Kracker Gyöngyi - Kriston-módszer

Telefonszám: +3630/5442857

Szeged, Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
Magyarország 6726 Szeged , Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu


Orosháza, Életfa Egészségközpont
Magyarország 5900 Orosháza , Thököly u. 23.
Mezőkovácsháza, Mezőkovácsházi Humán Szolgáltató Központ
Magyarország 5800 Mezőkovácsháza , Fáy u. 30-32.

Boldogsággal tölt el és nagyon szerencsésnek érzem magam, mert mindig azzal foglalkozhattam, ami örömet okozott nekem és a környezetemnek is. 32 évig gyógypedagógusként sérült gyermekek között dolgoztam, neveltem, támogattam és szerettem őket. Közel 20 éve oktatok testtudatos mozgásformákat, amely során nőtársaimat igyekszem segíteni abban, hogy tiszteletben tartva a testük igényeit és határait,  szeretettel gondozzák azt. Fontosnak tartom, hogy testtudatosságra “neveljem” azokat, akik bíznak a tudásomban és a tapasztalataimban.

Ahogy teltek az évek én is egyre tudatosabbá váltam életvitelemben, életszemléletemben és a testemhez való viszonyulásomban. Közben azt vettem észre, hogy az élet sorra kínálja azokat a lehetőségeket, amelyek által én is fejlődhetek a nőiségem terén és a környezetemet is segíteni tudom ebben. Egyre inkább egyértelművé vált számomra, hogy ez az utam, mert jó érzésekkel töltöttek el az új feladatok és sok pozitív megerősítés támogatott abban, hogy újabb és újabb ismereteket szerezzek a női testi és lelki egészség témában. Eredeti szakmám is segítő foglalkozás, amelyben sok örömömet leltem. De az utóbbi években erős hívást éreztem, hogy már máshol van feladatom és más területen kell kamatoztatnom a pedagógiában szerzett tapasztalataimat. Ezek az érzések és a saját testem jelzései vezettek el odáig, hogy elvégezzem a Kriston Intim Torna@ tréneri képzést.

Célom, támogatni a nőket abban, hogy maguk jöjjenek rá milyen életmódbeli és gondolkodásmódbeli változásra van szükségük ahhoz, hogy a további életük egészségesebb és örömtelibb legyen. A hozzám fordulóknak igyekszem átnyújtani mindazt az ismeretet és tudást, amellyel egy életreszólóan az altestük tudatos védelmét biztosítani tudják. Megváltoztatva a viszonyukat a testük azon területéhez, amelyről beszélni és amivel tudatosan foglalkozni tabunak számít még a mai világban is. Ígérem, hogy én tabu nélkül fogok beszélni olyan intim témákról, ami segíthet, ami örömet okozhat és ami javíthatja az életminőséget.

Jelen pillanatban csak női tanfolyamokat tartok. Örömmel, nagy lelkesedéssel és segíteni akarással adom át a tudásomat mindazoknak, akik nyitottak a változtatásra, az öngyógyításra és akik más minőségben szeretnék megélni a nőiségük különböző korszakait. Izgalmas feladatnak és örömteli kihívásnak érzem, hogy a különböző korosztályok, legkülönbözőbb problémáinak a megszüntetésében támogató és inspiráló lehetek.

Egyénileg is szívesen foglalkozom azokkal, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak vagy nem akarnak részt venni csoportos tréningeken. Szomatopedagógusként szeretnék segíteni a mozgássérülteknek is az intim problémáik megszüntetésében és a testi és lelki életminőségük javításában.

Tanfolyamokat jelenleg Szegeden és Orosházán tartok, de igény esetén szívesen megyek más településekre is.  

Szeretettel várok mindenkit, aki tenni szeretne az intim egészségéért!

A tested meghálálja mindazt a figyelmet, amelyet szeretettel, türelemmel és elfogadással ráfordítasz!

