Lex Margit

Telefonszám: 00353 85 757 3797

Letterkenny, Pelvic Health & Fitness
Írország 0000 Letterkenny , 32 Glenoughty Close


Miskolc, Pelvic Health & Fitness
Magyarország 3528 Miskolc , Velence utca 8/2

Az intim torna óriasi változást jelentő utazás számomra, ami hatással van az életem minden részére.  Egy olyan területre bukkantam, ahol megtalálható mindaz amit már régóta kerestem: Testünk lelkünk érzelmeink szeretete, tisztelete, testi es lelki működesünk megértése, elfogadása, hogyan lesz egészségünk a saját felelősségünk.

2009-ben Kriston Andrea könyvėből tanultam meg az intim izmokat erősítő gyakorlatokat, amikor èreztem, hogy szülés utàn meggyengültek az izmaim az intim területeken.

Bàmulatos eredmènyt èrtem el rendszeres napi 15 perces tornàval. Nègy hònappal kèsőbb megszüntek a tüneteim ès az izmaim fantasztikusan megerősödtek.

 

 Őszinte hálával tölt el, hogy találkoztam Kriston Andreával és megtanulhattam tőle az intim torna módszerét, amit nagy szeretettel és hatalmas tudással oktat.

2010 -ben trèner lettem ès a nagy örömet jelent számomra, hogy azt csinálom amiben hiszek és màsoknak is segìtsèget tudok nyùjtani egy öntudatosabb ès egészsègesebb èlethez.


 

A testi adottsàgok mellett a lelki ès èrzelmi dolgok, valamint a tàplàlkozàs is befolyàsolja egèszsègünket. 

A tanfolyamaimon komplex ėletmòdbeli ès egèszsègmegőrző tanácsokat is kapsz. 

Az alhas területèhez kapcsolòdò problèmàk ès szexuàlis nehèzsègek hàtterèben nagyon sokszor lelki okok vagy èrzelmi blokkok àllnak. 

Integràlt Energia Teràpiàval, Kristály gyógyítással, Thai Yoga masszázzsal segìtek biztonsàgosan elengedni a mùlt korlàtozò energiamintàit, ami egyensùlyt teremt a jelenben ès segìt megèlni àlmainkat a jövőben.

Az Integràlt Energia Teràpia 9 sejtmemòria területen sejtszintről szabadìtja fel a negatìv tapasztalatainkbòl szàrmazò lerakòdàsokat ès ezzel kitàrul a kapu a szemèlyes fejlődès előtt. Kitisztìtja azokat az energia blokkokat amik az egeszsèged, èletcèlod, jòlèted ès kreativitàsod ùtjàban àllnak.

 

2007 òta Ìrorszàgban èlek   Egyénileg vagy férfi és női csoportba is jelentkezhetsz hozzám az intim tornára.

Írországban az év bármely időszakában.

Magyarországon Júliusban es Augusztusban tanítok Miskolcon, Tiszafüreden és a környékén.

Nagy szeretettel várlak...                         "Amint fent, ùgy lent.

                                                                   Amint belûl, ùgy kìvül."

                                                                         (Smaragd tàbla, Kr.e. 3000 körül)

Szeresd testedet, lelkedet!

Moduljaim

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
  • Nincs még elfogadott értékelése a trénernek.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?