Nagy Krisztina - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06209754133

Kecskemét, Hírös Agóra
Magyarország 6000 Kecskemét , Deák F tér 1


Kecskemét, Ananda Jógastúdió
Magyarország 6000 Kecskemét , Hoffmann János u. 4

Nagy szeretettel és elhivatottsággal foglalkozom olyan mozgástípusok oktatásával, melyek megfelelnek a mai kor igényének, ugyanakkor óvják és védik is a női testet.
Egyre több emberben merül fel az igény olyan alternatív mozgások végrehajtása iránt, amely a mindennapi stressz alól felszabadítja őket, de ezzel egyidejűleg olyan komplex edzést keresnek, amelyben az izmok újra visszanyerik rugalmasságukat és testük újra éli annak funkcionalitását.

Ezeknek a kritériumoknak tökéletesen megfelelnek az órák, melyeket tartok. bodyART, deepWORK, gerinctréning, stretching.

Munkám során szembesültem a női gát gátjaival, olyan módszert kerestem, mely ezt a testrész is edzeni tudja. Így ismertem meg Kriston Andreát, az ő intim torna módszerét. Sikeres oktatói vizsga birtokában segítek elsajátítani a Kriston intim torna módszert, a Kriston intim torna tréninget végzett hölgyeknek segítek megfelelő testmozgást keresni, ugyanakkor a testedzés áldásos hatásai mellett az altest védelmére tudom fordítani a hölgyek figyelmét.

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.05.11 09:00 - 15:00
2019.05.12 09:00 - 15:00
Kecskemét
Hírös Agóra
6000 Kecskemét Deák F tér 1
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.06.08 09:00 - 15:00
2019.06.09 09:00 - 15:00
Kecskemét
Hírös Agóra
6000 Kecskemét Deák F tér 1
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Tímea

  Jó hangulatban telt a tréning mindkét napja! Nagyon sok új információval, tapasztalattal lettem gazdagabb - csak azt sajnálom, hogy nem előbb jelentkeztem rá. Egy kicsit szkeptikus voltam azt illetően, hogy majd tudom-e a gyakorlatokat csinálni, de mindenkit csak biztatni tudok, hogy vegyen részt ezen a tréningen, mert biztosan fogja tudni csinálni a gyakorlatokat és csak gazdagabb lesz ezekkel a tapasztalásokkal! Köszönet még egyszer Krisztinának!

 • Judit

  Nagyon klassz volt a tréning. Köszönöm szépen! Csak ajánlani tudom.

 • Enikő

  Hálás köszönet Krisztinának mindazért, amit tudásából, tapasztalatából és a jókedvéből átadott! Fantasztikus élmény volt a tréning minden perce!

 • Bettina

  Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Nagyon jó hangulatban telt és rendkívül hasznos volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom :)

 • Ibolya

  Nagyon köszönöm ezt a tartalmas és jól felépített tréninget. Krisztina egy igazán profi tréner, nagyon szemléletesen és érthetően, ugyanakkor érdekesen és kellő humorral mutatta meg, hogy mit jelent nőnek lenni és hogyan lehet az "intim izmaimat" is edzeni! Nagyon hálás vagyok azért is neki, amilyen odafigyeléssel és szeretettel ápolta a női lelkemet is!

 • Erika Izabella

  Nagyon színvonalas, élvezetes és izgalmas előadást kaptunk, kiváló tréner által.

 • Nóra

  Nagyon élveztem minden percét, igazán remek oktatonk volt. köszönöm.

 • Hédi

  Ez a hétvége egy csodálatos utazás volt nekem a nőiségem megélése útján. Ehhez tökéletesebb trénert, mint Krisztina, nem is kaphattam volna. Jól elfáradtam, de ma már újult erővel, turbósítással kezdtem a napot és túl vagyok legalább 4 öblögetésen :) :) Nagyon köszönöm a lehetőséget! Tisztelettel: Strifler Hédi

 • Anita

  Ma voltam a két napos tréning első alkalmán! Huh! Fantasztikus élmény, alig várom, hogy holnap legyen! Remek volt! Sok izgalmas, hasznos információ! Egészen más szemmel látom magam! Köszönöm!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?