Kracker Gyöngyi - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +3630/5442857

Szeged, Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
Magyarország 6726 Szeged , Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu


Orosháza, Életfa Egészségközpont
Magyarország 5900 Orosháza , Thököly u. 23.
Mezőkovácsháza, Mezőkovácsházi Humán Szolgáltató Központ
Magyarország 5800 Mezőkovácsháza , Fáy u. 30-32.

Boldogsággal tölt el és nagyon szerencsésnek érzem magam, mert mindig azzal foglalkozhattam, ami örömet okozott nekem és a környezetemnek is. 32 évig gyógypedagógusként sérült gyermekek között dolgoztam, neveltem, támogattam és szerettem őket. Közel 20 éve oktatok testtudatos mozgásformákat, amely során nőtársaimat igyekszem segíteni abban, hogy tiszteletben tartva a testük igényeit és határait,  szeretettel gondozzák azt. Fontosnak tartom, hogy testtudatosságra “neveljem” azokat, akik bíznak a tudásomban és a tapasztalataimban.

Ahogy teltek az évek én is egyre tudatosabbá váltam életvitelemben, életszemléletemben és a testemhez való viszonyulásomban. Közben azt vettem észre, hogy az élet sorra kínálja azokat a lehetőségeket, amelyek által én is fejlődhetek a nőiségem terén és a környezetemet is segíteni tudom ebben. Egyre inkább egyértelművé vált számomra, hogy ez az utam, mert jó érzésekkel töltöttek el az új feladatok és sok pozitív megerősítés támogatott abban, hogy újabb és újabb ismereteket szerezzek a női testi és lelki egészség témában. Eredeti szakmám is segítő foglalkozás, amelyben sok örömömet leltem. De az utóbbi években erős hívást éreztem, hogy már máshol van feladatom és más területen kell kamatoztatnom a pedagógiában szerzett tapasztalataimat. Ezek az érzések és a saját testem jelzései vezettek el odáig, hogy elvégezzem a Kriston Intim Torna@ tréneri képzést.

Célom, támogatni a nőket abban, hogy maguk jöjjenek rá milyen életmódbeli és gondolkodásmódbeli változásra van szükségük ahhoz, hogy a további életük egészségesebb és örömtelibb legyen. A hozzám fordulóknak igyekszem átnyújtani mindazt az ismeretet és tudást, amellyel egy életreszólóan az altestük tudatos védelmét biztosítani tudják. Megváltoztatva a viszonyukat a testük azon területéhez, amelyről beszélni és amivel tudatosan foglalkozni tabunak számít még a mai világban is. Ígérem, hogy én tabu nélkül fogok beszélni olyan intim témákról, ami segíthet, ami örömet okozhat és ami javíthatja az életminőséget.

Jelen pillanatban csak női tanfolyamokat tartok. Örömmel, nagy lelkesedéssel és segíteni akarással adom át a tudásomat mindazoknak, akik nyitottak a változtatásra, az öngyógyításra és, akik más minőségben szeretnék megélni a nőiségük különböző korszakait. Izgalmas feladatnak és örömteli kihívásnak érzem, hogy a különböző korosztályok, legkülönbözőbb problémáinak a megszüntetésében támogató és inspiráló lehetek.

Egyénileg is szívesen foglalkozom azokkal, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak vagy nem akarnak részt venni csoportos tréningeken. Szomatopedagógusként szeretnék segíteni a mozgássérülteknek is az intim problémáik megszüntetésében és a testi és lelki életminőségük javításában.

Tanfolyamokat jelenleg Szegeden és Orosházán tartok, de igény esetén szívesen megyek más településekre is.  

Szeretettel várok mindenkit, aki tenni szeretne az intim egészségéért!

A tested meghálálja mindazt a figyelmet, amelyet szeretettel, türelemmel és elfogadással ráfordítasz!

Saját honlapom: www.intimtorna-szeged.hu

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/kristonintimtornakrackergyongyi/

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.10.16 09:00 - 15:00
2018.10.17 09:00 - 15:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
25 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.10.26 17:00 - 21:00
2018.11.09 17:00 - 21:00
2018.11.16 17:00 - 21:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.11.06 09:00 - 13:00
2018.11.13 09:00 - 13:00
2018.11.20 09:00 - 13:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.11.23 17:00 - 21:00
2018.11.30 17:00 - 21:00
2018.12.07 17:00 - 21:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Tiborné

