Nagy Krisztina

Telefonszám: 06209754133

Kecskemét, Hírös Agóra
Magyarország 6000 Kecskemét , Deák F tér 1


Kecskemét, Ananda Jógastúdió
Magyarország 6000 Kecskemét , Hoffmann János u. 4
Kecskemét, Eyva Ház
Magyarország 6000 Kecskemét , Hoffman János u. 10.

Nagy szeretettel és elhivatottsággal foglalkozom olyan mozgástípusok oktatásával, melyek megfelelnek a mai kor igényének, ugyanakkor óvják és védik is a női testet.
Egyre több emberben merül fel az igény olyan alternatív mozgások végrehajtása iránt, amely a mindennapi stressz alól felszabadítja őket, de ezzel egyidejűleg olyan komplex edzést keresnek, amelyben az izmok újra visszanyerik rugalmasságukat és testük újra éli annak funkcionalitását.

Ezeknek a kritériumoknak tökéletesen megfelelnek az órák, melyeket tartok. bodyART, deepWORK, gerinctréning, stretching.

Munkám során szembesültem a női gát gátjaival, olyan módszert kerestem, mely ezt a testrész is edzeni tudja. Így ismertem meg Kriston Andreát, az ő intim torna módszerét. Sikeres oktatói vizsga birtokában segítek elsajátítani a Kriston intim torna módszert, a Kriston intim torna tréninget végzett hölgyeknek segítek megfelelő testmozgást keresni, ugyanakkor a testedzés áldásos hatásai mellett az altest védelmére tudom fordítani a hölgyek figyelmét.

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.05.08 09:00 - 15:00
2021.05.09 09:00 - 15:00
Kecskemét
Eyva Ház
6000 Kecskemét Hoffman János u. 10.
33 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.06.12 09:00 - 15:00
2021.06.13 09:00 - 15:00
Kecskemét
Eyva Ház
6000 Kecskemét Hoffman János u. 10.
33 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Szilvia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt a tréning.

 • Angéla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon szuper volt a két nap. Krisztina nagyon kedves volt, előadásmódja közvetlen és megnyerő. Nagyon sok témát érintett, hasznos információk birtokába jutottam. Nagyon jó hangulatban zajlottak az órák. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 • Angela - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kriszti nagyon alapos, mindenre kiterjedő érzelmi, lelki és élethelyzethez kapcsolódó vonatkozást hozott be rengeteg példával. Sokszor tényleg "Kivi, vagy Dante" macska képében már alig bírtam kivárni, hogy eljusson a sztorivonal valahová, és a konkrét gyakorlatokhoz érjünk. Összességében tetszett a két nap.

 • Kovacs - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  sokat segített

 • Imola - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Remek két nap volt. Nagyon sajnálom, hogy hamarabb nem szántam már rá magam, hogy részt vegyek a tanfolyamon. Nem is tudom mitől féltem? Krisztina kedves, felkészült, nagyon jó előadó. Amit tőle a két nap alatt tanultam, megváltoztatta az életem. Nem egész három hét telt el, de máris sokat erősödtem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 • Tünde - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kriszti nagyon hiteles oktató, a gyakorlatok pedig már egy hónapnyi gyakorlás után meghozták a vágyott változást.

 • Ibolya - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Az intimtorna témával most foglakoztam először és hallottam róla. A tanfolyam az első perctől megfogott, izgalmas és érdekes , a tréner személye és előadásmódja közvetlen és megnyerő, sok témakört érintettünk, így utólag úgy tűnik, hogyha mégegyszer meghallgatnám az lenne az igazás tartós informácó, snagyon sok újdonság elhangzott számomra. A hanganyagra úgy erzem szükség van a gyakorláshoz.

 • Tünde - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Krisztina nagyon kedves személyiség, jó hangulatú órákon sok hasznos dolog hangzott el a női létről, a női testről, női szemszögből :) Egy hónapja voltam a tanfolyamon, és már is érzem a változást! Szívből ajánlom minden nőnek!

 • Lászlóné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Üdvözöllek ! Nekem nagyon sokat segített a tanfolyam azóta is minden nap gyakorlok lassan de haladok a gyógyulás felé. Ezúton is nagyon köszönöm ,hogy részt vehettem a tréningen. Üdvözlettel Kucsárné Klári

 • Mária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Krisztina őszinte, vicces és hiteles volt, mindenkire odafigyelt és minden kérdésünkre válaszolt. Amit pedig a gyakorlatok megismerése előtt és közben kaptunk, azt minden fiatal lánynak kötelező tananyagként, iskolarendszerben oktatnám, mint "Istennő" képzőt :). *5-ös azért, hogy a tanfolyam után adott a lehetőség, hogy a trénerünket megkereshetjük, akár az elhangzott anyaggal kapcsolatban, akár a gyakorlatok miatt. Régóta gondolkoztam a tanfolyamon .... sokkal korábban részt kellett volna vennem rajta :) , :) !

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?