Nagy Krisztina - Kriston-módszer

Telefonszám: 06209754133

Kecskemét, Hírös Agóra
Magyarország 6000 Kecskemét , Deák F tér 1


Kecskemét, Ananda Jógastúdió
Magyarország 6000 Kecskemét , Hoffmann János u. 4
Kecskemét, Eyva Ház
Magyarország 6000 Kecskemét , Hoffman János u. 10.

Nagy szeretettel és elhivatottsággal foglalkozom olyan mozgástípusok oktatásával, melyek megfelelnek a mai kor igényének, ugyanakkor óvják és védik is a női testet.
Egyre több emberben merül fel az igény olyan alternatív mozgások végrehajtása iránt, amely a mindennapi stressz alól felszabadítja őket, de ezzel egyidejűleg olyan komplex edzést keresnek, amelyben az izmok újra visszanyerik rugalmasságukat és testük újra éli annak funkcionalitását.

Ezeknek a kritériumoknak tökéletesen megfelelnek az órák, melyeket tartok. bodyART, deepWORK, gerinctréning, stretching.

Munkám során szembesültem a női gát gátjaival, olyan módszert kerestem, mely ezt a testrész is edzeni tudja. Így ismertem meg Kriston Andreát, az ő intim torna módszerét. Sikeres oktatói vizsga birtokában segítek elsajátítani a Kriston intim torna módszert, a Kriston intim torna tréninget végzett hölgyeknek segítek megfelelő testmozgást keresni, ugyanakkor a testedzés áldásos hatásai mellett az altest védelmére tudom fordítani a hölgyek figyelmét.

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.09.12 09:00 - 15:00
2020.09.13 09:00 - 15:00
Kecskemét
Hírös Agóra
6000 Kecskemét Deák F tér 1
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.10.10 09:00 - 15:00
2020.10.11 09:00 - 15:00
Kecskemét
Hírös Agóra
6000 Kecskemét Deák F tér 1
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.11.07 09:00 - 15:00
2020.11.08 09:00 - 15:00
Kecskemét
Hírös Agóra
6000 Kecskemét Deák F tér 1
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Nikoletta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznosnak érzem a női egészségünk védelmében: olyan gyakorlati és elméleti tudást ad a tréning, amit minden kislánynak, nőnek érdemes lenne elsajátítania (ha már az oktatási rendszer vagy a szülői minta ezt nem tette), hogy jól ápolt kapcsolata lehessen a saját testével, annak működésével, és nem utolsósorban a lelkével.

 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Krisztina nagyon szimpatikus, felkészült oktató! Élmény volt az óráin részt venni, melyek nagyon jó hangulatban teltek. Szívből ajánlom mindenkinek! Üdvözlettel: Évi

 • Angéla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves, segítőkész, hiteles - önbizalom, lelki terhek feltárása-elhagyása, fizikai-lelki megerősítés-jobblét.

 • Ildikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon kedves és segítőkész hölgy. Rendkívül jó hangulatú tréningen vehettem részt. A testünkön kívül lelkünk ápolására is figyelmet fordított. Köszönöm szépen a segítséget! Ajánlom mindenkinek! :)

 • Erzsébet - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  2019. Nov 9-10-én voltam intim tornán. Krisztína nagy kedves, segítőkész, alapos. Mindenkinek ajánlom

 • Vivien - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Élveztem az órát. A trénerem, Kriszti érthetően magyarázott, nagyon segítőkész volt. A tréning folyamán minden női egészségügyi és lelki problémát érintettünk, méghozzá úgy hogy senki se volt kötelezve arra hogy feltárja a csoport előtt a problémáját, betegségét. Minden kérdésre választ kaptam, amit fel se kellett tennem. Nagyon pozitív élmény volt az egész tréning.

 • Anita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon vártam a tanfolyamot, amelytől azt reméltem, hogy közelebb kerülök saját nőiességemhez, női létemhez, s ez által a problámáimat is fogom tudni kezelni, megoldani, amelyek kisebb százalékban fizikai jellegűek. Szerencsére nem csalódtam, sőt. A tanfolyamon olyan témákat érintett Nagy Krisztina tréner, amelyek anélkül elindítottak bennem megértési folyamatokat, hogy nekem beszélnem kellett volna saját személyes dolgaimról. Mind az elhangzott történetek, vagy sajnos néhol újnak számító ismeretanyag a női szervekről (a gátról is), mind a gyakorlatok elsajátítása, tanulása sokat tett már most is hozzá nőiségem elfogadásához, megéléséhez. Jónak tartom azt is, hogy a tanfolyam után, van lehetőségünk a trénerünket felkeresni, akár az elhangzott anyaggal kapcsolatban, akár szülés előtt, a szülés utáni gyakorlatok miatt. Én még nem szültem, de már most, mikor még nincs is tervben, megnyugtat a tudat, hogy kaphatok majd segítséget azzal kapcsolatban is, hogy megváltozott testemet, hogyan tudom "gyógyítani". Köszönöm, és ajánlom mindenkinek a tanfolyamot!

 • Kitti - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó kis hétvége volt. Amellett hogy elsajátítottuk a tornát a lelkünket is ápoltunk egy kicsit. Kriszta felkészült és nagyon kedves volt, odafigyelt mindenkire, segített ott ahol tudott és rengeteg biztatást kaptunk Tőle. Nagyon hasznos a trégning mindenkinek csak ajánlani tudom!

 • Zsuzsanna

  Nagyon jól éreztem magam a tréningen, sajnálom hogy nem korábban végeztem el a tanfolyamot! Krisztina igazán egy remek, felkészült tréner csak ajánlani tudom mindenkinek!!! Köszönök mindent bele értve a női lelkem simogatását is!!

 • Adrienn

  Szuper jól éreztem magam a tanfolyamon. Kötetlen, bensőséges volt a hangulat. Krisztina nagyon képzett, felszészült oktató, aki igazán tudja motiválni a résztvevőket. Nagyon jó két nap volt, mindenkinek őszintén ajánlom, hogy ne hagyja ki. Köszönöm! Adrienn

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?