Simon Angéla

Telefonszám: 30-248-60-40

Gödöllő, Ametiszt Mozgás Stúdió
Magyarország 2100 Gödöllő , Bethlen G. út 14.


****, Online
Magyarország **** **** , ****
Gödöllő, Atlantisz Életmód Központ
Magyarország 2100 Gödöllő , Köztársaság út 69./A

Kedves Jelentkező!

 

honlapom: www.intimtornagodollo.hu

facebook oldalam: Intim Torna Gödöllő

telefon: 30/248-60-40

 

A Kriston Intim Torna iránti rajongásom az ősidőkre nyúlik vissza.

Egyetemista koromban már részt vettem egy tréningen, akkor az idős, inkontinenciával küszködő nénik csodálkozva kérdezték, hogy mit keresek én ott.

Akkoriban a résztvevők még nem tudták, hogy ez a torna gyerekektől kezdve nőknek, férfiaknak, fiataloknak és időseknek, mindenkinek hasznos.

 

Évekkel később, amikor Gödöllőre költöztünk elmentem újra alaptanfolyamra, majd közvetlenül utána Gésák tikára is. (haladó tanfolyam)

 

Aztán elmentem még egyszer mindkettőre. :)

Kíváncsi voltam, hogy mi újat tanulhatok magamról. Akkor még csak sejtettem ma már tudom, hogy a Kriston Intim Torna® egy nagyszerű lehetőség arra is, hogy új nézőpontokból lásd önmagad.

 

Második alkalommal vettem részt a  haladó tanfolyamon  és egyszer csak megérkezett hozzám az érzés, hogy én ezt tanítani akarom.

Egy villanás volt az egész és elsőre a vegyész elmém különösnek is találta.

Több év önismereti munka után azonban pontosan tudtam, hogy ez egy olyan sugallat amivel érdemes törődni így a következő trénerképzésen már azzal a biztos meggyőződéssel ültem az Egészségműhelyben, hogy ez nekem való és boldogan tanítok majd csoportokat én is.

 

A KIT neked való ha intim tüneteidre keresed a megoldást, ha változni, fejlődni, ha tanulni akarsz, vagy ha egyszerűen csak új szokásokat akarsz elsajátítani amivel jobbá teheted a hétköznapokat a gát területén is.

 

Örömmel várlak!

 

Szeretettel, Simon Angéla (Anzsi )

 

 

honlapom: www.intimtornagodollo.hu

facebook oldalam: Intim Torna Gödöllő

telefon: 30/248-60-40

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Gödöllő
Ametiszt Mozgás Stúdió
2100 Gödöllő Bethlen G. út 14.
60 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Gödöllő
Ametiszt Mozgás Stúdió
2100 Gödöllő Bethlen G. út 14.
60 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna ONLINE Gyakorlóóra (HALADÓ) 2021.04.22 19:30 - 20:15
2021.04.29 19:30 - 20:15
2021.05.06 19:30 - 20:15
2021.05.13 19:30 - 20:15
****
Online
**** **** ****
6 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna ONLINE Gyakorlóóra (HALADÓ) 2021.04.23 18:30 - 19:30
2021.04.30 18:30 - 19:30
2021.05.07 18:30 - 19:30
2021.05.14 18:30 - 19:30
****
Online
**** **** ****
8 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna ONLINE Gyakorlóóra (HALADÓ) 2021.04.27 06:45 - 07:30
2021.05.04 06:45 - 07:30
2021.05.11 06:45 - 07:30
2021.05.18 06:45 - 07:30
****
Online
**** **** ****
6 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • Renáta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szeretettel ajánlom Angélát és a Kriston intim tornát minden nőnek, aki szeretné megtalálni magában a nagybetűs NŐ-t, vagy szeretne visszatalálni hozzá, ha az idők folyamán elveszett! Ha ezt olvasod a gondolat már megfogalmazódott benned, ne halogasd, csak bátran!

