Kracker Gyöngyi - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +3630/5442857

Szeged, Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
Magyarország 6726 Szeged , Fő fasor 42.


Orosháza, Életfa Egészségközpont
Magyarország 5900 Orosháza , Thököly u. 23.
Szeged, Egyéni tréningek
Magyarország 6726 Szeged , Fő fasor 42.

Boldogsággal tölt el és nagyon szerencsésnek érzem magam, mert mindig azzal foglalkozhattam, ami örömet okozott nekem és a környezetemnek is. 32 évig gyógypedagógusként sérült gyermekek között dolgoztam, neveltem, támogattam és szerettem őket. Közel 20 éve oktatok testtudatos mozgásformákat, amely során nőtársaimat igyekszem segíteni abban, hogy tiszteletben tartva a testük igényeit és határait,  szeretettel gondozzák azt. Fontosnak tartom, hogy testtudatosságra “neveljem” azokat, akik bíznak a tudásomban és a tapasztalataimban.

Ahogy teltek az évek én is egyre tudatosabbá váltam életvitelemben, életszemléletemben és a testemhez való viszonyulásomban. Közben azt vettem észre, hogy az élet sorra kínálja azokat a lehetőségeket, amelyek által én is fejlődhetek a nőiségem terén és a környezetemet is segíteni tudom ebben. Egyre inkább egyértelművé vált számomra, hogy ez az utam, mert jó érzésekkel töltöttek el az új feladatok és sok pozitív megerősítés támogatott abban, hogy újabb és újabb ismereteket szerezzek a női testi és lelki egészség témában. Eredeti szakmám is segítő foglalkozás, amelyben sok örömömet leltem. De az utóbbi években erős hívást éreztem, hogy már máshol van feladatom és más területen kell kamatoztatnom a pedagógiában szerzett tapasztalataimat. Ezek az érzések és a saját testem jelzései vezettek el odáig, hogy elvégezzem a Kriston Intim Torna@ tréneri képzést.

Célom, támogatni a nőket abban, hogy maguk jöjjenek rá milyen életmódbeli és gondolkodásmódbeli változásra van szükségük ahhoz, hogy a további életük egészségesebb és örömtelibb legyen. A hozzám fordulóknak igyekszem átnyújtani mindazt az ismeretet és tudást, amellyel egy életreszólóan az altestük tudatos védelmét biztosítani tudják. Megváltoztatva a viszonyukat a testük azon területéhez, amelyről beszélni és amivel tudatosan foglalkozni tabunak számít még a mai világban is. Ígérem, hogy én tabu nélkül fogok beszélni olyan intim témákról, ami segíthet, ami örömet okozhat és ami javíthatja az életminőséget.

Jelen pillanatban csak női tanfolyamokat tartok. Örömmel, nagy lelkesedéssel és segíteni akarással adom át a tudásomat mindazoknak, akik nyitottak a változtatásra, az öngyógyításra és, akik más minőségben szeretnék megélni a nőiségük különböző korszakait. Izgalmas feladatnak és örömteli kihívásnak érzem, hogy a különböző korosztályok, legkülönbözőbb problémáinak a megszüntetésében támogató és inspiráló lehetek.

Egyénileg is szívesen foglalkozom azokkal, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak vagy nem akarnak részt venni csoportos tréningeken. Szomatopedagógusként szeretnék segíteni a mozgássérülteknek is az intim problémáik megszüntetésében és a testi és lelki életminőségük javításában.

Tanfolyamokat jelenleg Szegeden és Orosházán tartok, de igény esetén szívesen megyek más településekre is.  

Szeretettel várok mindenkit, aki tenni szeretne az intim egészségéért!

A tested meghálálja mindazt a figyelmet, amelyet szeretettel, türelemmel és elfogadással ráfordítasz!

Saját honlapom: www.intimtorna-szeged.hu

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/kristonintimtornakrackergyongyi/

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.09.07 17:00 - 21:00
2018.09.14 17:00 - 21:00
2018.09.21 17:00 - 21:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42.
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.09.25 09:00 - 13:00
2018.10.02 09:00 - 13:00
2018.10.09 09:00 - 13:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42.
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.09.29 09:00 - 15:00
2018.10.06 09:00 - 15:00
Mezőkovácsháza
Mezőkovácsházi Humán Szolgáltató Központ
5800 Mezőkovácsháza Fáy u. 30-32.
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Márta

  Köszönöm a tanfolyamon átadott tudást! Úgy érzem a tökéletes pillanatban szántam rá magam a tornára. A tudás, amit Gyöngyitől elsajátíthattam végig fogja kísérni életem és a nőiségem előttem álló állomásainak megélésben is nagy segítségemre lesz.

