Kracker Gyöngyi

Telefonszám: +3630/5442857

Szeged, Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
Magyarország 6726 Szeged , Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu


Orosháza, Életfa Egészségközpont
Magyarország 5900 Orosháza , Thököly u. 23.
Mezőkovácsháza, Mezőkovácsházi Humán Szolgáltató Központ
Magyarország 5800 Mezőkovácsháza , Fáy u. 30-32.

Boldogsággal tölt el és nagyon szerencsésnek érzem magam, mert mindig azzal foglalkozhattam, ami örömet okozott nekem és a környezetemnek is. 32 évig gyógypedagógusként sérült gyermekek között dolgoztam, neveltem, támogattam és szerettem őket. Közel 20 éve oktatok testtudatos mozgásformákat, amely során nőtársaimat igyekszem segíteni abban, hogy tiszteletben tartva a testük igényeit és határait,  szeretettel gondozzák azt. Fontosnak tartom, hogy testtudatosságra “neveljem” azokat, akik bíznak a tudásomban és a tapasztalataimban.

Ahogy teltek az évek én is egyre tudatosabbá váltam életvitelemben, életszemléletemben és a testemhez való viszonyulásomban. Közben azt vettem észre, hogy az élet sorra kínálja azokat a lehetőségeket, amelyek által én is fejlődhetek a nőiségem terén és a környezetemet is segíteni tudom ebben. Egyre inkább egyértelművé vált számomra, hogy ez az utam, mert jó érzésekkel töltöttek el az új feladatok és sok pozitív megerősítés támogatott abban, hogy újabb és újabb ismereteket szerezzek a női testi és lelki egészség témában. Eredeti szakmám is segítő foglalkozás, amelyben sok örömömet leltem. De az utóbbi években erős hívást éreztem, hogy már máshol van feladatom és más területen kell kamatoztatnom a pedagógiában szerzett tapasztalataimat. Ezek az érzések és a saját testem jelzései vezettek el odáig, hogy elvégezzem a Kriston Intim Torna@ tréneri képzést.

Célom, támogatni a nőket abban, hogy maguk jöjjenek rá milyen életmódbeli és gondolkodásmódbeli változásra van szükségük ahhoz, hogy a további életük egészségesebb és örömtelibb legyen. A hozzám fordulóknak igyekszem átnyújtani mindazt az ismeretet és tudást, amellyel egy életreszólóan az altestük tudatos védelmét biztosítani tudják. Megváltoztatva a viszonyukat a testük azon területéhez, amelyről beszélni és amivel tudatosan foglalkozni tabunak számít még a mai világban is. Ígérem, hogy én tabu nélkül fogok beszélni olyan intim témákról, ami segíthet, ami örömet okozhat és ami javíthatja az életminőséget.

Jelen pillanatban csak női tanfolyamokat tartok. Örömmel, nagy lelkesedéssel és segíteni akarással adom át a tudásomat mindazoknak, akik nyitottak a változtatásra, az öngyógyításra és akik más minőségben szeretnék megélni a nőiségük különböző korszakait. Izgalmas feladatnak és örömteli kihívásnak érzem, hogy a különböző korosztályok, legkülönbözőbb problémáinak a megszüntetésében támogató és inspiráló lehetek.

Egyénileg is szívesen foglalkozom azokkal, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak vagy nem akarnak részt venni csoportos tréningeken. Szomatopedagógusként szeretnék segíteni a mozgássérülteknek is az intim problémáik megszüntetésében és a testi és lelki életminőségük javításában.

Tanfolyamokat jelenleg Szegeden és Orosházán tartok, de igény esetén szívesen megyek más településekre is.  

Szeretettel várok mindenkit, aki tenni szeretne az intim egészségéért!

A tested meghálálja mindazt a figyelmet, amelyet szeretettel, türelemmel és elfogadással ráfordítasz!

