Schilling Krisztina - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36/30/416-2085

Budapest és környéke, , a jelentkező saját otthonában vagy szervezett helyszínen, egyeztetés szerint
Magyarország x Budapest és környéke, , x


Székesfehérvár, Prána Jóga és Természetgyógyászat
Magyarország 8000 Székesfehérvár , Zámoly utca 59
Budapest, EgyensúlyTeremtő Kuckó
Magyarország 1133 Budapest , egyeztetés alatt

Schilling Krisztina vagyok, kórházi védőnő, Kriston Intim Torna® tréner, Bach-virágterapeuta  és asztrológiai tanácsadó. 1990-ben végeztem az Egészségügyi Főiskolán, védőnő szakon.

14 évig a HIETE, későbbiekben SOTE Egészségtudományi és Főiskolai Kar Nőgyógyászati és Szülészeti klinikáján dolgoztam, kórházi védőnőként.

Munkám kiemelt és örömteli része volt a várandós kismamák és az újdonsült anyukák segítése, tanítása, hogy sok beszélgetéssel, gyakorlati útmutatással felkészítsem Őket a babával való hazatérésre, szoptatásra, az újszülött ellátására.

Ez idő alatt született meg 3 saját gyermekem is.

Míg GYES-en voltam, érdeklődésem a pszichológia és az alternatív terápiák (Bach-virágterápia, kineziológia, Reiki, asztrológia, különféle masszázsok) felé fordult, mert a munkában és a saját szüléseim, babázós éveim alatt szerzett tapasztalataim rávezettek arra, hogy a test és lélek nem elválasztható egymástól, tüneteink, betegségeink gyökere nem a testünkben, fizikai okokban rejlik, hanem feldolgozatlan lelki, érzelmi problémáinkban, elfojtásainkban. Arra is rájöttem, hogy nem szabad arra várnom, hogy valaki más majd meggyógyít, megoldja helyettem a problémámat, hanem nekem is tennem kell valamit saját gyógyulásom érdekében. Így aztán, mikor lányom megszületése után én is megtapasztaltam azokat a kellemetlen tüneteket, amik a gát izomzatának meggyengüléséből fakadtak, és amiről az anyukák oly sokat meséltek a kórházban, jelentkeztem Kriston Andrea trénerképzésére, hisz a módszer, a Kriston Intim Torna® (röviden: KIT) már ismert volt előttem, és nagyon közel éreztem magamhoz. Nem csak magamon akartam segíteni, hanem szerettem volna eljuttatni a többi kismamához, anyukához, nőhöz is ezt a fantasztikus lehetőséget. Ez 2005-ben volt.  Azóta számtalan pozitív visszajelzés igazolja, hogy jó döntést hoztam, rengeteg nő nyerte vissza mind testi, mind lelki egészségét egy új szemléletmód kialakítása, az intimtorna szakszerű elsajátítása és rendszeres gyakorlása által.

Az 1986-ban intimtornaként indult módszer (korábban nem létezett ez a szóösszetétel) folyamatos fejlődésen megy át, már rég túlmutat pusztán a záróizmok edzésén. A tanfolyam során nem csak a testünket térképezzük fel és mozgatjuk meg, hanem kirándulást teszünk a lelkünkben, az érzelmek világában, a tudatalattinkban, olyan hibás működések, negatív forgatókönyvek után kutatva, melyek felismerése és tudatosítása, majd ezek megváltoztatása, hozzájárul a testi tüneteink enyhüléséhez, megszűnéséhez.

2018 decembere óta ismét dolgozom kórházi védőnőként is a Szent Margit Kórház Szülészetén, mellette egyéni és csoportos női KIT tréningeket tartok Budapesten és Székesfehérváron. A fővárosban és környékén házhoz is kimegyek, akár egyéni, akár csoportos tréningre is.

2018 nyarán, a Kriston-módszer újabb részeként volt alkalmam elsajátítani Kriston Andreától egy újabb technikát, mely a Kriston-módszer a KITeljesedésért, KIT Beszélgetés nevet kapta.

Ha már végeztél Kriston Intim Torna® tanfolyamot, de elakadtál az érzelmi megújulás folyamatában, szeretettel várlak egy KIT Beszélgetésre, hogy segítsek átlendülni a holtponton, hogy újult erővel folytathasd ezt a csodálatos utat.

 

Ha engem választottál, a csoportos ill. az egyéni KIT tréningekre, valamint a KIT Beszélgetésre itt tudsz jelentkezni a profilom alatt az oldalon, regisztráció után.

