Schilling Krisztina - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36/30/416-2085

 
Schilling Krisztina vagyok, többek között Kriston Intim Torna® tréner. 1990-ben végeztem  az Egészségügyi Főiskolán, védőnő szakon.
Közel 15 évig a HIETE, későbbiekben SOTE Egészségtudományi és Főiskolai Kar Nőgyógyászati és Szülészeti klinikáján dolgoztam, kórházi védőnőként.
Munkám kiemelt és örömteli része volt a várandós kismamák és az újdonsült anyukák segítése, tanítása, hogy sok beszélgetéssel, gyakorlati útmutatással felkészítsem Őket a babával való hazatérésre, szoptatásra, az újszülött ellátására.
Ez idő alatt született meg 3 saját gyermekem is.
Míg GYES-en voltam, érdeklődésem a pszichológia és az alternatív terápiák (Bach-virágterápia, kineziológia, Reiki, asztrológia) felé fordult, mert a munkában és a saját szüléseim, babázós éveim által szerzett tapasztalataim rávezettek arra, hogy a test és lélek nem elválasztható egymástól, tüneteink, betegségeink gyökere nem a testünkben, fizikai okokban rejlik, hanem feldolgozatlan lelki, érzelmi problémáinkban, elfojtásainkban. Arra is rájöttem, hogy nem szabad arra várnom, hogy valaki más majd meggyógyít, megoldja helyettem a problémámat, hanem nekem is tennem kell valamit saját gyógyulásom érdekében. Így aztán, mikor lányom megszületése után én is megtapasztaltam azokat a kellemetlen tüneteket, amik a gát izomzatának meggyengüléséből fakadtak, és amiről  az anyukák oly sokat meséltek a kórházban, jelentkeztem Kriston Andrea trénerképzésére, hisz a módszer, a Kriston Intim Torna® már ismert volt előttem, és nagyon közel éreztem magamhoz. Nem csak magamon akartam segíteni, hanem szerettem volna eljuttatni a többi kismamához, anyukához is ezt a fantasztikus lehetőséget. Ez 2005-ben volt.  Azóta számtalan pozitív visszajelzés igazolja, hogy jó döntést hoztam, rengeteg nő nyerte vissza mind testi, mind lelki egészségét egy új szemléletmód kialakítása, az intimtorna szakszerű elsajátítása és rendszeres gyakorlása által.
 
Egyéni és csoportos női tréningeket tartok jelenleg. Budapesten és környékén házhoz is kimegyek, akár egyéni, akár csoportos tréningre is. Előzetes egyeztetés szükséges, e-mailben vagy telefonon.

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
  • Nincs még elfogadott értékelése a trénernek.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?