Saját honlapom: www.intimtorna-szeged.hu

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/kristonintimtornakrackergyongyi/

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Szeged
Szeged
6720 Szeged .......
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.04.10 09:00 - 13:00
2021.04.17 09:00 - 13:00
2021.04.24 09:00 - 13:00
Szeged
Szeged
6720 Szeged .......
35 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.04.27 09:00 - 13:00
2021.05.04 09:00 - 13:00
2021.05.11 09:00 - 13:00
Szeged
Szeged
6720 Szeged .......
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.04.30 17:00 - 21:00
2021.05.07 17:00 - 21:00
2021.05.14 17:00 - 21:00
Szeged
Szeged
6720 Szeged .......
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.05.21 17:00 - 21:00
2021.05.28 17:00 - 21:00
2021.06.04 17:00 - 21:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Fogas - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Sziasztok! A szegedi Kracker Gyöngyi szervezésében megtartott két alkalmas kezdő tanfolyam nagyszerű volt, Gyöngyi teljesen lekötötte a résztvevők figyelmét. Interaktív, érthető és sokrétű volt az oktatás. Mind a pszichés és a fiziológiai részre megfelelő hangsúly jutott. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm.

 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nem utolsó sorban nagyon tanulságos volt a tanfolyam- örülök, hogy lehetőségem volt részt venni rajta. Gyöngyi pozitív és nyugodt beszéde, hozzáállása, tanítása és az elmesélt példák elgondolkodtató volt és segített átértékeljem nőiségemet. Köszönöm!

 • Beatrix - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyok sokat adott részemre a tréning testileg és lelkileg. Éreztem, hogy szükségem van ilyen tornára, de arra a tréning ébresztett rá, hogy mennyire. Köszönöm, hogy elindulhattam ezen az úton!

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyszerű ,nyitott trénerrel,felejthetetlen tudásra tettem szert.Ami nagyon megfogott,hogy a lelki ,érzelmi hátterét is átbeszéltük a gyakorláson kívül mindennek,ami nélkülözhetetlen saját magunk megismerésében minden szinten. Köszönöm,hogy ott lehettem!

 • Bernadett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Gyöngyinél végeztem a tanfolyamot, hólyag süllyedés miatt érkeztem. Személyre szabott gyakorlatokat kaptam, a tanfolyam közben már érezhető volt, hogy a változás elindult, de megbeszéltük, hogy kitartó munkára lesz szükség. Gyöngyi nagyon kedves és határozottan irányított a gyakorlatok elsajátítása közben, ha valami nem volt világos, átbeszéltük. Nyíltan tudtam beszélni a problémáimról. Detti

 • Tünde - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kracker Gyöngyi nagyon motiváló személyiség, türelmes, precíz, minden felmerülő kérdésre válaszolt. Nála jobb tanítót nem is találhattam volna. Mindenképp megérte elvégezni a tanfolyamot, és örülök, hogy tőle tanulhattam. Köszönet érte!

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos tudást szereztem a női szervekről. Már a tanfolyam végére éreztem a javulást. Kellemes légkör, hangulat várt minden órán, szívesen jártam. A nagyon felkészült oktató szuper órákat tartott. :)

 • Rita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznosak voltak a Gyöngyivel eltöltött alkalmak. Mind elméletben, mind gyakorlatban elindított bennünket egy változáson. A szemléletformáló és sok esetben szemléletváltó gondolatok egy, a testünkkel egészséges harmóniában élő nőiség útján is elindított bennünket. Köszönöm szépen Gyöngyi!

 • Tímea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Sziasztok, Szegeden Kracker Gyöngyinél végeztem a tanfolyamot, imádtam minden percét! Ittuk a szavait, rendkívül felkészült, türelmes, segítőkész tréner! Minden kérdésünkre maximális empátiával, tökéletesen kimerítve a témát, jól összeszedett, érthető gondolat menettel, nagy szakmai tudással válaszolt! Minden ismerősömnek ajánlani fogom, függetlenül attól, van e már tünete vagy sem, erre minden NŐ-nek alap szinten szüksége lenne! Köszönöm Gyöngyinek, és a KRISTON módszernek, hogy részese lehettem a tanfolyamnak és magamévá tehettem ezt a kincset érő tudást!

 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon megvagyok elégedve azzal, amit a tréningen kaptam: mind a gyakorlatok alapossága, mind az átadott információ terén. Sok "aha" élményben volt részem a beszélgetések során, s bármi kérdésem felmerült, nyugodtan feltehettem. A helyszín és Gyöngyi kisugárzása is nagyon pozitív. :)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?