Kracker Gyöngyi - Kriston-módszer

Telefonszám: +3630/5442857

Szeged, Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
Magyarország 6726 Szeged , Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu


Orosháza, Életfa Egészségközpont
Magyarország 5900 Orosháza , Thököly u. 23.
Mezőkovácsháza, Mezőkovácsházi Humán Szolgáltató Központ
Magyarország 5800 Mezőkovácsháza , Fáy u. 30-32.

Boldogsággal tölt el és nagyon szerencsésnek érzem magam, mert mindig azzal foglalkozhattam, ami örömet okozott nekem és a környezetemnek is. 32 évig gyógypedagógusként sérült gyermekek között dolgoztam, neveltem, támogattam és szerettem őket. Közel 20 éve oktatok testtudatos mozgásformákat, amely során nőtársaimat igyekszem segíteni abban, hogy tiszteletben tartva a testük igényeit és határait,  szeretettel gondozzák azt. Fontosnak tartom, hogy testtudatosságra “neveljem” azokat, akik bíznak a tudásomban és a tapasztalataimban.

Ahogy teltek az évek én is egyre tudatosabbá váltam életvitelemben, életszemléletemben és a testemhez való viszonyulásomban. Közben azt vettem észre, hogy az élet sorra kínálja azokat a lehetőségeket, amelyek által én is fejlődhetek a nőiségem terén és a környezetemet is segíteni tudom ebben. Egyre inkább egyértelművé vált számomra, hogy ez az utam, mert jó érzésekkel töltöttek el az új feladatok és sok pozitív megerősítés támogatott abban, hogy újabb és újabb ismereteket szerezzek a női testi és lelki egészség témában. Eredeti szakmám is segítő foglalkozás, amelyben sok örömömet leltem. De az utóbbi években erős hívást éreztem, hogy már máshol van feladatom és más területen kell kamatoztatnom a pedagógiában szerzett tapasztalataimat. Ezek az érzések és a saját testem jelzései vezettek el odáig, hogy elvégezzem a Kriston Intim Torna@ tréneri képzést.

Célom, támogatni a nőket abban, hogy maguk jöjjenek rá milyen életmódbeli és gondolkodásmódbeli változásra van szükségük ahhoz, hogy a további életük egészségesebb és örömtelibb legyen. A hozzám fordulóknak igyekszem átnyújtani mindazt az ismeretet és tudást, amellyel egy életreszólóan az altestük tudatos védelmét biztosítani tudják. Megváltoztatva a viszonyukat a testük azon területéhez, amelyről beszélni és amivel tudatosan foglalkozni tabunak számít még a mai világban is. Ígérem, hogy én tabu nélkül fogok beszélni olyan intim témákról, ami segíthet, ami örömet okozhat és ami javíthatja az életminőséget.

Jelen pillanatban csak női tanfolyamokat tartok. Örömmel, nagy lelkesedéssel és segíteni akarással adom át a tudásomat mindazoknak, akik nyitottak a változtatásra, az öngyógyításra és akik más minőségben szeretnék megélni a nőiségük különböző korszakait. Izgalmas feladatnak és örömteli kihívásnak érzem, hogy a különböző korosztályok, legkülönbözőbb problémáinak a megszüntetésében támogató és inspiráló lehetek.

Egyénileg is szívesen foglalkozom azokkal, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak vagy nem akarnak részt venni csoportos tréningeken. Szomatopedagógusként szeretnék segíteni a mozgássérülteknek is az intim problémáik megszüntetésében és a testi és lelki életminőségük javításában.

Tanfolyamokat jelenleg Szegeden és Orosházán tartok, de igény esetén szívesen megyek más településekre is.  

Szeretettel várok mindenkit, aki tenni szeretne az intim egészségéért!

A tested meghálálja mindazt a figyelmet, amelyet szeretettel, türelemmel és elfogadással ráfordítasz!

