Rózsavölgyi Rita - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36 30 5369261

Eger, Hunguest Hotel Flóra
Magyarország 3300 Eger , Fürdő utca 5.


Sydney, Hungarian-Magyar Social Club
Ausztrália 2176 Sydney , 706-708 Smithfield Rd.
Brisbane, South Bank Parklands
Ausztrália 4101 Brisbane , x

Múltkorában azzal szólított meg egy régi ismerősöm, hogy tartok-e még intimtorna tanfolyamokat.

1996-ban, amikor Kriston Andi lakásán ültem a legelső trénerképzésen, bizony nem gondoltam, hogy ez egy életre szóló vállalkozás lesz, azt meg pláne nem, hogy ennyi örömöt lelek majd az oktatásában és, hogy ilyen sok embernek tudok majd segíteni.

Eleinte csak nőkkel foglalkoztam, de később egyre több műtéten átesett férfi keresett meg, majd jöttek az anyukák a kisgyerekeik problémáival, és akkor már tudtam, hogy ez sokkal komolyabb, távolabbra mutató történet, mint azt valaha elképzeltem.

A módszer töretlenül fejlődik, nincs megállás. Minden évben részt veszek a továbbképzésen, hogy a legfrissebb információkat adhassam át a hozzám érkezőknek. Nagy megtiszteltetés, hogy idén már Ausztráliában is fogom tanítani a módszert.

Számomra fontos a test és lélek egysége, ezért a KIT mellett, a fizikai edzéseken kívül sokféle lelki terápiával, holisztikus szemlélettel várlak, ha úgy érzed, engem választasz trénerednek.

Bővebben:

www.intimtornaeger.hu

www.fitnesseger.webnode.hu

www.ezoteriaeger.webnode.hu

+36 30 5369261

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
KIT Beszélgetések Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Eger
Hunguest Hotel Flóra
3300 Eger Fürdő utca 5.
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Eger
Hunguest Hotel Flóra
3300 Eger Fürdő utca 5.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Eger
Hunguest Hotel Flóra
3300 Eger Fürdő utca 5.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Ágnes

  Egyéni tréningen vettem részt Ritánál, mert a csoport időpontok nem voltak megfelelőek. Nagyon hasznos volt. Sokkal többet ad, mint egy egyszerű tornagyakorlat. Életmód szemléletet, ami segít a hosszútávú sikerben. Rita nagyon gyakorlott, mind elméletben, mind gyakorlatban, sok dolgot helyre tett. Köszönöm.

 • Györgyi

  Érdekes és hasznos volt az elméleti és a gyakorlati tananyag egyaránt. Rita nagyon élvezetesen, érthetően és kedvesen magyaráz egy ilyen érzékeny témáról. Köszönöm, : ))

 • Rudolf

  Megelőzési céllal mentem el, és új érdekes dolgokat tanultam. Köszönöm.

 • Márta

  Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Valóban nem csak egy intimtornát tanulhatunk meg, hanem egy másfajta látás, érzékelési módot próbált Rita "megmutatni" nekünk. Rita próbált rámutatni, hogy minden mindennel összefügg. Köszönöm!

 • Debóra

  Nem csak intimtorna, útmutatás is egyben. Örülök a lehetőségnek , hogy részt vehettem a képzésen és Ritától tanulhattam. Köszönöm :)

 • Katalin

  Maximálisan elégedett voltam az órák alatt tanultakkal, Rita segítőkész, pontos, türelmes tanításával. Köszönöm szépen.

 • Lajos

  Prostata műtét után jelentkeztem erre a tréningre, inkontinencia miatt. Az itt kapott gyakorlatokat sikerült elsajátítanom és otthonomban folytatom naponta. Az eltöltött idő rövidsége miatt az eredményekről később fogok beszámolni.

 • Mária

  Mária Irány - intimtorna tanfolyam! Mindig van mit tanulni a testünkről, annak "bensőséges" ismerete birtokában hozzá tudunk járulni a szervezetünk egészségesebb működéséhez, mitöbb, a test élvezeti értékének növeléséhez. Egyformán fontos mindkettő, testi - lelki összhangban magunkkal, másokkal - egy életen át . Minnél hamarabb vagyunk az ismeretek birtokában, annál szerencsésebbnek érezhetjük magunkat! Ehhez persze kell egy olyan szakképzett, minden téren empatikus, közvetlen, de tapintatos egyéniség, -tréner mint Rita - hiszen intim világunkról van szó! /Nekem is volt nyomós okom rá, hogy jelentkezzem egy ilyen tanfolyamra - sokkal előbb kellett volna!/ Hölgytársaim, - sok okból kifolyólag e tanfolyamra minden nőnek szüksége van! /Sőt - férfiak is!/ Irány - intimtorna tanfolyam Rita, részemről köszönöm ! ! !

 • Petronella

  Nagyon jó volt, köszönöm a sok történetet, amiből táplálkozhattam.

 • Katalin

  Nagyon hasznos ismeretekkel gazdagodtam a tanfolyamom. Örülök, hogy részt vettem rajta. Amellett, hogy megmutatta Rita, hogyan segíthetünk saját testünkön úrrá lenni, még kellemes és barátságos hangulatú két napot töltöttünk vele.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?