Kracker Gyöngyi - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +3630/5442857

Szeged, Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
Magyarország 6726 Szeged , Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu


Orosháza, Életfa Egészségközpont
Magyarország 5900 Orosháza , Thököly u. 23.
Mezőkovácsháza, Mezőkovácsházi Humán Szolgáltató Központ
Magyarország 5800 Mezőkovácsháza , Fáy u. 30-32.

Boldogsággal tölt el és nagyon szerencsésnek érzem magam, mert mindig azzal foglalkozhattam, ami örömet okozott nekem és a környezetemnek is. 32 évig gyógypedagógusként sérült gyermekek között dolgoztam, neveltem, támogattam és szerettem őket. Közel 20 éve oktatok testtudatos mozgásformákat, amely során nőtársaimat igyekszem segíteni abban, hogy tiszteletben tartva a testük igényeit és határait,  szeretettel gondozzák azt. Fontosnak tartom, hogy testtudatosságra “neveljem” azokat, akik bíznak a tudásomban és a tapasztalataimban.

Ahogy teltek az évek én is egyre tudatosabbá váltam életvitelemben, életszemléletemben és a testemhez való viszonyulásomban. Közben azt vettem észre, hogy az élet sorra kínálja azokat a lehetőségeket, amelyek által én is fejlődhetek a nőiségem terén és a környezetemet is segíteni tudom ebben. Egyre inkább egyértelművé vált számomra, hogy ez az utam, mert jó érzésekkel töltöttek el az új feladatok és sok pozitív megerősítés támogatott abban, hogy újabb és újabb ismereteket szerezzek a női testi és lelki egészség témában. Eredeti szakmám is segítő foglalkozás, amelyben sok örömömet leltem. De az utóbbi években erős hívást éreztem, hogy már máshol van feladatom és más területen kell kamatoztatnom a pedagógiában szerzett tapasztalataimat. Ezek az érzések és a saját testem jelzései vezettek el odáig, hogy elvégezzem a Kriston Intim Torna@ tréneri képzést.

Célom, támogatni a nőket abban, hogy maguk jöjjenek rá milyen életmódbeli és gondolkodásmódbeli változásra van szükségük ahhoz, hogy a további életük egészségesebb és örömtelibb legyen. A hozzám fordulóknak igyekszem átnyújtani mindazt az ismeretet és tudást, amellyel egy életreszólóan az altestük tudatos védelmét biztosítani tudják. Megváltoztatva a viszonyukat a testük azon területéhez, amelyről beszélni és amivel tudatosan foglalkozni tabunak számít még a mai világban is. Ígérem, hogy én tabu nélkül fogok beszélni olyan intim témákról, ami segíthet, ami örömet okozhat és ami javíthatja az életminőséget.

Jelen pillanatban csak női tanfolyamokat tartok. Örömmel, nagy lelkesedéssel és segíteni akarással adom át a tudásomat mindazoknak, akik nyitottak a változtatásra, az öngyógyításra és akik más minőségben szeretnék megélni a nőiségük különböző korszakait. Izgalmas feladatnak és örömteli kihívásnak érzem, hogy a különböző korosztályok, legkülönbözőbb problémáinak a megszüntetésében támogató és inspiráló lehetek.

Egyénileg is szívesen foglalkozom azokkal, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak vagy nem akarnak részt venni csoportos tréningeken. Szomatopedagógusként szeretnék segíteni a mozgássérülteknek is az intim problémáik megszüntetésében és a testi és lelki életminőségük javításában.

Tanfolyamokat jelenleg Szegeden és Orosházán tartok, de igény esetén szívesen megyek más településekre is.  

Szeretettel várok mindenkit, aki tenni szeretne az intim egészségéért!

A tested meghálálja mindazt a figyelmet, amelyet szeretettel, türelemmel és elfogadással ráfordítasz!

Saját honlapom: www.intimtorna-szeged.hu

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/kristonintimtornakrackergyongyi/

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.09.20 17:00 - 21:00
2019.09.27 17:00 - 21:00
2019.10.04 17:00 - 21:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.10.12 09:00 - 15:00
2019.10.26 09:00 - 15:00
Makó
Makó - Szervezés alatt
6900 Makó Szervezés alatt
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.10.23 10:00 - 13:00
2019.10.30 10:00 - 13:00
2019.11.06 09:00 - 13:00
2019.11.13 09:00 - 13:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.11.08 17:00 - 21:00
2019.11.15 17:00 - 21:00
2019.11.22 17:00 - 21:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.11.09 09:00 - 15:00
2019.11.16 09:00 - 15:00
Orosháza
Életfa Egészségközpont
5900 Orosháza Thököly u. 23.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.11.23 09:00 - 15:00
2019.11.30 09:00 - 15:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42. www.spiritjoga.hu
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Orsolya - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Sok új tudással lettem gazdagabb! Beértve önmagam jobb megismerését, testem működését. Erősítés kaptam olyan dolgokban is amit már korábban éreztem, de nem voltam benne biztosan. Nagyon hasznos, jó gyakorlatokat ismertem meg, érthető, jól szemléltetett módon, kellemes környezetben. Köszönöm!

