Metykó Zsófia - Kriston-módszer

Telefonszám: +36305673434

DUNAKESZI, LolliPop Dunakeszi
Magyarország 2120 DUNAKESZI , Szabadka u. 24/b


Kedves Érdeklődő!

Megérkeztél…Önmagadhoz.

A lehető legjobb helyen jársz, ha

 • Te is örömtelibb, egészségesebb, teljesebb életre vágysz
 • megerősítést szeretnél, hogy helyesen működsz
 • nem szeretnéd megélni, hogy lelki sérelmeid testi megnyilvánulásban hívják fel magukra a figyelmet
 • testi problémád van, amire megoldást keresel.

Legtöbbünknek van. Úgy tapasztalom azonban, hogy egyre többen vagyunk, akik nem elégszenek meg azzal, hogy csak gyógyszert vegyenek be rá, hanem az okát szeretnék felkutatni, megérteni és megoldani. A Kriston módszer erre nyújt lehetőséget. Ez a rendkívül összetett program elsősorban alhasi szerveink, medencefenéki izmaink egészségét szolgálja, azonban ennél sokkal többet ad: az egész testet - lelket - érzelmeinket megmozgató - átformáló - helyrehozó program ez, mely garantáltan új nézőpontot eredményez Önmagadhoz, szeretteiddel való viszonyodhoz, kapcsolataidhoz.   

Biomérnökként végeztem egészségvédő szakirányon, és az egészségvédelem jegyében 13. éve a klinikai gyógyszerkutatásban dolgozom. Közben két csodás Kisfiú választott Anyukájának. Bár munkám révén sokakhoz elért a segítség, én mégis úgy éreztem, hogy a segítségnyújtás más formáját is szeretném megtapasztalni. Számomra egyértelmű volt, hogy a Kriston módszer ebben a legteljesebb eszköz. A módszerrel közel 15 éve hozott össze a sors, és iránta való rajongásom azóta egyre inkább nő. Minél többet tapasztalok, annál inkább magával ragad sokszínűsége, a benne rejlő lehetőségek tárháza.

Légy Te is a csoda részese, éld át ezt a fantasztikus utazást Önmagadban!

Szeretettel várlak tanfolyamaim egyikén:

Zsófi

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
DUNAKESZI
LolliPop Dunakeszi
2120 DUNAKESZI Szabadka u. 24/b
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Egyéni Beszélgetés (HALADÓ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
DUNAKESZI
LolliPop Dunakeszi
2120 DUNAKESZI Szabadka u. 24/b
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.07.23 17:30 - 21:30
2020.07.30 17:30 - 21:30
2020.08.06 17:30 - 21:30
DUNAKESZI
LolliPop Dunakeszi
2120 DUNAKESZI Szabadka u. 24/b
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.08.17 17:30 - 21:30
2020.08.24 17:30 - 21:30
2020.08.31 17:30 - 21:30
DUNAKESZI
LolliPop Dunakeszi
2120 DUNAKESZI Szabadka u. 24/b
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.09.18 17:30 - 20:30
2020.09.19 08:30 - 13:00
2020.09.20 08:30 - 13:00
DUNAKESZI
LolliPop Dunakeszi
2120 DUNAKESZI Szabadka u. 24/b
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Zita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Zsófi, kedves Andrea! Köszönöm a lehetőséget a részvételre, köszönöm, hogy átadtátok ezt a kulcsot önmagam, testem-lelkem mélyebb megismerésére! Köszönöm a kimunkált rávezetést a saját gyakorlás megkezdéséhez! Köszönöm a személyre szabott hanganyagot! Zsófi ragyogó személyisége, kedvessége, közvetlensége miatt csak ajánlani tudom a tanfolyamán való részvételt!

 • Jánosné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon szuper volt a tréning. Kellemes hangulatban sok hasznos információt gyűjtöttem. A gyakorlatokat jól el lehetett sajátítani. Zsófia figyelmes, kedves és segítőkész. Igyekszem a tanultakat alkalmazni, gyakorolni. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm!

 • Magdolna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kellemes környezetben, megnyugtató légkörben zajlott az oktatás, melynek végére szorongás nélkül sikerült elsajátítani a gyakorlatokat. Mindenkinek ajánlom Zsófi óráit, nagyszerű tréner!

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök, hogy eljutottam a tanfolyamra. Már az első két alkalom után érzékeltem jótékony hatásait.

 • Anett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon élveztem az órákon való részvételt, sok új és érdekes dolgot tanultam. Köszönöm!

 • Nikoletta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Saját tapasztalat: a 2. alkalomra úgy érkeztem, hogy az előző napi vásárlásnál megemeltem magam és kissé kijött az aranyerem. Attól tartottam, hogy a tornával még jobban megerőltetem, de a torna végére kicsit jobb lett, másnapra pedig krémezés nélkül el is múlt. Szuper!

 • Nikoletta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Zsófi szuper tréner! Mindig feszült figyelemmel figyeltük a történeteit. A feladatok kivitelezése, gyakorlása elsőre is érthetőek voltak. A hangulat és a légkör is megnyerő!

 • Eszter - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Bár korábban nem hallottam a Kriston Intimtornáról és különösebb panaszaim nem voltak,mégis nagyon örülök,hogy részt vehettem a tréningen! Minden nőnek csak ajánlani tudom. Az elmesélt történetek és esettanulmányok még jobban rávilágítottak arra, hogy milyen rejtélyes a női lélek, alátámasztották, hogy fontos,hogy a belsőnkben végbemenő folyamatoknak is jelentőséget tulajdonítsunk, figyeljünk testünk jelzéseire. Zsófi nagyon jó, hiteles, tapasztalt tréner! Érthetően, türelmesen tanított, adta át a tudasát! Alig várom, hogy elkezdhessem a tornát és idővel megtapasztalhassam annak jótékony hatását!

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Jó volt a tanfolyam! : ) Nehéz lehet tudatosan nem használt és nem érzékelt izmok használatba vételét elmagyarázni, szerintem Zsófi jól érthetően és érdekesen magyarázta el a gyakorlatokat. Minden világos volt, ritkán kellett kérdeznem, és olyankor pontos választ kaptam. A csoportban főleg kollégák voltunk, hosszú munkanap után, sokszor fáradtan, ennek ellenére jó volt a hangulat, néha épp hogy túl sokat vihogtunk, Zsófi ezt is profin kezelte.

 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Én a könyv alapján évekkel ezelőtt megtanultam a tornát, de néhány mozdulatról kiderült, hogy nem jól csináltam eddig. Köszönöm!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?