Monori Györgyi - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06309280846

Budapest, 1183, A Hely
Magyarország 1183 Budapest, 1183 , Thököly út 9/A


Budapest, LoveYoga Óbuda
Magyarország 1037 Budapest , Kunigunda útja 18.
Vecsés, Nap-Hold Jógaház
Magyarország 2220 Vecsés , Fő út 119.

Imádom a módszer hatékonyságát és a benne rejlő lehetőségeket, amit bárki megkaphat és kedve szerint alkalmazhat. Ez egy életstílus, életszemlélet, amiben én rendületlenül hiszek és ami engem is hozzá segít és segített azzá válni, aki jelenleg vagyok. Erős túlzás vagy sem, de nekem célom jobbá formálni a világot. Hiszek benne, hogy minden egyes nő és férfi aki önmagát gyógyítja, tanítja, fejleszti, az közelebb visz mindannyiunkat egy kiengyensúlyozottabb, élhetőbb világ felé. Az életünkért csakis mi magunk vagyunk felelősek. Nekünk áll jogunkban tenni, vagy nem tenni érte semmit. A választás a Tiéd. Ha bátortalanul is de mégis nekiindulsz ennek az útnak, azért egy életre hálás leszel magadnak.

Tedd meg az első lépést, és én tovább segítelek!

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.03.30 10:00 - 16:00
2019.03.31 10:00 - 16:00
Szigetszentmikós
Sziget Dance Tánc és Egészség Stúdió
2310 Szigetszentmikós Bajcsy Zsilinszky u. 1/a.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.04.05 17:00 - 21:00
2019.04.12 17:00 - 21:00
2019.04.26 17:00 - 21:00
Budapest
Aranytíz Kultúrház
1051 Budapest Arany János u. 10.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.04.06 09:00 - 15:00
2019.04.07 09:00 - 15:00
Budapest
LoveYoga Óbuda
1037 Budapest Kunigunda útja 18.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.04.13 09:00 - 15:00
2019.04.14 09:00 - 15:00
Budapest
Adhírá Jóga-sziget
1183 Budapest Ráday Gedeon u. 60
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Judit

  Györgyi a profizmusával, a sztorikkal és a humorával nagyon élvezetessé tette a tanfolyamot.

 • Brigitta

  Szeretem, hogy amikor legelőször fordultam hozzá segítségért a problémámmal, akkor nem "az egyetlen és üdvözítő" műtéti lehetőséget kaptam megoldásként, és hogy amellett tornázzak, hanem rögtön egy más szempontból közelítette meg a helyzetet (egységben nézte az embert). Nagyon fontos volt nekem a kedves, emberi hozzáállás, amit Györgyitől kaptunk a 2 nap során. Közvetlen stílusának köszönhetően hamar rá tud hangolódni az ember az órára, s nem utolsó sorban nagyon lelkesítően, jó edző módjára tartja az óra izmokra koncentráló részét is. A lelki rész is szépen felépített, mindenki számára 'betalál' egy történet. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki kezébe szeretné venni a gyógyulásának irányítását, és aki elhatározta, hogy megyógyul - azoknak ez a módszer egy eszköz. ᐧ

 • Zsuzsa

  Kedves Györgyi nagyon örülök,hogy rászántam magam, félelmeim ellenére. Nagyon felüdítő volt, a hétköznapok gondterhelt világából kikapcsolt ez a hétvége. Már tizen- huszonéves korban kötelezőnek kellene lenni.Nagyon hasznos volt a tananyag, amit szuper lazasággal, kötetlen módon adtál elő, őszintén ajánlani tudlak mindenkinek.

 • Katalin

  Nagyon élveztem a tréninget. Sikerült olyan hangulatot átadni Györgyinek, aminek köszönhetően egy tartalmas énidőnek éltem meg. Érdekes befelé fordulás és tapasztalás volt ez.

 • Emő

  Minden szempontból pozitív élmény volt. Györgyi személyisége kedves és közvetlen. Örülök, hogy részt vettem a tanfolyamon.

 • Melinda

  Rendkívül sokat tanultam és fejlődtem már ez a 2 nap alatt is. Rendkívül hasznosnak találtam a sztorikat, amiket mesélt, mert valóban csodákra vagyunk képesek már csak a hozzáállásunkkal is. Györgyi jókedvű, humoros egyénisége színesebbé tette az egész tréninget, csak ajánlani tudom őt mindenkinek :)

 • Dóra

  Gyorgyiben szerintem egy szineszno is lakik valahol, amitol extran elvezheto volt a tanfolyam:) Emellett termeszetesen nem hianyzik belole a kozvetlen es oszinte hangnem sem. Nagyon elvezheto es valoszinuleg nagyon hasznos hetvege volt!

 • Marti

  Gyorgyi jo hangulatu kepzest tartott. Ertheto volt, lelkes. Azota is szorgalmasan vegzem a gyakorlatokat.

 • Klára

  Nagyon élveztem a tréning 2 napját Györgyivel. Nem ismertem őt korábban, de a végére úgy éreztem, mintha régen ismerném. Tetszik a stílusa, közvetlensége, nyíltsága, az, ahogy a problémákhoz közelít. Nagyon pozitív. Én több tornára számítottam a tréningen, de értem a történetek szerepét, fontosságát, sok közülük mélyebben érintett. Amit furcsálltam, hogy a résztvevők be sem mutatkoznak, és semmit sem mondanak magukról, ez nekem picit hiányzott, nem alakult ki csoportjelleg, talán csak egészen a végére. ( persze tudom, hogy kevés az idő) . Összességében nagyon hasznosnak találtam a tréninget, Györgyit pedig szívből ajánlom mindenkinek! Köszönöm! :)

 • Zsuzsanna

  Györgyi a két nap alatt rávezetett minket, hogy az önvizsgálat, saját problémáink feltárása magunk előtt önmagában segíthet életmódunk javításán, egészségünk javításán és megőrzésén. Én sok újat hallottam a saját testemről, a férfiak másfajta szemléletéről és hasonló problémáiról. Azt gondolom, hogy ezt tudom használni a kapcsolataimban, a házasságomban, és remélem, hogy az elsajátított technikák rendszeres használatával saját életminőségemen és még szexuális életemen is tudok javítani. Köszönöm. Az előadás érdekfeszítő volt, azt vettem észre, hogy az órák elszaladtak szinte észrevétlenül, a technikákat persze gyakorolni kell, de az alapokat megkaptuk hozzá. Mindenkinek, gyereknek, nőnek, férfinak ajánlanék hasonló tanfolyamot. Megéri.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?