Simon Angéla - Kriston-módszer

Telefonszám: 30-248-60-40

Gödöllő, Ametiszt Mozgás Stúdió
Magyarország 2100 Gödöllő , Bethlen G. út 14.


Kedves Jelentkező!

 

honlapom: www.intimtornagodollo.hu

facebook oldalam: Intim Torna Gödöllő

telefon: 30/248-60-40

 

A Kriston Intim Torna iránti rajongásom az ősidőkre nyúlik vissza.

Egyetemista koromban már részt vettem egy tréningen, akkor az idős, inkontinenciával küszködő nénik csodálkozva kérdezték, hogy mit keresek én ott.

Akkoriban a résztvevők még nem tudták, hogy ez a torna gyerekektől kezdve nőknek, férfiaknak, fiataloknak és időseknek, mindenkinek hasznos.

 

Évekkel később, amikor Gödöllőre költöztünk elmentem újra alaptanfolyamra, majd közvetlenül utána Gésák tikára is. (haladó tanfolyam)

 

Aztán elmentem még egyszer mindkettőre. :)

Kíváncsi voltam, hogy mi újat tanulhatok magamról. Akkor még csak sejtettem ma már tudom, hogy a Kriston Intim Torna® egy nagyszerű lehetőség arra is, hogy új nézőpontokból lásd önmagad.

 

Második alkalommal vettem részt a  haladó tanfolyamon  és egyszer csak megérkezett hozzám az érzés, hogy én ezt tanítani akarom.

Egy villanás volt az egész és elsőre a vegyész elmém különösnek is találta.

Több év önismereti munka után azonban pontosan tudtam, hogy ez egy olyan sugallat amivel érdemes törődni így a következő trénerképzésen már azzal a biztos meggyőződéssel ültem az Egészségműhelyben, hogy ez nekem való és boldogan tanítok majd csoportokat én is.

 

A KIT neked való ha intim tüneteidre keresed a megoldást, ha változni, fejlődni, ha tanulni akarsz, vagy ha egyszerűen csak új szokásokat akarsz elsajátítani amivel jobbá teheted a hétköznapokat a gát területén is.

 

Örömmel várlak!

 

Szeretettel, Simon Angéla (Anzsi )

 

 

honlapom: www.intimtornagodollo.hu

facebook oldalam: Intim Torna Gödöllő

telefon: 30/248-60-40

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.03.11 18:00 - 21:00
2020.03.18 18:00 - 21:00
2020.03.25 18:00 - 21:00
2020.04.01 18:00 - 21:00
Gödöllő
Ametiszt Mozgás Stúdió
2100 Gödöllő Bethlen G. út 14.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.03.20 09:00 - 13:00
2020.03.27 09:00 - 13:00
2020.04.03 09:00 - 13:00
Gödöllő
Ametiszt Mozgás Stúdió
2100 Gödöllő Bethlen G. út 14.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2020.04.18 09:00 - 15:00
2020.04.25 09:00 - 15:00
Gödöllő
Ametiszt Mozgás Stúdió
2100 Gödöllő Bethlen G. út 14.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Noémi - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Teljes mértékben elégedett vagyok a tréninggel. A gyakorlati rész valóban nagyon precízen felépített és könnyen tanulható, az elméleti rész (esettanulmányok és elemzésük) pedig sokban kapcsolódik ahhoz az úthoz, amin éppen járok. Mindeközben pedig egy jó hangulatú, befogadó és számomra biztonságot nyújtó közegben lehettem a képzés során. Mindenkinek ajánlom.

 • Judit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tanfolyam nagy felfedezés volt számomra. Ámultam, bámultam, ahogy a női szervek összefüggését, működését Anzsi bemutatta. De ehhez az ámulás-bámuláshoz kellett az ő személyisége! Enélkül nem ment volna!!! Lelkesedése, szuggesztivitása beindított bennünk valamit, amin most már megyünk tovább.......... :) Nagyon aranyos, elfogadó volt a személyisége! Minden alkalomnál azt éreztem: jó itt! Úgyhogy köszönöm elsősorban neki, másodsorban a mögötte levő csapatnak. Továbbiakban is kívánom: hasonlóan tovább!!! :)

 • Ildikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos és jó hangulatú volt a tréning, köszönöm az új ismereteket és szemléletet! Ildikó

 • Eszter - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Az órák nagyon jó hangulatban teltek, úgy láttam, mindenki el tudott lazulni, oldódni tudott, így a szünetekben is jókat beszélgettünk, folyt a tapasztalat megosztás is javában. Bármilyen kérdést bátran fel lehetett tenni, nem volt semmi “ciki” és mindig kimerítő választ kaptam. A történeteken és a testünkben való elmélyedésen keresztül még mélyebbre jutottam az önismeretben, mind fizikai, mind lelki szinten. A torna hatékonyságáról és arról, hogy képes vagyok napi szinten gyakorolni, már van tapasztalatom, így most új motivációval, újult erővel és új, gazdag tudástárral felvértezve vágok bele az öngyógyításba, nagy reményeket táplálva a siker iránt. Hálásan köszönöm a sok energiát, amit kaptam, amit ránk szántok! Kívánom, hogy tornázzon mindenki! :D Szeretettel: Eszter

 • Edit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Angéla! Köszönöm a tréninget. Minden alkalom nagyon tartalmas, jó hangulatú és hasznos volt. Nekem néha kicsit gyors volt az egyes gyakorlatok elvégzése, kicsit több időre lett volna szükségem a gyakoroltatott terület "kikeresésére", de gondolom elegendő gyakorlással ez majd könnyebben fog menni. Nagyon köszönöm kedveségedet, rendkívül hozzáértő, kedves ugyanakkor hatékony óravezetési stílusod üdítő volt számomra. Remélem a gyakorláshoz rendszeresen le tudom győzni önmagam, hogy valóban eredményt tudjak elérni azokon a területeken, ahol nagyon szükségem van rá. Üdvözlettel Tóthné Török Edit

 • Marianna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon lelkiismeretes és felkészült oktatóval ismerkedtünk meg.Számos hasznos információval látott el.Közvetlen, kedves és érezhető,hogy szeret oktatni. Örülök hogy hozzá járhattam és megismerkedtem a Kriston módszerrel :)

 • Anita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyszerűen éreztem magam a tréning minden napján. Anzsi derűs, segítőkész személye és természetessége garancia arra, hogy jókedvűen, gátlások nélkül sajátítsuk el a gyakorlatokat, elgondolkodtató történetei pedig rendkívül inspirálóak. Ajánlom mindenkinek a tréninget, mert ezzel csak nyerhetünk! :-)

 • Noémi - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Anzsi lelkes, pozitív személyisége, lelkesedése és gyakorlatvezetése tette élvezetessé a tréninget, mindenkire odafigyel, differenciáltan segít.

 • Irén - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Hasznos

 • Szilvia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó volt a tanfolyam, csak azt sajnálom, hogy nem korábban kezdtem el. Több problémámon is segíthetett volna korábban és talán elkerülhetőek lehettek volna a műtétek, illetve szülés előtt is igen hasznos lett volna. Anzsi oktatónkkal töltött időt nagyon élveztem, a feladatokat mindig szemléletesen magyarázta el, látszik a szakmai felkészültsége. Valamint rendkívül pozitív személyiség, így gátlások, feszengések nélkül, vidáman teltek az órák. Az intim tornát csak javasolni tudom mindenkinek. Köszönöm a lehetőséget a testi-lelki fejődéshez.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?