Rózsavölgyi Rita - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36 30 5369261

Eger, Hunguest Hotel Flóra
Magyarország 3300 Eger , Fürdő utca 5.


Sydney, Hungarian-Magyar Social Club
Ausztrália 2176 Sydney , 706-708 Smithfield Rd.
Brisbane, South Bank Parklands
Ausztrália 4101 Brisbane , x

Múltkorában azzal szólított meg egy régi ismerősöm, hogy tartok-e még intimtorna tanfolyamokat.

1996-ban, amikor Kriston Andi lakásán ültem a legelső trénerképzésen, bizony nem gondoltam, hogy ez egy életre szóló vállalkozás lesz, azt meg pláne nem, hogy ennyi örömöt lelek majd az oktatásában és, hogy ilyen sok embernek tudok majd segíteni.

Eleinte csak nőkkel foglalkoztam, de később egyre több műtéten átesett férfi keresett meg, majd jöttek az anyukák a kisgyerekeik problémáival, és akkor már tudtam, hogy ez sokkal komolyabb, távolabbra mutató történet, mint azt valaha elképzeltem.

A módszer töretlenül fejlődik, nincs megállás. Minden évben részt veszek a továbbképzésen, hogy a legfrissebb információkat adhassam át a hozzám érkezőknek. Nagy megtiszteltetés, hogy idén már Ausztráliában is fogom tanítani a módszert.

Számomra fontos a test és lélek egysége, ezért a KIT mellett, a fizikai edzéseken kívül sokféle lelki terápiával, holisztikus szemlélettel várlak, ha úgy érzed, engem választasz trénerednek.

Bővebben:

www.intimtornaeger.hu

www.fitnesseger.webnode.hu

www.ezoteriaeger.webnode.hu

+36 30 5369261

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Eger
Hunguest Hotel Flóra
3300 Eger Fürdő utca 5.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Eger
Hunguest Hotel Flóra
3300 Eger Fürdő utca 5.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
KIT Beszélgetések Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Eger
Hunguest Hotel Flóra
3300 Eger Fürdő utca 5.
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Mária

  Mária Irány - intimtorna tanfolyam! Mindig van mit tanulni a testünkről, annak "bensőséges" ismerete birtokában hozzá tudunk járulni a szervezetünk egészségesebb működéséhez, mitöbb, a test élvezeti értékének növeléséhez. Egyformán fontos mindkettő, testi - lelki összhangban magunkkal, másokkal - egy életen át . Minnél hamarabb vagyunk az ismeretek birtokában, annál szerencsésebbnek érezhetjük magunkat! Ehhez persze kell egy olyan szakképzett, minden téren empatikus, közvetlen, de tapintatos egyéniség, -tréner mint Rita - hiszen intim világunkról van szó! /Nekem is volt nyomós okom rá, hogy jelentkezzem egy ilyen tanfolyamra - sokkal előbb kellett volna!/ Hölgytársaim, - sok okból kifolyólag e tanfolyamra minden nőnek szüksége van! /Sőt - férfiak is!/ Irány - intimtorna tanfolyam Rita, részemről köszönöm ! ! !

 • Petronella

  Nagyon jó volt, köszönöm a sok történetet, amiből táplálkozhattam.

 • Katalin

  Nagyon hasznos ismeretekkel gazdagodtam a tanfolyamom. Örülök, hogy részt vettem rajta. Amellett, hogy megmutatta Rita, hogyan segíthetünk saját testünkön úrrá lenni, még kellemes és barátságos hangulatú két napot töltöttünk vele.

 • Mónika

  Örülök,hogy részt vehettem a tanfolyamon. Sok mindent megtanultam a testemről és arról is,hogy az adódó élethelyzeteket többféle oldalról is meg lehet közelíteni. Nagyon tetszett Rita közvetlen és célirányos magyarázata. Bizonyára a sok tapasztalat teszi,de mintha belelátna az emberbe. Kívánom,hogy sok embernek tudjanak még segíteni testileg és lelkileg egyaránt.

 • Éva Zsófia

  Rita közvetlen és figyelmes oktató. Sokkal több tudással jöttem haza mint gondoltam. Várandósan jártam hozzá, ennek ismeretében minden gyakorlathoz megmutatta hogyan tudom majd nagy pocakkal is elvégezni a feladatokat. Sokat beszéltünk a női lélek rejtelmeiről is.

 • Daniella

  Jó döntés volt, hogy részt vettem ezen a tréningen. Ez nem csak egy torna. Testileg és lelkileg is megújultam. Megváltozott az életszemléletem, és a gondolkodásmódom. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 • Ildikó

  Nagyon örülök, hogy részt vehettem a képzésen. Fantasztikus volt, rengeteg pozitív energiát, tudást kaptam, ezt mindenkinek meg kellene tapasztalnia. Köszönöm Rita!!!!

 • Imre

  Számomra nagyon hasznos kurzuson vettem részt. Rita olyan elméleti és gyakorlati ismereteket adott át, amiről eddig nagyon keveset tudtam. Biztos vagyok benne, hogy a gyakorlatok szorgalmas elvégzésével és pozitív szemlélettel eredményt fogok elérni. Különösen köszönöm Neki , hogy ráirányította figyelmemet a lelki jelenségek fontosságára. Imre

 • János

  Már az első találkozásunkor történt beszélgetés alatt. Olyan bizalmat ébresztett bennem ,hogy tudtam neki olyan dolgokról őszintén beszélni amiről szinte soha nem beszéltem senkivel. Torna gyakorlatait nagy felkészültséggel tudta átadni nekem. Mindig figyelve kérdezve,hogy értem-e és érzem-e. Mindenkinek tudom ajánlani.Gyerekeink is nagyonbb hasznát vennénk ,ha tesi óra keretében oktatnák,mint a kidobósdit amit játszatnak velük. János

 • Zsuzsanna

  Köszönöm,hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon.Ezt minden embernek tudni kellene.....mert nagyon fontos,az egészségünk érdekében.További hatékony munkát kívánok,amit inkább hivatásnak mondanék!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?