  Kedves Mindenki! Hálásan köszönöm a tanfolyamot, Andreának a módszert, és Gyöngyinek a türelmes, kedves, nyitott hangvételű, őszinte "oktatást". A tanfolyam kapcsán nagyon sok ismeretet kaptunk, a gyakorlatok mellett sok mindent megtudhattunk magunkról, fizikai, pszichés, lelki működéseinkről, és a látszat, tünetek mögötti összefüggésekről. Úgy gondolom, hogy ezt mindenkinek, nőknek, és férfiaknak egyaránt tanulnia, tudnia kellene, mert úgy gondolom sok házasság megmenthető lenne, és sok műtét pedig elkerülhető. Sok férfinak is hasznos lenne tudni, hogyan működünk mi nők, mitől vagyunk nők, milyen testi lelki folyamatok zajlanak le bennünk, és mi minden kell ahhoz, hogy a párkapcsolatunk, házasságunk, egészségünk minden tekintetben jó legyen, hogy egyszerűen csak jól érezzük magukat, és ezt a harmonikus légkört teremtsük meg környezetünk számára. (Természetesen ugyanez fordítva is igaz !! :) ) Gyöngyi sokoldalúsága, kedves őszintesége által nagyon barátias hangulatban teltek el a foglalkozások, sokszor nevettünk, néha a saját problémáinkon is (ami nagyon jó!) és mindig nagyon gyorsan elröpült az idő. Hálás vagyok a tudásért, mindenkinek csak ajánlani tudom, Andreának, és Gyöngyinek további sok sikert és hálás tanulókat kívánok, a tanfolyamot végzetteknek pedig kitartó gyakorlást és jó egészséget! Hajrá!

 • Szilvia

  Hálás vagyok a lehetőségért és köszönöm a sok "útravalót", amit kaptam.

 • Éva

  Nagyon jó volt végre magamra is szánni időt, bízok az ott megtanított gyakorlatok sikerességébe. Minden nőnek szüksége van ezekre a gyakorlatokra, végre tehetünk az egészségünkért mindenféle beavatkozás nélkül.

 • Zsuzsanna

  Élveztem az egész tanfolyamot. A gyakorlatok elsajátításán kívül is sok új dolgot tudtam meg, melyet igyekszek ezentúl megvalósítani a mindennapokban. Mindenkinek csak ajánlani tudom a tanfolyamot.

 • Gabriella

  Örülök, hogy részt vettem a tanfolyamon, nagyon sokat tanultam. Szeretném az ott tanultakat hasznosítani és beépíteni a mindennapjaimba. Köszönöm Gyöngyi!

 • Andrea

  Szerettem volna egy egészségtudatos, hatékony módszert elsajátítani, amely a későbbiekben is kiváló lehet több szempontból is az egészségem, nőiségem megőrzése céljából. Köszönöm Gyöngyinek az őszinte és gyakorlatorientált órákat, a többi már rajtam múlik, hogy mindez, amit tanultam, beépüljön a mindennapjaimba is.

 • Alíz

  Nagyon élveztem a tréninget, jó hangulatban telt az egész.Gyöngyi nagyon kedves volt.Sokat tanultam tőle.Főleg prevenciós jelleggel mentem el a tanfolyamra és igyekszem beépíteni a mindennapokba a gyakorlatokat. Legjobban a lelki útmutatás maradt meg számomra, sok felfedezést tettem Önmagammal kapcsolatban, ezért nagyon hálás vagyok.Csak ajánlani tudom minden nőtársamnak, hogy vegyen részt egy tanfolyamon. Köszönöm

 • Ildikó

  Örvendek, hogy Gyöngyi Szegeden tréningeket tart. Korábban már elvégeztem a tanfolyamot Budapesten, de utána sajnos a napi rutinomba még nem sikerült beillesztenem. Gyöngyi tréningje segített helyben feleleveníteni a tanultakat. Nagyon jó hangulatú volt a tréning, amelynek elengedhetetlen eleme volt Gyöngyi tapasztalata, odafigyelése és érett személyisége. Örvendek, hogy megismerhettem Gyöngyit! És annak még inkább, hogy lesz ismétlés, mert még mindig nem működik a napi rutin...

 • Anett

  Nagyon örülök, hogy részt vettem a tréninget, és mindenkit arra bíztatnák, hogy tegye meg ezt a lépést önmagáért. Számomra a tréning inkább egy út volt, amely segít felfedezni önmagunkat, mind lelkileg mind testileg. Mindezt Gyöngyi vezetésével, aki olyan tiszta és őszinte nyíltsággal beszél az intimitásról, és olyan szépséggel és tisztelettel a nőiségről, hogy azt érezzük "szeretünk nőnek lenni".

 • Zsuzsanna

  Örülök, hogy résztvettem a tanfolyamon. Györgyi kedves személyisége, bensőséges, humoros foglalkozásvezetése igazán élvezetessé tette az együtt töltött időt. Innentől már csak rajtam a sor, hogy a mindennapi tennivalóim közé beillesszem a tornát is. Bízom benne, hogy néhány hónap múlva elfelejthetem azt a problémát, amiért a tanfolyamra jelentkeztem. Köszönöm! Zsuzsi

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?