Sølvsten Krisztina - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 004521954548

Tihany, Németh László Művelődési Ház
Magyarország 8237 Tihany , Mádl Ferenc tér 1.


Tihany, Civilek háza, könyvtár
Magyarország 8237 Tihany , Major u. 65.

Sølvsten Krisztina vagyok, Dániában tanítom a Kriston Intim Tornát nőknek és férfiaknak egyaránt; magyarul, dánul, igény esetén angolul.

Szerencsésnek érzem magam, mert fiatalon, egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg a KIT-tel, így fiatal felnőtt koromtól kezdve természetes számomra az alhasi szervek védelme, illetve a KIT szemlélete. Mivel azonban a módszer folyamatosan gazdagodik, 15 év elteltével, trénerré válásomkor ismét nagy erővel hatott rám, megint volt új mondanivalója.

Célom, hogy Dániában is megismertessem a Kriston Intim Tornát, ezt az egyedi módszert, amely rengeteg nőnek és férfinak segített már egy gazdagabb, tudatosabb élet; örömtelibb, szabadabb szexualitás elérésében.
Az öröm nem luxus!

Kérdés, kérés esetén keressetek bátran!

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.10.13 16:00 - 20:00
2019.10.14 16:00 - 20:00
2019.10.16 16:00 - 20:00
Tihany
Civilek háza, könyvtár
8237 Tihany Major u. 65.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Istvánné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örültem, hogy a tréningen részt vehettem, a gyakorlatok betanítása alapos volt, minden gyakorlat megértéséhez, végzéséhez elegendő időt kaptunk.A gyakorlatok közti előadások igen tanulságosak voltak számomra. A múltban volt olyan tünetem, melynek kiváltó okát a hallottak alapján tudtam megállapítani. Ami nagyon tetszett, hogy az előadó "tréner" olyan meggyőző és odaadó volt, hogy a csapat hang nélkül figyelt,, és teljesített. A megtanult gyakorlatoknak és otthoni gyakorlásnak már érzem pozitív hatását a vizelettartásban. Kriszti, nagyon szépen köszönöm ezt a hétvégét, a továbbiakban sok sikert kívánok, üdvözlettel Ilona.

 • Mária

  Köszönöm ezt a nagyon értékes hétvégét és a megerősítést, ha a tüneteinket mi "gyártjuk", akkor mi is hozzuk létre a gyógyulást! Kívánok még nagyon sok embernek felismerést, akinek kell gyógyulást ezen az úton Krisztina segítségével, kitartó gyakorlással. Áldott legyen az út! KM

 • Józsefné

  Örülök, hogy részt vettem a tanfolyamon! Nagyon tetszett Krisztinek a stílusa és tudása. Köszönöm a személyre szóló tanácsokat!

 • Klára

  Nagyon örülök, hogy részt vettem a tanfolyamon! Krisztinától elméleti és gyakorlati úton egyaránt nagyon részletes információkat kaptunk! Olyan bizalmat árasztott, hogy kérdéseimet bátran feltehettem. Köszönöm!

 • Ivett

  Krisztinától a testi önmegfigyelésen túl a lelkiekben is gazdagodtunk. Köszönet érte!

 • Réka

  Nagyom színvonalas tanfolyamon vettem részt. Pontosan,érthetően adja Krisztina az utasításokat a gyakorlatok során. Segítőkész,az egyéni igényeket figyelembe veszi. Felkészültsége,alázata a téma iránt maximális volt!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?