Metykó Zsófia - Kriston-módszer

Telefonszám: +36305673434

DUNAKESZI, LolliPop Dunakeszi
Magyarország 2120 DUNAKESZI , Szabadka u. 24/b


Kedves Érdeklődő!

Megérkeztél…Önmagadhoz.

A lehető legjobb helyen jársz, ha

 • Te is örömtelibb, egészségesebb, teljesebb életre vágysz
 • megerősítést szeretnél, hogy helyesen működsz
 • nem szeretnéd megélni, hogy lelki sérelmeid testi megnyilvánulásban hívják fel magukra a figyelmet
 • testi problémád van, amire megoldást keresel.

Legtöbbünknek van. Úgy tapasztalom azonban, hogy egyre többen vagyunk, akik nem elégszenek meg azzal, hogy csak gyógyszert vegyenek be rá, hanem az okát szeretnék felkutatni, megérteni és megoldani. A Kriston módszer erre nyújt lehetőséget. Ez a rendkívül összetett program elsősorban alhasi szerveink, medencefenéki izmaink egészségét szolgálja, azonban ennél sokkal többet ad: az egész testet - lelket - érzelmeinket megmozgató - átformáló - helyrehozó program ez, mely garantáltan új nézőpontot eredményez Önmagadhoz, szeretteiddel való viszonyodhoz, kapcsolataidhoz.   

Biomérnökként végeztem egészségvédő szakirányon, és az egészségvédelem jegyében 13. éve a klinikai gyógyszerkutatásban dolgozom. Közben két csodás Kisfiú választott Anyukájának. Bár munkám révén sokakhoz elért a segítség, én mégis úgy éreztem, hogy a segítségnyújtás más formáját is szeretném megtapasztalni. Számomra egyértelmű volt, hogy a Kriston módszer ebben a legteljesebb eszköz. A módszerrel közel 15 éve hozott össze a sors, és iránta való rajongásom azóta egyre inkább nő. Minél többet tapasztalok, annál inkább magával ragad sokszínűsége, a benne rejlő lehetőségek tárháza.

Légy Te is a csoda részese, éld át ezt a fantasztikus utazást Önmagadban!

Szeretettel várlak tanfolyamaim egyikén:

Zsófi

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
DUNAKESZI
LolliPop Dunakeszi
2120 DUNAKESZI Szabadka u. 24/b
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Egyéni Beszélgetés (HALADÓ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
DUNAKESZI
LolliPop Dunakeszi
2120 DUNAKESZI Szabadka u. 24/b
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.02.03 09:30 - 13:30
2020.02.10 09:30 - 13:30
2020.02.17 09:30 - 13:30
DUNAKESZI
LolliPop Dunakeszi
2120 DUNAKESZI Szabadka u. 24/b
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.02.13 17:30 - 21:30
2020.02.20 17:30 - 21:30
2020.02.27 17:30 - 21:30
DUNAKESZI
LolliPop Dunakeszi
2120 DUNAKESZI Szabadka u. 24/b
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.03.12 18:00 - 21:00
2020.03.16 18:00 - 21:00
2020.03.23 18:00 - 21:00
2020.03.26 18:00 - 21:00
DUNAKESZI
LolliPop Dunakeszi
2120 DUNAKESZI Szabadka u. 24/b
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Hajnalka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon szuper volt a tréning. Sok hasznos információt gyűjtöttem. A gyakorlatokat jól el lehetett sajátítani, igyekszem alkalmazni, gyakorolni. Zsófi kedves és segítőkész, ajánlom mindenkinek.

 • Angelica - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Aki igazán mélyre akar menni ebben a tematikában, és alapjaitól újraépíteni az életét, annak jó szívvel ajánlom Zsófit. Hihetetlenül empatikus, és azonnal ráérez, mire van szüksége annak, aki nála tanul.

 • Fruzsina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning minden várakozásomat felülmúlta, Zsófi rendkívül felkészült oktató és nagyon pozitív, nyugalmat árasztó személyiség. Maximálisan elégedett vagyok!

 • Istvánné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon köszönöm Zsófi munkáját! Kedves,bájos,vicces személyiség és nagyon jól át tudja adni a dolgokat,nagyon felkészült! Sokat segített az általa vezetett torna,mind testileg,mind lelkileg! A csapat is nagyon jó volt,nagyon jól éreztem magam!

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Zsófi nagyon kedves volt és türelmes. Az órák jó hangulatban teltek, és nagyon hasznosak voltak. Alig várom a következő tanfolyamot. :)

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt számomra a tanfolyam. Szeretnénk a gésa tanfolyamon is részt venni! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Örülök, hogy nem hagytam ki az életemből ezt a tréninget! Az orvosom már évek óta ajánlgatta nekem, de csak halogattam. Viszont nincsenek véletlenek: most nyílt lehetőségem Zsófihoz kerülni, aki egy nagyon kedves, pozitív személyiség. Szívből ajánlom mindenkinek!

 • Szonja Virág - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A környezet nagyon kellemes, az oktató pedig kedves, barátságos, nyitott és odaadó volt. Úgy gondolom, hogy ez mind nagyon fontos egy ilyen jellegű tanfolyamon. Érdekes volt megtapasztalni ennyiféle új érzetet. Nagyon tetszett, hogy nem csak maga a torna, hanem a dolgok mögött meghúzódó lelki okok is hangsúlyt kaptak. Örülök, hogy vannak ilyen tabuk nélküli képzések, ahol tisztán és nyíltan lehet beszélgetni anélkül, hogy az ember kényelmetlenül érezné magát. Hálás vagyok Zsófinak, hogy ilyen szívvel-lélekkel adta át nekünk tudását és Andreának, amiért minderre lehetőséget teremtett.

 • Annamária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon sok érdekes történetet és háttérinformációt hallottam a tréning során, amik elgondolkodtattak. Kisgyermekes anyukaként sajnos még nem sikerült beépítenem a mindennapjaimba a gyakorlást, de a 3 alkalom is elég volt ahhoz, hogy a libidóm növekedjen. Nagyon bízom abban, hogy a fizikális problémáimra is hasonló hatással lesz a torna.

 • Károlyné (Magdi) - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök, hogy jelentkeztem a tornára. Zsófi személye magával ragadott, valójában neki köszönhetem, a lelkesedésemet. Kedves személyiségével minden résztvevőt feloldott. A gyakorlatok elsajátítását határozottan, a torna iránt érzett szeretetet átadva sajátíthattuk el. Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Üdvözlettel: Szabadfy Károlyné Magdi

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?