Saját honlapom: www.intimtorna-szeged.hu

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/kristonintimtornakrackergyongyi/

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.11.08 17:00 - 21:00
2019.11.15 17:00 - 21:00
2019.11.22 17:00 - 21:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.11.23 09:00 - 15:00
2019.11.30 09:00 - 15:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.01.17 17:00 - 21:00
2020.01.24 17:00 - 21:00
2020.01.31 17:00 - 21:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.01.25 09:00 - 15:00
2020.02.01 09:00 - 15:00
Makó
Makó - Szervezés alatt
6900 Makó Szervezés alatt
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.02.12 10:00 - 14:00
2020.02.19 10:00 - 14:00
2020.02.26 10:00 - 14:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.02.15 09:00 - 15:00
2020.02.22 09:00 - 15:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönet Gyöngyikének és az Intimtorna "megtalálójának" a tanfolyam minden percéért! Életünkben legfontosabb az egészségünk. Megtanítottak ennek javítására, majd megőrzésére, nagyon hasznos tudással. A legnagyobb "kincset" adták. Aki több akar lenni, ne habozzon! :-)

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon fontosnak tartom, hogy minél többen tudjanak erről a lehetőségről. De ez az a dolog, ami pénzzel nem megvehető! Vagyis a kitartás és a rendszeresség a két legfontosabb kulcsszó a tornához. Ez valahol a személyiséget is próbára teszi, hogy fontos-e annyira az egészség vagy gyógyulás, hogy áldozatot hozzunk érte. Erre mentálisan fel kell készülni. Mindenkinek ajánlom!

 • Ildikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Örülök hogy részt vehettem a tréningen.Úgy érzem nagyon hasznos volt számomra, ugyanis sok információval gazdagodtam, amit később tudok hasznosítani az életemben. Gyöngyi kedvessége, pozitív kisugárzása és magas színvonalú szakmai tudása nagy lendületet adott számomra ahhoz, hogy elinduljak a gyógyulás felé vezető úton. Tudom hogy most már csak rajtam múlik minden.Bátran ajánlom mindenkinek hogy végezze el.

 • Erika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tanfolyamban a kedvencem a gyakorlás volt, ahol apró részletességgel elmagyarázta Gyöngyi a mozdulatot, vissza lehetett kérdezni, hogy tényleg pontos legyen a végrehajtás. A könyv után jó volt személyesen instrukciókat kapni a gyakorláshoz.

 • Lilla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon pozitív tapasztalatokkal fejeztem be a tréninget. Gyöngyi tudása, tapasztalata, nyitott, kedves és határozott személyisége egy hatékony, jó hangulatú miközben mélyen elgondolkodtató tanfolyamot tett lehetővé. Köszönöm! :-)

 • Anna Mária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Gyöngyi! Egy számomra teljesen új dimenziója nyílt meg a magamhoz való hozzáállásomban általad. Rendkívül sok információt kaptam a nőiségről, külön öröm számomra, hogy ezáltal a lányommal is nyíltabban tudunk beszélgetni női dolgokról. A tanfolyam anyaga rendkívül érthetően, kellő részletességgel van felépítve és ezt a hatalmas tapasztalatot maximális felkészültséggel és igyekezettel adtad át nekünk, amit ezúton is nagyon köszönök Neked! További sikereket és jó egészséget kívánok!

 • Hajnalka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Örülök, hogy részt vehettem a tréningen, nagyon hasznos volt számomra, amely életmódbeli változtatásokra ösztönzi az embert. Már két hét rendszeres gyakorlás után érezhető a jótékony hatása. A tréner pozitív kisugárzása, felkészültsége,energikussága, lelkesedése és kedvessége nagymértékben hozzájárul az eredményességhez, valamint rendkívül motiváló. Szívesen ajánlom mindenkinek!

 • Mònika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Többet kaptam mint amire számítottam a tanfolyam során.Nem ,csak ‘ tornát hanem támogatást abban, hogy is élhetem meg a felszabadultan a nőieségemet.Köszönöm a segítséget,nagyon hasznos informáciòkat kaptam,:)

 • Agnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Még igy 60 felett is hallottam számomra új dolgokat , amikről negyven évvel ezelőtt nem beszéltek,majdhogynem tabu téma volt vagy csak nem volt téma...Nagyon bízom benne, hogy segíteni fog meglévő problémáimon ha csak "félig " rendbe hoz nyert ügyem van...tudom , hogy ehhez kitartás és rendszeresség szűkséges...ez lesz a legnehezebb. Gyöngyi mindent megtett értünk most már rajtunk a sor...Számomra pl nagy szükség lenne ha hetente vagy két hetente lenne egy óra Gyöngyivel , hogy ne veszítsük el a lelkesedést.

 • Zsófia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó volt a hangulat, megnyugtató a közeg, szépen, fokozatosan elsajátíthatók a gyakorlatok, bíztató a tréner. Már csak gyakorolni kell. :)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?