Kracker Gyöngyi - Kriston-módszer

Telefonszám: +3630/5442857

Szeged, Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
Magyarország 6726 Szeged , Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu


Orosháza, Életfa Egészségközpont
Magyarország 5900 Orosháza , Thököly u. 23.
Mezőkovácsháza, Mezőkovácsházi Humán Szolgáltató Központ
Magyarország 5800 Mezőkovácsháza , Fáy u. 30-32.

Boldogsággal tölt el és nagyon szerencsésnek érzem magam, mert mindig azzal foglalkozhattam, ami örömet okozott nekem és a környezetemnek is. 32 évig gyógypedagógusként sérült gyermekek között dolgoztam, neveltem, támogattam és szerettem őket. Közel 20 éve oktatok testtudatos mozgásformákat, amely során nőtársaimat igyekszem segíteni abban, hogy tiszteletben tartva a testük igényeit és határait,  szeretettel gondozzák azt. Fontosnak tartom, hogy testtudatosságra “neveljem” azokat, akik bíznak a tudásomban és a tapasztalataimban.

Ahogy teltek az évek én is egyre tudatosabbá váltam életvitelemben, életszemléletemben és a testemhez való viszonyulásomban. Közben azt vettem észre, hogy az élet sorra kínálja azokat a lehetőségeket, amelyek által én is fejlődhetek a nőiségem terén és a környezetemet is segíteni tudom ebben. Egyre inkább egyértelművé vált számomra, hogy ez az utam, mert jó érzésekkel töltöttek el az új feladatok és sok pozitív megerősítés támogatott abban, hogy újabb és újabb ismereteket szerezzek a női testi és lelki egészség témában. Eredeti szakmám is segítő foglalkozás, amelyben sok örömömet leltem. De az utóbbi években erős hívást éreztem, hogy már máshol van feladatom és más területen kell kamatoztatnom a pedagógiában szerzett tapasztalataimat. Ezek az érzések és a saját testem jelzései vezettek el odáig, hogy elvégezzem a Kriston Intim Torna@ tréneri képzést.

Célom, támogatni a nőket abban, hogy maguk jöjjenek rá milyen életmódbeli és gondolkodásmódbeli változásra van szükségük ahhoz, hogy a további életük egészségesebb és örömtelibb legyen. A hozzám fordulóknak igyekszem átnyújtani mindazt az ismeretet és tudást, amellyel egy életreszólóan az altestük tudatos védelmét biztosítani tudják. Megváltoztatva a viszonyukat a testük azon területéhez, amelyről beszélni és amivel tudatosan foglalkozni tabunak számít még a mai világban is. Ígérem, hogy én tabu nélkül fogok beszélni olyan intim témákról, ami segíthet, ami örömet okozhat és ami javíthatja az életminőséget.

Jelen pillanatban csak női tanfolyamokat tartok. Örömmel, nagy lelkesedéssel és segíteni akarással adom át a tudásomat mindazoknak, akik nyitottak a változtatásra, az öngyógyításra és akik más minőségben szeretnék megélni a nőiségük különböző korszakait. Izgalmas feladatnak és örömteli kihívásnak érzem, hogy a különböző korosztályok, legkülönbözőbb problémáinak a megszüntetésében támogató és inspiráló lehetek.

Egyénileg is szívesen foglalkozom azokkal, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak vagy nem akarnak részt venni csoportos tréningeken. Szomatopedagógusként szeretnék segíteni a mozgássérülteknek is az intim problémáik megszüntetésében és a testi és lelki életminőségük javításában.

Tanfolyamokat jelenleg Szegeden és Orosházán tartok, de igény esetén szívesen megyek más településekre is.  

Szeretettel várok mindenkit, aki tenni szeretne az intim egészségéért!

A tested meghálálja mindazt a figyelmet, amelyet szeretettel, türelemmel és elfogadással ráfordítasz!

