Rózsavölgyi Rita - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36 30 5369261

Eger, Hunguest Hotel Flóra
Magyarország 3300 Eger , Fürdő utca 5.


Sydney, Hungarian-Magyar Social Club
Ausztrália 2176 Sydney , 706-708 Smithfield Rd.
Brisbane, South Bank Parklands
Ausztrália 4101 Brisbane , x

Múltkorában azzal szólított meg egy régi ismerősöm, hogy tartok-e még intimtorna tanfolyamokat.

1996-ban, amikor Kriston Andi lakásán ültem a legelső trénerképzésen, bizony nem gondoltam, hogy ez egy életre szóló vállalkozás lesz, azt meg pláne nem, hogy ennyi örömöt lelek majd az oktatásában és, hogy ilyen sok embernek tudok majd segíteni.

Eleinte csak nőkkel foglalkoztam, de később egyre több műtéten átesett férfi keresett meg, majd jöttek az anyukák a kisgyerekeik problémáival, és akkor már tudtam, hogy ez sokkal komolyabb, távolabbra mutató történet, mint azt valaha elképzeltem.

A módszer töretlenül fejlődik, nincs megállás. Minden évben részt veszek a továbbképzésen, hogy a legfrissebb információkat adhassam át a hozzám érkezőknek. Nagy megtiszteltetés, hogy idén már Ausztráliában is fogom tanítani a módszert.

Számomra fontos a test és lélek egysége, ezért a KIT mellett, a fizikai edzéseken kívül sokféle lelki terápiával, holisztikus szemlélettel várlak, ha úgy érzed, engem választasz trénerednek.

Bővebben:

www.intimtornaeger.hu

www.fitnesseger.webnode.hu

www.ezoteriaeger.webnode.hu

+36 30 5369261

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
KIT Beszélgetések Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Eger
Hunguest Hotel Flóra
3300 Eger Fürdő utca 5.
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Eger
Hunguest Hotel Flóra
3300 Eger Fürdő utca 5.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Eger
Hunguest Hotel Flóra
3300 Eger Fürdő utca 5.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.09.13 12:30 - 16:30
2019.09.20 12:30 - 16:30
2019.09.27 12:30 - 16:30
Eger
Hunguest Hotel Flóra
3300 Eger Fürdő utca 5.
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.09.28 09:00 - 15:00
2019.09.29 09:00 - 15:00
Eger
Hunguest Hotel Flóra
3300 Eger Fürdő utca 5.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm Ritának a tréninget. Alaposan elmagyarázta és megtanította a gyakorlatokat. A tréning “beszélgetős” része nagyon hasznos volt, lelkileg is sokat segített.

 • Margó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tanfolyam nagyon hasznos. Minden nőnek ajánlom, problémától függetlenül. Sokat tanultam. Köszönöm. Buzáné Margó

 • Márta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon kellemes, jó hangulatú két napot töltöttünk együtt Ritával. Egy életre szóló tudást és tapasztalatot adott át számunkra. Nem csak intim torna volt, egy új, más gondolatmenetet indított el bennem. Köszönöm Rita!

 • Tímea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó volt az egyéni tréning Ritával. Első perctől kezdve megtaláltuk a közös hangot, jót beszélgettünk, akár csak a jó barátnők. Tetszett, hogy nagyon egyénre szabott volt. Véleményem szerint a tornagyakorlatok intimitásából adódóan sajnos nehezebben ellenőrizhető a gyakorlatok elvégzésének helyessége az oktató által, mint egy normál tornagyakorlatnál. Természetesen ennek ellenére az oktatóm nagyon igyekezett. Itt is érvényesül az arany szabály, hogy gyakorlat teszi a mestert. Remélem gyakorlással idővel elérem a remélt eredményeket.

 • Gyula

  Elégedett voltam a tanultakkal, Rita nagyon segítőkész volt.

 • Anita

  A tanfolyam csodás volt.Ritával az első pár percben megtaláltuk a közös hangot.A nap folyamán,rengeteg dolog a helyére került bennem.Nagyon felkészült,elhivatott,mindenre kiterjed a figyelme.Hálás vagyok,hogy megismerhettem.

 • Valéria

  Nagyon érdekes és hasznos dolgokat tanultam Ritától. Amennyiben gyakorlok a hüvelyi fertőzésem visszaszorul. Ez már nagy eredmény. Így most már csak rajtam múlik, hogy mennyi energiát fektetek a gyakorlásba. Köszönöm!!

 • Tamás

  Érdekes és hasznos volt az elméleti és a gyakorlati tananyag egyaránt. :))

 • Ágnes

  Egyéni tréningen vettem részt Ritánál, mert a csoport időpontok nem voltak megfelelőek. Nagyon hasznos volt. Sokkal többet ad, mint egy egyszerű tornagyakorlat. Életmód szemléletet, ami segít a hosszútávú sikerben. Rita nagyon gyakorlott, mind elméletben, mind gyakorlatban, sok dolgot helyre tett. Köszönöm.

 • Györgyi

  Érdekes és hasznos volt az elméleti és a gyakorlati tananyag egyaránt. Rita nagyon élvezetesen, érthetően és kedvesen magyaráz egy ilyen érzékeny témáról. Köszönöm, : ))

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?