Rózsavölgyi Rita - Kriston-módszer

Telefonszám: +36 30 5369261

Eger, Mátrix Öngyógyító Központ
Magyarország 3300 Eger , Rottenstein u. 3.


Sydney, Hungarian-Magyar Social Club
Ausztrália 2176 Sydney , 706-708 Smithfield Rd.
Brisbane, South Bank Parklands
Ausztrália 4101 Brisbane , x

Múltkorában azzal szólított meg egy régi ismerősöm, hogy tartok-e még intimtorna tanfolyamokat.

1996-ban, amikor Kriston Andi lakásán ültem a legelső trénerképzésen, bizony nem gondoltam, hogy ez egy életre szóló vállalkozás lesz, azt meg pláne nem, hogy ennyi örömöt lelek majd az oktatásában és, hogy ilyen sok embernek tudok majd segíteni.

Eleinte csak nőkkel foglalkoztam, de később egyre több műtéten átesett férfi keresett meg, majd jöttek az anyukák a kisgyerekeik problémáival, és akkor már tudtam, hogy ez sokkal komolyabb, távolabbra mutató történet, mint azt valaha elképzeltem.

A módszer töretlenül fejlődik, nincs megállás. Minden évben részt veszek a továbbképzésen, hogy a legfrissebb információkat adhassam át a hozzám érkezőknek. Nagy megtiszteltetés, hogy idén már Ausztráliában is fogom tanítani a módszert.

Számomra fontos a test és lélek egysége, ezért a KIT mellett, a fizikai edzéseken kívül sokféle lelki terápiával, holisztikus szemlélettel várlak, ha úgy érzed, engem választasz trénerednek.

Bővebben:

www.intimtornaeger.hu

www.fitnesseger.webnode.hu

www.ezoteriaeger.webnode.hu

+36 30 5369261

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Eger
Mátrix Öngyógyító Központ
3300 Eger Rottenstein u. 3.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Eger
Mátrix Öngyógyító Központ
3300 Eger Rottenstein u. 3.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
KIT Beszélgetések Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Eger
Mátrix Öngyógyító Központ
3300 Eger Rottenstein u. 3.
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.10.03 09:00 - 13:00
2020.10.04 09:00 - 13:00
2020.10.11 09:00 - 13:00
Eger
Mátrix Öngyógyító Központ
3300 Eger Rottenstein u. 3.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2020.10.18 09:00 - 15:00
2020.10.25 09:00 - 15:00
Eger
Mátrix Öngyógyító Központ
3300 Eger Rottenstein u. 3.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • Balázs - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Köszönöm Ritának hogy ilyen jól megtanította gyakorlatokat . Nagyon sokat segített . Hálás köszönettel : Balázs

 • Mariann - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning sokkal többet adott nekem, mint amit gondoltam: megnyíltam, megnyugodott a lelkem, feltöltekeztem, ami egyértelműen Rita érdeme. Nemcsak a torna volt kellemes, hanem az is, hogy éreztem, mit kell csinálni; hogy egyértelmű volt: ez nekem jó, és ez most csak rólam szól. Persze a gyakorlás még csak most jön, de nagyon bizakodó vagyok. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyon köszönöm!

 • Béla - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  A torna sokat segített már a műtétnél is, különösen a gyógyulásban. A tréningek alkalmával olyan izmokat is sikerúlt felfedezni, amikről fogalmam sem volt. A kezdő tréning jó alapot adott az elinduláshoz, ahhoz, hogy a gyógyulás gyorsabb és teljesebb legyen.

 • Judit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Intim torna tanfolyamra azért jelentkeztem, mert sok jót hallottam róla. Ritához már régóta járok pilatesre és ő javasolta nekem a Kriston féle intim tornát. Rita nagyon kedves, szeretettre méltó, segítőkész és nagy tudással rendelkezik. Folyamatosan képezi magát, ami elengedhetetlen bármelyik szakmában szerintem. A tanfolyam után a gondolkozás módom is picit megváltozott. Ha babát szeretnél kifejezettem ajánlom a torna elvégzését és főként személy szerint Ritát. Nekem sokat segített és segít most is. Köszönöm Judit

 • Irén - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Koszonom szepen a tartalmas es hasznos treninget. Sajnlom hogy nem jutott tobb ido arra hogy begyakotoljuk a mozdulazokat.

 • Judit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Rita, a trénerem nem csupán kiváló ismerője a Kriston Andrea által kidolgozott módszernek, de rendkívül élvezetes, hatékony foglalkozások keretében át is tudja adni a z információt. Azon túlmenően, hogy óráin megismerhettem és irányítása alatt begyakorolhattam a módszer mozdulatsorait, mélyreható, súlyos blokkokat oldó, felszabadító erejű beszélgetésekben is volt részem, melyek a lélek, a tudatalatti szintjein is kifejtették hatásukat. Nagyon köszönöm Ritának, amit átélhettem az órák alatt, igyekszem életvitelszerűen gyakorolni, amit kaptam és ajánlom minden embertársamnak, aki hasonló problémával keres szakavatott, szeretetteljes segítőt! Remélem, találkozhatunk még további tréningeken! :)

 • Ildikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kiváló tréner, jó hangulatú foglalkozás. Feltöltődve jöttem ki.

 • Lászlóné Zsuzsi - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök, hogy megismerkedhettem ezzel a módszerrel, mert rengeteg új információval és persze gyakorlattal is gazdagodhattam. Habár szülő nőként úgy gondoltam sokat tudok ezen intim terület működéséről, de az öngyógyítás módját illetően nem volt semmi tudásom. És én ezt saját magamon kipróbálva és a kisebb problémák megszüntetésére -főként az orvos elkerülését szemelőtt tartva- tartottam fontosnak a KIT módszert elsajátítani. Nagyon hálás vagyok, hogy egy olyan nagyszerű, hatalmas szívvel és tudással rendelkező oktatótól tanulhattam, aki sokkal többet adott, mint csak a módszer. Nagyon köszönöm Rózsavölgyi Ritának a vidám, szemléletes, személyes hangvételű tréninget, ami egy kötetlen, nőcis 2 napos baráti beszélgetéssé is vált.

 • Debóra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper módszer!

 • Kovács - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Végtelenül örülök, hogy a lehető legjobb pillanatban találtam rá a tréningre, és Ritára. Számomra teljes testi és lelki támaszt, segítséget nyújtott. A szakmai hozzáértése és alázata, emberi hozzáállása példa értékű. Köszönöm!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?