Schilling Krisztina - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36/30/416-2085

Budapest és környéke, Székesfehérvár, a jelentkező saját otthonában vagy szervezett helyszínen, egyeztetés szerint
Magyarország x Budapest és környéke, Székesfehérvár , x


Székesfehérvár, Prána Jóga és Természetgyógyászat
Magyarország 8000 Székesfehérvár , Zámoly utca 59
Budapest, EgyensúlyTeremtő Kuckó
Magyarország x Budapest , egyeztetés alatt

Schilling Krisztina vagyok, Bach-virágterapeuta,  asztrológiai tanácsadó és Kriston Intim Torna® tréner. 1990-ben végeztem az Egészségügyi Főiskolán, védőnő szakon.

Közel 10 évig a HIETE, későbbiekben SOTE Egészségtudományi és Főiskolai Kar Nőgyógyászati és Szülészeti klinikáján dolgoztam, kórházi védőnőként.

Munkám kiemelt és örömteli része volt a várandós kismamák és az újdonsült anyukák segítése, tanítása, hogy sok beszélgetéssel, gyakorlati útmutatással felkészítsem Őket a babával való hazatérésre, szoptatásra, az újszülött ellátására.

Ez idő alatt született meg 3 saját gyermekem is.

Míg GYES-en voltam, érdeklődésem a pszichológia és az alternatív terápiák (Bach-virágterápia, kineziológia, Reiki, asztrológia, különféle masszázsok) felé fordult, mert a munkában és a saját szüléseim, babázós éveim alatt szerzett tapasztalataim rávezettek arra, hogy a test és lélek nem elválasztható egymástól, tüneteink, betegségeink gyökere nem a testünkben, fizikai okokban rejlik, hanem feldolgozatlan lelki, érzelmi problémáinkban, elfojtásainkban. Arra is rájöttem, hogy nem szabad arra várnom, hogy valaki más majd meggyógyít, megoldja helyettem a problémámat, hanem nekem is tennem kell valamit saját gyógyulásom érdekében. Így aztán, mikor lányom megszületése után én is megtapasztaltam azokat a kellemetlen tüneteket, amik a gát izomzatának meggyengüléséből fakadtak, és amiről az anyukák oly sokat meséltek a kórházban, jelentkeztem Kriston Andrea trénerképzésére, hisz a módszer, a Kriston Intim Torna® (röviden: KIT) már ismert volt előttem, és nagyon közel éreztem magamhoz. Nem csak magamon akartam segíteni, hanem szerettem volna eljuttatni a többi kismamához, anyukához, nőhöz is ezt a fantasztikus lehetőséget. Ez 2005-ben volt.  Azóta számtalan pozitív visszajelzés igazolja, hogy jó döntést hoztam, rengeteg nő nyerte vissza mind testi, mind lelki egészségét egy új szemléletmód kialakítása, az intimtorna szakszerű elsajátítása és rendszeres gyakorlása által.

Az 1986-ban intimtornaként indult módszer (korábban nem létezett ez a szóösszetétel) folyamatos fejlődésen megy át, már rég túlmutat pusztán a záróizmok edzésén. A tanfolyam során nem csak a testünket térképezzük fel és mozgatjuk meg, hanem kirándulást teszünk a lelkünkben, az érzelmek világában, a tudatalattinkban, olyan hibás működések, negatív forgatókönyvek után kutatva, melyek felismerése és tudatosítása, majd ezek megváltoztatása, hozzájárul a testi tüneteink enyhüléséhez, megszűnéséhez.

 

Egyéni és csoportos női KIT tréningeket tartok jelenleg Budapesten és Székesfehérváron. A fővárosban és környékén házhoz is kimegyek, akár egyéni, akár csoportos tréningre is.

2018 nyarán, a Kriston-módszer újabb részeként volt alkalmam elsajátítani Kriston Andreától egy újabb technikát, mely a Kriston-módszer a KITeljesedésért, KIT Beszélgetés nevet kapta.

Ha már végeztél Kriston Intim Torna® tanfolyamot, de elakadtál az érzelmi megújulás folyamatában, szeretettel várlak egy KIT Beszélgetésre, hogy segítsek átlendülni a holtponton, hogy újult erővel folytathasd ezt a csodálatos utat.

 

A csoportos ill. az egyéni KIT tréningekre, valamint a KIT Beszélgetésre itt tudsz jelentkezni a profilom alatt az oldalon, regisztráció után.

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest és környéke, Székesfehérvár
a jelentkező saját otthonában vagy szervezett helyszínen, egyeztetés szerint
x Budapest és környéke, Székesfehérvár x
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
KIT Beszélgetés Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székesfehérvár
Prána Jóga és Egészségközpont
8000 Székesfehérvár Zámoly utca 59.
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.11.03 09:00 - 15:30
2018.11.04 09:00 - 15:30
Székesfehérvár
Prána Jóga és Egészségközpont
8000 Székesfehérvár Zámoly utca 59.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
  • Erika

    Krisztina.ízig vérig oktató, aki azt csinálja amit szeret. Millió történet mesélt,ami megerősített abban hogy egészben, lélek szinten is foglalkozni kell a testi tünetekkel. Hálás vagyok neked a tanításért, az Andinak hogy folyamatosan fejleszt. Köszönöm a hasznosan fárasztó hétvégét és hogy megismerhettelek titeket. Ui:hiányzik a hangod a gyakorlatokhoz

  • Elvira

    Krisztinél, 2018 október 6-7 voltam intim tornán. Jó hangulatban telt sok információval. Bár ezek nekem többsége nem volt újdonság így elég hosszúnak tűnt a két nap! Gyakorlati részét nagyon jól megkaptam. Érthetően szakszerűen,kedvesen,részletesen elmagyarázva. Pozitív élményekkel távoztam! üdv.:Elvira

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?