Kracker Gyöngyi - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +3630/5442857

Szeged, Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
Magyarország 6726 Szeged , Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu


Orosháza, Életfa Egészségközpont
Magyarország 5900 Orosháza , Thököly u. 23.
Mezőkovácsháza, Mezőkovácsházi Humán Szolgáltató Központ
Magyarország 5800 Mezőkovácsháza , Fáy u. 30-32.

Boldogsággal tölt el és nagyon szerencsésnek érzem magam, mert mindig azzal foglalkozhattam, ami örömet okozott nekem és a környezetemnek is. 32 évig gyógypedagógusként sérült gyermekek között dolgoztam, neveltem, támogattam és szerettem őket. Közel 20 éve oktatok testtudatos mozgásformákat, amely során nőtársaimat igyekszem segíteni abban, hogy tiszteletben tartva a testük igényeit és határait,  szeretettel gondozzák azt. Fontosnak tartom, hogy testtudatosságra “neveljem” azokat, akik bíznak a tudásomban és a tapasztalataimban.

Ahogy teltek az évek én is egyre tudatosabbá váltam életvitelemben, életszemléletemben és a testemhez való viszonyulásomban. Közben azt vettem észre, hogy az élet sorra kínálja azokat a lehetőségeket, amelyek által én is fejlődhetek a nőiségem terén és a környezetemet is segíteni tudom ebben. Egyre inkább egyértelművé vált számomra, hogy ez az utam, mert jó érzésekkel töltöttek el az új feladatok és sok pozitív megerősítés támogatott abban, hogy újabb és újabb ismereteket szerezzek a női testi és lelki egészség témában. Eredeti szakmám is segítő foglalkozás, amelyben sok örömömet leltem. De az utóbbi években erős hívást éreztem, hogy már máshol van feladatom és más területen kell kamatoztatnom a pedagógiában szerzett tapasztalataimat. Ezek az érzések és a saját testem jelzései vezettek el odáig, hogy elvégezzem a Kriston Intim Torna@ tréneri képzést.

Célom, támogatni a nőket abban, hogy maguk jöjjenek rá milyen életmódbeli és gondolkodásmódbeli változásra van szükségük ahhoz, hogy a további életük egészségesebb és örömtelibb legyen. A hozzám fordulóknak igyekszem átnyújtani mindazt az ismeretet és tudást, amellyel egy életreszólóan az altestük tudatos védelmét biztosítani tudják. Megváltoztatva a viszonyukat a testük azon területéhez, amelyről beszélni és amivel tudatosan foglalkozni tabunak számít még a mai világban is. Ígérem, hogy én tabu nélkül fogok beszélni olyan intim témákról, ami segíthet, ami örömet okozhat és ami javíthatja az életminőséget.

Jelen pillanatban csak női tanfolyamokat tartok. Örömmel, nagy lelkesedéssel és segíteni akarással adom át a tudásomat mindazoknak, akik nyitottak a változtatásra, az öngyógyításra és akik más minőségben szeretnék megélni a nőiségük különböző korszakait. Izgalmas feladatnak és örömteli kihívásnak érzem, hogy a különböző korosztályok, legkülönbözőbb problémáinak a megszüntetésében támogató és inspiráló lehetek.

Egyénileg is szívesen foglalkozom azokkal, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak vagy nem akarnak részt venni csoportos tréningeken. Szomatopedagógusként szeretnék segíteni a mozgássérülteknek is az intim problémáik megszüntetésében és a testi és lelki életminőségük javításában.

Tanfolyamokat jelenleg Szegeden és Orosházán tartok, de igény esetén szívesen megyek más településekre is.  

Szeretettel várok mindenkit, aki tenni szeretne az intim egészségéért!

A tested meghálálja mindazt a figyelmet, amelyet szeretettel, türelemmel és elfogadással ráfordítasz!

Saját honlapom: www.intimtorna-szeged.hu

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/kristonintimtornakrackergyongyi/

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.05.17 17:00 - 21:00
2019.05.24 17:00 - 21:00
2019.05.31 17:00 - 21:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.05.18 09:00 - 15:00
2019.05.25 09:00 - 15:00
Orosháza
Petőfi Sándor Művelődési Központ
5900 Orosháza Kossuth u. 3.
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.06.04 10:00 - 13:00
2019.06.11 10:00 - 13:00
2019.06.18 10:00 - 13:00
2019.06.25 10:00 - 13:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.07.05 17:00 - 21:00
2019.07.12 17:00 - 21:00
2019.07.19 17:00 - 21:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Tünde

  :)

 • Györgyi

  Jó éreztem magam, nagyon hasznos tudást kaptunk. Köszönöm.

