Rózsavölgyi Rita - Kriston-módszer

Telefonszám: +36 30 5369261

Eger, Hunguest Hotel Flóra
Magyarország 3300 Eger , Fürdő utca 5.


Sydney, Hungarian-Magyar Social Club
Ausztrália 2176 Sydney , 706-708 Smithfield Rd.
Brisbane, South Bank Parklands
Ausztrália 4101 Brisbane , x

Múltkorában azzal szólított meg egy régi ismerősöm, hogy tartok-e még intimtorna tanfolyamokat.

1996-ban, amikor Kriston Andi lakásán ültem a legelső trénerképzésen, bizony nem gondoltam, hogy ez egy életre szóló vállalkozás lesz, azt meg pláne nem, hogy ennyi örömöt lelek majd az oktatásában és, hogy ilyen sok embernek tudok majd segíteni.

Eleinte csak nőkkel foglalkoztam, de később egyre több műtéten átesett férfi keresett meg, majd jöttek az anyukák a kisgyerekeik problémáival, és akkor már tudtam, hogy ez sokkal komolyabb, távolabbra mutató történet, mint azt valaha elképzeltem.

A módszer töretlenül fejlődik, nincs megállás. Minden évben részt veszek a továbbképzésen, hogy a legfrissebb információkat adhassam át a hozzám érkezőknek. Nagy megtiszteltetés, hogy idén már Ausztráliában is fogom tanítani a módszert.

Számomra fontos a test és lélek egysége, ezért a KIT mellett, a fizikai edzéseken kívül sokféle lelki terápiával, holisztikus szemlélettel várlak, ha úgy érzed, engem választasz trénerednek.

Bővebben:

www.intimtornaeger.hu

www.fitnesseger.webnode.hu

www.ezoteriaeger.webnode.hu

+36 30 5369261

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Eger
Hunguest Hotel Flóra
3300 Eger Fürdő utca 5.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Eger
Hunguest Hotel Flóra
3300 Eger Fürdő utca 5.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
KIT Beszélgetések Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Eger
Hunguest Hotel Flóra
3300 Eger Fürdő utca 5.
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Éva Erika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kicsit félve indultam, de nagyon megszerettem az egész "rendszert". Nem csak az általam nem ismert izmaimat fedeztem fel, hanem a lelkem és akaratom új részeit is. Nagyon sokat segített Rita egy magabiztosabb tartást adó élet felé elindulni. Sőt, már tudom, hogy a 15 éves lányomat is viszem majd magammal a párommal együtt, mert a teljes élethez ez nélkülözhetetlen lesz számukra is.

 • Anita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon erdekes volt az egyeni kepzes Ritaval! Sok mindent tanultam tole magamrol es a testemrol.

 • Nikolett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Alapvetően változtatta meg gondolkodásom a testemmel és lelkemmel kapcsolatban. Hálás köszönet érte!

 • Mihály - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Köszönöm a lehetőséget,hogy részt vehettem a tréningen,bízom benne,hogy hasznomra fog válni a sok tanulás.Jól éreztem magam,a trénerem tanításával maximálisan megvagyok elégedve.Üdvözlettel Fehér Mihály

 • Sándor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Jó tanártól könnyű tanulni .... Több olyan izmot fedeztem fel a kiváló tréner segítségével, amit anatómiai ismereteim ellenére sem tudtam, hogy edzhetők.

 • Eszter - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Örülök, hogy jelentkeztem a treningre, csak azt sajnálom, hogy nem tettem meg hamarabb. Nagyon bízom a sikerességében. Rita kedves és közvetlen, könnyű vele az együttműködés. Nagyon várom a folytatást :)

 • Bettina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper volt a hétvége, amit Ritával töltöttünk. A személyisége, az előadásmódja mind nagyon megnyerő volt számomra; bátran lehetett kérdezni, nem éreztem magam kínosan; minden érthető volt.

 • Ilona - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon bensőséges és valóban intim volt a hangulata a treningnek mert összesen négyen voltunk. Ez jó voltszámomra.Sok raismeres volt reszemrol a tortenetek kapcsan,melyet hazavittem es megvaltoztatta a hozzaallasomat a problemaimhoz. Az nagyon tetszett hogy barmilyen felmerülő kérdést rögtön feltehettünk és választ kaptunk. Rita rendkívül pozitív személyiség igazán jó segítő mert nyitott,készséges és kedves ember. Igen gazdag a szakmai tudása nemcsak a lelek jó ismerője hanem jól ismeri az emberi test működésétl is,amivel igazán teljessé vált ez a tanfolyam. Nem volt lenyúlás érzésem mert az időt maximalisan kihasznaltuk.Azt kaptam amit vartam. Köszönöm a lehetőséget.

 • Puroska - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Már háromszor részt vettem a tréningen. Sokat segített.

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm Ritának a tréninget. Alaposan elmagyarázta és megtanította a gyakorlatokat. A tréning “beszélgetős” része nagyon hasznos volt, lelkileg is sokat segített.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?