Kracker Gyöngyi - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +3630/5442857

Szeged, Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
Magyarország 6726 Szeged , Fő fasor 42.


Orosháza, Életfa Egészségközpont
Magyarország 5900 Orosháza , Thököly u. 23.
Szeged, Egyéni tréningek
Magyarország 6726 Szeged , Fő fasor 42.

Boldogsággal tölt el és nagyon szerencsésnek érzem magam, mert mindig azzal foglalkozhattam, ami örömet okozott nekem és a környezetemnek is. 32 évig gyógypedagógusként sérült gyermekek között dolgoztam, neveltem, támogattam és szerettem őket. Közel 20 éve oktatok testtudatos mozgásformákat, amely során nőtársaimat igyekszem segíteni abban, hogy tiszteletben tartva a testük igényeit és határait,  szeretettel gondozzák azt. Fontosnak tartom, hogy testtudatosságra “neveljem” azokat, akik bíznak a tudásomban és a tapasztalataimban.

Ahogy teltek az évek én is egyre tudatosabbá váltam életvitelemben, életszemléletemben és a testemhez való viszonyulásomban. Közben azt vettem észre, hogy az élet sorra kínálja azokat a lehetőségeket, amelyek által én is fejlődhetek a nőiségem terén és a környezetemet is segíteni tudom ebben. Egyre inkább egyértelművé vált számomra, hogy ez az utam, mert jó érzésekkel töltöttek el az új feladatok és sok pozitív megerősítés támogatott abban, hogy újabb és újabb ismereteket szerezzek a női testi és lelki egészség témában. Eredeti szakmám is segítő foglalkozás, amelyben sok örömömet leltem. De az utóbbi években erős hívást éreztem, hogy már máshol van feladatom és más területen kell kamatoztatnom a pedagógiában szerzett tapasztalataimat. Ezek az érzések és a saját testem jelzései vezettek el odáig, hogy elvégezzem a Kriston Intim Torna@ tréneri képzést.

Célom, támogatni a nőket (később a férfiakat és a kamaszokat is) abban, hogy maguk jöjjenek rá milyen életmódbeli és gondolkodásmódbeli változásra van szükségük ahhoz, hogy a további életük egészségesebb és örömtelibb legyen. A hozzám fordulóknak igyekszem átnyújtani mindazt az ismeretet és tudást, amellyel egy életreszólóan az altestük tudatos védelmét biztosítani tudják. Megváltoztatva a viszonyukat a testük azon területéhez, amelyről beszélni és amivel tudatosan foglalkozni tabunak számít még a mai világban is. Ígérem, hogy én tabu nélkül fogok beszélni olyan intim témákról, ami segíthet, ami örömet okozhat és ami javíthatja az életminőséget.

Jelen pillanatban csak női tanfolyamokat tartok. Örömmel, nagy lelkesedéssel és segíteni akarással adom át a tudásomat mindazoknak, akik nyitottak a változtatásra, az öngyógyításra és, akik más minőségben szeretnék megélni a nőiségük különböző korszakait. Izgalmas feladatnak és örömteli kihívásnak érzem, hogy a különböző korosztályok, legkülönbözőbb problémáinak a megszüntetésében támogató és inspiráló lehetek.

Egyénileg is szívesen foglalkozom azokkal, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak vagy nem akarnak részt venni csoportos tréningeken. Szomatopedagógusként szeretnék segíteni a mozgássérülteknek is az intim problémáik megszüntetésében és a testi és lelki életminőségük javításában.

Tanfolyamokat jelenleg Szegeden és Orosházán tartok, de igény esetén szívesen megyek más településekre is.  

Szeretettel várok mindenkit, aki tenni szeretne az intim egészségéért!

A tested meghálálja mindazt a figyelmet, amelyet szeretettel, türelemmel és elfogadással ráfordítasz!

Saját honlapom: www.intimtorna-szeged.hu

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/kristonintimtornakrackergyongyi/

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.06.05 09:00 - 12:00
2018.06.12 08:00 - 12:00
2018.06.19 08:00 - 12:00
2018.06.26 08:00 - 12:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42.
25 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.07.07 09:00 - 15:00
2018.07.21 09:00 - 15:00
Mezőkovácsháza
Mezőkovácsházi Humán Szolgáltató Központ
5800 Mezőkovácsháza Fáy u. 30-32.
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.07.20 17:00 - 21:00
2018.07.27 17:00 - 21:00
2018.08.03 17:00 - 21:00
Szeged
Spirit Jóga - Testi és Lelki Egészségműhely
6726 Szeged Fő fasor 42.
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
  • Barbara

    Ajánlom minden nőnek a tanfolyamot, nemcsak akkor, ha valamilyen problémával küzd éppen, hanem egészséges nőknek is. Sok hasznos meglátást, javaslatot kaptunk a női létünkkel, működésünkkel kapcsolatban, nemcsak testi, hanem lelki viszonyulásban is. Gyöngyi lelkiismeretesen és alaposan oktatott, természetessége segített oldani a téma intimitásán is. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a tanfolyamon!

  • Andrea

    Köszönöm hogy részt vehettem a tanfolyamon. Nekem már az is egy sikerélmény volt hogy elkezdhettem mert a miomáim mérete miatt korábban nem volt javasolt. De sikerült öket nagy nagy gyógyulni akarással kisebbre csökkenteni.Így minden féle kellemetlenség nélkül végig csináltam a 3 alkalmat és azóta is gyakorolok. Egyetlen javaslatom lenne ha a további tanfolyamokhoz ez esetleg építö lehet. Szerintem ha még egy alkalom lenne hogy a tanult gyakorlatok jobban beépülhessenek az nagy segitség lehetne a mindennapi gyakorláshoz. Az oktatás nagyon tanulságos volt, olyan dolgokra mutatott rá amire eddig nem forditottam sok idöt vagy éppen nem tulajdonitottam egy egy tünetnek jelentöséget. Máshogy tekintek magamra nőként azóta. Köszönöm. Másoknak is fogom ajánlani. További sok sikert.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?