Polyvás Zita - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +447955220170

London, Effraspace
Egyesült Királyság SW2 1PX London , 21 Effra parade


London, Synchronicity
Egyesült Királyság SW9 9NZ London , 157A Hubert Grove
London, MoreYoga Clapham
Egyesült Királyság SW11 2LH London , 114 Falcon road

A Kriston Intim Torna módszerével a kislányom születését követően ismerkedtem meg. Sajnos előtte nem hallottam róla, pedig sok kellemetlenségtől kímélhetettem volna meg magam.Mire eljutottam Kriston Andreához, addigra már halmozottan jelentkeztek nálam a legkülönfélébb tünetek.

A 12 órás hétvégi tréning teljesen magával ragadott,  s már az elején megfogalmazódott bennem, hogy én is tréner szeretnék lenni! Nagy lépést tettem a fejlődés, változás és önismeret útján. A saját pozitív élményem és örömteli változásom inspirál, hogy minél több nőtársammal tudjam megosztani mindazt, amita Kriston Intim Torna nyújtani tud.  

Londonban tartok hétvégi tréningeket magyar és angol nyelven , illetve a kismamákra is gondolva hétköznapokon is tervezek tartani rövidebb foglalkozásokat, segítve a babák napirendjéhez való igazodást. Igény szerint egyéni foglalkozásra is van lehetőség.

Nőként talán ez az egyik legfontosabb döntés amit meghozhatsz magad mellett, a női egészséged teljességéért.

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.11.03 10:00 - 16:00
2018.11.04 10:00 - 16:00
London
St Marks Close
W11 1TZ London St Marks Close
150 Ft Elérhető Jelentkezem
  • Mása

    Fantasztikus mennyit tanultam Zitától. Évek óta nem tanultam ennyit a saját testemről, s annak lehetőségeiről. Nagyon jó hangulatú tréning, igazán jól felkészült tréninggel. Most már sokkal tudatosabban készülök a szülésre és az utána lévő felépülésre. Köszönöm szépen!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?