Saját honlapom: www.intimtorna-szeged.hu

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/kristonintimtornakrackergyongyi/

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.01.17 17:00 - 21:00
2020.01.24 17:00 - 21:00
2020.01.31 17:00 - 21:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.02.12 10:00 - 14:00
2020.02.19 10:00 - 14:00
2020.02.26 10:00 - 14:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.02.15 09:00 - 15:00
2020.02.22 09:00 - 15:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.03.06 17:00 - 21:00
2020.03.13 17:00 - 21:00
2020.03.20 17:00 - 21:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon sokat tanultam nem csak a gyakorlatokról, hanem a lelki dolgokról is. Kifejezettem ajánlani tudom minden nőnek ezt a tanfolyamot.

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A jó döntéseim közé sorolom ,hogy elmentem a tanfolyamra.Nagyon sok hasznos ismeretet szereztem,a hanganyag által a jovőben otthon is a segítségemre lesz. Köszönöm,Krisztina

 • Magdolna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tanfolyam értékes volt számomra, bár nagyon sok elhangzott jelenséggel, ténnyel tisztában vagyok.

 • Enikő - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tanfolyamon megtanulod, hogy a nem létezőnek hitt és megmozdithatatlannak tűnő izomkötegeket is képes vagy a gyógyulásod érdekében megmozgatni és tudatosan fitten tartani! Elképesztő felismerés volt számomra, hogy panaszaim egyik napról a másikra csökkentek a gyakorlást követően! Az órákra való ráhangolódást Gyöngyi nyugalma segíti. A gyakorlatokban való jártassága, azoknak egyszerű és lényegretörő elmondása, egy olyan úton indít el, amin tapasztalsz és rádöbbensz, hogy neked mit jelent a nőiséged- személyedre, szellemedre, elmédre. Valós történetekkel alátámasztott biztatást kapsz, ami elgondolkodtat és vátoztatásra sarkall!

 • Georgina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó volt a tanfolyam. Élmény volt Gyöngyivel megismerkedni. Segített rávilágítani beszédével, hogy a saját életünkbe hol lehet a probléma. :)

 • Réka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Egy komplex terápia volt számomra. Mind fizikai, mind lelki felfedezés, megújulás. Hasznos tudást tudtam elsajátítani. Csak ajánlani tudom!

 • Gyöngyvér - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Mindig is a megelőzés híve voltam, és a tanfolyamon tanultak megerősítettek abban, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem és elvégeztem az intim-torna tanfolyamot. Gyöngyiben, számomra a legjobb oktatót találtam meg: egész lénye, személyisége és a hely szelleme hozzájárult ahhoz, hogy nemcsak az ezzel kapcsolatos tudásomat bővítsem (mely nem is gondoltam, hogy ennyire fontos!), hanem, hogy a néha nem egyszerű gyakorlatokat elsajátíthassam. Férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlom! Ha rajtam múlna, az iskolai oktatásba is betenném!

 • Erzsébet - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  - Sok új információt tanultam az intim területemről. - Bízom abban, hogy megoldást ad a torna az egészségügyi problémámra. - Önszeretet, önismeret fontossága. - Figyeljek magamra, az érzéseimre. - Mi lehet az, amit rosszul csinálok? - Őszinteség mindenek felett, magammal és másokkal is. Nagyon kellemes, jó légkörű 3x4 órát töltöttünk együtt. Köszönet érte Gyöngyinek.

 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönet Gyöngyikének és az Intimtorna "megtalálójának" a tanfolyam minden percéért! Életünkben legfontosabb az egészségünk. Megtanítottak ennek javítására, majd megőrzésére, nagyon hasznos tudással. A legnagyobb "kincset" adták. Aki több akar lenni, ne habozzon! :-)

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon fontosnak tartom, hogy minél többen tudjanak erről a lehetőségről. De ez az a dolog, ami pénzzel nem megvehető! Vagyis a kitartás és a rendszeresség a két legfontosabb kulcsszó a tornához. Ez valahol a személyiséget is próbára teszi, hogy fontos-e annyira az egészség vagy gyógyulás, hogy áldozatot hozzunk érte. Erre mentálisan fel kell készülni. Mindenkinek ajánlom!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?