 • Tímea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nőgyógyászom ajánlására kerestem fel gödöllői tréneremet. Hallomásból már tudtam, hogy miről szól a módszer, de sosem tapasztaltam, nem próbáltam élni a lehetőséggel. Munkám miatt kevés szabad idővel rendelkezem, de trénerem, Angéla ezt is rugalmasan tudta kezelni. Mindent átadott, amit 6 órában át lehet adni, méghozzá úgy, hogy bár szellemileg és testileg is elfáradtam az oktatás alatt, mégis üdének és lendületesnek éreztem magam. Új reményekkel és hittel tudtam a problémám elé állni, mert van segítségem. Köszönöm, hogy részt vehettem az oktatáson! Várom a folytatást!

 • Sándor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Annyira jól éreztem magam a 3 alkalmon, hogy még visszatérek Anzsihoz tanulni, gyakorolni. Szóval abszolút elégedett vagyok, csak ajánlani tudom!

 • Brigitta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kiváló módszer :) Köszönöm hogy megismerhettem!

 • Ernő - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Kellemes környezetben, és kellemes hangulatban – a tréner segítségével - kerestem és találtam meg azokat az izmokat, amikről eddig nem is tudtam. Az intim torna jótékony hatása már igazolt, úgy gondolom, a rendszeres gyakorlás az egészségemet fogja szolgálni.

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Jó hangulatú órákon tanultunk meg nagyon hasznos gyakorlatokat. Köszönöm!

 • Kiss - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Anzsi élettel teli órái sokkal több információval és hasznos tudnivalóval láttak el mint amire számítottam. A tornát annyira jótékonynak érzem hogy cseppet sem esik nehezemre minden nap végigcsinálni. A történetek és a gondolkodásmód amiből ízelítőt kaptam inspirálóak, egy problémámat már fel is göngyölítettem a segítségükkel. Köszönöm, szuper volt!

 • Erika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon komoly program volt ez a 6 óra és nem tagadom el is fáradtam egy kicsit. De nagyon jól éreztem magam, Angéla mindig átsegített a "nehézségeimen",motivált, és erősített abban, hogy, lesz ez jobb is, fog ez menni sokkal könnyebben is. Sokat számított a személyisége, az hogy mindig azt lehetett érezni, hogy azért van, hogy segítsen és amit tud, azt a tudást át is adja. És ez nagyon jó érzés. És mivel én nagyon el szeretném kerülni a műtétet, ezért nagyon rajta leszek, hogy ami rajtam múlik mindent megtegyek. Napi rutinná kell hogy váljanak a gyakorlatok és ezért minden nap tennem kell. Én nem vagyok az a feladós fajta, de sokat kell ezt még gyakorolnom, hogy ez flottul menjen.

 • Gyorgy - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Köszönöm, hasznos volt. A tréning rávilágitott és megerősített több olyan dolgot, amire nagyobb hangsúlyt kell fektetnem. A tréner személye meggyőző és hiteles volt.

 • Attila - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Már jó néhány éve hallottam az intimtornáról és akkor meg is vásároltam a könyvet. A könyvből próbáltam elsajátítani a gyakorlatokat és jó egy évig végeztem is őket rendszeresen. Aztán abbahagytam, és mostanra érett meg bennem, hogy szeretném tanfolyamon elsajátítani a módszert. Nagy örömömre Gödöllőn indult októberben a tanfolyam, amit Anzsi vezetett, akit már ismertem. A tanfolyam jól felépített módon tanította meg az egyes gyakorlatokat, bőven szánva időt a betanulásra és gyakorlásra is. Nagyon hasznosnak tartom, hogy kiemelt hangsúlyt kapott az egyes betegségek megelőzése és a pszichés, életmódbeli problémák szerepének kihangsúlyozása. Anzsi nagyon lelkes, nagyon magával ragadó módon, szemléletesen tanított bennünket. Nagy köszönet a kitartásáért, lelkesedéséért és tudásáért! Most már rajtam a sor, hogy a mindennapok részévé téve a gyakorlást még többet tegyek magamért.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?