 • Anita

  Nehezen szántam rá magam, de nem bántam meg. Nagyon tetszett a bensőséges légkör. Gyöngyi nagyon empatikusan próbálta átadni a tudásanyagát, amit nagyon köszönök. Talán egy pici észrevételem lenne.Jó lett volna többször, együtt elvégezni a gyakorlatokat, hogy jobban rögződjenek. Én nagyon bízom benne, hogy a sok munkának meglesz a gyümölcse, ehhez mindig eszembe fog jutni Gyöngyi bíztató szavai.

 • Mariann

  Nagyon örülök, hogy rászántam magam, jelentkeztem és elvégeztem a tanfolyamot. Gyöngyi nagyon körültekintően beszélt nekünk a női test és lélek rejtelmeiről. Próbálom a tanfolyamon szerzett tudást megtartani, gyakorolni és remélem egyszer alkalmam lesz majd további is fejleszteni. Próbálok az előttem álló szülésemre az ott kapottak alapján felkészülni és hamar regenerálódni. Szerintem ezt a tanfolyamot kellene receptre felírni, nem a gyógyszereket és az inkontinencia betéteket.

 • Gizella

  Gyöngyi személyében egy rendkívül segítőkész és hozzáértő trénert ismertem meg. Kevés embernek látni manapság azt a csillogást a szemében, ahogy tudásának és tapasztalatainak a legjavát a tanfolyamon résztvevők számára átadja. A mai rohanó világban, amikor a nők rengeteg kihívással állnak szemben az élet minden területén, fontos, hogy foglalkozzunk saját magunkkal (lelki békénkkel és fizikai állapotunkkal egyaránt), ennek megértésében és tudatosításában nagyon sokat segített a tanfolyam elvégzése. A tanfolyamon rengeteg olyan gyakorlati és elméleti tudást kaptunk, amelyek segítettek megérteni a bennünk zajló folyamatokat, és amelyeket más forrásokból nem tudtam volna elsajátítani. Köszönöm szépen Gyöngyinek ezt az utazást önmagunk megismerésében, az úton haladok tovább, az intim torna az életem részévé vált. :-)

 • Erika

  Nagyon örülök, hogy elvégeztem a tanfolyamot! Gyöngyi kedves és érthető magyarázatai csengenek a fülemben az itthoni gyakorlások közben. Jó érzés, hogy birtokában vagyok egy olyan tudásnak, mellyel az egészségem megőrzéséért saját magam tenni tudok. Köszönöm szépen a lehetőséget, tiszta szívvel ajánlom mindenkinek!

 • Anita

  Örülök hogy résztvettem a tanfolyamon,igazából minden nőnek (kortól függetlenül) nagyon hasznosak lennének az itt elsajátított ismeretek és az a fajta testtudatosság amit a tanfolyam elvégzésével megszerez az ember. Gyöngyi nagyon jól érthetően magyarázta el a gyakorlatokat és hogy azok hogyan épülnek egymásra. Ezt könyvből megtanulni nem lehet! Érdemes rászánni az időt és energiát.

 • Renáta

  A szemlélet és a módszer elsajátítása egészségi állapottól függetlenül minden nőiességét megélni kívánó hölgynek a javára válhat és amely könyvekből, videóból nem sajátítható el, mert rengeteg kérdés felmerül, amelyekre őszinte és szakszerű választ várunk egy felkészült, hiteles és lelkiismeretes trénertől. Gyöngyi mindezen tulajdonságokkal rendelkezik, segítőkész és olyan bensőséges légkört teremt, ahol bátran lehet kérdezni. Örülök, hogy áldoztam magamra ennyit, és köszönöm Gyöngyi, hogy nem maradtak bennem kérdések. :)

 • Betti

  Nagyon örülök, hogy rászántam magam a tréningre! Nagyon gyorsan érezhető változást eredményezett. Gyöngyi fantasztikusan vezetett, magyarázott, köszönet érte!

 • Hanna

  Rengeteg hasznos ismeretet szerztem a tanfolyamon. Ezeket minden nőnek tudnia kellene, az egészségtudatosság szerves része kellene hogy legyen. Örülök, hogy rátaláltam a tréningre, azóta is mindenkinek ajánlgatom. Gyöngyi nagyon jó hangulatot teremtett az intim témák megbeszéléséhez, a gyakorlatokat pedig érthetően magyarázta el. Az ábrákat nézegetve pedig az jutott eszembe, hogyha készülhetne ezekről az izomcsoportokról és a működésükről profi 3D-s animáció, az nagyban segítené azt, hogy pontosabban érezhessük a működésüket.

 • Réka

  Örülök, hogy részt vehettem a tanfolyamon, rengeteg hasznos dolgot tanultam. Gyöngyi felkészült, lelkiismeretes tréner, csak ajánlani tudom őt is és a módszert is mindenkinek!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?