Monori Györgyi

Telefonszám: 06309280846

Budapest, 1183, A Hely
Magyarország 1183 Budapest, 1183 , Thököly út 9/A


Budapest, LoveYoga Óbuda
Magyarország 1037 Budapest , Kunigunda útja 18.
Szigetszentmikós, Sziget Dance Tánc és Egészség Stúdió
Magyarország 2310 Szigetszentmikós , Bajcsy Zsilinszky u. 1/a.

Imádom a módszer hatékonyságát és a benne rejlő lehetőségeket, amit bárki megkaphat és kedve szerint alkalmazhat. Ez egy életstílus, életszemlélet, amiben én rendületlenül hiszek és ami engem is hozzá segít és segített azzá válni, aki jelenleg vagyok. Erős túlzás vagy sem, de nekem célom jobbá formálni a világot. Hiszek benne, hogy minden egyes nő és férfi, aki önmagát gyógyítja, tanítja, fejleszti, az közelebb visz mindannyiunkat egy kiengyensúlyozottabb, élhetőbb világ felé. Az életünkért csakis mi magunk vagyunk felelősek. Nekünk áll jogunkban tenni, vagy nem tenni érte semmit. A választás a Tiéd. Ha bátortalanul is, de mégis nekiindulsz ennek az útnak, azért egy életre hálás leszel magadnak.

Tedd meg az első lépést, és én tovább segítelek!

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest, 1183
A Hely
1183 Budapest, 1183 Thököly út 9/A
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest, 1183
A Hely
1183 Budapest, 1183 Thököly út 9/A
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.02.20 09:00 - 15:00
2021.02.21 09:00 - 15:00
Budapest
A Másik hely
1183 Budapest Szent Lőrinc sétány 6.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Györgyivel nagyon jól éreztük magukat, nagyon közvetlen, kedves és figyelmes volt. Hiába kényes a téma, fesztelenül zajlott az óra. Köszönjük!!

 • Brigitta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Monori Györgyi tartotta részünkre a tanfolyamot. A tanfolyam érthető volt, érdekes és rendkívül hasznos, elégedettek voltunk Györgyi óráival. Legközelebb is őt választanám! Köszönöm szépen Györgyi a segítségedet!

 • Enikő - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Monori Györgyi tréningjén vettem részt. Trénerként nagyon hitelesnek és magabiztosnak találtam. A tudását pontosan és érthetően adja át. Nagyon türelmes, minden kérdésre készséggel válaszol, ugyanakkor remekül irányítja a beszélgetésket és úgy alapvetően az egész foglalkozást. Ezen kívül nagyon kellemes személyiség- kedves, humoros és nyílt. A tréning jó hangulatban telt, a csapat számára Györgyi meg tudta teremteni azt a bitonságos légkört, ami egy ilyen intim témájú foglalkozásnál elengedhetetlen. Különösen tetszett, hogy nem csak a tornagyakorlatokat sajátítottuk el, hanem lehetőség nyílt az egyes problémák okát is boncolgatni Györgyi segítségével. A történetek még mindig elevenen élnek az emlékezetemben, amiért rendkívül hálás vagyok. Az eddigi sejtelmem, hogy számos megbetegedés és elvátozás mögött sokszor pszichoszomatikus kiváltó ok áll, ezzel csak megerősödött. Ugyanakkor reményt is adott a tréning, hogy ezek a lélek és test egyidejű "karbantartásával" gyógyíthatóak, illetve megelőzhetőek. Nagyon szépen köszönöm Györgyinek és Andreának ezt a csodálatos tornát és további sikereket kívok nekik, illetve minden Kriston-torna oktatónak. :)

 • Noémi - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Imádtam!!!❤️

 • Szabina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Imádtam mind a két napot és ez egyértelműen Györgyi érdeme. Nagyon élvezetesen és érthetően adott elő, tetszett a stílusa, humora és egy abszolút kompetens tréner. Végig azt éreztem, hogy ő azt éli, amiről nekünk beszél. Fantasztikus kisugárzása van, s nagyon védett légkört teremtett, ha a helyzet éppen azt kívánta meg.

 • Piroska - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot. Szuperül telt a 2 nap és nagyon örülök, hogy arcpirító őszinteséggel és nyiltsággal beszélt Györgyi tabutémákról. Úgy gondolom, minden nőnek ismernie kellene a módszert, hogy jobban megélhesse önmagát.

 • Anna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon szórakoztató és egyben hasznos volt a tréning. Én mindenkinek csak ajánlani fogom. Köszönöm, ezt a fantasztikus hétvégét!

 • Anita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon érdekesnek és hasznosnak találtam a képzés. Györgyi nagyon kedves és segítőkész volt. Örülnék neki, ha a gésák titkai című képzés is legalább egyszer megrendezésre kerülne itt Stuttgartban vagy akár Heilbronn és környékén :D sajnos Magyarországon nincs rá módom résztvenni. Köszönöm a segítséget. Üdvözlettel.

 • Xénia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Örülök, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Tartalmas és érdekes volt, nekem már segített. Köszönöm a lehetőséget!

 • Mónika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A két nap kellemes, oldott légkörben telt el. Vasárnapra olyan természetessé vált erröl a témáról beszélni, hogy magam is meglepödtem rajta. Engem most a változó kor kérdésköre érdekel, ezt a témát egy kicsit hiányoltam a hétvégén.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?