Nagy Krisztina

Telefonszám: 06209754133

Kecskemét, Hírös Agóra
Magyarország 6000 Kecskemét , Deák F tér 1


Kecskemét, Ananda Jógastúdió
Magyarország 6000 Kecskemét , Hoffmann János u. 4
Kecskemét, Eyva Ház
Magyarország 6000 Kecskemét , Hoffman János u. 10.

Nagy szeretettel és elhivatottsággal foglalkozom olyan mozgástípusok oktatásával, melyek megfelelnek a mai kor igényének, ugyanakkor óvják és védik is a női testet.
Egyre több emberben merül fel az igény olyan alternatív mozgások végrehajtása iránt, amely a mindennapi stressz alól felszabadítja őket, de ezzel egyidejűleg olyan komplex edzést keresnek, amelyben az izmok újra visszanyerik rugalmasságukat és testük újra éli annak funkcionalitását.

Ezeknek a kritériumoknak tökéletesen megfelelnek az órák, melyeket tartok. bodyART, deepWORK, gerinctréning, stretching.

Munkám során szembesültem a női gát gátjaival, olyan módszert kerestem, mely ezt a testrész is edzeni tudja. Így ismertem meg Kriston Andreát, az ő intim torna módszerét. Sikeres oktatói vizsga birtokában segítek elsajátítani a Kriston intim torna módszert, a Kriston intim torna tréninget végzett hölgyeknek segítek megfelelő testmozgást keresni, ugyanakkor a testedzés áldásos hatásai mellett az altest védelmére tudom fordítani a hölgyek figyelmét.

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.02.13 09:00 - 15:00
2021.02.14 09:00 - 15:00
Kecskemét
Eyva Ház
6000 Kecskemét Hoffman János u. 10.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.03.13 09:00 - 15:00
2021.03.14 09:00 - 15:00
Kecskemét
Hírös Agóra
6000 Kecskemét Deák F tér 1
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.04.10 09:00 - 15:00
2021.04.11 09:00 - 15:00
Kecskemét
Hírös Agóra
6000 Kecskemét Deák F tér 1
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Tünde - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kriszti nagyon hiteles oktató, a gyakorlatok pedig már egy hónapnyi gyakorlás után meghozták a vágyott változást.

 • Ibolya - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Az intimtorna témával most foglakoztam először és hallottam róla. A tanfolyam az első perctől megfogott, izgalmas és érdekes , a tréner személye és előadásmódja közvetlen és megnyerő, sok témakört érintettünk, így utólag úgy tűnik, hogyha mégegyszer meghallgatnám az lenne az igazás tartós informácó, snagyon sok újdonság elhangzott számomra. A hanganyagra úgy erzem szükség van a gyakorláshoz.

 • Tünde - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Krisztina nagyon kedves személyiség, jó hangulatú órákon sok hasznos dolog hangzott el a női létről, a női testről, női szemszögből :) Egy hónapja voltam a tanfolyamon, és már is érzem a változást! Szívből ajánlom minden nőnek!

 • Lászlóné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Üdvözöllek ! Nekem nagyon sokat segített a tanfolyam azóta is minden nap gyakorlok lassan de haladok a gyógyulás felé. Ezúton is nagyon köszönöm ,hogy részt vehettem a tréningen. Üdvözlettel Kucsárné Klári

 • Mária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Krisztina őszinte, vicces és hiteles volt, mindenkire odafigyelt és minden kérdésünkre válaszolt. Amit pedig a gyakorlatok megismerése előtt és közben kaptunk, azt minden fiatal lánynak kötelező tananyagként, iskolarendszerben oktatnám, mint "Istennő" képzőt :). *5-ös azért, hogy a tanfolyam után adott a lehetőség, hogy a trénerünket megkereshetjük, akár az elhangzott anyaggal kapcsolatban, akár a gyakorlatok miatt. Régóta gondolkoztam a tanfolyamon .... sokkal korábban részt kellett volna vennem rajta :) , :) !

 • Polett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó hangulatú, hasznos, érdekes tréning volt. Ösztönző és bátorító. Boldog vagyok, hogy NŐ lehetek. ????

 • Nikoletta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznosnak érzem a női egészségünk védelmében: olyan gyakorlati és elméleti tudást ad a tréning, amit minden kislánynak, nőnek érdemes lenne elsajátítania (ha már az oktatási rendszer vagy a szülői minta ezt nem tette), hogy jól ápolt kapcsolata lehessen a saját testével, annak működésével, és nem utolsósorban a lelkével.

 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Krisztina nagyon szimpatikus, felkészült oktató! Élmény volt az óráin részt venni, melyek nagyon jó hangulatban teltek. Szívből ajánlom mindenkinek! Üdvözlettel: Évi

 • Angéla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves, segítőkész, hiteles - önbizalom, lelki terhek feltárása-elhagyása, fizikai-lelki megerősítés-jobblét.

 • Ildikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon kedves és segítőkész hölgy. Rendkívül jó hangulatú tréningen vehettem részt. A testünkön kívül lelkünk ápolására is figyelmet fordított. Köszönöm szépen a segítséget! Ajánlom mindenkinek! :)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?