 • Mariann - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning nagyon oldott légkörben zajlott, kellemes környezetben, a trénert végtelenül hitelesnek éreztem. A gyakorlatok elsajátítása igazán jól van felépítve, nagy sikerélményt jelentett!

 • Ildikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Gyöngyi! Nagyon köszönöm a sok tudást, a gondoskodást, és az őszinte beszélgetéseket. Nagyon jó volt a helyszín, és az időpont is. Minden percét élveztem.

 • Klára - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Tabuk nélküli, nőiséget sokoldalúan megerősítő tanfolyamon vehettem részt. KÖSZÖNÖM! a módszer kidolgozójának, Kriston Andreának, aki a mai, emberi energiákat intenzíven hasznosító világunkban, komplex segítséget ad az emberi életminőség javítására és teszi ezt, magával ragadó, életigenlő, energikus, NŐNEK LENNI JÓ! , életérzéssel. AZÉRT, HOGY FEJLŐDJÜNK TEHETÜNK! KÖSZÖNÖM! a tanfolyam vezetőjének, Kracker Gyöngyinek, aki kellemes környezetben, segítőkészen adta át a gazdag ismereti-és gyakorlati anyagot!

 • Ildikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Amiért a testvéremnek, barátnőmnek, nőknek szívből ajánlom! Egy oldott hangulatú, nagyszerűen felépített rendszer elsajátításában vehettem részt, amely értem, értünk működik. És működik!! A tréner nőiesen odafigyelő munkája nagyban segítette a felismeréseket és megtapasztalásokat. Köszönöm

 • Ica - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon. Fogalmam sem volt, hogy mi fog itt történni. Azt gondoltam, hogy adok egy esélyt maganak és az egészségügyi promlémám megoldasának. Gyöngyi személyisége és szakmai tudása nagy hatással volt rám. Ugy hiszem hogy ö mindent megtett azért, hogy nekem és persze ennek a nagyon kedves, vidám csoportnak megmutassa, megtanitsa a gyakorlatok alapján, hogyan legyünk igazán nök és hogyan érezzük jol magunkat a börünkben. A megvalositás már rajtunk mulik. Köszönjük neked is Andrea! Üdv. Ica

 • Petra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Gyöngyi személyisége, közvetlen beszédstílusa már az első perctől feloldotta a kezdeti feszültségemet. Nem tudtam, pontosan mit takar majd ez a 12 óra, de azt gondolom, olyan tudásanyagot kaptam, ami által több lehetek, tehetek magamért, megóvhatom az egészségemet. Remélem lesz kitartásom, hogy a szemléletemet megváltoztatva, nagyobb hangsúlyt fektessek a nőiségembe, s napi rutinná váljon a gyakorlás. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

 • Melinda - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Számomra a megelőzés volt a cél. Bár jó érzéssel töltött el az is, hogy 3x4 órában csak saját magamra voltam ráhangolódva! Énidő!!! Köszönet

 • Anikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök, hogy részt vehettem Kracker Gyöngyi által vezetett intim tornán. Megnyugtató érzés volt, hogy egy tapasztalt, melegséget sugárzó és nőiességében hiteles embertől kaphattam meg ezt a tudást. Várandósagom hatodik hónapjában vettem részt a tanfolyamon, és úgy érzem életem egyik legjobb és leghasznosabb döntése volt. A képzés során anatómiailag teljesen világossá vált a gát kinézete, megértettem a funkcióját, és hogy hogyan vigyázzak az alhasi szerveimre a jövőben. A lelkem minden egyes alkalommal feltöltődott, szükségem volt a nőiességgel kapcsolatos gondolatokra, hogy igazán nyitottnak érezzem magam a szülővé váláshoz. Kriston Andrea módszerét egy letisztult, pontos, holisztikus (testet és lelket egyszerre érintő) módszernek tekintem, amely dinamikusan fejlődik és megbízható. Úgy erzem, nem csak azt kaptam meg, amit elvártam, hanem annál sokkal többet, Köszönöm.

 • Andrásné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Sok számomra új információ is elhangzott. Sokat megértettem abból, hogy a nőiség problémái nem csak fizikai, de lélektani alapokon is nyugszanak. A szünetekben folytatott beszélgetések is izgalmasak voltak, egyrészt, mert a csapattagok életkora nagyon vegyes volt, másrészt mert Gyöngyike megnyugtatóan, nyíltan tartotta az előadást, így mindenki őszinte, ellazult hangulatba került. A második foglalkozás végén beszéltünk a különböző sportok hasznos és esetleges káros hatásairól. Én reggelenként szoktam tornázni karra súlyzóval, hasizomra, fenékre stb. Alkalmanként úszok is. Elbizonytalanodtam, hogy az egyes gyakorlatok közben nem ártok-e a gátizmomnak. Ez csak egy javaslat: a Kriston-rendszernek lehetne felépíteni egy edzéstervet teljes testre- esetleg idősebb hölgyeknek kiemelve a belső comb és a felkar megereszkedett izmait- ami csak olyan elemeket tartalmazna, amelyek nem terhelik a gátizmokat. Nagy reményekkel fogtam a gyakorlásba. Köszönök mindent Gyöngyikének.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?