Schilling Krisztina

Telefonszám: +36/30/362-0766

Budapest , Óbudai Anyapont
Magyarország 1032 Budapest , Bécsi út 181.


x, online
Magyarország x x , x

Schilling Krisztina vagyok, kórházi védőnő, Kriston Intim Torna® tréner, Bach-virágterapeuta. 1990-ben végeztem az Egészségügyi Főiskolán, védőnő szakon.

14 évig a HIETE, későbbiekben SOTE Egészségtudományi és Főiskolai Kar Nőgyógyászati és Szülészeti klinikáján dolgoztam, kórházi védőnőként.

Munkám kiemelt és örömteli része volt a várandós kismamák és az újdonsült anyukák segítése, tanítása, hogy sok beszélgetéssel, gyakorlati útmutatással felkészítsem Őket a szülésre, a szoptatásra, az újszülött elllátására, a babával való hazatérésre, a csecsemő gondozására.

Ez idő alatt született meg 3 saját gyermekem is.

Míg GYES-en voltam, érdeklődésem a pszichológia és az alternatív terápiák (Bach-virágterápia, kineziológia, Reiki, asztrológia, különféle masszázsok) felé fordult, mert a munkában és a saját szüléseim, babázós éveim alatt szerzett tapasztalataim rávezettek arra, hogy a test és lélek nem elválasztható egymástól, tüneteink, betegségeink gyökere nem a testünkben, fizikai okokban rejlik, hanem gondolkodásunkban, feldolgozatlan lelki, érzelmi problémáinkban, elfojtásainkban. Egyre inkább meggyőződésemmé vált, hogy nem szabad arra várnunk, hogy valaki más majd meggyógyít, megoldja helyettünk a problémánkat, hanem nekünk is tennünk kell valamit saját gyógyulásunk érdekében. Így aztán, mikor lányom megszületése után én is megtapasztaltam azokat a kellemetlen tüneteket, amik a gát izomzatának meggyengüléséből fakadtak, és amiről az anyukák oly sokat meséltek a kórházban, jelentkeztem Kriston Andrea trénerképzésére, hisz a módszer, a Kriston Intim Torna® (röviden: KIT) már ismert volt előttem, és nagyon közel éreztem magamhoz. Nem csak magamon akartam segíteni, hanem szerettem volna eljuttatni a többi kismamához, anyukához, nőhöz is ezt a fantasztikus lehetőséget. Ez 2005-ben volt.  Azóta számtalan pozitív visszajelzés igazolja, hogy jó döntést hoztam, rengeteg nő nyerte vissza, mind testi, mind lelki egészségét egy új szemléletmód kialakítása, az intimtorna szakszerű elsajátítása és rendszeres gyakorlása által.

Az 1986-ban intimtornaként indult módszer (korábban nem létezett ez a szóösszetétel) folyamatos fejlődésen megy át, már rég túlmutat pusztán a záróizmok edzésén. A tanfolyam során nem csak a testünket térképezzük fel és mozgatjuk meg, hanem kirándulást teszünk a lelkünkben, az érzelmek világában, a tudatalattinkban, olyan hibás működések, negatív forgatókönyvek után kutatva, melyek felismerése és tudatosítása, majd ezek megváltoztatása, hozzájárul a testi tüneteink enyhüléséhez, megszűnéséhez.

2018 decembere óta ismét dolgozom kórházi védőnőként is a Szent Margit Kórház Szülészetén, mellette egyéni és csoportos női Kriston Intim Torna tréningeket tartok, jelenleg csak Budapesten. A csoportos tréning 12 órás (plusz a szünetek), ára 35.000 forint.

Egyéni tréningre hétköznapokon a délutáni, esti órákban van lehetőség a III. kerületben. Kivételes esetben hétvégét is megbeszélhetünk, ill. ha máshogy nem sikerül megoldani, saját lakásra is kimegyek. Az egyéni tréning 6-8 órás, ára 48.000 forint, ez idő felett plusz óradíjat számolok fel.

2018 nyarán, a Kriston-módszer újabb részeként volt alkalmam elsajátítani Kriston Andreától egy újabb technikát, mely a Kriston Egyéni Beszélgetés nevet kapta.

Ha már végeztél Kriston Intim Torna® tanfolyamot, de elakadtál az érzelmi megújulás folyamatában, szeretettel várlak egy Beszélgetésre, hogy segítsek átlendülni a holtponton, hogy újult erővel folytathasd ezt a csodálatos utat.

 

Ha engem választottál, a csoportos ill. az egyéni Kriston Intim Torna tréningrere, valamint a Kriston Egyéni Beszélgetésre itt tudsz jelentkezni a profilom alatt az oldalon, regisztráció után.

 

A gyorsabb kapcsolattartás érdekében kérlek vedd fel velem a kapcsolatot itt is: sch.kriszta.kristonmodszer@gmail.com

A face oldalam neve: Kriston-módszer Budapesten és Székesfehérváron Schilling Krisztinával - https://www.facebook.com.schilling

Instán is megtalálsz: kristonmodszer_schkrisztina

 

Szeretettel várom a jelentkezésedet! :o))

 

 

 

 

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Óbudai Anyapont
1032 Budapest Bécsi út 181.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Egyéni Beszélgetés (HALADÓ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Óbudai Anyapont
1032 Budapest Bécsi út 181.
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Egyéni Beszélgetés (HALADÓ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székesfehérvár
Prána Jóga és Természetgyógyászat
8000 Székesfehérvár Zámoly utca 59
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem

Vélemények

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Beszélgetés
Kriston Beszélgetés
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?