 

A gyorsabb kapcsolattartás érdekében, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot itt is:

https://www.facebook.com/krisztina.schilling

a face oldalam neve: Kriston Intim Torna Budapesten és Székesfehérváron Schilling Krisztinával

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest és környéke,
a jelentkező saját otthonában vagy szervezett helyszínen, egyeztetés szerint
x Budapest és környéke, x
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
KIT Beszélgetés Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székesfehérvár
Prána Jóga és Természetgyógyászat
8000 Székesfehérvár Zámoly utca 59
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
KIT Beszélgetés Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
EgyensúlyTeremtő Kuckó
1133 Budapest egyeztetés alatt
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.01.26 09:00 - 16:00
2019.01.27 09:00 - 16:00
Budapest
Shen Egészségközpont
1068 Budapest Rippl-Rónai utca 40. félem. 1
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.02.16 09:00 - 16:00
2019.02.17 09:00 - 16:00
Pécel
Szamóca Családi és Fejlesztő Központ
2119 Pécel Baross u 6
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2019.02.23 09:00 - 16:00
2019.02.24 09:00 - 16:00
Székesfehérvár
Prána Jóga és Természetgyógyászat
8000 Székesfehérvár Zámoly utca 59
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Júlia

  Krisztinát egy ilyen kis csoportban szuper előadónak és oktatónak ismertem meg. Figyelemfelkeltő volt, határozott és kedves. A kétnapos tréningen sokat tanultunk testről és lélekről, tetszett az egész hétvége felépítése. Úgy gondolom, hogy mindenkinek részt kellene vennie egy alaptréningen legalább, mert olyan fontos dolgok hangoznak el, ami máshol tabu, és olyan gyakorlatokat kapunk, amit más nem mutat meg. Köszönöm! Ajánlom szeretettel Krisztinát és a Kriston Intimtornát!

 • Alexandra

  Nagyon tetszett a tréning. Sokkal többet kaptam, mint amire gondoltam. Nem csak gyakorlatokat, hanem életviteli tanácsokat is. Nagyon elgondolkodtató volt. A sok gyakorlás által elsajátítottuk a gyakorlatokat. Amik véleményem szerint mindenki számára teljesíthetőek. Mostmár csak rajtam a sor, hogy kitartóan csináljam otthon is:) Érdekes, izgalmas történetekkel tarkított. Véleményem szerint Krisztina nagyon jó tréner. Egyértelmű és érthető volt, nagyon sok pluszt adott:)

 • Petra

  Krisztina tréningjét tartalmasnak és jól felépítettnek értékelem. Úgy röppent el ez a két nap, hogy egyrészt nem volt benne üresjárat, másrészt a rengeteg információ mellett is könnyen lehetett követni a menetét. Az elméleti részből a példatörténetek azt hiszem örökre megmaradnak bennem, és nem csak azért, mert ütősek, hanem mert Krisztina nagyon plasztikusan adta elő őket. A saját élmények beleszövése és a lelkesedése igazán közel hozta és hitelessé tette a trénert és magát a témát is. Olyan légkört tudott a csoportban kialakítani, melyben bátran és bizalommal meg lehetett kérdezni bármit, alaposan és empatikusan válaszolt mindenre. Ellazultam, feltöltődtem, és sok új dolgot tanultam ezen a hétvégén, és ezt így mind egyszerre! Köszönöm!

 • Ágnes

  Kíváncsian vártam a tréninget. Tetszett a személet, amit Krisztina átadott és rengeteget tanultam a történetekből. A gyakorlati tudást örömmel hasznosítom majd.

 • Ildikó

  A tanfolyam elméleti és gyakorlati része is nagyon hasznos volt! Kiváló tréner, jó hangulat, sok információ! Nagyon köszönöm!!!

 • Anikó

  A tanfolyam mind elméleti, mind gyakorlati téren nagyon hasznos volt a számomra. Krisztina személyisége fantasztikus, tudása lenyűgöző.Most rajtam a sor, hogy a tőle kapott tudással éljek. :)

 • Szilvia

  Örülök, hogy választottam ezt a tréninget! A történetek nagyon jók,nem egy meglehetősen ütős.Válaszokat kaptam általuk olyan kérdésekre, amiket nem tudtam, vagy mertem feltenni korábban. A gyakorlatok kellően megmozgattak ott bent mindent! Újra érzek(élek??)!Köszönöm!!

 • Anita

  A tanfolyam hasznos volt, jól érthető és érezhető. Tetszett, hogy a tréner nem oktatott, hanem tanított minket. A tanfolyam és tematika kiválóan felépített, a torna alaposan előkészített. Közvetlen, barátságos hangulatban telt a két nap. A kis létszámnak köszönhetően Krisztina személyre szabottan tudott velünk foglalkozni, amit külön hasznos volt. Köszönöm!

 • Éva

  Krisztina nem "csak" gyakorlatokat adott át, hanem gondolkodásmódot, életszemléletet, ami nélkülözhetetlenül szükséges az egészségessé váláshoz. Érződött, hogy hiteles is abban, amiről beszélt, ezeket éli is, nem csak gondolja. A légkör nagyon biztonságos és barátságos volt. Nekem nagyon jó élmény volt ez a 12 óra, mindenképpen gazdagodtam általa. Köszönöm

 • Erika

  Krisztina.ízig vérig oktató, aki azt csinálja amit szeret. Millió történet mesélt,ami megerősített abban hogy egészben, lélek szinten is foglalkozni kell a testi tünetekkel. Hálás vagyok neked a tanításért, az Andinak hogy folyamatosan fejleszt. Köszönöm a hasznosan fárasztó hétvégét és hogy megismerhettelek titeket. Ui:hiányzik a hangod a gyakorlatokhoz

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?