 • Szabina

  Szülés utáni jelentkező probléma miatt jelentkeztem a tanfolyamra. Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. Az órák nagyon jó hangulatban teltek, az oktatóval is maximálisan meg voltam elégedve. Nagyon tetszett, hogy az adott területekről nem csak elméletben beszéltünk, hanem erre a célra készült anatómiai rajzokon került bemutatásra. Nagyon sok új, hasznos információval lettem gazdagabb. Úgy gondolom, ezt problémától függetlenül (van vagy nincs), minden nőnek / férfinak előnyére válik ha elvégzi a tanfolyamot. A képzés csak alapkő, de nagyon jól elindít az élelt számos más területén is egy folyamatot. Ez nem csak a test tornája, a léleké is. Köszönöm, hogy részt vehettem!

 • Attiláné

  Sokkal többet kaptam/kaptunk mint egy gyakorlatsort, amelynek már most érzem a pozitív hatását. A gyakorlatokon túl sok értékes információval gazdagodtunk, magunkba néztünk, elmélyültünk, ez az idő csak a miénk volt. Hasznos ötleteket kaptunk, hogyan tudjuk a gyakorlatokat beépíteni a mindennapokba, néhány téves információt is tisztáztunk, és tényleg vannak izmaink iit is, ott is:) Gyöngyi nagyon felkészült oktató, türelmesen segített mindenkinek.

 • Marianna

  Pár évvel ezelőtt még nem mertem volna elmenni egy ilyen tanfolyamra, pedig már nem vagyok mai csirke :). A mi családunkban nem illik "ilyen dolgokról" beszélni, sem foglalkozni vele, legfőképpen odanyúlkálni nem. Első órán lenyűgözött, hogy Gyöngyi milyen termászetességgel beszél a nemi szervekről, szexualitásról és nem értettem, hogy én miért nem kezeltem eddig ilyen természetesen ezeket a dolgokat, hiszen ugyanúgy hozzátartozik a testünkhöz, mint bármelyik másik testrész. Nagyon örülök, hogy elvégeztem a tanfolyamot és a gyakorlatokat is feltett szándékom rendszeresen végezni.

 • Csilla

  Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, sok gyakorlati és elméleti tudtást kaptam. Minden nőtársamnak ajánlom, hogy ismerje meg és sajátítsa el ezt a nagyszerű módszert. Hálás vagyok a megszerzett tudásért, köszönöm Gyöngyi!

 • Istvánné

  Nagyon örülök hogy elvégeztem a tanfolyamot. Az elején nehezen szántam rá magam, hiszen kifogásokat nagyon könnyű találni. Most azt érzem, hogy büszke vagyok magamra amiért megtanultam a gyakorlatokat, és máris érzem jótékony hatásait. Pedig még a gyakorlás elején tartok. Köszönet mindenért!!!!

 • Aliz Izabella

  Nagyon ajánlom mindenkinek, Gyöngyi nagyon felkészült, érthetően magyaráz és segítőkész.

 • Anita

  A tanfolyam helyszíne egy kis ékszerdoboz, amelyben minden lehetőség adott ahhoz, hogy ki tudjunk lépni a mindennapok mókuskerekéből. Gyöngyi remek tréner, rögtön megtalálta a közös hangot velünk. Rengeteg hasznos információt adott át, melyből mindenki a maga javára csipegethet. Engem teljesen meggyőzött a gyakorlatok hasznosságáról. Köszönöm, hogy részt vehettem az tréningen, minden nőnek ajánlani tudom. Üdv: Anita

 • Katalin

  Régi vágyam volt , hogy megismerjem a Kriston intim torna lényegét, és gyakorlatait. Ezt könyvből nem lehet elsajátítani, csak a gyakorlatban. A nőgyógyász is az intim tornát javasolta műtét helyett. Sok-sok újat tanultam, prevencióként a lányomnak ajánlom. A környezet kellemes, megnyugtató, tiszta. Gyöngyi személyisége megnyerő, kedves. Hasonló korúak vagyunk, ezért jó példa előttem. Szívesen beszélgetnék vele alkalmanként. Üdvözlettel: Kati

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?