Simon Angéla - Kriston-módszer

Telefonszám: 30-248-60-40

Gödöllő, Ametiszt Mozgás Stúdió
Magyarország 2100 Gödöllő , Bethlen G. út 14.


Kedves Jelentkező!

 

honlapom: www.intimtornagodollo.hu

facebook oldalam: Intim Torna Gödöllő

telefon: 30/248-60-40

 

A Kriston Intim Torna iránti rajongásom az ősidőkre nyúlik vissza.

Egyetemista koromban már részt vettem egy tréningen, akkor az idős, inkontinenciával küszködő nénik csodálkozva kérdezték, hogy mit keresek én ott.

Akkoriban a résztvevők még nem tudták, hogy ez a torna gyerekektől kezdve nőknek, férfiaknak, fiataloknak és időseknek, mindenkinek hasznos.

 

Évekkel később, amikor Gödöllőre költöztünk elmentem újra alaptanfolyamra, majd közvetlenül utána Gésák tikára is. (haladó tanfolyam)

 

Aztán elmentem még egyszer mindkettőre. :)

Kíváncsi voltam, hogy mi újat tanulhatok magamról. Akkor még csak sejtettem ma már tudom, hogy a Kriston Intim Torna® egy nagyszerű lehetőség arra is, hogy új nézőpontokból lásd önmagad.

 

Második alkalommal vettem részt a  haladó tanfolyamon  és egyszer csak megérkezett hozzám az érzés, hogy én ezt tanítani akarom.

Egy villanás volt az egész és elsőre a vegyész elmém különösnek is találta.

Több év önismereti munka után azonban pontosan tudtam, hogy ez egy olyan sugallat amivel érdemes törődni így a következő trénerképzésen már azzal a biztos meggyőződéssel ültem az Egészségműhelyben, hogy ez nekem való és boldogan tanítok majd csoportokat én is.

 

A KIT neked való ha intim tüneteidre keresed a megoldást, ha változni, fejlődni, ha tanulni akarsz, vagy ha egyszerűen csak új szokásokat akarsz elsajátítani amivel jobbá teheted a hétköznapokat a gát területén is.

 

Örömmel várlak!

 

Szeretettel, Simon Angéla (Anzsi )

 

 

honlapom: www.intimtornagodollo.hu

facebook oldalam: Intim Torna Gödöllő

telefon: 30/248-60-40

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Gödöllő
Ametiszt Mozgás Stúdió
2100 Gödöllő Bethlen G. út 14.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Gödöllő
Ametiszt Mozgás Stúdió
2100 Gödöllő Bethlen G. út 14.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • Csilla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Számomra egy fantasztikus élmény volt a foglalkozás. Nagyon jó hangulatban teltek az órák ez Anzsinak köszönhető!!!!! Maga a torna nagyon jó hatással volt rám, mert tudatosodott bennem hogy az intim területeken is van izom, persze ezt tudtam csak hogy így meglehet dolgozatni. Nagyon jó érzés. Ez olyan hogy van combod, feneked karod.... stb. mert a testedhez tartozik de amint megedzed, tornáztatod érzed is, hogy tényleg van. Nagyon jó érzés. Hát ilyen az intimtorna is. Nem beszélve a házasélet öröméről, kinyilt a világ! Köszönöm, hogy részese lehettem a tanfolyamnak.

 • Tímea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Azt nyújtotta, amit vártam.

 • Magdolna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Örülök, hogy elkezdtem a segítségeddel. 10 nap torna után már igen érzem, óriási segítség.

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Minden a legnagyobb rendben volt. Azt kaptam, amit szerettem volna. Anzsi egy angyal, tartotta és vitte az egész csapatot, köszönet neki.

 • Orsolya - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Ajánlom mindenkinek , korosztálytól függetlenül .Testnek és léleknek egyaránt jót tesz.

 • Zsuzsanna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó és motiváló volt a tanfolyam! A gyakorló órák is nagyon jók!

 • Zsolt - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Örülök, hogy van egy ilyen "legális" valódi tréning ezen területre.

 • László - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Első gondom, mint inkontinencia, úgy érzem megoldja. merevedés még lóg.

 • Noémi - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Teljes mértékben elégedett vagyok a tréninggel. A gyakorlati rész valóban nagyon precízen felépített és könnyen tanulható, az elméleti rész (esettanulmányok és elemzésük) pedig sokban kapcsolódik ahhoz az úthoz, amin éppen járok. Mindeközben pedig egy jó hangulatú, befogadó és számomra biztonságot nyújtó közegben lehettem a képzés során. Mindenkinek ajánlom.

 • Judit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tanfolyam nagy felfedezés volt számomra. Ámultam, bámultam, ahogy a női szervek összefüggését, működését Anzsi bemutatta. De ehhez az ámulás-bámuláshoz kellett az ő személyisége! Enélkül nem ment volna!!! Lelkesedése, szuggesztivitása beindított bennünk valamit, amin most már megyünk tovább.......... :) Nagyon aranyos, elfogadó volt a személyisége! Minden alkalomnál azt éreztem: jó itt! Úgyhogy köszönöm elsősorban neki, másodsorban a mögötte levő csapatnak. Továbbiakban is kívánom: hasonlóan tovább!!! :)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?