Nagy Miklós

Telefonszám: (20) 9466-065

Pécs, Egyedileg egyeztetett helyszín
Magyarország 7633 Pécs , és környéke


Pécs, Pécs
Magyarország 7623 Pécs , Mártírok u. 9. Lions Club

Üdvözöllek!

Magamról, bemutatkozásképpen...

Jónéhány éve Andrea könyvéből tanultam meg az intim tornát. Elsőre meglepett, hogy mi mindent lehet szorítgatni "ott lent", aztán meglepett, hogy ez az egész mennyivel több mint szorítgatás. Érzékeltem, hogy ugyanúgy tanulható, mint egy bármilyen másik sportmozgás, és érzékeltem, hogy ez nagyon nem csak sportmozgás. Aztán az egészet el is felejtettem.

Néhány év múlva egy barátom vetette fel, amikor amolyan "útkeresős" fázisban voltam, hogy miért nem kezdek ezzel komolyabban foglalkozni. Újra beleolvastam az Intim Torna könyvbe, találkoztam Kriston Andreával, megláttam a tanterem falán Hamvas Béla sorait, és ettől kezdve nem volt több kérdés...

" A dolgok nem kívül kezdődnek, hanem belül, és nem alul, hanem felül, és nem a láthatóban, hanem a láthatatlanban."

Elvégeztem a tréneri tanfolyamot, annak összes örömével nehézségével, és azóta is a szívem (egyik) csücske az intimtorna tanítás.

Pécsett és környékén tartok tréningeket egyéni és csoportos formában, immár hatodik éve, nőknek és férfiaknak.

És most rólad tisztelt olvasó...

Nem tudom, hogy miként kerültél ide, nem tudom a nemedet, életkorodat, céljaidat, örömeidet, fájdalmaidat. Nem tudom mennyit hallottál az intim tornáról, nem tudom mennyire vagy elszánt, mennyire vagy kíváncsi, stb..

De azt tudom, (mert millió elképesztő visszajelzést kapunk a végzett nőktől, férfiaktól), hogy a Kriston Intim Torna elképesztően jó dolog mindenki számára.

Picit poénosan azt is mondhatnám, hogy "két féle ember van, aki intimtornázik, és aki nem". De nem mondom poénosan. Komolyan mondom.

Az egész "Ismeretanyag" működik, hatásos, alapvetően szerintem két dolog miatt:

- Először is azért hatásos, azért működik, mert az ember képességei (és persze a tiéd is) sokkal-sokkal nagyobbak, mint azt úgy általában gondolják. Vagyis benned van egy csomó képesség, a tested-lelked, mindened elképesztő lehetőség, kivételes esély.

- Másodszor pedig azért hatásos, azért működik, mert az egész Intim Torna annyira komplex, annyira "ki van találva", hogy elképesztő. Az összes részlet kidolgozott, egymásra épül, és mindez nem egy valamilyen igaz vagy hamis ideológián , vagy hangzatos gondolaton alapul, hanem az ember anatómiáján, működésmódján. És itt az "anatómiát", "működésmódot" nagyon-nagyon tág értelemben használom.

Az a változás valódi lesz, amit a tanfolyam indít el, és amit te fogsz magadnak okozni, ha megtanulod, és ha tornázol naponta egy kicsit. Megkockáztatok még egy hangzatos kijelentést: Intim viszonyba fogsz kerülni magaddal! Eszközöket kapsz ahhoz, hogy megelőzz -ha nincs baj, vagy fejlődj, erősödj, ügyesedj -ha szükséges.

Úgyhogy bíztatlak, ne fordulj vissza! "Jobb, ha az öröm mozgat." (Mintha a fájdalom)

 

Tisztelettel: Nagy Miklós

Facebook: https://www.facebook.com/intimpecs/

Web: https://www.intimtorna-ferfiaknak.hu/

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Pécs
Egyedileg egyeztetett helyszín
7633 Pécs és környéke
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Pécs
Egyedileg egyeztetett helyszín
7633 Pécs és környéke
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
  • Nincs még elfogadott értékelése a trénernek.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?