Simon Angéla

Telefonszám: 30-248-60-40

Gödöllő, Ametiszt Mozgás Stúdió
Magyarország 2100 Gödöllő , Bethlen G. út 14.


****, Online
Magyarország **** **** , ****

Kedves Jelentkező!

 

honlapom: www.intimtornagodollo.hu

facebook oldalam: Intim Torna Gödöllő

telefon: 30/248-60-40

 

A Kriston Intim Torna iránti rajongásom az ősidőkre nyúlik vissza.

Egyetemista koromban már részt vettem egy tréningen, akkor az idős, inkontinenciával küszködő nénik csodálkozva kérdezték, hogy mit keresek én ott.

Akkoriban a résztvevők még nem tudták, hogy ez a torna gyerekektől kezdve nőknek, férfiaknak, fiataloknak és időseknek, mindenkinek hasznos.

 

Évekkel később, amikor Gödöllőre költöztünk elmentem újra alaptanfolyamra, majd közvetlenül utána Gésák tikára is. (haladó tanfolyam)

 

Aztán elmentem még egyszer mindkettőre. :)

Kíváncsi voltam, hogy mi újat tanulhatok magamról. Akkor még csak sejtettem ma már tudom, hogy a Kriston Intim Torna® egy nagyszerű lehetőség arra is, hogy új nézőpontokból lásd önmagad.

 

Második alkalommal vettem részt a  haladó tanfolyamon  és egyszer csak megérkezett hozzám az érzés, hogy én ezt tanítani akarom.

Egy villanás volt az egész és elsőre a vegyész elmém különösnek is találta.

Több év önismereti munka után azonban pontosan tudtam, hogy ez egy olyan sugallat amivel érdemes törődni így a következő trénerképzésen már azzal a biztos meggyőződéssel ültem az Egészségműhelyben, hogy ez nekem való és boldogan tanítok majd csoportokat én is.

 

A KIT neked való ha intim tüneteidre keresed a megoldást, ha változni, fejlődni, ha tanulni akarsz, vagy ha egyszerűen csak új szokásokat akarsz elsajátítani amivel jobbá teheted a hétköznapokat a gát területén is.

 

Örömmel várlak!

 

Szeretettel, Simon Angéla (Anzsi )

 

 

honlapom: www.intimtornagodollo.hu

facebook oldalam: Intim Torna Gödöllő

telefon: 30/248-60-40

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Gödöllő
Ametiszt Mozgás Stúdió
2100 Gödöllő Bethlen G. út 14.
60 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Gödöllő
Ametiszt Mozgás Stúdió
2100 Gödöllő Bethlen G. út 14.
60 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna ONLINE Gyakorlóóra (HALADÓ) 2021.01.14 19:30 - 20:15
2021.01.21 19:30 - 20:15
2021.01.28 19:30 - 20:15
2021.02.04 19:30 - 20:15
****
Online
**** **** ****
6 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna ONLINE Gyakorlóóra (HALADÓ) 2021.01.15 18:30 - 19:30
2021.01.22 18:30 - 19:30
2021.01.29 18:30 - 19:30
2021.02.05 18:30 - 19:30
****
Online
**** **** ****
8 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna ONLINE Gyakorlóóra (HALADÓ) 2021.01.19 06:45 - 07:30
2021.01.26 06:45 - 07:30
2021.02.02 06:45 - 07:30
2021.02.09 06:45 - 07:30
****
Online
**** **** ****
6 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • Gyorgy - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Köszönöm, hasznos volt. A tréning rávilágitott és megerősített több olyan dolgot, amire nagyobb hangsúlyt kell fektetnem. A tréner személye meggyőző és hiteles volt.

 • Attila - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Már jó néhány éve hallottam az intimtornáról és akkor meg is vásároltam a könyvet. A könyvből próbáltam elsajátítani a gyakorlatokat és jó egy évig végeztem is őket rendszeresen. Aztán abbahagytam, és mostanra érett meg bennem, hogy szeretném tanfolyamon elsajátítani a módszert. Nagy örömömre Gödöllőn indult októberben a tanfolyam, amit Anzsi vezetett, akit már ismertem. A tanfolyam jól felépített módon tanította meg az egyes gyakorlatokat, bőven szánva időt a betanulásra és gyakorlásra is. Nagyon hasznosnak tartom, hogy kiemelt hangsúlyt kapott az egyes betegségek megelőzése és a pszichés, életmódbeli problémák szerepének kihangsúlyozása. Anzsi nagyon lelkes, nagyon magával ragadó módon, szemléletesen tanított bennünket. Nagy köszönet a kitartásáért, lelkesedéséért és tudásáért! Most már rajtam a sor, hogy a mindennapok részévé téve a gyakorlást még többet tegyek magamért.

 • Gábor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Engem mindig feltöltött, bármilyen napom is volt aznap. Érkezhettem akár fáradtan, motiválatlanul, vagy feltöltve, nyitottan és vidáman, mindig az volt a tapasztalatom, hogy hazafelé jobb volt a közérzetem. Nagyon érdekesek voltak az esettanulmányok, ezek azért hasznosak, mert könnyen megmaradnak az ember emlékezetében. Sokszor beszélgetünk róluk a feleségemmel, aki szintén volt kezdő kurzuson. Mindenkinek bátran ajánlom, mert szerintem kortól és nemtől függetlenül mindenki csak épülhet belőle, jobbá, egészségesebbé teheti az életét.

 • László - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Kellemes hangulat, hasznos ismeretek. Amit eddig ösztönösen csináltam, azt most már tudatosan csinálom.

 • Csaba - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Már a 4 alkalom alatt is éreztem fejlődést. Nagyon jól felépített feladatsorok vannak. Az oktatónk nagyon jól felkészített és bízom a hosszú távú sikerekben. Köszönöm a lehetőséget!

 • László - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon pozitívan éltem meg az egész tanfolyamot, és a KIT megismerését. Már az első órán tanult turbósító gyakorlatok is érezhető hatással voltak rám. Anzsi közvetlensége és kedvessége teljesen feloldotta a kezdeti gátlásaimat, olyannyira, hogy több ismerősömnek elújságoltam, hogy milyen érdekes "tanfolyamra" járok :) Az erősítő gyakorlatok diktálásra nekem sokkal jobban működtek eddig, mint otthon egyedül, ezért várom a hanganyagot. Tetszett az is, ahogy a felmerülő problémák megoldására a tornán kívül a lelki okok megkeresését és zavaró élethelyzetek megszüntetését is fontosnak tartják.

 • Anna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Angéla nagyon kedves volt, segítőkész. Volt olyan kérdésem, amire nem tudott válaszolni, de azt másnapra megkérdezte nekem. Nagyon jó hangulatban telt a tréning. Köszönöm neki a lehetőséget.

 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon! Külön köszönet Anzsinak, hiszen magával ragadó, lelkesítő egyéniségének és profizmusának köszönhetően nemcsak edzésbe "kezdtünk jönni", hanem sok mindenre rájöttem magammal kapcsolatosan is. Már csak időt kell találnom magamra. :)

 • Adrienn - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Fantasztikus élmény volt, 4 szerda estét nagyon izgalmasan töltöttük el. Várom a Gésát. Köszönöm!

 • Veronika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Sikerült eddig eljutnom :) Örülök hogy elvégeztem. Remélem segíteni fog. Jól éreztem magam, köszönöm!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?