzésekkel töltöttek el az új feladatok és sok pozitív megerősítés támogatott abban, hogy újabb és újabb ismereteket szerezzek a női testi és lelki egészség témában. Eredeti szakmám is segítő foglalkozás, amelyben sok örömömet leltem. De az utóbbi években erős hívást éreztem, hogy már máshol van feladatom és más területen kell kamatoztatnom a pedagógiában szerzett tapasztalataimat. Ezek az érzések és a saját testem jelzései vezettek el odáig, hogy elvégezzem a Kriston Intim Torna@ tréneri képzést.

Célom, támogatni a nőket abban, hogy maguk jöjjenek rá milyen életmódbeli és gondolkodásmódbeli változásra van szükségük ahhoz, hogy a további életük egészségesebb és örömtelibb legyen. A hozzám fordulóknak igyekszem átnyújtani mindazt az ismeretet és tudást, amellyel egy életreszólóan az altestük tudatos védelmét biztosítani tudják. Megváltoztatva a viszonyukat a testük azon területéhez, amelyről beszélni és amivel tudatosan foglalkozni tabunak számít még a mai világban is. Ígérem, hogy én tabu nélkül fogok beszélni olyan intim témákról, ami segíthet, ami örömet okozhat és ami javíthatja az életminőséget.

Jelen pillanatban csak női tanfolyamokat tartok. Örömmel, nagy lelkesedéssel és segíteni akarással adom át a tudásomat mindazoknak, akik nyitottak a változtatásra, az öngyógyításra és akik más minőségben szeretnék megélni a nőiségük különböző korszakait. Izgalmas feladatnak és örömteli kihívásnak érzem, hogy a különböző korosztályok, legkülönbözőbb problémáinak a megszüntetésében támogató és inspiráló lehetek.

Egyénileg is szívesen foglalkozom azokkal, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak vagy nem akarnak részt venni csoportos tréningeken. Szomatopedagógusként szeretnék segíteni a mozgássérülteknek is az intim problémáik megszüntetésében és a testi és lelki életminőségük javításában.

Tanfolyamokat jelenleg Szegeden és Orosházán tartok, de igény esetén szívesen megyek más településekre is.  

Szeretettel várok mindenkit, aki tenni szeretne az intim egészségéért!

A tested meghálálja mindazt a figyelmet, amelyet szeretettel, türelemmel és elfogadással ráfordítasz!

Saját honlapom: www.intimtorna-szeged.hu

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/kristonintimtornakrackergyongyi/

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.09.26 09:00 - 15:30
2020.10.03 09:00 - 15:30
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.09.30 10:00 - 14:00
2020.10.07 10:00 - 14:00
2020.10.14 10:00 - 14:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.10.10 09:00 - 15:30
2020.10.17 09:00 - 15:30
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.10.16 09:00 - 15:30
2020.10.23 09:00 - 15:30
2020.10.30 09:00 - 15:30
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Klára - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Megelőzési céllal jelentkeztem a tanfolyamra, bízva abban, hogy az itt megtanult tudás segíteni fog a jövőben, ha várandós leszek, vagy ha problémám akad. Nagyon örülök, hogy elmentem, sokkal többet adott a tréning, mint amire számítottam. Lelkileg megújulva tértem haza, és új célokat fogalmaztam meg a jövőmre, valamint tudatosabb lettem nőiségemben. Gyöngyi remekül magyarázza el a lehetetlennek tűnő mozdulatokat, lépésről lépésre felépítve, így mindig volt sikerélményem. Nagyon felkészült oktató és nagyon motiváló, energikus személyiség. Ajánlom mindenkinek szeretettel! Köszönöm Gyöngyinek és Andreának is!

 • Ivett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Aki teheti végezze el a tanfolyamot. A lányomat is küldöm.

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt számomra a tanfolyam, mert közelebb hozott ahhoz, hogy megismerjem a saját altestem. Korábban nem is gondoltam volna, hogy ez a módszer mennyit jelent a női egészségem számára. A tanfolyam alatt tudatosabb hozzáállást és önbizalmat szereztem. Gyöngyi nagyon részletesen és teljességre törekedve adta át a tudását nekünk. Remélem, hogy mindezt sikerül a mindennapjaimba beépíteni és ügyes gyakorlóvá fogok válni. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 • Bettina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Sziasztok, Én kismamaként jelentkeztem a tornára, hogy felkészítsem magamat és a medencém területét a szülésre. Az eredmény még várat magára, de bízok magamba és a testembe. A tanfolyammal megvoltam elégedve, mind az elméleti mind a gyakorlati háttér, felkeszült volt a Gyöngyi. Örülök a részvételnek, minden nőnek ajánlom aki tiszteli a testét.

 • Csenge - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tanfolyam segített a hétköznapokon háttérbe szorított női énem kibontakoztatásában. A tanult feladatokkal pedig olyan izmokat tanultam meg mozgatni, amiknek a megléte eddig nem is tudatosult bennem. Minden nőnek csak ajánlani tudom.

 • Eszter - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Hálás vagyok a tudásért, amit kaptam, mert biztos vagyok benne, hogy életem végéig hasznát fogom venni. Ha problémám lesz azért, ha nem lesz, akkor pedig azért, hogy megelőzzem a bajt. Sajnálom, hogy nem jóval hamarabb végeztem el a tanfolyamot.

 • Dalma - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuperul éreztem magamat a tréningen. Nagyon sok hasznosat tudtam meg magamról a bemutatott példatörténetek segítségével, melyek a gyakorlatok előtt segítették a ráhangolódást. Ezek a felismerések lelki feltöltődést adtak, míg a gyakorlatok energizálnak. Nagyon ajánlom mindenkinek, akár van problémája, akár csak szeretné önmagát jobban megismerni. Köszönöm szépen a lehetőséget!

 • Eva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó hangulatú és informatív tanfolyamon vehettem részt. A gyakorlással már javult is a problémám, illetve rengeteg területen leszek tudatosabb ezek után.

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Erőt és nagyobb magabiztosságot ad, hogy a tanfolyamon megtanultam,hogy tudatosan tudom irányítani az intim területeim.Örülök, hogy maga a módszer is fontosnak tartja problémák mögött meghúzódó lelki hátteret.

 • Orsolya - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Rendkívül hasznosnak tartottam a tanfolyamot, a gyakorlati rész felépítése tetszett a legjobban, ami során teljesen egyértelműekké váltak a különböző technikák kivitelezései. Az oktató személye, valója is nagyon tetszett, öszeszedett, megértő és biztonságos közeget tudott nyújtani :)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?