Rózsavölgyi Rita - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36 30 5369261

Eger, Hunguest Hotel Flóra
Magyarország 3300 Eger , Fürdő utca 5.


Sydney, Hungarian-Magyar Social Club
Ausztrália 2176 Sydney , 706-708 Smithfield Rd.
Brisbane, South Bank Parklands
Ausztrália 4101 Brisbane , x

Múltkorában azzal szólított meg egy régi ismerősöm, hogy tartok-e még intimtorna tanfolyamokat.

1996-ban, amikor Kriston Andi lakásán ültem a legelső trénerképzésen, bizony nem gondoltam, hogy ez egy életre szóló vállalkozás lesz, azt meg pláne nem, hogy ennyi örömöt lelek majd az oktatásában és, hogy ilyen sok embernek tudok majd segíteni.

Eleinte csak nőkkel foglalkoztam, de később egyre több műtéten átesett férfi keresett meg, majd jöttek az anyukák a kisgyerekeik problémáival, és akkor már tudtam, hogy ez sokkal komolyabb, távolabbra mutató történet, mint azt valaha elképzeltem.

A módszer töretlenül fejlődik, nincs megállás. Minden évben részt veszek a továbbképzésen, hogy a legfrissebb információkat adhassam át a hozzám érkezőknek. Nagy megtiszteltetés, hogy idén már Ausztráliában is fogom tanítani a módszert.

Számomra fontos a test és lélek egysége, ezért a KIT mellett, a fizikai edzéseken kívül sokféle lelki terápiával, holisztikus szemlélettel várlak, ha úgy érzed, engem választasz trénerednek.

Bővebben:

www.intimtornaeger.hu

www.fitnesseger.webnode.hu

www.ezoteriaeger.webnode.hu

+36 30 5369261

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
KIT Beszélgetések Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Eger
Hunguest Hotel Flóra
3300 Eger Fürdő utca 5.
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Eger
Hunguest Hotel Flóra
3300 Eger Fürdő utca 5.
38 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Eger
Hunguest Hotel Flóra
3300 Eger Fürdő utca 5.
38 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.11.03 10:00 - 17:00
2018.11.04 10:00 - 17:00
Brisbane
South Bank Parklands
4101 Brisbane x
0 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.11.10 10:00 - 17:00
2018.11.11 10:00 - 17:00
Sydney
Hungarian-Magyar Social Club
2176 Sydney 706-708 Smithfield Rd.
0 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Veronika

  Már négy éve rendszeresen járok Ritához intimfitness órákra. Rendkívül segítőkész, empatikus, diszkrét. Már többször átsegített nehéz időszakokon. A rendszeres közös munkának köszönhetően a családom két kisbabával bővült. Ez a legfőbb bizonyíték arra, hogy érdemes belevágni minden nőnek. Én várandósan kezdtem a nőgyógyászom tanácsára. Azóta több családtagomnak is javasoltam különbőző problémára. Egerben Ritát mindenki ismeri, sokunknak segített. Érdemes belevágni életre szóló tudást ad. Rendkívül rugalmas, alkalmazkodó, pedig az időbeosztásom elég lehetetlen, de mindig talált megoldást. Köszönöm Remélem még sokáig treningezi a testem és a lelkem

 • Tamás

  Érdekes tréningen vehettem részt Ritával. A megfelelő felkészültsége miatt sikerült olyan dolgokat is megismernem magamról amikkel eddig nem is foglalkoztam. A torna elvégzése megfelelő útmutatása mellett könnyen elsajátítható, a többi már csak a gyakorláson múlik. Örülök, hogy vele végezhettem al a tréninget és köszönet a nyitott közvetlen hozzáállásáért.

 • Teréz

  Hasznos,érdekes,izgalmas volt a tanfolyam Ritával,feltöltődés volt a közös gondolkodás és a torna. Köszönet Kriston Andreának a zseniális módszerért,Ritának pedig a profi átadásért,az őszinte beszélgetésekért és a rengeteg "meséért". Minden nyitott és fejlődni vágyó nőnek és férfinak kötelezően ajánlom ezt a 2xfél napos tréninget,mert ha még úgy érzi,hogy nincs panasza,akkor pont időben van,hogy megelőzze,ha pedig már van,Rita az az ember,akitől érdemes segítséget kérni.

 • Péter

  Rita egy hihetetlen kedves,nyitott tréner! Pár mondat után úgy éreztem,hogy régóta ismerem.Mindenről lehet vele beszélgetni. Az oktatása egy élmény volt!!! Nagyon örülök,h.Ritától tanulhattam. Köszönöm az együtt töltött időt!!!

 • Diána

  Rita nagyon figyelmes, kedves volt. Ráébresztett, hogy mennyi mindent nem tudok a saját testemről, és mennyi lehetőségem van arra, hogy jobbá tegyem az életemet, egészségemet. Természetesen tudom, hogy igazi eredményt cask sok gyakorlással lehet elérni, de nagyon pozitív élményeim voltak. Mindenkinek cask ajánlani tudom!

 • Miklos

  Azt mondják "az ismétlés a tudás anyja", meg "a gyakorlat teszi a mestert", szóval a tréning elvégzését követően sok-sok heti gyakorlat kell, ahhoz , hogy kellőképpen mozogjanak azok az izmok, amelyek meglétéről fogalmam sem volt (mint a legtöbb férfinek). Még a folyamat elején tartok, de máris tapasztaltam a torna kedvező hatását. Ami remélem tartós, és hosszú idejű lesz. Ennek az érdekében a napi KIT edzéseket folytatni fogom. Bárkinek, férfi társaimnak csak ajánlani tudom a tréninget.

 • Géza

  Rita egy nagyon kedves,odafigyelő tréner!Hasznos volt a tanfolyam.Megmozgatott olyan rejtett izmokat,amire eddig nem is gondoltam... Köszönöm Rita,az átadott tudást ,és neked is Kriston Andrea hogy ez megvalósulhatott!! Gyakorolni fogok!!! Tisztelettel: Oravecz" Géza"

 • Sándor

  Nagyon aranyos, nagyon hasznos, a amit csinál.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?