Saját honlapom: www.intimtorna-szeged.hu

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/kristonintimtornakrackergyongyi/

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.04.04 10:00 - 16:00
2020.04.18 10:00 - 15:00
Orosháza
Életfa Egészségközpont
5900 Orosháza Thököly u. 23.
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.04.17 17:00 - 21:00
2020.04.24 17:00 - 21:00
2020.05.08 17:00 - 21:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.05.13 10:00 - 14:00
2020.05.20 10:00 - 14:00
2020.05.27 10:00 - 14:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Kata - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Második trimeszterben járó kismamaként vettem részt a tréningen, amit nagyon hasznosnak találtam. Kissé féltem tőle, hogy majd megterhelő lesz-e, de végül úgy gondolom abszolút elvégezhető volt! Most már csak a gyakorlásra kell időt szakítani ;) A torna nem csak gyakorlati tudást adott, hanem egy kis önismereti tréning is volt, hisz számos olyan témát érintettünk a női-férfi-gyermek viselkedésekkel kapcsolatosan, melyek gondolkodásra sarkallanak. Kellemes időtöltés volt! Köszönöm Gyöngyi!

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Örülök, hogy nem csak a gyakorlatokat tanultuk meg, hanem sok más elgondolkodtató dolgot is hallottam.

 • Anita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon köszönöm szépen Kracker Gyöngyinek hogy ilyen színesen, és jól tanított meg minket a Kriston-módszerre:)

 • Renáta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a tréning, Én szülésre készülök és ezért jelentkeztem elsősorban. Úgy érzem, hogy sok hasznos információt kaptam. Ha lányom születik, tuti beíratom még serdülőkorában a tornára, szerintem ezt minden nőnek tudni kell. Köszönöm.

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Biztos vagyok benne , h a gyenge gátizmaim erősítését a legjobb képzésen tanulhattam meg! Több új felismerést is kaptam . Nem gondoltam volna pl. , h az őseink sejtjeinek információit is hordozzuk . Másoknak is ajánlani fogom ! A továbbiakban is hasznos munkát kívánok, Gyöngyi!

 • Erika Tünde - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon szépen köszönöm Gyöngyinek ezt a két csodálatos napot.Olyan tudás anyagot, információt és hozzá tartozó történeteket továbbított számomra amivel még könnyebbé tette a tornának a fontosságát. Megértettem mennyire fontos nőként meg élni a minden napokat. Az egész tanfolyam többet adót mint ezt én gondoltam.Személyre szabott gyakorlataimat napi szinten végzem és már a változás is elindult. Köszönöm.

 • Tímea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Felejthetelen 2x6 órát töltöttünk együtt! Sok mindent tanultunk, sok mindent megértettünk a női mivoltunkkal kapcsolatban! Ezt a tudás anyagot kötelezővé tenném már tini kortól! Gyöngyi nagyon aranyos. segítőkész, tele energiával, pozitivummal, a legjobb tanfolyam vezető! Nagyon jól éreztem magam, 100% an feltöltekeztem mind lelkileg és testileg! Ez a tanfolyam kell minden nő lelkének, testének! Hölgyeim mindenkinek csak ajánlani tudom! Hajrá!

 • Gyöngyi - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szívből ajánlom minden nőnek Gyöngyit! Fantasztikus 12 órát töltöttem el vele,ahol nem csak a problémámra, de más aktuális női dolgokra is választ segítséget/választ kaptam. Örömmel és maximális felkészültséggel vezette a tanfolyamot!

 • Anikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért, mert nem csupán gyakorlatokat kaptam - amelyek úgy érzem női mivoltom és emberi méltóságom megőrzésében egyaránt segítenek -hanem a lelkemnek is jót tett ez a két alkalom. Voltak rádöbbenések, melyek segítenek a hétköznapok problémáinak megoldásában. Nyugodt, őszinte légkörben kaptunk egy olyan tudást, ami minden nőnek járna. Köszönöm!

 • Kata - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kicsit félve és gátlásosan érkeztem a tanfolyamra, de hamar elillantak ezek az érzések. Nagyon örültem, hogy személyre szabott edzéstervet kaptam a saját egyéni problémáimhoz igazítva, és mindez diszkréten volt intézve, ami nekem nagy megkönnyebbülés volt. Közben jó érzés is volt gátlások nélkül beszélni intim témákról, betegségek lelki eredetéről és nagyon sok új dolgot hallottam, tanultam. Segített kicsit elgondolkodni, és magamba nézni, itt-ott bevallom nagyon betaláltak a mondandók. Jó, hogy a tanfolyam nem csak a fizikai oldalról közelíti meg a nőket, és csak a torna részt tanítja, hanem ad egy kis elgondolkodni valót is útravalóul. Remélem, így a 2 dolog együtt, a torna és a tanítások együttesen segíteni fognak, hogy meggyógyuljak, és boldogabb legyek a testemben.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?