Mészáros Szilvia

Telefonszám: 06203375003

Budapest XI., Kelenfa Családi és Szabadidőközpont
Magyarország 1119 Budapest XI. , Tétényi út 72/b


Budapest IV., Újpest Fitforma
Magyarország 1042 Budapest IV. , Király utca 13
Budapest XV., Kozák téri Közösségi Ház
Magyarország 1154 Budapest XV. , Kozák tér

Köszöntöm!

Sokáig tartott míg rávettem magamat a mini önéletrajz írására, mert az önfényezés nem illik a személyiségemhez - pedig jó trénernek tartom magam. A tanfolyamon szívesen megosztom tévedéseimet, kudarcaimat, fájdalmaimat, de fejlődéseimet elősegítő kulcsokat is, amik az én kincseim, és mások okulására szolgálhat.  

51 éves, két leány gyermek édesanyja vagyok. 16 évvel ezelőtt a saját próblémám vitt el a Kriston Intim Torna tanfolyamra. A tréninget annyira élveztem, hogy ezt követően mentem a "2.szintre", majd rögtön a trénerképzésre. Ennek már 14 éve.

Azóta folyamatosan tartok tanfolyamokat. Tanítottam 2 évest, de 82 évest is, férfiakat és nőket egyaránt. (Jelenleg férfi tréninget nem tartok).

Minél régebb óta adom át tudásomat, annál inkább érzem, hogy erre a pályára születtem!

Főleg Budapesten és környékén vezetek tanfolyamokat, de házhoz is szívesen megyek. Szervezés esetén bárhol szívesen oktatok, ahol a magyar nyelvet beszélik (+útiköltség).

Haladó gyakorló órára (intimfitnessre) előzetes bejelentkezés szükséges!

Kérdését szívesen fogadom: szilvia.intimtorna@gmail.com

További elérhetőségem: www.intimtorna-budapest.hu

06203375003

Üdvözlettel

Mészáros Szilvia

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Házhoz megyek
3333 Budapest szilvia.intimtorna@gmail.com
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest(Vidék +útiköltség)
Házhoz megyek
3333 Budapest(Vidék +útiköltség) szilvia.intimtorna@gmail.com
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • Réka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Hasznos tanfolyam, minden nőnek el kéne végeznie. Köszönjük Szilviának a rugalmasságot és az átadott tudást.

 • Szilvia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó hangulatban,egyéni foglalkozás keretén belül volt szerencsém megismerni a torna részleteit.Nagy tapasztalatú és tudású ,jó kedélyű közvetlen viselkedésű,érthetően magyarázó ,mindenre kiterjedő figyelmű trénerrel hozott össze a sors Szilvi személyében.Nagyon köszönök mindent,remélem jó tanítványnak bizonyulok majd és hamarosan fejlődésről számolhatok be neki!

 • Glória - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon sokat adott a tréning mind lelkileg mind fizikailag. Egy nagyon fontos szemléletváltás ami mindenképpen előreviszi és pozitívan erősíti a személyiség fejlődését a nőiség megélését.

 • Emese - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Különleges kikapcsolódást nyújtott. Bármikor szívesen veszek részt egy olyan képzésen (fizikai vagy elméleti, mindegy) ami folyamatosan táplálja bennem a pozitív életérzést. A Kriston ilyen. A további tanfolyamokon is szándékomban áll részt venni. Köszönöm.

 • Ildikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Hasznosnak éreztem a tanfolyamot, a trénerem, Szilvia nagyon jól át tudta adni az anyagot. Tetszett, hogy kiscsoportos volt a foglalkozás, így mindenkire tudott figyelni, segíteni. Köszönöm!

 • Lilla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök, hogy időt szántam a tréner kiválasztására, és így Mészáros Szilviára esett a választásom. A helyszín könnyen megközelíthető, közvetlenül az épület előtt is lehet parkolni. A foglalkozás helyszíne nagyon barátságos, kulturált, megnyugtató. A Szilvi által átadottak az élet több területén hasznosíthatóak, lenyűgöző, hogy mennyire nagy tudású és sokat olvasott magabiztos nő, anya. Az adott érdeklődési körre/problémára úgy nyújt segítséget, hogy nem kell mások előtt felfedni ezt. Kriston Andreáról nagy elismeréssel beszél, ez szintén segít közelebb kerülni a módszerhez. Kismamaként nem csak a gyakorlatokat sajátíthattam el, hanem a várandósság időszakára, valamint a szülésre is hasznos útravalókat kaptam, sok félelmet sikerült eloszlatnia a tanfolyam két hete alatt. Barátnőm szintén elvégezte a tanfolyamot, de másik oktatónál, így minden egyes alkalommal beszámoltam az újonnan hallottakról, és meg volt döbbenve, hogy az ő trénere semmi ilyesmiről nem beszélt és sajnálta, hogy nem Szilvihez került annak idején. Mindenkinek szívből ajánlom, hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott Szilvivel.

 • Viktória - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Megtanított tudatosan mozgatni (erősíteni és lazítani) az intimterületek izmait. A speciális rávezetőgyakorlatok nem csak a szüléshez (és az utána való regenerálódáshoz) nyújtanak nagy segítséget, hanem az egyébként fennálló egyéni tüneteink megreparálására is személyre szabott gyakorlatsort kaptunk. A mozgás mellett egyéb életmódbeli tanácsokat is kaptunk. Ez nem csak egy torna, hanem (nekünk , résztvevő 2 kismamának) egyben lelki felkészülés is volt a szülésre. Szilvi nagyon pozitív, segítőkész személyiség, abszolút hozzánk alkalmazkodott. A járványhelyzet adta lehetőségeken belül több féle megoldást is felkínált. Köszönjük, hogy felfejlesztett minket!

 • Dóra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A jelenlegi vírushelyzet ellenére Szilvi nagyon rugalmas és alkalmazkodó volt. Kismamaként egy fennálló problémával mentem el a kezdő tanfolyamra, sok sok hasznos információt és megerősítést kaptam. Bízom benne, hogy segíteni fognak a tornagyakorlatok és a szülés után is gyorsabb regenerálódást eredményez majd.

 • Szilvia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Már a tréning alatt is jelentős változást észleltem fizikailag is, a blokkok kioldásáról nem is beszélve. Minden nap csinálom a gyakorlatokat, az alhasam visszahúzódott, megkönnyebbült, a szakrális csakrámban nagy tér keletkezett! Kíváncsian várom a folytatást, bár végtelenül hálás vagyok már az eddigiekért is!

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönök Mindent! A közvetlen, bensőséges hangulatot, a sok hasznos gyakorlatot és tanulságos történeteket.. Gyakorolni fogok továbbra is... és bizakodva várjuk, hogy majd egyszer megerkezik hozzánk is, a mi kis Csodánk..

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?