Rózsavölgyi Rita

Telefonszám: +36 30 5369261

Eger, Mátrix Öngyógyító Központ
Magyarország 3300 Eger , Rottenstein u. 3.


Sydney, Hungarian-Magyar Social Club
Ausztrália 2176 Sydney , 706-708 Smithfield Rd.
Brisbane, South Bank Parklands
Ausztrália 4101 Brisbane , x

Múltkorában azzal szólított meg egy régi ismerősöm, hogy tartok-e még intimtorna tanfolyamokat.

1996-ban, amikor Kriston Andi lakásán ültem a legelső trénerképzésen, bizony nem gondoltam, hogy ez egy életre szóló vállalkozás lesz, azt meg pláne nem, hogy ennyi örömöt lelek majd az oktatásában és, hogy ilyen sok embernek tudok majd segíteni.

Eleinte csak nőkkel foglalkoztam, de később egyre több műtéten átesett férfi keresett meg, majd jöttek az anyukák a kisgyerekeik problémáival, és akkor már tudtam, hogy ez sokkal komolyabb, távolabbra mutató történet, mint azt valaha elképzeltem.

A módszer töretlenül fejlődik, nincs megállás. Minden évben részt veszek a továbbképzésen, hogy a legfrissebb információkat adhassam át a hozzám érkezőknek. Nagy megtiszteltetés, hogy idén már Ausztráliában is fogom tanítani a módszert.

Számomra fontos a test és lélek egysége, ezért a KIT mellett, a fizikai edzéseken kívül sokféle lelki terápiával, holisztikus szemlélettel várlak, ha úgy érzed, engem választasz trénerednek.

Bővebben:

www.intimtornaeger.hu

www.fitnesseger.webnode.hu

www.ezoteriaeger.webnode.hu

+36 30 5369261

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Eger
Mátrix Öngyógyító Központ
3300 Eger Rottenstein u. 3.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Eger
Mátrix Öngyógyító Központ
3300 Eger Rottenstein u. 3.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
KIT Beszélgetések Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Eger
Mátrix Öngyógyító Központ
3300 Eger Rottenstein u. 3.
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Andy - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon koszonom hogy resztvehettem ezen a professzionalis treningen, teljesen ertheto volt minden. Rengeteg erdekes, zsenialis es humorous informacioval gazdagodtam.

 • Baroti - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szämom Rozsavölgyi Ritäval a torna teljes odafigyelest , hatekony tanuläst jelentett. Ami nekem plusszt adott, hohy Rita felettebb sok hangsulyt fektetett a szemelyes probläma keresesre, idöt nem sajnälva. ertekes informäciokat adott a porbläma megoldäsära.Häläsan köszönöm a lehetöseget. szeretettel Gabriella

 • Judit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon régen készültem már erre a tréningre, mert sok jót olvastam róla, és mindenképpen ki akartam próbálni. A trénerem, Rita, kezdettől fogva nagyon segítőkész, támogató és empatikus volt. A kezdeti beszélgetéssel és a személyiségével is hozzájárult ahhoz, hogy oldott hangulatban teljen a tréning. Nagyon jó élmény volt, és nagyon hasznos is. A pontos instrukcióknak köszönhetően hamar sikerült elsajátítanom a gyakorlatokat, és azóta is szorgalmasan gyakorolok.

 • Márta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon élveztem az órákat, úgy éreztem nagyon sok új, hasznos információt kaptam. A tréneremmel nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk, nagyon izgalmas beszélgetéseink voltak, nem csak trénerként, de magánemberként is nagyon értékes embert ismertem meg. Végtelen türelemmel és kedvességgel vezetett végig a gyakorlatokon. Soha nem léptünk tovább, amíg nem értettem meg a gyakorlat miértjét, és hogyan kell helyesen elvégezni azt. Nagyon sajnálom, hogy nem szereztem tudomást korábban erről a lehetőségről. Hálásan köszönöm a segítségüket!

 • Péter - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Urológiai és proktológiai problémák miatt a proktológusom tanácsolta hogy kezdjem el az intim tornát, ami segíthet a fennálló bajaim gyógyulásában. Ismerősök ajánlására jutottam el Rózsavölgyi Ritához aki ezzel foglalkozik, majd internetes tájékozódás után sikerült hozzá bejelentkeznem. Hallottam a Kriston-módszerről, de igazán a foglalkozások alatt vált láthatóvá hogy mennyire kiforrott, mindenki számára az egyéni képességeit figyelembe véve, személyre szabva történik a tréning. Ezt Ritának az emberismerete, és kiváló szakmai tudása tette teljessé. Amíg nem látta hogy az adott gyakorlatot megértettem és végre is tudom hajtani, nem lépett tovább. A tréninggel és Ritának a munkájával nagyon meg vagyok elégedve, és mindenkinek ajánlom aki szeretne egészségesebben élni! Köszönettel, Vladár Péter.

 • Zsòfia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyin hasznos, jól adaptalható ismereteket adott. Szuper volt a gyakorlatok tanulása is.

 • Adrienn - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt a tréning, minden problémám okára rávilágított és a torna is szuper volt. Nagyon jól éreztem magam, mindenkinek szívből ajánlom.

 • Imre - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon jó volt egy számomra ismeretlen nővel ilyen közvetlenül, őszintén, nyíltan beszélgetni. Hatalmas önbizalmat kaptam. A gyakorlatokat tökéletesen, türelmesen elmagyarázta. Nagyon örülök,hogy rászántam magam erre a találkozóra. Mindenkinek ajánlom!!!! Köszönöm Neked Rita!!!!

 • Krisztián - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos ismereteket tanított a tréner, mind elméletben, mind gyakorlatban.

 • Anikò - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Hálásan köszönöm Rita a rengeteg új információt, amit megtudtam a testem működésével kapcsolatban, a felismerést, amit kaptam a tréning során. Új megvilágításba került az életem, és tudatosodott bennem mi a gyökere, ‘lelki oka’ a programomnak. Írom az új szoftverem és gyakorlom, amit tanítottál:)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?